icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
27. zář 2017

@hanyas děkuji a za jak dlouho od začátku stimulace ti vajíčka odebírali?

venda25
27. zář 2017

@marryline ale mi jej dávali později než tobě myslím

hanyas
27. zář 2017

@rosalline poprve 13.den, podruhe 16.den. Zalezi, jak reagujes na stimulku.

marryline
27. zář 2017

@venda25 aha aha mě zaváděli 11.9.

marryline
27. zář 2017

@venda25 a byla to 5 denní blastocysta. Podle mě se zbytečně stresujes. Každá to má fakt jinak. Všechno je v pořádku 😘 raduj se z pozitivního tehuuuu👏

sticker
rosalline
27. zář 2017

@hanyas ok, děkuji..:o)

rosalline
27. zář 2017

@venda25
@marryline děvčátka moje, kdy vám odebírali vajíčka, kolikátý den po začátku stimulace?

venda25
27. zář 2017

@marryline no vidíš a já měla HB rovnou, jsem ráááda to víš že jo, ale stejně mi to hlavou bude vrtat 🙂 bude to dobré a hotovo.

venda25
27. zář 2017

@rosalline já se ti doma mrknu jo, už je to na mě moc dlouho :D

rosalline
27. zář 2017

@venda25 děkuji :o))))

marryline
27. zář 2017

@rosalline odebraly mi vajíčka 12DC. Injekce jsem pichala od 2DC do 10DC(9injekci) potom ten 10DC večer ještě ovitrelle a 12DC na odsati 🙂 vel. Folikulu od 18 - 21mm. Vajíčka byly tři 🙂

rosalline
27. zář 2017

@marryline vyčerpávající, děkuji :o)

marryline
27. zář 2017

@rosalline není zač 🙂 kdyby ses chtěla ještě na něco zeptat tak neváhej. Nudím se k smrti doma :D

rosalline
27. zář 2017

😀 už bumbám banánový drink 😀 a vždycky mám extrémní ms bolesti, tak teď po práci odpočivám. Hledala jsem info o tom ohss, ale za prevenci se považuje akorát kontrola

vkackah
27. zář 2017

@rosalline me odebirali vajicka az 16 nebo 17 den, ted presne nevim..bylo protoze mam prirozene delsi cykly a PCO, takze mensi davky gonalu ( nejdrive 137 a pak 150)

volfici
27. zář 2017

@rosalline já byla jen u praktické, ta mi vzala krev a moč, a pak na EKG. Za dopoledne hotovo...

volfici
27. zář 2017

@rosalline a na odběru jsem byla desátý nebo jedenáctý den

volfici
27. zář 2017

@marryline dnes v noci mi bylo hrozně špatně od žaludku. Ještě jsem teda nezvracela, ale neměla jsem k tomu daleko.... Jinak jsem teď byla dva dny v práci, už se těším že zítra a pátek jsem doma. V pátek mě čeká první návštěva u mojí doktorky na těhotenskou poradnu. Tak jsem zvědavá. A v pondělí hurá do Amsterdamu na služebku. Doufám že nebudu po cestě blít, aby holky neblily taky 😂😂😂

vkackah
27. zář 2017

@volfici tak to jsme meeli stejne..rano jsem mela zaludek az v krku ale jeste nic z toho.. nastesti jsem doma tak mi to nevadilo..

rosalline
27. zář 2017

@vkackah díky, taky mi říkala, že mám pco a pravděpodobnost ohss a mám dávku 300/ denně 😠 kolik jsi měla amh?

vkackah
27. zář 2017

@rosalline amh 9,6 tusim.. musela bych pohledat..

rosalline
27. zář 2017

@volfici jak pojedeš? Autem nebo letadlem?

rosalline
27. zář 2017

@vkackah to je hodně! Trochu mě to nyní uklidnilo, já 3,3 měla jsi hodně vajíček?

volfici
27. zář 2017

@rosalline jedeme autem. Letadlo jsem si užila minulý týden 😉

volfici
27. zář 2017

@vkackah já musela odložit odjezd do práce, ale nakonec jsem vyjela 🙂

rosalline
27. zář 2017

@volfici to bude tak 10 hodin, ne? Jsi statečná

marryline
27. zář 2017

@volfici nemáš zakazane dlouhé cestování? Já ano, ale asi to platilo v prvních 14 dnech.

vkackah
27. zář 2017

@rosalline tak jsem se divala, 9,49... 1.ivf jsem mela davku 197, strasne moc folikulu,ale nezdravych, oplodneno 5 jedno zavedeno zbytek odumrel a to jedno se neuchytilo. 2. Ivf nizsi davky + mi nedali nejakou injekci pred odberem bylo 15 oplodneno, nicmene ohss a zamrazeno po 5 dnech 5, zbytek nevydrzel..

hribek
27. zář 2017

Holky muze se pri stimulaci sportovat? chodim do fitka 2x tydne, mame s kamoskou trenera takze pod dohledem

luciebx
27. zář 2017

@hribek určitě. Jen ne saunu po tréninku

Strana