icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
29. zář 2017

@rosalline nene, to není reakce na tu stimulaci. Já mívám takhle hrozné bolesti každý měsíc a hroznou sílu, že jsem úplně paralyzovaná, nemůžu nikam. Mám nějakou velkou dělohu nebo co.... Musím brát železo, protože mám kvůli té síle málo nějakého hemoglobinu, nebo co... Každopádně už cítím příznaky menopuru.
V noci se hrozně potím, zvýšil se mi tlak, včera ten spodní přes 100 a tepů taky, bylo mi na omdlení a permanentně na zvracení. Jak to snášíš ty?

rosalline
29. zář 2017

@jeanne_gn už po třetí? tak to už máš za sebou taky dost zklamání :o(. před tím jsi užívala co? ty chodíš v brně?

rosalline
29. zář 2017

@janaspo ta horní odpověď je pro tebe :o))))))

volfici
29. zář 2017

Ahoj holky, tak jsem dneska byla poprvé v poradně, podle UTZ jsme nějak rychle vyrostli - v pondělí 7+3, dneska 8+1, vyfásla jsem průkazku, zase jsem viděla fazoli, dneska bude krásný den! 😍

luciebx
29. zář 2017

@volfici krásný. Jen tak dal

rosalline
29. zář 2017

@volfici a fotečku nic :o)))). a vyrostl o kolik mm? :o)))))))))))))))

koudelka82
29. zář 2017

Holky, mate některá zkušenost s antibiotikama před stimulaci?

rosalline
29. zář 2017

@koudelka82 já jsem dostala předpis na antb.- Doxybene, ale zatím nevím, kdy je budu brát...

jeanne_g
29. zář 2017

@rosalline Jj,už potřetí. Měli jsme vždy jen jedno embryo k transferu☹Mela jsem poprvé Eigenorm a podruhé Menopur. Jj, v Brně, 2x Helios a ted jsme v Reprogenesis. Ty jdeš pokolikate?
@koudelka82 Tak to vypadá,ze ms došla. Takže zítra už začínám stimulaci🙂

volfici
29. zář 2017

@rosalline dneska bez fotky 😔, ale vyrostl o půl centimetru a o je o den starší než by měl být 😉 doktorka ale říkala, že záleží na tom jak to změří, že každý mm má v tomhle období vliv na výpočet termínu, že se to časem srovná

rosalline
29. zář 2017

@jeanne_g já jsem nováček, stimuluji poprvé Menopurem (300jednotek/denně),v pondělí jdu na ultrazvu... Jinak jezdím do ivf cube do prahy

janaspo
29. zář 2017

@rosalline Noo přiznám se, že to už taky pociťuji :( Mám břicho jak balon a docela křeče v břiše, ale to mívám každou MS ... Včera jsme byli na procházce a já málem nedošla, točila se mi hlava a byla jsem fakt děsně unavená, občas mě píchne i na vaječníku ... Jediné pozitivní, že mi dnes MS zřejmě končí ... včera jsem krvácela jen lehce ... takže dnes 4. den a asi konec - jestli je to špatně nebo dobře - nevím. Jsem zvědavá na pondělí na UTZ

koudulinka
29. zář 2017

Ahoj holky tak dnes 10.den po ket a test bily takze nic😔😔😔

luciebx
29. zář 2017

@koudulinka to je mi líto 😔

koudulinka
29. zář 2017

@luciebx jeste mame 2 mrazacky no....je to stejne divny 2x jsem otehotnela prirozene tak jsem myslela ze tohle bude takova tutovka.. .

luciebx
29. zář 2017

@koudulinka dej si pauzu od všeho a zkus ket. Jednou to vyjít musí uvidíš

rosalline
29. zář 2017

@janaspo já ještě silně krvácím, ale to je normální...ještě dnes a zítra a pak už to bude snesitelné...ale jak říkáš...motání hlavy, ale píchání vlevo ještě připisuji doznívajícím bolestem ms. Máš možnost si změřit tlak?

rosalline
29. zář 2017

@koudulinka to mě taky mrzí. Mám to stejně, 2x jsem otěhotněla přirozeně...tak tohle beru jako tutovku :o(. Snad ti to vyjde příště...🙏

janaspo
29. zář 2017

@rosalline To bohužel nemám ... jedině zítra (budu u rodičů a máma je zdravotní sestra) ... Změřím si ...

marryline
29. zář 2017

@rosalline ahoj, tak jak zvládáš stimulaci? 🙂

koudelka82
29. zář 2017

@jeanne_g Tak super! teď už to bude jenom odsypat 🙂

rosalline
29. zář 2017

@marryline konečně jsem se naučila otvírat ampulku bez střepů...😕 asi začínám něco pociťovat ... motání hlavy, vysoký tlak???, udýchaná... myslíš, že to k tomu patří... píchám si teprve 3.den. Jak se vede tobě a miminku?

marryline
29. zář 2017

@rosalline já myslím že to k té stimulaci patří. Jo s těma ampulkama jsem měla problém taky, vždy jsem to praskla jak jsem byla nervózní abych to nepokazila. Jinak já celkem dobry. Řekla bych, že hyperstimulak už ustoupil, ale cítím cysty jak mě tlačí, ale jinak pohoda. Ležím takže se už i nudim, strašně se těším na úterý. Snad budu mít dobře zprávy. Kdy jdeš na 1 utz? 🙂

rosalline
29. zář 2017

@marryline ustoupil??? No tak to je paráda... snad už se vše vrátí k normálu... bereš ještě nějaké léky? Jedu tam v pondělí ...

jeanne_g
29. zář 2017

@koudelka82 Nj, už to povali. Ty to teda cekas kdy? Jaký máš protokol? A léky? @rosalline Tak to máš celkem velkou dávku toho Menopuru. Protokol dlouhý? Tak ať folici pekne rostou 😊 já jdu na ultrazvuk ve čtvrtek.

rosalline
29. zář 2017

@jeanne_g mám, viď? Taky mi to přijde. Doufám, že MUDr. ví, co dělá... jaké ty jsi měla dávkování? Nevím, jestli dlouhý nebo krátký.....

rosalline
29. zář 2017

@volfici jste oba s partnerem velcí? Třeba to bude čahoun 🙂

koudelka82
29. zář 2017

@jeanne_g já mám dlouhy protokol, Puregon 200j a měla bych začít ve středu. Jen me pořad bolí v tom krku, tak doufám, ze to přejde 🙏😖

volfici
29. zář 2017

@rosalline já mám metr šedesát, takže po mně nebude 😀, můj muž je kus chlapa, takový buk, do topolu má daleko 😉

jeanne_g
29. zář 2017

@rosalline Ja mela 150 jednotek a pak mi vždy navysovali, jednou i na 300. V jiných centrech pak říkali, ze je lepší začít větší dávkou na začátku a kdyžtak ubrat. Ted budu začínat 250 jednotek Gonal a od 7 dne Cetrotide. předtím jsem mela Diphereline.
@koudelka82 No já jsem se vcera nějak rozjuchala, ze už je mi fajn, byla jsem běhat a i pivo jsem si dala a dneska zas se cítím nakraple, tak se budu šetřit. At je lip!!!

Strana