icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
5. říj 2017

@juliia no vidiis taky jsi mladička

marryline
5. říj 2017

@rosalline ahoooj 🙂 já celkem dobry, jen mi začínají těhotenské nevolnosti 😖😀 tak jak jsi dopadla na utz?

rosalline
5. říj 2017

@juliia děkuji julíí Jsem ráda, že už to finišuje Ty hormony dávají zabrat, dnes mi hučelo v uchu, že jsem z toho málem šílela Jsou to driáky, ale dá se to vydržet Je to poslední naděje

rosalline
5. říj 2017

@janaspo taky na tebe myslím Cetrotide si dnes budu píchat počtvrté a tak jako ty v sobotu večer ve 22 00 ovitrelle a i pregnyl Zvláštní kombinace, že? V pondělí 8 30 nástup Ještě od zítřka musím brát atb doxybene a tři dny čípky polygynax před zákrokem Taky mám nějaký vyšší tlak, takže ode dneška dopegyt Máš taky ještě nějaké další léky?

rosalline
5. říj 2017

@chiara75 to je moc dobře, že dokážeš vypnout Už máš po zkouškovém stresu? Já už snad lámu hůl dopředu Včera jsem četla o Lucii Bílé, jak v 41 letech stále věřila v naději, dala do toho všechno Určitě měla i ty nejlepší lékaře a nepovedlo se, jen ji to rozbilo zdraví Je to pro mě zatím nepochopitelné, jak to, že u ní se to nepovedlo?

rosalline
5. říj 2017

@henitka jak ti je? asi blbost se ptát? našla jsi odvahu si udělat ten test?

rosalline
5. říj 2017

@marryline no tak hurá, že víš, že jsi těhotná ❤ těhotenské nevolnosti jsou základ 🙂, ačkoli mám jednu kolegyni, která je naprosto, ale naprosto v pohodě, žádné nevolnosti nic, jen ji bolí prsa 🙂

rosalline
5. říj 2017

@marryline na utz asi 15-16 folikulů k odběru, jdu na to v pondělí😨

marryline
5. říj 2017

@rosalline ty jooo, supeeer👏a jak se cítíš při stimulaci? Zvládáš to? Já byla úplně ok až na nafoukle břicho. Uvidíš, tím že ti vyberou něj vajíčko a spermií a budeš mít pořádného bojovníka 😍 já jsem dnes 6+0tt 🙂

koudelka82
5. říj 2017

@rosalline dekuju za odpověď 🙂 ono by prý ty atb neměli vadit, jen je důležité, aby při ET nebyl nějaký zánět. Ty už stimulujes, ze ? Ty jsi teď kolikaty den stimulace ?

koudelka82
5. říj 2017

@rosalline už to čtu 🙂 v pondělí jdeš na OPU 🙂 tak držím moc pěsti, ať je tam co nejvíce zralych vajuch 😉

rosalline
5. říj 2017

@koudelka82 děkuji. Dnes stimuluji 9. den, ale zdá se mi to nekonečné

rosalline
5. říj 2017

@marryline děkuji. Bylo to Ok. Až teď poslední dva dny, jsem skleslá a není mi dobře. Kdy tě předají do rukou tvého gyndaře?

venda25
6. říj 2017

@marryline ahojky, kdy jsi prosím tě měla poslední menzes, a který den jsi měla KET? díky 🙂

henitka
6. říj 2017

@rosalline ahoj. Test jsem nedělala, nemělo to význam. Rozjela se Ms. ☹. Tak jsem půl dne bulila a už jse se s tím tak nějak vyrovnali . Pravděpodobnost, že budu těhotná, je teď fakt žádná. Asi to tak mělo bejt. Ve středu pojedeme do Car a domluvíme, co bude dál. V lednu pojedeme zase. Tělo si odpočine a snad to na 2hy pokus vydá. Děkuji za zájem a tobě preji hodně štěstí a všechno dobré 🙂

marryline
6. říj 2017

@rosalline ve středu jdu naposledy do car, a pak už budu chodit k mojí gyn. Už jsem se k ní byla i objednat a za 3 týdny kontrola a dostanu i průkazku jestli bude vše ok 🙂 jooo, ty poslední dny jsou nejhorší. Já stimulovala jen 9 dní. Ale uvidíš, že to za to stojí až za pár dní uvidíš //🙂 😍

marryline
6. říj 2017

@venda25 ahojky já jsem po ET a prvni den poslední MS 26.8.:slight_smile:

venda25
6. říj 2017

@marryline acháááá já myslela že po KET 🙂 a kdy byl ET? Tvoje první IVfko? Ani nevím, se mi to asi plete 😇

venda25
6. říj 2017

@henitka 😔to je mi moc líto, opravdu to bude pasé? hlavu vzhůru, vyjde to i Tobě, i když to teď moc bolí ...

henitka
6. říj 2017

@venda25 nám taky. Ale co neděláme, změnit to neumíme a teď se s tím musíme jenom vyrovnat a doufat, že to příště vydá. Tobě držím moc mol prsty, ať to vydá a ať vše klapne, jak má. Já myslela, že když je partner Ok a já mám nepruchodny vejcovod (druhý už nemám vubec), že to prostě vydá napoprvé. Přeji hezký den

luciebx
6. říj 2017

Dobrý ráno holky. Čtu tu par smutnych zpráv. 😢je mi to vážně líto komu se tento měsíc nezadarilo. Opravdu nevzdavejte nic. Jste v rukou lékaře on vám pomůže a toho miminka jednou mít budete. Já už tomu skoro po 5 letech taky nevěřila. Držím palce.

venda25
6. říj 2017

@henitka Příště to vyjde, musíme věřit 🙂 já jsem bez obou vejcovodů, záleží na tolika věcech :( ale jednou to vyjde, hlavně žádné vzdávání. Držím pěsti 🙂

janaspo
6. říj 2017

@rosalline Téda máš pěknou směsici léků, ale doktoři víc co dělají a určitě je to tak, jak má být. Já si píchám pořád ten Gonal ... dnes a zítra ráno ten Cetrotide a zítra večer Ovitrelle. Nic víc ... ale bohatě mi to stačí ... už mi opravdu není fajn :( Břicho fakt velký, tlaky v podbřišku a celková slabost :( Už se těším až to budu mít za sebou ale zároveň se bojím a jsem nervózní :(

amboseli
6. říj 2017

@danask88 To znamená, že čím jsi starší tím máš míň ovulačních dnu a míň kvalitních vajiček. Když je Ti 20 let, tak máš 5 dní na to. aby spermie oplodnila vajíčko a každé vajíčko je kvalitnější. Po 35 věku máš jeden den ovulační a třeba každé 5 vajíčko je kvalitní.

fanunka
6. říj 2017

@amboseli :( :( to je hrozné zjištění :(

danask88
6. říj 2017

@amboseli a to si právě myslím, že není pravda. Každá žena je jiná! Nejde to takhle statisticky přepočítat. To je jako by tvrdili že po 30tce jsou všichni muži plešatí, protože v průměru má každý chlap o 40% vlasů méně. Ale někteří jsou zcela plešatí a jiní vlasatí do sta let. A stejně tak některé ženy jsou plodné plně do 50ti i déle a jiné bohužel třeba nikdy. Mě je 37 a otěhotněla jsem na první dobrou hned týden po vyndání tělíska, které jsem měla 7 let. A moje 22ti letá kamarádka se snaží půl roku a nic....

marryline
6. říj 2017

@venda25 6.9.odsati a 11.9.zavedeni 🙂

marryline
6. říj 2017

Holky, myslíte že častý utz miminku škodí? Jsem dnes 6+1 a mám za sebou už 4 utz z důvodu těch cyst, že mě kontroluji. Myslíte že to má vliv na vývoj mimi?

venda25
6. říj 2017

@marryline díky za info 🙂 jsme na tom tak nějak stejně, akorát já pořád nevím jak se vyvýji :( UTZ v tomto případě by měl být ok, já jsme s prvním byla na UTZ snad každý týden. Ptala jsem se doktora, jestli mu to neublíží a prý by nemělo 🙂

marryline
6. říj 2017

@venda25 moc díky 🙂

Strana