Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky, vzhledem k úspěchům z předchozí skupinky IVF 2016 se přesouvám k vám. Bohužel jsem zůstala skoro sama a ostatní se dočkaly vysněného miminka. Letos stihnu asi 1KET a příští rok měním CAR a budu jezdit do Brna. 🙂
@jeanne_g Ahoj 🙂. No mně včera řekli jen ten počet oplodněných a ať si zavolám ve čtvrtek domluvit hodinu transferu. A jelikož mám od včerejšího večera mírnou "depku", tak jsem to ráno nevydržela a volala tam. Řekli mi, že jelikož jich bylo tak "moc" oplodněno, že to nekontrolují pořád (nebo tak nějak) a že ten transfer platí a že si v pátek mám zavolat na čas, ale že to bude někdy dopoledne, asi kolem 10 ... Tak nevím no :(
@rosalline Teda, to je bomba! Gratuluji a obdivuju Tvou trpělivost teda!
Holčičky moje, omlouvám se, ze až teď píšu, az teď jsem se zastavila a mužu Vám konečně napsat 🙂 mám 9 foliku , 9-11mm, sliznice 8mm. Říkal, ze je vše jak ma být. V pátek jedu na 2.utz a zrovna naplanujeme punkci, ta bude asi v pondělí. Teď si nejsem jista, jestli těch foliku neříkal 11.
@koudelka82 Super super! Krásné zprávy 🙂 Tak to má být
Já vznáším , já si létám nadvzduchovou rychlostí, já se vznáším, já si létám s lehkostííííí. Asi tušíte proč.😅 jinak dávám odkaz, jak nám vypadají ti naši boží bojovníčci
http://www.reprofit.net/reprofit_fr/images/EMBR...

@vkackah ormace ze všech....😍❤💃🤰