Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 Tak to je paráda a sliznice taky pěkná 😊 Tak ať to do opu pěkně utíká, roste a dozrává 😊
@venda25 @rosalline holky, já byla 14 dní po ET na krvi a na UTZ jsem šla až další tři týdny na to. To už nervy pracovaly. A na další UTZ jdu až 31.10., to už bude prvosemestrální screening. Takže mám mezi UTZ odstup cca šest týdnů. Posledních pár dnů jsem docela nervózní, jestli je všechno tak jak má. Jako nic nenasvědčuje tomu, že ne, ale jak nevím co se uvnitř děje nebo neděje, tak jsem z toho dost hotová. Strašně se bojím, aby to za ty tři týdny bylo OK 😔
@volfici ty jo, to je docela nestandartní jít až po tak dlouhé době, důležité určitě bylo, že ten první byl v pořádku a vše bylo tak jak má být. Věřím, že to bude v pořádku. U svého gyndaře si ale byla na nějaké kontrole určitě, že jo. Já jsem z toho dnes prostě mimo, mám děsný strach, od rána bulím :(
@venda25 mě z CAR odeslali do poradny, tam jsem byla ten ještě ten samý týden - pondělí UTZ na potvrzení těhotenství v CAR, v pátek poradna. A právě i v poradně mi doktorka řekla, že na další kontrolu se mám objednat dva týdny po screeningu.... Takže 25.září CAR, 29. září poradna a pak až 31.10. screening..... Toho 25 i 29 bylo všechno v pořádku, ale stejně..... Mám posledních pár dní z toho blbý pocit.
Tobě držím palce, byla jsi asi na UTZ brzy, to se stává, že v 6tt ještě nemusí být srdíčko, určitě to bude dobré 🍀
@volfici co já si pamatuji z těhotenství před 24 lety. Chodila jsem na kontrolu snad prvních 7 měsíců 1x za měsíc. Na ultrazvuku jsem byla všeho všudy 2x :o)))). Jenže tenkrát v 18 jsem to těhotenství zase tak nešlukovala...:o)))))) Byla jsem hrozné tele :o) Ono si lze koupit i takový vlastní poslouchač srdíčka,ne?
@jeanne_g
@janaspo Drahé mé, jak jste na tom? Máte nové zprávičky. Mě můj drahý vyvedl z omylu, že žádné info v pátek, ale až v pondělí :o(((((((((((((((. Já budu celý víkend naprosto hotovson. @janaspo já ti tak závidím, ale samozřejmě i přeji, že v sobotu už vlastně budeš těhu :o) Já si přijdu jak natahovaná na skřipec
@rosalline Ahoj ... no já před chvíli dorazila z CARu ... Opět šílené bolesti, téměř jsem omdlela, tak mě manžel naložil a jeli jsme ... Naštěstí se nepotvrdil hyperstimulák ... ale jsou to ty srůsty :( A tím, že mám zvětšený ty vaječníky, tak to tam tlačí a prostě bolí jako prase :(. Dali mi injekci, ale stejně nepomáhá. Takže naprostý klidový režim ... Dost jsem si pobrečela, protože ty bolesti nepřeji nikomu. Noo ale jediné pozitivní je, že mi hned řekli, že ráno kontrolovali ty naše mrňousky a je 9 krásných embryí. Takže místo 8 máme 9 🙂. A co se týče transferu, doktorka věří, že ho provedeme, ale kdyby mi bylo fakt mizerně, tak to prý uděláme další cyklus. Tak snad ... Teď mi teda ale mizerně je ...
@janaspo Tak to mě mrzí. Naše cesta k dětem je opravdu trnitá a věřím, že to bude stát za to. Musí ty bolesti už přestat, protože jdeš v sobotu na implementaci. Piješ hodně? Já už taky přemýšlím, že jestli ty bolesti nepřestanou, tak pojedu na kontrolu. Včera se mi krásně ulevilo a pak nejednou v noci zase píchání, nafukování a tlačení. Je to bolestivé i na pohmat a tvrdý podbřišek, ale dá se to vydržet, piju hodně a doufám, že se ty vaječníky dají zpátky do původní velikost a bude zase vše pořádku. Tahle zpráva opravdu stojí za to. Máš 9 krásných embryí. To se vzpamatovalo to jedno nebo jak? Budeme mu říkat Kaliméro :o). To je krásná zprávička, snad se ti rychle uleví. Popravdě taky si říkám, že je na jednu stranu dobře, že tu implementaci mi udělají až ten další cyklus, že se dám do kupy..... Ty máš tedy úspěšnost 60% :o)

@janaspo @rosalline Haha, vidím, ze všechny koukame na stejný obrázky. Už jsem si připadala, ze jsem ujeta, ze na to porad koukám a přemýšlím, jak vypadají 😊 Tak jste mě uklidnily, ze je to normální, diky holky 😃