icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

koudulinka
13. říj 2017

@rosalline no mela jsem vzdy tak 14.den ale nevim presne jezdila jsem tam na ultrazvuk a pro pregnyl a vzdy tak ten 14.den ale diky za uklidneni minule jsem taky byla 20.dc a nevyslo to a jeste premyslim jestli jit do toho nariznuti embrya.. ..

rosalline
13. říj 2017

@koudulinka jdi do toho Určitě to pomůže Nakolik to vyjde?

chiara75
13. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Já už si právě nevzpomínám, jak dlouho... ale možná takhle 3-4 dny. Myslím, že i kompotované pomůžou 🙂 Termín nemám, protože mám binec v menstruaci po tom IVF... Teď mě čeká hysteroskopie, pak teprve následující měsíc IVF....

rosalline
13. říj 2017

@chiara75 proč hysteroskopie?

koudulinka
13. říj 2017

@rosalline tak ket 4200 a 2500 tohleto...

linusha
13. říj 2017

@jeanne_g jé já mám mít také krátký protokol, gonal a cetrodite tak snad to bude mít taky takový úspěch jako u Vás 🙂

cambra
13. říj 2017

@rosalline omlouvám se že se pletu do diskuze....ale zítra mě čeká OPU....a taky řeším že bych chtěla zavést 2 vajíčka...tety známé to udělaly a prý by do toho nešly jinak.. obě mají dvojčata...ale ta jedna měla dokonce zavedená 3...ale jedno nevyšlo....proč Ti doktorka řekla že Ti dve nedá....co vím prý je to naše rozhodnutí...

rosalline
13. říj 2017

@cambra kvůli věku, je mi přes 40 a mám problém s autoimunitou, riziko předčasného porodu. Byla rezolutně proti. Budu mít embrya geneticky vyšetřená a prý není potřeba tu pravděpodobnost někam dál posouvat 😔🙂

rosalline
13. říj 2017

@cambra jinak zítra držím pěsti...pro úspěšný a hladký průběh

janaspo
13. říj 2017

@rosalline Dostála jsem antb. na tři dny... Nějaký prý sirokospektralni... Siny. Noo spíš mě trápí to co trápilo tebe.. Zácpa a potřebovala bych trošku létat ale nic. Je možné že to mám z toho ležení. Snad mě zítra pustí :(

cambra
13. říj 2017

@rosalline děkuji....no zítra se zeptám co a jak...taky mám imunitu v čudu....ale cítím se dobře.. tak třeba mi na to kyvnou...ale klinika kam chodím upřednostňuje dávat po jednom...

rosalline
13. říj 2017

@janaspo Ježkovy voči, ještě tohle! Zeptej se na to projímadlo, jinak se utrápíš. Máme teď měsíc na to se dát do kupy, to je pozitivum. Řekli ti, že by tě mohli pustit? Moc ti to přeji

rosalline
13. říj 2017

@cambra to všeobecně je lepší ... jednočetné... více je zátěž i rizika 😕 tak se nám určitě ozvi, jak jsi dopadla a co ti řekli...

raelyn
13. říj 2017

@rosalline já jsem na Savoyi, ale co vím, tak jsou holky spokojené i na Luise, Belvederu nebo Pawliku. Goethe moc nedoporučuji kvůli jídlu je to rautove a prý později už nic nemají. Piji pramen František, ale určitě ti lékař doporučí. Čas tu rychle běží , Františkovy lázně jsou skvělé na procházky, je tady aquaforum, divadlo,..... Je dobré si to načíst. Na případné prodloužení se informujte hned, pak nemusí být volno. Jedna holčina chtěla taky prodloužit, ale nebylo volné ubytování.

raelyn
13. říj 2017

@jeanne_g doma to není ono, ale jasně pokud to jinak nejde. Ani pojišťovny to prý teď moc nedávají

jeanne_g
13. říj 2017

@linusha Je to supr i v tom, ze je málo injekci, ten gonal pero je supersnadna aplikace, nemusíš nic redit, natahovat do strikacek jak s Menopurem. Kolik budeš mít jednotek Gonalu?

linusha
13. říj 2017

@jeanne_g to nevim kolik jich bude, to se bude rešit až půjdu na kontrolu po lázních do centra 🙂 To jen pan dr. říkal že to vidí na krátký protokol, gonal a cetrodite. Po lázních budem dořešovat detaily 🙂

koudelka82
13. říj 2017

@janaspo teď čtu, co se ti stalo. Moc mě to mrzí a přeju brzké uzdravení 😘

luciebx
13. říj 2017

Holky mě taky zavádění 2 rozmlouvali. Prý větší riziko v tehu než s jedním. Já si zase nechtěla vyplacat mrazacky najednou.

koudelka82
13. říj 2017

@jeanne_g děkuju 🙂

janaspo
13. říj 2017

@rosalline Říkala jsem ale zatím mi nic nedali :(... Jen večer do zadku něco od bolesti. Ale to vůbec nepomáhá. Uvidím ráno na vizite... Snad mě pustí ale na druhou stranu to břicho fakt dost bolí :(

janaspo
13. říj 2017

@koudelka82 Děkuji moc

jeanne_g
14. říj 2017

Holky,tak dnes, 6. den, nam zamrazili ještě jeno embryo, které se ale nepodařilo vyšetřit. Takže máme celkem 3, z toho 2 jdou na pgs. 😍❄❄❄

chiara75
14. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Hysteroskopie protože se nechytilo to top embryo. Mohl by být problém se sliznicí. V minulosti jsem měla polypy a dvakrát kyretáž...

hanyas
14. říj 2017

@jeanne_g super, super, super😍😍😍 🙂 tak i ve finale stejny vysledek jako u nas 🙂 taky jsme meli dve 5-denni a jedno 6-denni embryjko 😍 ted uz jen vyckat na KETik 🙂

rosalline
14. říj 2017

@jeanne_g tak paráda!!!! třetí záložník připraven! 🙂 Jak se nepodařilo vyšetřit? Jak se to může stát? Jsi tedy spokojená? Teď nezbývá než čekat Chápeš měsíc v nevědomosti Já si snad zaplatím intenzivní kurz ve hře na klavír 😀

rosalline
14. říj 2017

@hanyas ahoj, a z kolika odebraných prosím pěkně?

rosalline
14. říj 2017

@janaspo dobré dopoledne! Jakpak ti je dnes?

rosalline
14. říj 2017

@chiara75 to se dělá bez narkózy? je to nebolestivé?

hanyas
14. říj 2017

@rosalline stejne jako jeanne_g z 10. K vysetreni tusim musi blastocysta hatchovat. Pokud z obalu neleze, nelze ji vysetrit. Nic to ale nevypovida o kvalite embrya 😉

Strana