Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudulinka jdi do toho Určitě to pomůže Nakolik to vyjde?
@rosalline Já už si právě nevzpomínám, jak dlouho... ale možná takhle 3-4 dny. Myslím, že i kompotované pomůžou 🙂 Termín nemám, protože mám binec v menstruaci po tom IVF... Teď mě čeká hysteroskopie, pak teprve následující měsíc IVF....
@rosalline tak ket 4200 a 2500 tohleto...
@rosalline omlouvám se že se pletu do diskuze....ale zítra mě čeká OPU....a taky řeším že bych chtěla zavést 2 vajíčka...tety známé to udělaly a prý by do toho nešly jinak.. obě mají dvojčata...ale ta jedna měla dokonce zavedená 3...ale jedno nevyšlo....proč Ti doktorka řekla že Ti dve nedá....co vím prý je to naše rozhodnutí...
@rosalline já jsem na Savoyi, ale co vím, tak jsou holky spokojené i na Luise, Belvederu nebo Pawliku. Goethe moc nedoporučuji kvůli jídlu je to rautove a prý později už nic nemají. Piji pramen František, ale určitě ti lékař doporučí. Čas tu rychle běží , Františkovy lázně jsou skvělé na procházky, je tady aquaforum, divadlo,..... Je dobré si to načíst. Na případné prodloužení se informujte hned, pak nemusí být volno. Jedna holčina chtěla taky prodloužit, ale nebylo volné ubytování.
@janaspo teď čtu, co se ti stalo. Moc mě to mrzí a přeju brzké uzdravení 😘
Holky mě taky zavádění 2 rozmlouvali. Prý větší riziko v tehu než s jedním. Já si zase nechtěla vyplacat mrazacky najednou.
@jeanne_g děkuju 🙂
@koudelka82 Děkuji moc
Holky,tak dnes, 6. den, nam zamrazili ještě jeno embryo, které se ale nepodařilo vyšetřit. Takže máme celkem 3, z toho 2 jdou na pgs. 😍❄❄❄
@rosalline Hysteroskopie protože se nechytilo to top embryo. Mohl by být problém se sliznicí. V minulosti jsem měla polypy a dvakrát kyretáž...

@rosalline no mela jsem vzdy tak 14.den ale nevim presne jezdila jsem tam na ultrazvuk a pro pregnyl a vzdy tak ten 14.den ale diky za uklidneni minule jsem taky byla 20.dc a nevyslo to a jeste premyslim jestli jit do toho nariznuti embrya.. ..