Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline Ahoj... No je to o něco lepší až na ty křeče v břiše :(. Jinak dnes jsem mluvila se svou Dr. z kliniky. Měli zamrazovat až zítra opravdu ty nejlepší. Ale říkala mi že tři jsou nějak napřed a zamrazi je už dnes a pak jsou ve hře ještě tři - to uvidí zítra. Tak nevím jestli se radovat :(
@hanyas @rosalline Díky holky 😊 jj, k odběru buněk pro pgs, kterému se ruka biopsie, musí embrouš hečovat a to jeste tak dobře, ze mu kouka větší množství buněk a nejsou to zrovna ty, které tvoří střed embrya, protože by hrozilo pri biopsii poskozeni. Já jsem šťastná a je to supr výsledek. @janaspo Samozřejmě se raduj, nebo se nastvu😀😉!!! Já bych skakala do stropu samou radosti. Tři jiste paty den je paráda!!! A zítra bude jeste určitě jeste nějaký přírůstek!!!Přeju,ať je lip, už ti zabraly ty atb na mocak?
@jeanne_g jsi úžasná děkuji.... Já už tady v té nemocnici chytam černy myšlenky... Jinak antb. mi zatím rozdrazdily už tak bolavy břich.... Podbřišek občas zaboli pekelně... Ale snad je to o něco lepší. Ale už se těším domů. Sice jen ležím ale jsem šíleně vyčerpaná... A ty máš jake info? Já tady mizerné připojení na net tak bohužel teď moc neprocitam diskuzi
@jeanne_g
Drzim moc palecky at ti PGD dopadne u tech 2 bojovnicku dobře 😘 Ja takové stesti bohužel nemela, obe nebyly dobre.😢
Tobe se to ted urcite povede!🍀
@janaspo
Jejda , tak at ti je brzy lepe. Ja to znam...taky jsem strávila loni v nemocnici 2 dny po transferu na kapackach...tu bolest nikomu nepreju.
@rosalline
No to vypada, že vsech 14 bojovnicku se drží 🍀👍
@janaspo křeče pořád? Co ti dávají kromě atb? Já to asi vidím v jasných barvách, jestliže tři jsou napřed a tři normál...máš 6 drobků k dispozici 😀 dle mého je to velký úspěch.... ty jsi měla odběr 15, pak redukce na 9 a nyní krásných 6. Teď se musíš dát do kupy co nejrychleji.... 😉
@rosalline
😢 no popravdě mi to vlastne poradne nikdo ani nevysvetlil, že je mozno zmrazit, ikdyz nelze vyšetřit. My měli diagnostikovanou PGD a kdyz jsem si volala 5.den tak mi rekli, že dve uz jdou na mrazeni a 2 se nechavaji jeste kultivovat, že zatim nehetchuji at si zavolam dalsi den a to mi pak embryolozka stroze oznamila, tak vice se uz mrazit nebude, mate odeslana dve az budou vysledky, tak se vam ozveme. To trvalo skoro 6 tydnu😲
@juliia Tak to nejspíš taky nebyly v pořádku, protože když jsou vhodné k transferu, mrazi se i kdyby ne šly vyšetřit. To bylo tvé první ivf? My už máme 2 za sebou a neúspěšné. Ted máme konečně vic než jedno embryo z kultivace, takže velká radost,ale samozřejmě vyhráno není. Někdy holt trvá, než se zadaří...
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Od pondělí mě trápí šílená migrena. Byla jsem už i v nemocnici na kapackych, nic nezabírá. Dnes už je konečně líp,ale stejně se necítím úplně ok. Jak jste na tom vy? Co nového? 🙂
@rosalline S narkózou, ale myslím, že jsem na tom už byla bez narkózy. Bolelo to, ale dalo se to vydržet.
@rosalline ještě jsem ti pak zapomněla napsat, ze jsem vyfasovala místo Orgalutranu taky Cetrotide (taky jsi ho měla, ze? ). S tím Orgalutranem mají teď prý výpadek, ale je to to stejne. Tak dnes už poslední Puregon a Cetrotide a zítra večer už jen Ovitrelle a ve středu tradaaaa🙂 Už ať je středa 🙂
A jak je ? Co tvoji bojovnicci? Nějak jsem nestihala teď všechno číst .
A co
@janaspo ? Pořad jsi v nemocnici ? ☹ pořad máš křeče nebo je to už dnes lip ? Přeji ti ať už je lip a ať už te pustí 🙂
@jeanne_g a vám teda zůstaly 3 ? Budu drzet pěsti, at vše pokračuje jak ma 🍀
@marryline ahoj, ty si to teda vybíráš 😔 tak ať je ti brzy dobře. Mě dneska hodně tlačí žaludek, jak kdybych snědla celou husu, a to jsem měla k snídani rohlík se šunkou a ke svačině kousek koláče. Takže ležím místo toho abych využila hezké počasí a trochu mákla na zahradě před tím než začne sněžit 😄. Ještě že zítra předpověď vypadá taky dobře, tak snad to se mnou bude lepší.

@hanyas jo tááááááák Jsem zase chytřejší Díky za odpověď Mně budou dělat biopisii dnes, ale dozvím se až v pondělí, kolik jich vyšetřili