icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g to je pravda! Jestli to dostanu tenhle týden, vůbec nevím kdy, tak ovulace jakože bude někdy 9tého-10tého listopadu a to se nestihne

anette30
16. říj 2017

@adydejka2609 omlouvám se, že vstupují do debaty.chci té jen povzbudit. Taky jsem měla PCOS a vysoké AMH. Menstruace bez hormonů nebyla. Hned z prvního IVF mám už doma 7 měsíční cacorku 🙂 odebrali mi 40 oocytu.

juliia
16. říj 2017

@rosalline
Jj je to tak , mela jsem to stejně. KET by u nas vysel az za 2 cykly. Zase doktorka tvrdila, že je telo vice odpocatejsi a srovnane od tech hormonů. Tak drzim palec at je jich co nejvic zdravych.🙏❤

juliia
16. říj 2017

@rosalline
To cekani bylo dlouhe😲...snad ti to rychle utece😘

rosalline
16. říj 2017

@juliia hmmmm bude to doba To jste mě, paní, nepotěšila To opravdu budu testovat na vánoce nebo možná imlementovat

volfici
16. říj 2017

@jeanne_g mám 207 OZP. Normálně mi doktorka napsala do zprávy, že doporučuje po punkci fresh transfer jednoho embrya a zbylá na PGS. Ani jsem nevyvíjela žádný nátlak, upřímně jsem ani nevěděla co jde a nejde, prostě tohle nám řekla, že to tak uděláme a bylo....

rosalline
16. říj 2017

@volfici měla jsi a máš opravdu obrovské štěstí

jeanne_g
16. říj 2017

@volfici No já se teda jeste optam, jestli by mi teda nemohli zavést to nevysetreny mezitím. Kam jsi chodila do centra? Mate to tam nějaký dobry 😊 A měli jste priplaceny nějaký ten kontinuální monitoring embryí, ze mate takové podrobnosti?

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g ty hele, nemysli si, že nás v tom tu necháš a půjdeš si napřed Kde je všichni za jednoho, jeden za všechny, ha?

jeanne_g
16. říj 2017

@rosalline Budeme teda muset i zároveň rodit a žádný predbihani 😆😂

rosalline
16. říj 2017

@jeanne_g přesně tak! 😅🙏

adydejka2609
16. říj 2017

@jeanne_g to je a s 1.ivf bylo 20 tak jsme šli do minimalky aby teda bylo méně a kvalitních a ono toto...brala jsem clostik ale moc jsem nereagovala tak picham Puregon ale malé dávky 100 jednotek...

adydejka2609
16. říj 2017

@anette30 a byla jsi na klasickém IVF nebo taky minimalce? Já třeba bez agolutinu nemám i půl roku mences..a zbylo to něco na zamrazeni? Kolik se podařilo oplodnit? Děkuji moc za trochu naděje;)

anette30
17. říj 2017

@adydejka2609 byla jsem na klasice. Odebrali 40 vajíček, 30 se oplodnilo. Skoncila jsem sice v nemocnici s hyperstimulacnim syndromem. Mela jsem to slozitejsi, nez se zadarilo, vybrala jsem si spatne centrum, kde mi zamrazili prvojadra bez mého souhlasu, trvala jsem na pětidenních, to se néstalo. Vymena centra, embrya jsem převezla, tam vykultivovali ten zbytek. V predeslem jsem zkusila kety dva, ale s dvoubunecnymi (nikdy vice). Treti v novem centrum, kde mi zavedli petidenni se hned povedlo. 🙂 byt v tom centrum hned, uz mam rocni dite 🙂 dokonce pry bez ivf, jelikoz mi nikdo nedal jen injekční hormony a tlacil do ivf,kde me prestimulovali. Proste pokusny kralik. Nicmene zadarilo se, vse jsem uz zapomnela. A nadeje je rozhodne! Nevzdavej. Moje amh bylo 21.taky jsem nemela ms bez agolutinu i pul roku. Nebo naopak, kdyz byla, trvalo spineni i tri mesice vkuse. Des.

marryline
17. říj 2017

@volfici ty jo strašně ten čas letí. Už jsi v 11tt jak se dívám. Za chvilku tě čeká první screening že? Já jdu příští týden pro tehotenskou průkazku 🙂 strašně pořád bojují s nechutí k jídlu :/

marryline
17. říj 2017

@rosalline ahojky, ano s migrenou jsem měla problém i před tehu, hlavně před rokem a teď v tehu se mi vrátila. Od neděle je konečně klid 🙂 byla jsem na kontrole v 7tt a cysty už byly mnohem menší, OHSS už taky nemám, jen ještě stále z štěně vaječníky, ale už se cítím dobre jakoby nic 🙂 v pondělí jdu pro průkazku tehotenskou a na utz tak snad už mimi půjde hezky vidět. A co ty? Jak se máš? Za chvilku tě eka zavedení emryjka že? 🙂

marryline
17. říj 2017

@rosalline *zvětšene

chiara75
17. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Do 17. listopadu? To docela uteče 🙂 Zkus se teď zaměřit na svoje zájmy, sport, věci, co máš ráda a tak...Tak se to neustálý čekání na něco dá poměrně přejít. Můj zákrok bude poslední den MS. která nevím, kdy přijde, ale předpokládám, že už by pomalu měla...

volfici
17. říj 2017

@jeanne_g chodíme do Gennetu v Liberci. Jsem tu naprosto spokojená. Přijde mi, že to co je jinde problém, když tak pročítám fórum, tak tady je úplně v klidu, automaticky, "v ceně".... Měli jsme zaplacený embryoskop, takže je sledovali nepřetržitě, ale bez jakéhokoliv manipulace s nimi.

volfici
17. říj 2017

@marryline ahojky 😊, zrovna jsem se vrátila z CAR, kde jsem byla na odběrech před screeningem. Ten mě čeká za dva týdny. Docela jsem tam byla za blbečka, protože jsem neměla ani doporučení od doktorky ani těhotenskou průkazku 😂, tak mě sestra poučila, že tu mám mít u sebe i když jdu s košem 😂

volfici
17. říj 2017

@marryline u mě je to už s nechutí trochu lepší, jak kdy. Ale pořád vede sladký a studený (nevařený) jídlo. Právě jsem ztrestala koblihu 😊 a to jsem sladký nikdy moc nemusela (vždy to bylo tak, že radši steak než dort, teď je to úplně naopak)

juliia
17. říj 2017

@volfici
To bude urcite krásná princezna 💃😍👍

koudelka82
17. říj 2017

@rosalline Ahojky, zrovna čtu jak jsi dopadla. Je divne, ze Ti poslali takovou strohou zpravu, ze? Napsali Ti pak k tomu nějaké podrobnější info?
Jojo, ulevilo se mi, ze už nemusím nic pichat a už se těším na zítra, až se dozvím zase něco víc. Cítím takové tlaky v břichu, ale není to nic hrozného.

volfici
17. říj 2017

@juliia proč myslíš? Že se cpu sladkým? Tak nějak tuším, že to bude holka, ale potvrzeno ještě nic není 🙂

venda25
17. říj 2017

@koudelka82 ahojky, ty jdeš zítra ke svojí gyn.? já myslela, že jsi tam byla už v pondělí 🙂 a cítíš se dobře?

luciebx
17. říj 2017

@volfici já nemohla sladký ani vidět. Jen ovoce a zeleninu. Pít džus atd. Moje oblíbená bublinkova voda mi přestala chutnat. Mazec jaký rozdíl u syna v prvním tehu.

luciebx
17. říj 2017

Holky dost mě bolí břicho. Myslím ze mám náběh na rozestup svalu na pravé straně. Vše páli až to je nepříjemné. Nejvíc když se mám zvohnout nebo smát se. Zítra jdu k dr. Au au.

luciebx
17. říj 2017

@volfici jinak mě s vždy vnitřní tušení co to bude vyplnilo. Tak třeba mas princeznu 😍

juliia
17. říj 2017

@volfici
No jasně 😀

Jed­na z bab­ských rad na­pří­klad ří­ká, že jestli­že má tě­hul­ka stá­le chuť pou­ze na ky­se­lé, os­t­ré po­kr­my, dá­le na sa­lá­my, uze­né, as­pi­ky a růz­né pi­kant­ní po­chu­ti­ny, če­ká chla­peč­ka.

Na­o­pak, trá­ví-li spous­tu ča­su v cuk­rár­ně a má stá­le chuť na slad­ké, mů­že se prý tě­šit na hol­čič­ku.

...tak uvidime 🙂

koudelka82
17. říj 2017

@venda25 Ahooj , já jdu zítra na OPU 🙂
Nevím, jestli sis me nespletla 🙂

Strana