Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@adydejka2609 omlouvám se, že vstupují do debaty.chci té jen povzbudit. Taky jsem měla PCOS a vysoké AMH. Menstruace bez hormonů nebyla. Hned z prvního IVF mám už doma 7 měsíční cacorku 🙂 odebrali mi 40 oocytu.
@jeanne_g to je a s 1.ivf bylo 20 tak jsme šli do minimalky aby teda bylo méně a kvalitních a ono toto...brala jsem clostik ale moc jsem nereagovala tak picham Puregon ale malé dávky 100 jednotek...
@anette30 a byla jsi na klasickém IVF nebo taky minimalce? Já třeba bez agolutinu nemám i půl roku mences..a zbylo to něco na zamrazeni? Kolik se podařilo oplodnit? Děkuji moc za trochu naděje;)
@adydejka2609 byla jsem na klasice. Odebrali 40 vajíček, 30 se oplodnilo. Skoncila jsem sice v nemocnici s hyperstimulacnim syndromem. Mela jsem to slozitejsi, nez se zadarilo, vybrala jsem si spatne centrum, kde mi zamrazili prvojadra bez mého souhlasu, trvala jsem na pětidenních, to se néstalo. Vymena centra, embrya jsem převezla, tam vykultivovali ten zbytek. V predeslem jsem zkusila kety dva, ale s dvoubunecnymi (nikdy vice). Treti v novem centrum, kde mi zavedli petidenni se hned povedlo. 🙂 byt v tom centrum hned, uz mam rocni dite 🙂 dokonce pry bez ivf, jelikoz mi nikdo nedal jen injekční hormony a tlacil do ivf,kde me prestimulovali. Proste pokusny kralik. Nicmene zadarilo se, vse jsem uz zapomnela. A nadeje je rozhodne! Nevzdavej. Moje amh bylo 21.taky jsem nemela ms bez agolutinu i pul roku. Nebo naopak, kdyz byla, trvalo spineni i tri mesice vkuse. Des.
@rosalline ahojky, ano s migrenou jsem měla problém i před tehu, hlavně před rokem a teď v tehu se mi vrátila. Od neděle je konečně klid 🙂 byla jsem na kontrole v 7tt a cysty už byly mnohem menší, OHSS už taky nemám, jen ještě stále z štěně vaječníky, ale už se cítím dobre jakoby nic 🙂 v pondělí jdu pro průkazku tehotenskou a na utz tak snad už mimi půjde hezky vidět. A co ty? Jak se máš? Za chvilku tě eka zavedení emryjka že? 🙂
@rosalline Do 17. listopadu? To docela uteče 🙂 Zkus se teď zaměřit na svoje zájmy, sport, věci, co máš ráda a tak...Tak se to neustálý čekání na něco dá poměrně přejít. Můj zákrok bude poslední den MS. která nevím, kdy přijde, ale předpokládám, že už by pomalu měla...
@jeanne_g chodíme do Gennetu v Liberci. Jsem tu naprosto spokojená. Přijde mi, že to co je jinde problém, když tak pročítám fórum, tak tady je úplně v klidu, automaticky, "v ceně".... Měli jsme zaplacený embryoskop, takže je sledovali nepřetržitě, ale bez jakéhokoliv manipulace s nimi.
@marryline ahojky 😊, zrovna jsem se vrátila z CAR, kde jsem byla na odběrech před screeningem. Ten mě čeká za dva týdny. Docela jsem tam byla za blbečka, protože jsem neměla ani doporučení od doktorky ani těhotenskou průkazku 😂, tak mě sestra poučila, že tu mám mít u sebe i když jdu s košem 😂
@rosalline Ahojky, zrovna čtu jak jsi dopadla. Je divne, ze Ti poslali takovou strohou zpravu, ze? Napsali Ti pak k tomu nějaké podrobnější info?
Jojo, ulevilo se mi, ze už nemusím nic pichat a už se těším na zítra, až se dozvím zase něco víc. Cítím takové tlaky v břichu, ale není to nic hrozného.
@koudelka82 ahojky, ty jdeš zítra ke svojí gyn.? já myslela, že jsi tam byla už v pondělí 🙂 a cítíš se dobře?
Holky dost mě bolí břicho. Myslím ze mám náběh na rozestup svalu na pravé straně. Vše páli až to je nepříjemné. Nejvíc když se mám zvohnout nebo smát se. Zítra jdu k dr. Au au.
@volfici
No jasně 😀
Jedna z babských rad například říká, že jestliže má těhulka stále chuť pouze na kyselé, ostré pokrmy, dále na salámy, uzené, aspiky a různé pikantní pochutiny, čeká chlapečka.
Naopak, tráví-li spoustu času v cukrárně a má stále chuť na sladké, může se prý těšit na holčičku.
...tak uvidime 🙂
@venda25 Ahooj , já jdu zítra na OPU 🙂
Nevím, jestli sis me nespletla 🙂

@jeanne_g to je pravda! Jestli to dostanu tenhle týden, vůbec nevím kdy, tak ovulace jakože bude někdy 9tého-10tého listopadu a to se nestihne