Přítel je stále na notebooku, o malou se stará minimálně

misulka07082016
15. bře 2018

Ahoj holky, mám takový problém...
mám skoro 2letý vztah.. všechno bylo na začátku krásné... pak jsem otěhotněla.. a měsíc před porodem ho zavřeli, sice jen na 4 měsíce.. ale zavřeli... vydrzeli jsme to... jeden den ho pustili a týden se zajímal o me i naši malou... po týdnu ho přešlo... ale furt to bylo tak nějak v pohodě... jenže pak si koupil jiný telefon, a začal na něm byt neustále... nezajímalo ho vůbec nic ani ja ani malá... pak šel mu to řekla nějak se to snažil omezovat... dalo se to ještě nějak vydržet ... do toho jsem přišla na to ze mi minimálně 4 lhal...😔 to bych ještě přešla ... každý děla chyby ... ale pak byl Valentýn, a on mi koupil ntb.... když mi dával neměla jsem slov, ale postupem času je spis jeho.. každý den co přijde z práce je na něm... takže od 19:00 - 02:00....
fakt me to štve... protože o me a malou se stará minimálně ... jeho jediná přestávka je na cigaro na záchod najíst se.... malá začne brecet a on k ni ani nejde... kdyby tak dělal něco smyslu plného... ale on tam hraje tu svoji hru.. a ja už na to nemam...:/ když jsem se ho zeptala co je na ty hře tak zajímavého .. tak řekl Zd je životně důležitá.. ja mu řekla důležitější než ja a malá .. a on Jo.. pak teda řekl ze si z toho děla srandu... ale ja ti myslela vážně....:( už si vážně nevím rady.....Miluju ho, je to tatínek me malé princezny.. jsme zasnoubeny.. ale tohle se každý den snášet nedá ...:( mate někdo podobný příběh?

leniczka23
15. bře 2018

A jak dlouho to chces snaset? Pokud mu nedas nuz na krk at si vybere tak se nic nezmeni. Musis s tim zacit neco delat ne to.prechazet. je to zavislost jako kazda jina. A teda to ze by mi 4x lhsl bych taky jen tak nepresla..ses bkazen jestli si ho chces i pres tohle vzit. Ma.rodinu tak by se tak mel.chovat. Jsk to mas ty? Doufas ze se to zmeni nebo pro to neco delas? Mrzi me tvoje situace, ale fakt.kdyz to nevyresis pujde to do kopru ten vztah..

nafuka
15. bře 2018

V tomhle chceš žít s malou? Nemyslím si že se polepší. Popřemýšlej, jestli ti takový .... za to trápení stojí.

misulka07082016
autor
15. bře 2018

@leniczka23 doufám ze se to změní... napadlo me mu proste říct ze piju to takhle půjde dal.. tak my pujdem pryč... asi to bude nutné.. když přijde z práce ja se telefonu ani nedotknu... pravé kvůli němu.. to sem mu i řekla .. zkusím mu to říct a uvidíme jestli se zlepší ...

berenika39
15. bře 2018

Kolik vám je, jestli se můžu zeptat? Možná máš právo na víc, než tohle snášet.

misulka07082016
autor
15. bře 2018

@nafuka on malou miluje jen je proste všechno na me.. štve me to a to hodně .. ale ja chci normální šťastnou rodinu .. právě s nim s otcem naši dcery ..:/

misulka07082016
autor
15. bře 2018

@berenika39 18 ..
ja se kvůli němu a malý vzdala všeho.. a on mi to vrací tímhle ..:/

marii90
15. bře 2018

Taky bych mu dala ultimatum... hlavne ten ntb je tvuj, takze si ho zahesluj a ma peska. I kdyz celkove to neni v tom pocitaci a hre. Nema k rodine ocividne zadny vztah - treba to tak fungovalo u nej doma a on to nepovazuje za spatne, proste to pro nej je normalni. Ale at je ta pricina kdekoli, proste si dupni, ze se musi rozhybat. Nakupy, pohlidat malou, zvladnout aspon zakladni peci o ni, odvezt te k lekari treba atd. Nejsi jeho mama, abys mu vyvarovala, uklizela, prala a jen ho zavolala k hotovymu jako nejakyho pubertaka. Je to dospely chlap, jednou jste se rozhodli OBA pro dite a nasledky budete muset nest uz navzdy 😉 Bud tvrdsi ☺ asi se nezmeni ze dne na den, ale pokroky by mel delat aspon postupne.

nafuka
15. bře 2018

@misulka07082016 Mám takovou obavu, že se to akorát bude zhoršovat.😒

leniczka23
15. bře 2018

@misulka07082016 souhlasim s tim co si napsala asi je potreba to uz rozseknout..vim ze to je tezky, protoze se bojis te varianty ze pro nej bude dulezitelsi neco jineho nez vy..ale zaslouzi si vas? Zaslouzi si mit doma milujici zenu a dceru kdyz se o ne absolutne nezajima a netravi s nima.svuj volny cas? Podle.me ne.. myslim ze si toho ty pro nej udelala az az..pockala a zvladla vezeni, odpustila lhani..co udelal on pro tebe?

misulka07082016
autor
15. bře 2018

@marii90 zkusím to, jenže u me je problém, ja mám povahu po mamce a to je ze jsem strasne hodna.. a on to bohužel vi.. mysli si ze me má jistou .. a nevím jak ho přesvědčit o tím ze se mílí...:/

misulka07082016
autor
15. bře 2018

@leniczka23 udělala jsem pro nej toho dost .. byla jsem tu pro nej když se pohádal s rodinou, když neměl kde bydlet.. tak jsem ho vzala k sobě.. ( to jsem bydlela ještě u mamky) jakýkoliv problém měl vždy sem tu pro nej byla, vždy jsem mu pomohla... dostala jsem ho i ze sra*ek...do kterých se dostal .. svoji vinou.... udělala jsem při nej hodně .. tolik energie jsem do toho vztahu dala.. proto se ho nechci jen tak vzdát ...😔😔

nafuka
15. bře 2018

On nemá důvod se snažit, když má všechno na zlatém podnose. Je to lempl a sráč. Vidím jediné východisko-kopnout do prdele a začít pracovat na lepším životě pro tebe a dceru. Zbytečně plýtváš energii v nefunkčním vztahu.

leniczka23
15. bře 2018

@misulka07082016 ale takhle to nefunguje..to on by mel byt ten kdo se nechce vzdat kdyz si toho pro nej tolik udelala..muzes byt hodna ale nemela bys byt blbs a nechat si srat na hlavu..jak vubec vis ze vas miluje? Nechova se tak..

marii90
15. bře 2018

@misulka07082016 no presne.... vi, ze jsi mekka... urcite bych to nezahodila hned. Zkus to s nim probrat v klidu a kdyz se to nezmeni, tak pritvrdit... kdyby bylo nejhur, tak treba na 14 dni odejit k rodicum, aby vedel,ze to myslis vazne a ze to zvladnes i bez nej... asi to bude trvat dyl, ale zkusila bych to. Treba najdete pricinu, proc je takovy a budete moct zapracovat na konkretnim problemu. Pripadne se objednat do poradny nebo k psychologovi, urcite by to neuskodilo 😉 Tata taky tvrdak nejvetsi a kdyz se pak sesypal po smrti dedy, tak mu to hodne pomohlo, i kdyz zpocatku tvrdil, jak to k nicemu nebude 😊

hlasimse
15. bře 2018

Je to v podstatě puberťák absolutně nevyspělý a nepřipravený na to být otcem a vůbec na dospělý život. Asi ani nebude mít moc ambicí a chuti v životě něčeho dosáhnout. Být tebou, jdu od něj. Možná ti během mateřské bude líp u rodičů.

lv
15. bře 2018

Poradna, pomohou - a mluvit o tom, ne to přecházet a vydržet, to by bylo jen horší do budoucna.

ivankapri
16. bře 2018

pokud je to závislost, tak zkusit navrhnout léčbu -to věčné sezení u NTB

misulka07082016
autor
16. bře 2018

@ivankapri to i nemyslím, závislost ne. Spis jen zabijí čas jinak než s námi...:-/ Ale závislost to určitě není..

journals
16. bře 2018

No, na to že vám je 18 jste toho stihli už oba dost. Můj názor je, že když stihne hned v 18 skončit ve vězení, tak bych o něj snad ani zájem neměla, měla bych velký strach, že jak to začalo, tak se to bude i stupňovat... co bude za 5, 10 let...?

journals
16. bře 2018

A teda, určitě bych si takového člověka nechtěla vzít! Můj pohled je, že se do všeho ženete oba moc brzo - do těhotenství, vězení i do svatby.

misulka07082016
autor
16. bře 2018

@journals není mu 18, je starší... a to vězení bylo nás udání, stihli to ano.. ale furt je tam ta láska... a spis sem potřebovala se vypovídat...

misulka07082016
autor
16. bře 2018

@journals je to brzo.. ale už se stalo.. a za malou jsem vděčná ... jen on by se mohl tak trochu změnit.. aspoň tak jak to bylo kdysi...:/

linee
16. bře 2018

Mno,kdyz to shrnu. Tvrdis,ze je to laska a malou miluje,ale - cas s vami netravi (je na ntb),s malou se tedy nehraje,volny cas travi jinde a jinak,nez s vami,domacnost nechava komplet na tobe.Ty ses vzdala vseho,zastala jsi se ho a rozhadala se se svou rodinou a on neni schopen ani travit mene casu na ntb.Navic ti lze.
Promin,ale co tedy do vztahu prinasi?Vztah je o 2,jeden rodinu neutahne. A stastna takto nie si a ani nebudes. Kolko toho este unesies?

linee
16. bře 2018

Nebo bych se mozna zeptala - ve kterych situacich citis,ze vas miluje?Nebo,ze je ti oporou?Mas takove situace?Nebo mas pocit,ze jsi na vsechno sama? Casto je nekdy i problem v tom,ze zena miluje sve blizke tak,ze vse nachysta,navari a pozehli a nachysta,ze chlap ma pocit,ze vse zvlada a nepotrebuje s nicim pomoci.
Ale uprimne - pokud by mi chlap rekl,ze je ntb pro nej zivotne dulezity a dulezitejsi nez ja a nase dite,tak bych si udelala vlastni program a na nej nebrala ohled.

josefina79
16. bře 2018

@misulka07082016 ty nejsi HODNÁ, ale HLOUPÁ. Promiň.
V 18ti si pořídit dítě s chlapem, co ho obratem zavřou, ty i dítě jste mu očividně jedno, má jen jeden jediný zájem a to je ON SAM .... a Ty tu vyprávíš o tom, že jste zasnoubení a je to tatínek Tvé malé princezny...
Tatínek??? Biologický otec. Tatínek se chová jinak.
Zasnoubení? Sorry, ale lidé, kteří se budou brát a dokonce spolu mají dítě, tak spolu tráví čas jinak, než že on hraje hry na počítači.
Je čas se probrat. Promiň, ale je to tak.

ninizoi
16. bře 2018

Holky pochopte je to mladá holka která nemá žádné zkušenosti a podle mě do toho jen tak spadla. Všechny ji tady radite moc dobře a víte že je to moc špatné takový chlap a kočka to jednou pochopí ale až bude starší s promarní s ním čas tak jako já s bývalým manželem. Taky jsem byla doslova tupá a slepá a omlouvala ho a byl to kreten na entou. Bohužel každý si tím musí projít a přijít na to sám. Máte pravdu... Toto není nic pro ni a malou ale ona ho miluje a on to vi. Přeji hodně sil a nervů do budoucna. A to nemyslím ve zlem. Ale poradit si stejně nedáte. 😫

kaja2016
16. bře 2018

@josefina79 a v jiný diskuzi se hodnotí stejnej typek. Akorát neseděl, staví barák a nemaj dítě. A většina dam rádi dotyčné, jak vztah ozivit🙂 Upřímně, co my tady víme. Vůbec nic.

jinxxnij
16. bře 2018

Proboha, pryč od něj a rychle. Možná jste si na to už zvykla a nevidíte to, ale z toho příspěvku to přímo křičí.

normalnimatka
16. bře 2018

holka promiň, že to takhle napíšu, ale obávám se, že ty vůbec nemáš tucha, co to je fakt láska....

to bychom se tady upsaly sto kilometrů zpráv...řeš to s někým osobně. s mamkou, s nějakou moudrou kamarádkou... nečekej, že se stane zázrak a přítel se změní o 180° jen tak, že mu budeš říkat, jak jsi na něj hodná a co pro něj děláš a on na tebe kašle. tady bude problém mnohem hlubší. přeju hodně sil a mysli hlavně na svou holčičku, co je nejlepší pro ni a pro tebe jako její mámu.

zlorenka
17. bře 2018

Já bych na tvým místě vzala slavnej notebook, odnesla ho do zastavárny,aby chlapec pochopil, že to myslíš vážně, a doma nahodila režim. Nemůžeš čekat, že začne pomáhat sám od sebe, když to doteď nedělal, protože to prostě "nevidí". Takže jak tříletýmu capartovi přidělit domácí úkoly, konkrétní s časem splnění a důsledně dodržovat...klidně vypsat na lednici...a když nedodržuje on svoje, tak nazdar, nevařit, neuklízet, nesouložit, ať se stará sám o sebe, když nemá zájem o rodinu. :D