Vysavač na pavouka. Přežije to a vyleze?
Zdravím holky, snad toto téma tu může být, pokud ne tak se předem omlouvám. Hlavně mě neukamenujte, ale já nenávidím pavouky, sekáč ještě oka.. ale zbytek ne a ne.. šílim, trpím strašnou arachnofobií, rozklepu se, pot studený, motanice hlavy.. no jenom to vidim doma a jsem hotová. Teď mě navštívil jeden velký černý křížák přímo nad světlem v obýváku.. tak jsem volala sestru a ta to též nemůže vystát a prostě vzala vysavač a vmetla ho, nechala to ještě chvilinku jít. Pak jsme daly vysavac na balkon. Myslíte si, mate zkušenosti -zda to přežije a nebo z toho vyleze? 🙄 mě by ranilo ho mít znovu doma 🙄 Děkuji a krásný večer 🕷🕸🥵
Ti co sem pisou "dejte do sklenice, chudak pavouk, on se vas boji vic a nejde vas sezrat atd." vubec nemaji zdani jak se clovek s fobii citi a co proziva... Jako radit nekomu, kdo ma akrofobii, ze je blbej a ma neopodstatneny strach vylezt na rozhlednu a at to prubne, nic se mu nestane, nespadne, rozhledna se nezriti...
Ano, da se s fobii pracovat, ale je to kurna tezke.
A ano, souhlasim s tim, ze lepsi rovnou zabit nez trapit. U nas vede Biolit a i to podle me neni rychle KO. Ale nebudu mit treba na zdi flek od pavouka co je jako pantofel a na strope tezko.
Za me rada... Poridte si jednoduchou plasicku do zasuvky. Od te doby (uz nekolik let) mame klid. Driv to tu bylo jako v hororu, stary domek... Jo a site do oken.
Jo a na me jeden z WC v detstvi vylezl, pelasil pres moji prdel a rozkrok na moje nohy... Des nejhorsi. Moje kamaradka se malem v noci udusila, ze jednoho vdechla a je fobie na cely zivot.
Vysavac zabije tak max nohace, zbytek vyleze...
@klokanka31 verim ty pavouky jsme meli ve finských domech, obrovský.. a táta je chytal a ještě si dělal srandu.. takže Vám verim... 🥵
@jane46 Tyvado.. to je hnus hnusáckej🥵😂 to je hruza proste.. já je tak nenavidim a zažít toto, tak jsem asi mrtvá 🙂 on každý má z něčeho fobii, já z pavouků a proste to neprekonam. A nějaký ať a tím pracuji. Takže když se někdo boji uzavřených prostoru, tak má chodit a pracovat na tom a být v te místnosti. Mám kamarádku co se tak boji, ze i omdli.. tak jak s tím asi pracovat🙄 hnus největší, já bych to vyvrazdila vše hned !
@makkyv Aaaa Pokoutnik, z tech mam infarkt i na obrazku a chapu te, jak ja te chapu 🙈😬 ...Ano, sou uzitecni, sou to zivi tvorove, atd atd blaa blaa, ale kdyz je fobie, tak si to muzu opakovat jako mantru, ale kdyz toho hajzla hnusnyho nekde uvidim, tak pokud neni nekde, kde ho za revu na cely mesto nevynesu pod sklinkou, tak skonci rozmazly..
Protoze horsi, nez najit pavouka, je ztratit pavouka 🤢🤢🤢🤢🤢
@cherie24 jsem na to slovo "skakat"alergicka..🤔🤔🤔mam hroznou arachnofobii..takze me zabiji predstava "skakajici pavouk"..kdo nezna,nepochopi..😞😞bohuzel ja ani pavouka zabit,uz vubec ho nekam prenest,neexistuje..kdyz vidim pavouka,tak jediny co dokazu,byt od neho co nejdal a pozorovat ho,abych ho mela na ocich,aby nekam nezalezl,brecet,potit se,kolabovat a premyslet kdo mi od te prisery pomuze..🙄🙄je to na hlavu..kdybych si koupila sprej,tak k cemu??kdyz se k nemu ani nepriblizim a pochybuju,ze sprej ma dostrik 5 m...😂😂😂😂
To mi připomíná...co je horšího než najit pavouka v loznici? Ztratit pavouka v ložnici 😅😅😩🤣🤣
@cherie24 bohužel to je takový stav, že takhle v daný moment nejde uvažovat. Je to vůči živému tvoru spí takové týrání, ale takový odpor nejde překonat. Nejde ho vzít do sklenice. Jasně, že přes sklo se nedostane, ale ten pocit. Taková stvoření nezabíjím, nemám na to žaludek, volám chlapa. Být doma sama, nevím co bych dělala.
@makkyv ja ho jednou dokonce pestovala v ty obri zavarovacce, protoze me sere, jak me ta fobie omezuje....ale nezabralo, ani bratrankovi pavouci !!!!dobrovolne😂🙄!!!! pestovani v terarkach...sem se priblizila, ty svine se pohly a ja byla jak kdyby me nekdo polil kyblem 😂🙄...
Minule mi kamoska, co se vratila z wc, rika, melas tam pokoutnika, tak sem ho vzala a splachla....
Rikam jak jako vzala....jaaak jakooo vzalaaaa(par sprostych slov) 😂😂😂😂. Pry no normalne do ruky.... 🤢🤢🤢😬😬😬🙄🙄🙄😂😂😂
@jitulka87 skoro moje zkusenost. Vzala jsem ze snury na balkone rifle a vyjimecne jsem je nezehlila (jinak vzdy jsem driv zehlila). Pak si je v loznici oblekam a mela jsem je uz u kolenou a najednou z nich vypadl velkej cernej hnusnej pavouk. Ja to ze sebe hned svlekla a ted jsem nevedela co delat. On si to stradoval pod nasi postel, nastesti tam byla kocka a odehnala ho pryc, takze se otocil a sel druhym smerem, hodila jsem na nej letaky a zadupala ho. Kdyby tam nebyla kocka tak by vlezl pod postel a ja bych tam uz nespala 😀
My mamé vysavač se silným tahem. Manžel takhle vysál asi 6 vos a byly mrtví. Pavouky tsky nějaký vysál a nikdy nevylezly. Ale stejně filtr s tema mrtvolkama musel vyklepat on. Já bych to nedala. :D
Nikdy jsem pavouka nevysala. Nemohla bych pak zit s pocitem jestli nahodou nevyleze 😀 u nas je bere manzel a vyhazuje ven. Kdyz nahodou neni doma tak ho proste musim zneskodnit sama, ale je to akce na dlouho 😀 jednou jsme meli pavouka v pokojicku v rohu, syn spal a ja tam celou dobu sedela a koukala na nej aby se nekam nepremistil. Kdyz se syn probudil tak zacala pul hodinova akce, kostetem shodit a pak botou zabit. Nastesti bydlime v panelaku a pavouka tu mame tak 2xza rok 😀
Jednou se mi stalo, ze 3xza sebou (vzdy rano) jsem v loznici u okna nasla kutilku asijskou. Kdyz jsem konecne zjistila co to je tak jsem byla v soku, protoze lovi pavouky a cpou si je do hnizda. Sice jsou paralyzovany, ale ja to hnizdo najit tak se zblaznim. Opravdu to neni hezky pohled. Nikde jsem nic nenasla, ale skrin v loznici jsme neodsoupli, tak buhvi jestli tam nejake hnizdecko neni. 😀

@makkyv Z vysavače prý opravdu vylezou. Dva roky zpátky jsme si museli koupit sprej na pavouky, protože celé léto venku na terase byli obrovské potvory, někteří velký jako dlaň (bohužel bez přehánění). To jsem si takhle jednu letní noc seděla na terase, měla jsem jen zapálenou svíčku, a koukala jsem co to je nade mnou za stín. No pavouk jak prase. Od té doby jsem tam neseděla 🤔 občas se vyskytli na zdi, ale nejvíc se spouštěli z balkónu souseda. A ty spreje mají nevýhodu, že než zabijou takhle velkou obludu, tak se vystříká spousta spreje, a stejně to pavouka nezabije hned, ale ještě se snaží zdrhnout 😫