Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Btw četla jsem, ze bezletovou zónu by Ukrajině mohl jistit Izrael, Amerika a Rusko. Vysvětlovali v článku proč i Rusko, ale už ho nemůžu dohledat zase
@hojda kde by na to vzali ?? Za chvili jsou tam jak ve stredoveku ...
@pavlapavlapavlapavla Tak 15. dubna má být státní bankrot, tak od května může rozdávat....slibem neurazíš...
@hojda 👍pravdu mas 😂. Jen at proti sobe ty rozlobene matky posle. Ty mu teprve ukazou zac je v Pardubicich pernik. At ho zenou svinskym krokem ...
@elencze Rusaci si v klidu stoji frontu na posledniho hambace a na Ukrajine umiraji deti zizni a lidi pijou vodu z topeni, protoze uz neni co.
Další z rozpoutané laviny
Coca-cola pozastavuje činnost v Rusku.
Bolt končí v Bělorusku a předá pět milionu euro Ukrajině.
@estelle777 přesně ! Kurva tohle mě tak sere toto vše !
Proč je ten svět tak nespravedlivý
@sebestka taky si to myslim. Ten uz rypak nevystrci ...
Naštěstí ne všichni Rusové jen v klidu stojí frontu na Mekáč. Tady se matky dozvěděli, že jejich synové byli "použiti". Kemerovskému gubernátorovi Sergeji Civiljovovi při setkání s matkami vojáků z ruských invazních jednotek uklouzlo, že je poslali do boje bez řádné přípravy, zemřít na frontě. „Byli použiti...,“ https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek...
@estelle777 Úplně přesně stejná myšlenka mi běžela při pohledu na tu fotku hlavou. Teď zas článek na Seznamu o apokalypse v Mariupolu. Nemám sílu to otvírat.
@sebestka hele já už nevěřím..už jsem potkala tolik lidí co řekli, že to tak nehroti páč oni si ten souboj nesou už před lety a prostě jen prý oni ví co mají za konflikt..🙄🥴prostě nechápu jak to někdo může přehlížet..i kamarádka mi píše prý ona to neřeší stejně se jí to netýká..no já bych pukla.. naštěstí to není kámoška se kterou se potkáváme teď..ale za čas když jsem bydlela ještě na SK.
Přerušení obchodních aktivit - Pepsi a L'Oréal
Co čeká ruský automobilový trh - bez účasti francouzské společnosti Renault bude ruský závod Lada schopen vyrábět pouze jediný model a tím je sice legendární, ale zato zoufale zastaralý malý off-road Lada Niva. K takovým závěrům dospěli manažeři AvtoVAZ.
@pratensis Uz to taky nemuzu cist. Jak se celou dobu modlim, at do toho nejde NATO, pac by sel i muj muz, tak ted uz je to ciry zoufalstvi. Kdyz bojovali vojaci, bylo to hrozny. Kdyz zacali bombardovat civilisty, modlili jsme se. A ted koukame, jak strili do humanitarni koridory a nechavaji vyhladivet a zizni zmirat lidi.
@simix22 taky mám takhle kamarádku. Neřeší, nevěří ničemu, všechny média jsou prolhaný a nebude to hrotit. Občas na to narazíme, neshodneme se a jede se dál. I když ví, že je tráva zelená, jakmile by to bylo v televizi/na internetu, tak už to zpochybňuje.
@pampeliska1313 nemyslela jsi tohle? o té bezletové zóně jsem takhle článek neviděla
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek...
@elencze jo! Díky)
Tak bezpečnost, blbě jsem to napsala
@hojda Jako pro některé z tohoto https://www-u--mama-ru.translate.goog/forum/wom... to bude těžké probuzení... Netuší... fakt vůbec netuší.
USA hledají možnosti, jak omezit přístup Ruska ke kryptoměnám.
To vylučování ruských sportovců ze soutěží a závodů je velká rána pro farmaceutický průmysl....😂😂😂
@brunetka11 Ale odchod McDonalda si tam na prvních dvou stranách pochvalují....Prý se vše už naučili a můžou to rozjet sami....
@brunetka11 No to je neskutecny! Ony si akorat mysli, ze bude neco drazsi. Ale na zapade prece taky, ze jo. Resi max cukr a zasobu ocniho kremu na rok 🤭🤷♀️ Akorat ten Anonym na str 4 se snazil trosku pichnout do vosiho hnizda. Lec marne..
@hojda Jasan, chlebovej hambac. Mezi dva tluste krajice chleba daji jeden tenky.
Další luxus papa, Rolex přestává exportovat do Ruska.
Ani Pepsi-Cola uz nemuze ospravedlnit Putinovu krvavou a devastujici invazi. Po vic nez 60 letech prerusuje taky vyrobu v Rusku. Fungovala tam i v dobach SSSR.

Z ruského fora:
Dnes, 8. března, prezident Vladimir Putin navrhl zavedení nových plateb pro děti od 8 do 16 let pro všechny rodiny s nízkými příjmy.
"Věřím, že musíme učinit nové rozhodnutí - zavést platby pro děti od 8 do 16 let včetně, zdůrazňuji, pro všechny rodiny s nízkými příjmy, abychom je podpořili. Toto opatření vstoupí v platnost od 1. dubna a rodiny obdrží první platby v květnu,“ — řekla hlava státu.
V Rusku již existují opatření na podporu rodin s nízkými příjmy, těhotných žen a rodičů samoživitelů. Dříve, 5. března, Putin na setkání s ženskými posádkami ruských leteckých společností oznámil vytvoření federální podpory rodinám v Rusku od stádia těhotenství až do 18 let věku dětí. Kabinet také plánuje provést další valorizaci důchodů a sociálních dávek. Jako alternativa se uvažuje o jednorázových platbách určitým kategoriím občanů.