icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

hojda
9. bře 2022

A tohle je dobrý příspěvek z fora:Prosba k ženám, jejichž manželé jsou vůdci: pošlete prosím muže pro potraviny pliz!

Celý je tady:

Byla jsem na pohovoru, účetní v outsourcingu, poslechla jsem si, jaká je rodina skvělá firma a mají vše v pořádku, ale na pracovišti se musí pracovat a pracovat, ptám se jaký plat, to je 30 + 8, že je po chvíli pusťte dolů 38 tisíc, :šílený:sakra sorry v Realita našeho managementu vůbec nechodí do obchodů!? Jezdí na kolech? Kurz eura a dolaru jakoby nestoupá, je někde v paralelní realitě, že všechno zdražuje?! vůbec tomu nerozumím!
Prosba k ženám, jejichž manželé jsou vůdci: pošlete prosím muže pro potraviny pliz!
Nyní hledám práci minimálně od 45 tis., snižuji náklady na cestu, jídlo, už se cítím zkostnatělá a je velmi těžké odcházet, jelikož jsem si sám vše ve firmě upravil, ale zde vedoucí o kampaň také nemá souvislost s realitou.

sebestka
9. bře 2022

@sarrita Otázka je, jak dlouho se jim bude líbit dávat plat za nic tolikati lidem. A nikde nepíšou, jestli plný plat nebo omezeně.

elencze
autor
9. bře 2022

@klaara3 ano, je to ověřené, v noci to bylo jako lavina.

elencze
autor
9. bře 2022
elencze
autor
9. bře 2022

Objem přepravy v blízkosti ruských námořních přístavů se po zavedení mezinárodních sankcí a stažení mnoha korporací ze země snížil o 30 %, píše WSJ s odkazem na údaje služeb specializovaných na námořní logistiku.

elencze
autor
9. bře 2022

Ukrajinci znicili ruskou vojenskou základnu u Aleksejevky (Charkovska oblast), kterou si tam okupanti postavili.

elencze
autor
9. bře 2022

Velká Británie zakázala vývoz leteckých a vesmírných produktů a technologií do Ruska.

garfa4
9. bře 2022

Ve spojení s humanitární krizi na UA je to děsný....

elencze
autor
9. bře 2022

za mě další skvělý komentář https://www.forum24.cz/ruska-invaze-mela-ukraji...

elencze
autor
9. bře 2022

Příslušníci ruské národní gardy převzali plnou kontrolu nad jadernou elektrárnou v Záporoží, píše s odvoláním na jednotky ruské vnitřní bezpečnosti agentura TASS. Zaměstnanci zařízení podle nich pracují v běžném režimu a ukrajinští obránci odevzdali zbraně a byli propuštěni.

elencze
autor
9. bře 2022

Angažování se Japonska se Rusku nelíbí
Mluvčí ruského MZV Zacharovová: Japonsko si ničí své národní zájmy zapojením do západního mainstreamu proti Rusku.

elencze
autor
9. bře 2022

Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba se ve středu v Turecku setká se šéfem ruské diplomacie Sergejem Lavrovem, píše ruská agentura TASS.

aguu
9. bře 2022

Ukrajina oznámila, že v oblasti města Mykolajiv Rusové zastřelili tři učitele a dva zranili. Byli na cestě do sirotčince. A jejich auto bylo označené jako vozidlo Červeného kříže.
Kde je dno? Moje lidskost dostává na frak. Je mi čím dál tím víc zle.

elencze
autor
9. bře 2022

Británie oznámila nový balík sankcí namířených proti Rusku kvůli jeho útoku na Ukrajinu. Úřady mohou nově zadržet jakákoliv letadla na britských letištích napojená na ruské občany a firmy, vláda rovněž zakázala vývoz zboží a služeb spojených s letectvím a vesmírnými technologiemi do Ruska. Létání s ruskými letadly na území Británie bude rovněž v zemi nově považováno za trestný čin.

elencze
autor
9. bře 2022

@aguu dno není, bohužel, dělají to, co dělali předtím v Čečensku, co dělali v Sýrii a my vždy jen mlčky přihlíželi, zkoušejí, kam až jim dovolíme klesnout

anetka1701
9. bře 2022

Naše firma s matkou v Japonsku dneska oficiálně oznámila, že do Ruska nedodává 🙂 Potěšili mě kluci (automotive průmysl)

odula
9. bře 2022

@elencze to je skvely. Takze Amici rikaj polakum ,at daj ukrajine stihacky. Kdyz jim polaci reknou, at si je jim daj sami, tak je to najednou problem. Get it. Pochopitelne ze nechtej, protoze by to byl zaminka pro Rusko. Ale stejne tak by to byla zaminka vuci Polsku. Zase maj amici plnou hubu kecu, s odpustenim, ale to je tak asi vsechno. Chtej zase dalsi proxy valku v Evrope, ktera se jich nedotkne a posili jejich zbrojni korporace. bleh.

elencze
autor
9. bře 2022

Šéf CIA: Putin není blázen...teď je naštvaný a zdvojnásobí svůj tlak bez ohledu na civilní oběti...je odhodlán ovládnout a ovládat Ukrajinu.

elencze
autor
9. bře 2022

A Rusko teď:
Mluvčí ruského ministerstva zahraničí: ruská vojenská operace nemá za cíl svrhnout současnou ukrajinskou vládu.

hojda
9. bře 2022

@odula To si říkám, proč tohle není tajné, proč se to všechno nemůže dát bez veřejných informací do nějakého fondu, který by to Ukrajině daroval, aby nebylo možné zjistit, kdo co dal? Otázka je jestli by to šlo vůbec utajit, no.....

blue108
9. bře 2022
pampeliska1313
9. bře 2022

@blue108 tak už to z nich leze…. Neví někdo něco o tom možným palácovým převratu? Psalo se, že tenhle týden a logicky asi to pak utichlo..

elencze
autor
9. bře 2022

@blue108 ano, tyto zprávy se objevují čím dál častěji. Údajně to vyvracejí i zprávy v jejich mobilech. Určitě ne všichni, ale minimálně část rozhodně věděla, kam jde.

elencze
autor
9. bře 2022

@pampeliska1313 údajně se na plánech na likvidaci má stále usilovně pracovat, jenže tady se už žádným informacím věřit nedá :( Propaganda a dezinformace jedou ze všech stran, a logicky by nikdo asi tyhle informace úplně neházel hned na Twitter nebo Facebook. Tak musíme doufat.

elencze
autor
9. bře 2022

Spojené státy pohrozily Číně možným přerušením dodávek technologií a softwaru, pokud Peking nepřestane prodávat čipy do Ruska, uvedla agentura Reuters. Podle americká ministryně obchodu tím navíc Čína narušuje sankce uvalené na Ruskou federaci

pampeliska1313
9. bře 2022

@elencze no já si prave říkala ze je divny ze by to šlo na net - ale šla i ta zprava která je údajně pravá, kdo ví..

levandule_k
9. bře 2022

@pampeliska1313 objevily se spekulace o Putinově duševní kondici, že se změnil. Určitým lidem se šahá na majetek, chudnou, to se jim moc dlouho líbit nebude. Putionvi je skoro 70, je dlouho u moci, tak logicky by k moci chtěli i lidé, co jim je kolem 50, proto se objevují spekulace o palácovém převratu. Nedávno Putin vyměnil ochranku, tak se spekuluje, že se bojí, že se něco chystá. Ale asi těžko dá někdo na fb fotku, dal jsem si k snídani kaviár a odpoledne jdu sundat Putina a jako nový vládce si dám hned online schůzku se Zelenským.

pampeliska1313
9. bře 2022

@levandule_k takhle, díky.🙂

elencze
autor
9. bře 2022

Mezinárodní měnový fond schválil Ukrajině 1,4 miliardy dolarů (32 miliard korun) jako nouzovou pomoc. Země ji může využít k financování výdajů a posílení platební bilance.

Strana