icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

ilonne
10. bře 2022

@betelgeuzz Já jen rikam, že každý z nich říká něco jiného. A myslím, že by pro ně bylo lepsi vystupovat jednotně.

tahejhula
10. bře 2022

@pavlapavlapavlapavla poslala bych tě na pár let do Ruska, schválně jak dlouho bys udržela fazónu, ale víš co, neber si to osobně, je to jenom ironie...

pavlapavlapavlapavla
10. bře 2022

@tahejhula co bych tam delala ?

pavlapavlapavlapavla
10. bře 2022

@tahejhula myslim, ze jsi vubec nepochopila co pisu. To je jedno. Uz nebudu reagovat, jsou tu dulezitejsi zpravy.

syrecek01
10. bře 2022

@pavlapavlapavlapavla Jasne, ze i jejich vlada bude konat. Zvedaji ted treba rodicak na deti. Nemuzeme cekat, ze nebudou mit snahu neco delat. A kdyz ti to tu napisu, neznamena, ze fandim Putlerovi, ne?

levandule_k
10. bře 2022

@betelgeuzz Za normálních okolností je Ukrajina poloprezidentskou republikou s více stranami, takže i normálně má ukrajinský prezident větší pravomoci než ten náš.

Teď je dost výjimečná situace, na jednu stranu, to jak působí na sociálních sítích, je částečně PR, na druhou stranu může teď řešit víc věcí, pokud chceš něco velkého řídit kvalitně, nemůžeš rozhodovat o mikroproblémech. Musíš mít kolem sebe tým schopných lidí, které řeší "nepodstatné" věci. Tým lidí, kteří ti dodají informace v požadované kvalitě, abys mohla rozhodovat. Osobně si teda myslím, že řeší hodně věcí, ale zároveň má kolem sebe lidi, jejichž práci nevidíme, ale jen moje domněnka.

sebestka
10. bře 2022

@ilonne Oni dali nové ultimátum myslím včera

odula
10. bře 2022

@pavlapavlapavlapavla
@syrecek01
@tahejhula
Taaaak dámy.... : "tohle je vlákno o zpravach z Ukrajiny, jdete si toto diskutovat nekam jinam." .... konečně - jsem to mohla napsat já !! :D

syrecek01
10. bře 2022
betelgeuzz
10. bře 2022

@levandule_k dík za popis. To chápu, že za ním stojí spousta lidí. Mně jde spíš o to, že média to podávají tak, že jde o rozhodnutí Zelenského, zda se vzdá Krymu, Doněcka atd. Jestli o tomto může rozhodnout on sám, nebo je to jen takto podáváno médii.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-z...

odula
10. bře 2022

@syrecek01 😄 no. Twe... jsem enfant terrible tyhle diskuse, 90% tady začínám nějaký off topic já... tak jsem prostě musela :D

syrecek01
10. bře 2022

@odula Vis, co se rika... Kazdy pes ma svuj velky den 😆😆 a uz mlcim a cekam na pozitivni zpravy.

betelgeuzz
10. bře 2022

a tento článek mě taky zaujal, že se začínají řešit válečné zločiny. Prý se právníci přou, jestli to zveřejňování videí ruských zajatců není mínusem pro Ukrajinu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-p...

psya
10. bře 2022
psya
10. bře 2022
psya
10. bře 2022
psya
10. bře 2022

Kreml podle AFP bude požadovat od armády informace k ostřelování ukrajinské nemocnice.

hojda
10. bře 2022

@psya už to začíná připomínat toto....

https://www.youtube.com/watch?v=WSrfY2CzIlc
psya
10. bře 2022

Finsko po pár dnech následovalo svého nejbližšího spojence Švédsko a vyjádřilo se, že teď nebude žádat o členství v NATO. Podle ministra obrany pro to není ta správná chvíle. Největší starost aliance je teď prý zklidnit situaci na Ukrajině.

psya
10. bře 2022

Sankce britské vlády zasáhly i Romana Abramoviče. Jeho majtek byl zmrazen - včetně fotbalového klubu Chelsea, píše politický editor The Times.

psya
10. bře 2022
elencze
autor
10. bře 2022

Británie uvalila sankce na Romana Abramoviče. FC Chelsea už prodat nestihl, zřejmě.

amenophus
10. bře 2022

@pavlapavlapavlapavla tak ono neskandovat pro ne mohlo znamenat vyhazov ze skoly :/ a nemuzes lidem vycitat nedostatek osobniho hrdinstvi (hrdinstvi he oslavovano prave proto ze je vzacne).

psya
10. bře 2022

Vestinou dava po komunikaci s jinymi leadery optimistictejsi tweety a dekuje za podporu..

psya
10. bře 2022

Čína odmítla dodat Rusku letecké součástky.

pampeliska1313
10. bře 2022

@psya no nene. Kde je to spojenectví který nezná hranic? Že by?

psya
10. bře 2022

Kuleba na setkani s lavrovem pozaduje humanitarni koridor pro mariupol. Lavrov udajne nemuze schvalit sam, ale spoji se s vedenim. Na nicem jinem neni schoda. Budou pokracovat v usili k reseni humanitarnich otazek.

psya
10. bře 2022

Lavrov se tedy odvolaval na to, ze nema mandat k rozhodnuti ci uzavreni dohod.

psya
10. bře 2022

Ukrajina nekapituluje, je pripravena na diplomaticka reseni, do te doby budou obetave branit zemi pred ruskou agresi.

Omlouvam se nahore - shoda, prepisuju simultanni preklad z ct24

Strana