icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

odula
13. bře 2022

@sebestka nevšimla jsem si ze by kdy byla jinde. Zpravy se tu postuji pořád. Obcasny odbočení nemění hlavní téma.

odula
13. bře 2022
tahejhula
13. bře 2022
odula
13. bře 2022
blue108
13. bře 2022

Funguje vám to ruské fórum...?

lilian2111
13. bře 2022

@blue108 Nene

odula
13. bře 2022

@mysh_me hele, me nejde o vytvareni konspirace, fakt ze ne. Vubec jsem ani neuvazovala o tom, ze by to delali admini schvalne. Jenom jsem se proste chtela zeptat, proc neni ta diskuse dohledatelna. ALE nemuzu vubec najit kontakt na tym, krom kontatku pri problemu s fakturaci. Ale kdyz uz tedy jsi tady natukla tu konspiraci 😉 dala jsem si praci a sla do seznamu diskusi - obou. Jak nejnovejsi prispevky tak podle data zalozeni. Projela jsem oba, az k datu zalozeni tehle diskuse. Vsechny starsi volne diskuse tam jsou, vcetne karnevalu, zkazeneho sampanskeho, detskeho nabytku. Ale tahle tam proste neni. Nebo tedy - ja jsem ji nenasla.coz samozrejme nemusi nic znamenat, protoze duvodu muze bejt milion. Ale myslim, ze zeptat se proc, neni konspirativni, ale ferovy. Me by proste opravdu zajimalo, proc neni dohledatelna.

odula
13. bře 2022

@mysh_me presunu tenhle prispevek do off topic.

odula
Autor odpověď smazal
odula
Autor odpověď smazal
odula
Autor odpověď smazal
odula
Autor odpověď smazal
odula
13. bře 2022

Sorryyy, neco jsem testovala, nemoc z povolani. :D

odula
13. bře 2022

@malenka3 takze jeste jeden pokus. Dekuju - na to jsem koukala, psali ze je to jednosmerny. Jenom - napsala jsem na off topic, at to tu neplevelim 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/proc-se-diskuze-casto-odklaneji-od-tematu/?page=4&scrollto

sebestka
13. bře 2022

Po celém Rusku se demonstruje proti válce, policie hromadně zatýká
Dnes 13:53
ČTK
Na nedělních demonstracích proti válce na Ukrajině bylo v Rusku zatím zadrženo více než 320 lidí. Informovala o tom organizace Ovd-Info, podle níž byli lidé zatýkáni při protestech v 27 městech po celém Rusku.

sebestka
13. bře 2022

Holky, co řešíte? Vždyť já to tam normálně mám? Nebo myslíte něco jiného?

odula
13. bře 2022

zajimavy. ja vubec. Proto jsem taky psala, ze to, ze ji nevidim ja, nemusi vubec nic znamenat. Tak asi nejaky lokalni nastaveni mozna. super.👍

sebestka
13. bře 2022

Už by se jim ta ekonomika fakt mohla zhroutit 🙏
Ruská armáda při útoku na město Popasna použila fosforové bomby. Uvedl to šéf Luhanské oblastní správy Serhij Hajdaj a také ukrajinská ombudsmanka či šéf místní policie. Podle dodatku Ženevské úmluvy z roku 1977 je použití munice na bázi bílého fosforu v oblastech obydlených civilisty přísně zakázáno

antiquecz
13. bře 2022

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/online-ukra...
Zpráva ve 14:57....kéž by, modlím se....

antiquecz
13. bře 2022

I tady to je taky, i když Novinky nejsou často příliš spolehlive...
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek...

pratensis
13. bře 2022

@antiquecz 🙏

pampeliska1313
13. bře 2022

NATO se nějak vyjádřilo, že když se bojuje kousek od polských hranic a něco se tam od Rusů dostane, udeří “plosnou silou”, tak snad k tomu nedojde, když se snad vážně posunuje jednání..

psya
13. bře 2022
psya
13. bře 2022

Před dny jsem tu sdílel video s Bělorusy, kteří bojují na straně Ukrajiny.

Tenhle chlap, říkají mu Brest, bojuje za Ukrajinu sedm let. Vojenskou přípravu má z francouzské cizinecké legie.

“Kyiv bude hrobem ruské armády.” https://t.co/a5XbpIGFDy

psya
13. bře 2022

Česko poskytne Ukrajině další vojenský materiál, řekla Černochová. Dosud stát poskytl zbraně za 725 milionů korun, další dodávky budou minimálně v této výši.

sebestka
13. bře 2022

Ukrajinští vojáci bojují ze všech sil proti ruským okupantům, kteří drancují jejich území a zabíjí nevinné lidi. Nová videa znovu ukazují, jak se jim pomocí zbraní daří ničit ruské konvoje. Zelenskyj navíc tvrdí, že se za den vzdalo 500 ruských vojáků.

psya
13. bře 2022
pampeliska1313
13. bře 2022

@psya to je fakt hnus. Hnus, hnus, hnus. Je mi lito i těch Rusů co nechtěj bojovat a prostě se vzdaj a stejně na to dojedou..

Strana