icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

sudylichozrout
28. únor 2022

@jancasirka Rusko zatim oficialne priznalo jednoho mrtveho.

jancasirka
28. únor 2022

Holky a neznáte někdo Ruskou stránku, kde ti "obyčejní" lidi nejvíc čerpají info? Díky 🙂

sarkasv80
28. únor 2022
sarkasv80
28. únor 2022

@jancasirka o žádné válce ani ťuk

natilla
28. únor 2022

V ruské státní dumě se již našli čtyři poslanci, kteří vystoupili proti ruské invazi na Ukrajině. Jsou mezi nimi tři komunisté.

sudylichozrout
28. únor 2022

@natilla Ano, to mě včera zaujalo. Tuším že tedy včera, kdy jsem četla jsem o prvním.

jancasirka
28. únor 2022

@sarkasv80 neuvěřitelný... mazec a když si člověk vezme kolik lidí tam má jen televizi a věří tomu, co se v ní říká... no panečku, kde bychom teď byli, kdybychom tu možnost neměli, neznali jazyky apod.

sudylichozrout
28. únor 2022

@jancasirka Přesně proto ale Rusko prohraje. Ú plně stejně jako prohrál Sovětský svaz. Nelze žít jen z propagandy, kor ne v dnešní době. Ti kluci v poli teprve teď zjišťují, že byli celoživotně krmeni naprostými nesmysly.

jancasirka
28. únor 2022

@sudylichozrout Snad ano, ale i tak.. pátý den války, tisíce obětí a stejně tam většina lidí (což je pořád hodně milionů lidí) věří v "jinou realitu"...

maciceksta
28. únor 2022

@sarkasv80
@jancasirka A vy tam někde vidíte akutální info? Já totiž když rozkliknu novinky, tak tam jsou jen články z roku 2021... nejsou ty stránky celé nějaké bloknuté?

mysh_me
28. únor 2022

@jancasirka tohle je naproste nepochopeni ruskeho smysleni a fungovani tamnich medii. Rusove nikde “necerpaji informace”. Neni to jako u nas. Ruska media jim predkladaji rovnou hotove nazory a vyklady, ktere prijimaji. Nic jineho neni mozne a oni to berou jako normalni…

pratensis
28. únor 2022

@maciceksta Já taky vidím, že stránky přestaly být aktualizovány v květnu 2021.

sudylichozrout
28. únor 2022

@odula Jj, četla jsem. Je to i zde v čj.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vagnerov...

P.s: Dnes půjdu na osmou! 😀

sarkasv80
28. únor 2022

@maciceksta nejspíš je to bloknute 😔 jiné stránky nevím

wulady
28. únor 2022

Ja som strašné zvedavá ako toto celé dopadne dúfajme že dobre 🙏

maciceksta
28. únor 2022

@sarkasv80 https://russian.rt.com třeba toto je aktuální

maciceksta
28. únor 2022
hojda
28. únor 2022
jolana24
28. únor 2022

😔 nemám slov 🤷🏻‍♀️ https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-svet-...

natilla
28. únor 2022

Rusko ani Bělorusko se nebude moci účastnit mistrovství v ledním hokeji.

michaela666
28. únor 2022

@jolana24 Tím Putin dokazuje, že na lidských životech mu nezáleží ani trochu. Jak malé uminěné dítě - Já to prostě chci a tečka. 😡 Doufám, že se v jeho okolí najdou lidi, kteří ho hodně rychle odstaví od moci. Už teď začínají jejich politici otáčet.

simix22
28. únor 2022

@natilla tak to snad budou medaile i u Slováků i Čechů 👌😅

jolana24
28. únor 2022

@michaela666 Kéž by 🙏🏽

natilla
28. únor 2022

Zaznamenala jsem,že zadní novináři nejsou u jednání..🤷🏻‍♀️

zuzekk
28. únor 2022

@sudylichozrout tak tos mě šokovala, nejdřív jelito kopyto platí to, a teď hotový článek PRED akcí. Uf.

elencze
autor
28. únor 2022

Holky dnes makám a na 15 jdu na službu do Mateřského centra, tak dnes moc nestíhám sledovat.

sudylichozrout
28. únor 2022

Od Andreje P.:
Stránky ruského TASSu hackli a napsali pravdu. Je to výzva k zastavení války. Varování před tím, že Rusko dopadne jako Severní Korea. Aby lidi neposílali své děti umírat. A na obrázku je počet ruských vojáků, který si už moc nezabojuje.

natilla
28. únor 2022

@sudylichozrout Já si říkám,zda jsou na té schůzce v bezpečí, nevěřím jim ani slovo a novináři pryč..

Strana