Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@pampeliska1313 Kéž by si měla pravdu. Já jsem si vždycky (naivně, já vím) říkala, kam až se s tím počtem stránek tady dostaneme..až bude 100, určitě už bude po.., tak 200 určitě..teď jsme na stránce 331 a konec v nedohlednu. ☹
A nejhorší na tom je, že se už ruští sportovci můžou vrátit na tenis..a bojím se toho, že to bude jen a jen přibývat, místo toho, aby byli v izolaci 50 let.
@sebestka Protože čekáme. Ono to přijde a nebudeme ani vědět jak. Třeba nebudou žádný náznaky, prostě jen konec, Kreml padnul nebo něco takovýho. Když začala válka, Putin měl projev a přehlídku mám dojem. Líbil se mi komentář, že to je jeho poslední projev. A že další rok si budeme říkat, že přesně takhle to přece mělo dopadnout. Tak se toho držím. Nějaký tý naděje. Bez tý to cenu nemá a člověk si rovnou může skočit.
@pampeliska1313 JO, věřím, že máš pravdu. Ono je to vlastně logické. Přece nám Putin neřekne pravdu, když lže i sám sobě. A pak jednoho dne přijde pád, ze kterého se už nevyhrabe.
@pampeliska1313 to je tak dojemný, jak klečí na té silnici a vzdávají hold hrdinům, projev vděku.
Nahoře jim bombardují domovy, oni schovaní dole v metru zpívají hymnu.
A my se tu hádáme s kretenama, co velebí Putina a chtějí ať taky pošle bombu na Ukrajince do Drážďan kamsi.
Opakuji se, ale u mě Ukrajinci jako národ strašně stoupli. Samozřejmě že jsou výjimky jako všude jinde. Ale celkově tam mají hodnoty ještě v pořádku.
@78marcela yep. Není to první video co jsem takhle viděla, ale vždycky mám husinu.
@brunetka11 No zní to tak. To už je holt taková tradice 🤢
ČT24
@ct24zive
·
2h
Použití jaderných zbraní by mělo pro Rusko vážné důsledky, řekl Stoltenberg. Moment, kdy by jaderné zbraně využilo NATO, je extrémně vzdálený, dodal.
Tohle mě pobavilo:Gavin N. Harris
Emmanuel Macron je přesně typ člověka, který by neměl řídit ani trafiku, natožpak Francii...
Novou měrnou jednotkou servility vůči Rusku se dneškem stává “macron”. Volání Putinovi = 3 macrony, snaha obnovit dodávky plynu z Ruska = 7 macronů, pokusy přesvědčit Ukrajinu o odstoupení území a uzavření míru = 1 kilomacron…
@levandule_k ja te jen chci upozornit na to, co bylo alternativou Macronka... Budme za nej radi a porbejme ho za ouskem. At si klidne zvatla, kdyz nic jineho nez zvatlat neumi. Hlavne ze tam nesedi ta kolaborantka preci, to us by Francie naopak vystupovala z NATO a nabizela sve jaderne zbrane hodit na Ukrajinu...
@pampeliska1313 vis co me sejri? Ze to nejhorsi, co jim muzou udelat, je poslat je do vezeni... Pritom by bylo tak krasne je zaziva stahnout z kuze a narazit na kul 🤩
(Ne ze bych byla nejak morbidni a pomstychtiva... Jen jsem zastancem oko za oko, zub za zub.)
@sakura21 já se docela těším na to, jak nebudou moci vyjít na svobodu. Jak je bude srat, ze někdo, koho vnímají jako menecenyho je odsoudí a dostane. Budou se užírat vztekem a nenávisti ještě hodně hodně dlouho, bude to pro ne potupa..A budou mít strach. Samozřejmě, jsou to hovada a taky je ve mne ta část, kdy si říkám, ze by mělo byt oko za oko… ale ve výsledku dojdu k tomu, ze pak by umreli brzo a “měli by pokoj”.. a to jim vlastně nepreju
Tohle je taky dost průšvih.
Tikající hrozba pro Evropu. Rusko vyhrává informační válku ve třetím světě
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-t...
@amenophus To máš pravdu, ale mě ten vtip na Macrona pobavil, tak jsem se musela podělit a člověk si rád hledá lidi, co mu potvrdí jeho pohled na svět. Klidně přiznávám, že jsem vůči Macronovi hodně kritická a asi i trochu zaujatá...
@amenophus Tak Čína hlavně Rusko využije jako zdroj surovin. Putin je takovej naivka, když si myslí, že je Čína jeho spojenec a nevyjebe s ním.
Visegradský jezdec
Dobrých zpráv není nikdy dost -🙂
Celkem 37 dětí, které ruští okupanti unesli z Charkovské oblasti do Ruska, bylo díky velkému úsilí navráceno rodičům v Ukrajině.
V tomto případě se zvláště děkuje ukrajinskému ministerstvu pro reintegraci dočasně okupovaných území, ukrajinské státní migrační službě a charitativní organizaci "SOS dětská městečka Ukrajina". Zásluhu mají ovšem i další jednotlivci.
Doufejme, že takových případů bude přibývat!
(via @qope87)
https://t.me/synegubov/4488
@amenophus to jsem včera obrečela. A děkovala tam nahoru. Kapka v moři, ale přece.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-p...
Zajimavej pohled do P okolí. Ne úplně dobrej.:D možná byl dobrej starej šojgu..

@sebestka vždycky když má člověk pocit, že to nemůže unýst, zlomí se to. Věřím že i teď.