icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

elencze
autor
1. bře 2022

Britská ministryně zahraničí: Putin porušuje lidská práva v masovém měřítku a Rusko se stává globálním vyvrhelem.

elencze
autor
1. bře 2022

Ruské ostřelování ukrajinského Charkova je zvěrstvem připomínajícím útoky Srbů na Sarajevo v 90. letech, řekl britský premiér Johnson.

carrien
1. bře 2022
elencze
autor
1. bře 2022

Vitalij Kličko: Ruský konvoj je téměř u hranic Kyjeva. Konvoj dojel, už mě napadá jen snad, že to Ukrajinci zaminovali.

elencze
autor
1. bře 2022

tohle se neodvažuji komentovat, tohle už je jak z blbého filmu. Lukašenko ukazuje postup na mapě, kde je naplánovaná i invaze na Moldavsko.

elencze
autor
1. bře 2022

Ministerstvo obrany aktuálně eviduje asi 100 oficiálních žádostí o výjimku pro působení českých občanů v cizích armádách. Další může evidovat Hrad.

natilla
1. bře 2022

@elencze Myslíš, že jsou tak blbí nebo je to varování?!

elencze
autor
1. bře 2022

@natilla to právě fakt netuším. Možná i odvedení pozornosti? Nebo je Lukašenko fakt tak blbý.

sarkasv80
1. bře 2022
elencze
autor
1. bře 2022

Pátý poslanec Státní dumy proti válce na Ukrajině. Valerij Gartung, Spravedlivé Rusko - Za pravdu.

pratensis
1. bře 2022

Přesun mezikontinentálních raket do Moskvy, údajně na přehlídku. Četly nebo slyšely jste o tom něco už někdy dřív?
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...

pampeliska1313
1. bře 2022

@pratensis nevim. Četla jsem to až teď a už mi to zase zkazilo náladu a uvedlo do nervozity:D

jolana24
1. bře 2022

@pratensis To už snad není pravda. Předtím jsem o tom vůbec neslyšela. Jakože si šašek během války bude v Moskvě v klídečku pořádat vojenskou přehlídku?

lucisuska
1. bře 2022

@pratensis
@pampeliska1313
@jolana24 kdyby to chtěl použít, myslíte, že by to dělal tak okatě? Nemůže to být zase nějaké zastrašování?

jolana24
1. bře 2022

Za co, pane bože? 🤮

jolana24
1. bře 2022

@lucisuska Hele, buď je to fakt nějaká atrakce, protože pro Rusy je to stále jen vojenská operace, cvičení, atd.- takže v rámci toho může předvést další zbraně. A nebo je to další ,,popíchnutí”=zastrašování, že on prostě má i jiný zbraně

pratensis
1. bře 2022

@lucisuska Já doufám. Ale šikování vojsk u hranic Ukrajiny před invazí bylo taky zjevné a všichni jsme to brali jen jako zastrašování. Já právě nevím, nedokážu vůbec posoudit. ☹️

camelinka
1. bře 2022

Videly ste ten posledni projev Zelenskyho na IG? Jak sem tvrdak, tak sem to prorvala, kor jak mluvil o tech detech...

chasl
1. bře 2022

@camelinka Jo jo to bylo emotivní.

magicaetezzz
1. bře 2022

Ta kolona u Kyjeva začíná smrdet, to není dobrý… nevím, proč ji ještě nesestrelili, když mají už druhy den její skoro přesnou polohu 🤔

pampeliska1313
1. bře 2022

@lucisuska manžel mi rikal, ze je to zase nejakej projev síly, ze realne mají “v pohotovosti” jaderky všechny státy co je mají, jen se o tom nemluví. Ze si mysli, ze Biden udělal dobře, ze na to hnedka nenaskocil a neprechcavaji se s Putinem, kterej se takhle snaží odstrasit NATO.

camelinka
1. bře 2022

@magicaetezzz To sme dneska resili, ze by to byla fajnova strelnice, priletet, pokropit a pryc...
Jenze zalezi jak to maji chraneny ze vzduchu, jen tak bez niceho urcite nejsou...

lucisuska
1. bře 2022

@pampeliska1313 Já tak nějak doufám v totéž.

moncakolarova
1. bře 2022

Nevím jestli to tu je. Pediatr s tím miminkem
https://plzenska.drbna.cz/zpravy/8388-fotografi...

magicaetezzz
1. bře 2022

@camelinka
Včera sestřelili jednu na jihu. Já mám obavu, jestli jim nedošly rakety. Pac dneska posílalo Turecko další 🤔 a podle mě pravé nejsou vůbec chráněny ze vzduchu, myslím konvoj

jolana24
1. bře 2022

👍🏻

zrzeckas
1. bře 2022

18:02 - Pohyb ruské armády na Kyjev se dočasně zastavil kvůli logistickým problémům, některé jednotky mají nedostatek jídla, řekl Reuters americký zdroj

jolana24
1. bře 2022

@zrzeckas No, tak se můžou zastavit úplně. Žádnej spěch 🤷🏻‍♀️

camelinka
1. bře 2022

@magicaetezzz tezko rict, ale kdyby to bylo tak snadny, tak uz sou na sracky, bohuzel nejsou😔

Strana