Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@elencze nemám FB ani Twitter, takže pro mě je tohle fórum důležitý zdroj informací. Díky za to!
Moskevská schůzka izraelského premiéra Naftaliho Bennetta s ruským prezidentem Vladimirem Putinem údajně trvala přibližně tři hodiny, informovala jeruzalémská zpravodajka CNN Hadas Goldová. Spojené státy americké podle ní byly o setkání informovány s předstihem.
@elencze Za mě, tohle vlákno je super, hlavně pro ty, co nemaj twitter. Ale pokud si od zpráv už potřebuješ odpočinout, tak to udělej. Jinak, skvělá práce.
Jinak já sem taky pořád koukám,snažím se občas něco přidat,ale nejsem online celý den.
problém je v tom, že mě to nutí stejně sledovat pořádat, tím, že pracuji na počítači, takže to tu pak dávám, jen jsem nevěděla, jestli už to není spíš kontraproduktivní. Díky všem za podporu.
I já jsem za toto vlákno vděčná, taky moc děkuji! Ale jak píší holky, neměj pocit, že když zrovna nepřispíváš, je to špatně. Podle možností sem přispívá víc uživatelek, nevytvářej na sebe přílišný tlak. Stejně ti to nedá a info vkládat budeš, ale ať tě to nepoloží.
Já jsem za ty zprávy vděčná, vážně. Ale zároveň u na sobě vidím, jak mě to mele. Brecim několikrát v průběhu dne, musím si dávat pauzy, je to vážně psychicky náročný. A to se nedivam na videa ani na fotky, ale vezmu mobil do ruky a je mi fyzicky špatně. Obdivuju všechny co se dokazi chovat v tyhle situaci racionálně, včetně Vás, která přidává informace pro nás všechny. Tady vždycky najdu něco, co jinde ne. Takže díky, ale myslete i na sebe.🙂
Díky všem holky, nešlo mi o poplácání, i když se to krásně čte. Jsem ráda, že na hlavní zdi to evidentně bylo jen pár pitomých případů.
Izraelský premiér Bennett letí po setkání s Putinem za německým kancléřem Scholzem. 🤷🏻♀️
@elencze zajímají
@elencze Nemám Twitter, takže jsem ráda za tvoje příspěvky. Všechno hezky pohromadě a nejsou tady jen negativní věci. 👍❤️ Paní se sklenicí okurků mě fakt pobavila, to bych chtěla vidět na videu. 😃
Anonymous:
Russian secret service website is down! #hacked
#anonymous #ukraine #oprussia
@estelle777 mi by se líbilo třeba, kdyby nabourali systémy ruských stíhaček. Místo navigace by jim přehrávaly Telletubies, místo vzájemné komunikace by jim tam hrály disco hity....

@flabelina přesně, nemusíš sem dávát info každou hodinu. Třeba to dát do nějaké souhrnné 1-2x za den
Co ti vyhovuje