Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@simix22 přesně o tom přesvědčuju už chvíli manžela. Stále je presvedcenej, ze to nebude potřeba..
Rusko zastaví vojenskou operaci, pokud Ukrajina mimo jiné odmítne vstup do jakýchkoli bloků a uzná Krym jako ruský, řekl Reuters mluvčí Kremlu.
@sudylichozrout a co ten Pavel? myslim general. taky jsem prave cetla neco o tom, ze nerozumi způsobu kterym Rusko vede tu valku, ale nedohledam to a nedohledam.
@pampeliska1313 u nás na pasy ale nedostupno tak nevím 🥴🤔
@simix22 já jdu zařídit synovi pas zítra. Radši budu hystericka už teď aby se pak ukázalo ze to fakt nebylo potřeba..
@sudylichozrout Tys to sem myslím už dávala, ten dopis analytika FSB v českým překladu
https://twitter.com/JanLukacevic/status/1500542...
Dává to určitou naději, že prostě to co se děje, ta podivná ne moc úspěšná strategie, není součástí nějakyho plánu, ale klasickej ruskej šlendrián, lhaní si do kapsy a takový to "mysleli jsme to dobře ale dopadlo to jako vždycky".
Víš o tom dopisu něco víc? Nepodařilo se mi dohledat komu měl být určen.
Holky, prosím, založte na diskuzi jiné vlákno, toto by mělo být primárně na novinky a zprávy.
@pampeliska1313 tak jděte hysterčit jinam nebo emigrujte hned teď...sem to nepatří,děkujeme
hajzlové...
Podle zaměstnanců Červeného kříže byl koridor z Mariupolu zaminovaný
Podle některých zaměstnanců Červeného kříže, kteří se v neděli snažili opustit Rusy obsazené přístavní město Mariupol, byl humanitární koridor zaminovaný. Řekl to dnes pro britskou BBC šéf operací Mezinárodního výboru Červeného kříže Dominik Stillhart.
@sudylichozrout Ad ten tweet o tom, že je nasazeno 75% pozemních voj.sil RF - ale kde je letectvo? Samozřejmě dobře, že nevylézá, ale zvláštní to je.
@sudylichozrout nasla jsem to!! nanestesti, odpovedi na ty otazky nema ani Pavel https://www.rferl.org/a/ukraine-russia-analysis...
@bigbig Achjo. Do Británie jsem chtěla kdyžtak utéct..:D
@bigbig ještě mě napadá - četla jsem, že Putin si podepsal papír, že nekamarádským zemím bude vyplácet sankce v rublech.
@pampeliska1313 Jojo. Rubl jako trest😁
@pampeliska1313 a v jakým kurzu?? 🙊
@odula to netuším. Jen se mi upřímně líbí představa, že si to sám odškrtne a tak to bude. Jak když si hrajou děti na pískovišti.
@ai30 jako fejk? Upřímně tenhle pojem vůbec neznám.)
@bigbig Je mi cti, byt na cerny listine, ty jeden pindoure! 🤘
@estelle777 tam jsme dávno. Od Vrbětic.

@simix22 ja se obavam, ze bezpecno bude tak v ohnovy zemi... nebo v Australii. Ale zkusim zatim nepanikarit. A kupovat ty konzervy :D