icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

odula
7. bře 2022

@simix22 ja se obavam, ze bezpecno bude tak v ohnovy zemi... nebo v Australii. Ale zkusim zatim nepanikarit. A kupovat ty konzervy :D

pampeliska1313
7. bře 2022

@simix22 přesně o tom přesvědčuju už chvíli manžela. Stále je presvedcenej, ze to nebude potřeba..

natilla
7. bře 2022

Rusko zastaví vojenskou operaci, pokud Ukrajina mimo jiné odmítne vstup do jakýchkoli bloků a uzná Krym jako ruský, řekl Reuters mluvčí Kremlu.

odula
7. bře 2022

@sudylichozrout a co ten Pavel? myslim general. taky jsem prave cetla neco o tom, ze nerozumi způsobu kterym Rusko vede tu valku, ale nedohledam to a nedohledam.

simix22
7. bře 2022

@pampeliska1313 u nás na pasy ale nedostupno tak nevím 🥴🤔

pampeliska1313
7. bře 2022

@simix22 já jdu zařídit synovi pas zítra. Radši budu hystericka už teď aby se pak ukázalo ze to fakt nebylo potřeba..

bigbig
7. bře 2022

@sudylichozrout Tys to sem myslím už dávala, ten dopis analytika FSB v českým překladu
https://twitter.com/JanLukacevic/status/1500542...

Dává to určitou naději, že prostě to co se děje, ta podivná ne moc úspěšná strategie, není součástí nějakyho plánu, ale klasickej ruskej šlendrián, lhaní si do kapsy a takový to "mysleli jsme to dobře ale dopadlo to jako vždycky".
Víš o tom dopisu něco víc? Nepodařilo se mi dohledat komu měl být určen.

galatea_a
7. bře 2022

Holky, prosím, založte na diskuzi jiné vlákno, toto by mělo být primárně na novinky a zprávy.

flabelina
7. bře 2022

@pampeliska1313 tak jděte hysterčit jinam nebo emigrujte hned teď...sem to nepatří,děkujeme

simix22
7. bře 2022

@flabelina nik nehysterci!
Myslím, že mimo aktuální info se sem občas i něco napíše tak to nehrot.

sebestka
7. bře 2022

hajzlové...
Podle zaměstnanců Červeného kříže byl koridor z Mariupolu zaminovaný
Podle některých zaměstnanců Červeného kříže, kteří se v neděli snažili opustit Rusy obsazené přístavní město Mariupol, byl humanitární koridor zaminovaný. Řekl to dnes pro britskou BBC šéf operací Mezinárodního výboru Červeného kříže Dominik Stillhart.

sudylichozrout
7. bře 2022
odula
7. bře 2022

@simix22 presne tak. Obcas se tu spusti kratka diskuse. tak
@flabelina klidni hormon.

pratensis
7. bře 2022

@sudylichozrout Ad ten tweet o tom, že je nasazeno 75% pozemních voj.sil RF - ale kde je letectvo? Samozřejmě dobře, že nevylézá, ale zvláštní to je.

odula
7. bře 2022

@sudylichozrout nasla jsem to!! nanestesti, odpovedi na ty otazky nema ani Pavel https://www.rferl.org/a/ukraine-russia-analysis...

bigbig
7. bře 2022
hojda
7. bře 2022

@odula Tak třeba stačí k rozložení Evropy jen ta uprchlická vlna + zdražování😔.

natilla
7. bře 2022

@bigbig Tak vida, už tam s USA nejsme sami!

pampeliska1313
7. bře 2022

@bigbig Achjo. Do Británie jsem chtěla kdyžtak utéct..:D

pampeliska1313
7. bře 2022

@bigbig ještě mě napadá - četla jsem, že Putin si podepsal papír, že nekamarádským zemím bude vyplácet sankce v rublech.

bigbig
7. bře 2022

@pampeliska1313 Jojo. Rubl jako trest😁

odula
7. bře 2022

@pampeliska1313 a v jakým kurzu?? 🙊

pampeliska1313
7. bře 2022

@odula to netuším. Jen se mi upřímně líbí představa, že si to sám odškrtne a tak to bude. Jak když si hrajou děti na pískovišti.

ai30
7. bře 2022

@bigbig Je to whistleblower, ten dopis sel asi vic zdrojum, pravdepodobne mediim nebo aktivistum, kteri by byli schopni to rozsirit. Na svem fb ho myslim jako jeden z prvnich sdilel Vladimir Osechkin.

pampeliska1313
7. bře 2022

@ai30 jako fejk? Upřímně tenhle pojem vůbec neznám.)

estelle777
7. bře 2022

@bigbig Je mi cti, byt na cerny listine, ty jeden pindoure! 🤘

hojda
7. bře 2022

@odula Snad mají v Rusko papírenský průmysl v dobré kondici, aby to stihl tisknout.

odula
7. bře 2022

@hojda 😅 dobrej point

tahejhula
7. bře 2022

@estelle777 tam jsme dávno. Od Vrbětic.

Strana