Menstruační kalhotky. Máte zkušenost?

lenka2702
31. srp 2022

Holky prosím Vás ma někdo zkušenosti s menstruačnimi kalhotkami. Nevím,proč,ale přijde mi to prostě proti...je tady někdo kdo je spokojenej???děkuji

gracinka7
31. srp 2022

@lenka2702 jsou docela pohodlné, ale jinak na nich plus nevidím.

sirinfirst
31. srp 2022

Maximálně.. Ale mám je jako doplněk k volné (vědomé) menstruaci. Nevím, jaké je to, když schytávají vsechno 🙂

lennus
31. srp 2022

Mě to láká a nalákala mě jedna kamarádka, vůbec není bio eko jako já a spokojená. Zvažuju Modibodi, ale zatím jsem do toho nešla, chce to aspoň troje a není to úplně malá počáteční investice. Ráda si přečtu recenze tady.

lennus
31. srp 2022

@sirinfirst Tohle téma mě také zajímá, dopiručíš nějaké odkazy, prosím? Díky

sirinfirst
1. zář 2022

@lennus k volné menstruaci? Ani už nevím, odkud jsem se o ní dozvěděla. Jednoho dne jsem si prostě řekla, že to zkusím a ono to šlo úplně v pohodě hned od začátku 🙂

gbp
1. zář 2022

@lennus ja taky zkousim. zadne moc rady k tomu asi nejsou. neverim teda, ze bych nekdy zvladla byt uplne bez vlozky nebo kalhotek, ale uspora je urcite znat a taky je to prijemne.
ja to delam takto: proste na zachode jakoby vypustis krev, chce to trenovat, ale jde o to, ze spravne svaly uvolnis a spravne zase zatlacis. chce to zkouset a myslet na ten interval a nezapomenout. zkousim samozrejme ve dnech silnejsi ms, kdy je "material" 😅🙈 pak ke konci preferuju spis ty kalhotky a nebo menstruacni kalisek. je to pro me uleva hlavne v tom, ze nemusim mit tampony (ty mi od porodu proste nejak nevyhovuji) a vlozku, ve ktere bych se parila. tohle je pro me takove ciste a vzdusne ☺️ klidne se zeptej, co te zajima. ted jsem teda v poslednim tazeni tehotenstvi 😅 tak uvidim, jak to pujde pak znovu.

phoenix4blaze
29. kvě 2024

@lenka2702
@lennus
Kalhotky Perties bych rozhodně doporučila. Celý život jsem vždy nosila menstruační vložky. Spánek v období mě vždy děsí, takže se snažím spát bez pohybu a snažím se vyhnout dlouhému cestování během období. Chtěla jsem vyzkoušet perties kalhotky po velmi pozitivních recenzích o neprotečení a po 6 měsících vyzkoušení musím rozhodně říct, že to změnilo život. Model Bathory je super pohodlný a Ruby mě magicky udrží vždy v suchu. Miluji to tak moc, že ​​jsem nadšená, že dostanu menstruaci, už žádné napětí. V obdobích jsem také začal pohodlně spát, jen lituji, že jsem to měl vědět dříve, zpříjemnilo by mi to dny.

lennus
29. kvě 2024

@phoenix4blaze Ahoj, díky. Jsem už delší dobu spokojená s ModiBodi, jsou skvělé. Naopak k MyFemini mám výhrady.