Menstruační kalhotky a šestinedělí. S jakými máte zkušenost?

30. dub 2023

Ahoj měla bych otazku čeká me porod a následné 6ti nedéli. Máte při tom zkušenost s menstruačními kalhotkami popř jaké značky jsou podle vás nejlepší

zelenaesmolda
30. dub 2023

Jedine,ktere muzes prat na 60 jsou meracus.V 6 nedeli bych se na kalhotky vyprdla,musela bys jich poridit hodne,abys je stihala stridat a pomerne dlouho schnou.

zelenaesmolda
30. dub 2023

Navic nevis jestli ti budou pak sedet na menstruaci tak abys zbytecne nevyhodila spoustu penez.

kkkt
30. dub 2023

Meracus jsou jedine kt se daj prat na 60 a kt me doporucila mudr.. Ja teda resila nazacatku tehu kvuli hematomu, mam 2 ks a teda material me prijde dost plavkovina. Jestli tak vyuziju az na konci sestinedeli.

zelenaesmolda
30. dub 2023

@kkkt
Je to plavkovina,to muzu potvrdit.Ja jsem si tedka kvuli toho objednala jeste ecomodi.Mam je jenom jako pojistku ke kalisku ale v lete ta plavkovina nebude asi nic moc tak jsem vzala bavlnene.

ha_na
30. dub 2023

Mám menstruační kalhotky ráda, ale v šestinedělí bych do toho nešla, maximálně někdy úplně ke konci. Nechci dělat chytrou, ale té krve je zpočátku dost, člověk chodí často do sprchy (i pak doma, jednak kvůli hojení, jednak kvůli pocitu pohodlí), očistky jsou zkrátka jiné než klasická menstruace. To by bylo potřeba těch kalhotek hodně, aby se mohly opravdu často měnit...

terkezz
30. dub 2023

Tak hlavně v síťovkách ti následné šití aspoň krásně větrá a může se to lépe hojit😃

lenerka1
30. dub 2023

Během šestinedělí bych do nich nešla, vše musí maximálně dýchat, proto nejprve síťované kalhotky a později čistá bavlna. Možná až k úplnému konci.

orangutan123
1. kvě 2023

Menstruační kalhotky používám od Snuggs, ale v šestinedělí teda určitě ne. Síťkované kalhotky, poporodni vložky. Základ je větrat což ti v menstruačních kalhotkách určitě nepůjde. Max až úplně ke konci. I z důvodu hojení atd bych si je nedávala

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru