icon

Má smysl pořídit hnízdo pro miminko do postýlky?

marselina
18. zář 2021

Holky uvažují nad koupi hnizdecka do postýlky. Chci se zeptat, využily jste opravdu hodně, nebo je to spis zbytečnost a jde spis o módní trend.
Dekuji za odpovedi

Strana
z2
jjasmina
18. zář 2021

@marselina nevyužila jsem

loylii
18. zář 2021

@marselina za mě top vynález tohoto století. Deti jsem přenášela po bytě cely den a to i spící. Jen co jsem přišla z porodnice, tak jsem je do toho položila a přes ne ještě tenkou deku. Strašně se jim v tom libilo.

gruyerre
18. zář 2021

@marselina využili jsme hodně, tak do 8 měsíců, lépe se mu v tom spinkalo, méně se budil.

shirilka
18. zář 2021

@marselina Využila jsem maximálně, spal v něm až do 9 měsíců. Když jsem jela na noc k rodičům, tak jsem se nemusela bát, že se mi skulí z postele.

iris92
18. zář 2021

@marselina vyuzila jsem hodne, syn v nem spal rad az do roka a pul (meli jsme vetsi) a vozili jsme ho i ruzne na dovolene nebo na prespani u pribuznych.

nita1984
18. zář 2021

Syn v něm spí ještě teď, ve dvou letech. Prostě ho má rád

mamikry
18. zář 2021

@marselina My jsme vyuzili prvni tri mesice jenom. Za me je dobre, ale nutnost to neni.

denski24
18. zář 2021

@marselina já u syna využila hodně. Teď na druhé budu kupovat taky.

petralp
18. zář 2021

@marselina pořídila jsem a syn v tom od narození spí každou noc v postýlce. Myslím že je mu v tom dobře. Nechala jsem si ušít celý set😉

zrzinda
18. zář 2021

Ahoj, my ho měli do doby, než sem si přečetla něco o bezpečnosti spánku (ig Spánek miminek). V postýlce by nemělo byt vůbec nic 😔

lenula02
18. zář 2021

Využila sem maximálně. Za mě to není zbytečnost... 🙃

loylii
18. zář 2021

@iris92 my taky, hotely, dovoleny, vsude bylo s námi😎

emillyhk
18. zář 2021

@marselina Využili jsme víc než jsem čekala 😊 V postýlce, když jsme přestali zavinovat a do naší postele na ranní dospávání (bez hnízda jsem se bála, že ho zalehnu). Jak se začal otáčet, tak už malému překáželo. Ale cca 5-6 měsíců jsme ho používali.

denski24
18. zář 2021

@petralp odkud prosím? Měla jsem od "správné pleny baví" a teď bych ráda zkusila od někoho jinýho.. Díky

petralp
18. zář 2021

@denski24 našla jsem náhodně na fb. Hnízdečka od Vendulky. Má moc krásné sety.

denski24
18. zář 2021

@petralp kouknu, moc děkuji

petralp
18. zář 2021

@denski24 není zač 🙂

tasimia
18. zář 2021

@marselina využili.. malé je rok a když je nemocná, tak v něm chce spát.

loylii
18. zář 2021

@zrzinda mě přijde mnohem vic nebezpečné, když úplně maličký miminka spi s rodiči v posteli. Aspoň u mě, spím hrozne tvrde. Takhle když byl prcek třeba plactivy nebo nachlazený, vzala jsem si ho v hnizdecku do postele na stranu spoluleziciho, položila k nemu ruku a nebala jsem se, ze se zkulí atd.

zrzinda
18. zář 2021

@loylii Jo, já to taky tak u novorozence měla. Ze jsem stranu hnízda měla jako polštář, takže jsem byla hned u ni. Spis když pak byla trochu větší a začala sebou ve spánku házet. Bala jsem se, aby mi někam nezapadla.

marselina
autor
18. zář 2021

Holky všem moc dekuji, dnes jsme objednali☺️

me_druhe_ja
18. zář 2021

U syna jsem využila hodně, u dcery málo. Záleží i na dítěti. 🙂 Je to fajn věc, ale není to nezbytné. 🙂

denski24
18. zář 2021

@marselina a kde prosím? Hledám, všude možně a nemůžu se rozhodnout 😀

janina228
18. zář 2021

@marselina využili jsme maximálně!!! A snad až do 2 let😉..když jsme někam jeli,tak jsem brala hnízdečko. nevím jestli to je její povahou,ale všude spala krásně, byla "ve svém" 🙂.

jako_mala_holka
18. zář 2021

Za nás teda úplně super, vzala jsem větší velikost (nějakou střední, šila mi to paní na fleru) a dcera v něm spala snad ještě po 8. měsíci, doteď ho má v pokojíčku na zemi a občas si do něho vleze
Super bylo jak na noc do postýlky, tak i do postele, když jsme spali spolu, nebáli jsme se, že ji zalehneme... Nesnášela zavinovacku, ale hnízdo v pohodě

markii30
20. zář 2021

Malý 2.mesice využíváme naprosto pořád mám jedno v postýlce a jedno v kolebce nedala bych na něj dopustit .

vercousek
20. zář 2021

Hnízdečko je super malá v něm spala v postýlce do 2 měsíců,pak jsem někde na netu narazila na péřovou peřinku a polštářek a líbilo se mi to víc,takže přes noc spinká v tom a přes den v hnízdečku,který mam na gauči alespoň se mi nikam neskutálí.Hraje si v něm,schrupne si a můžu jí v něm hezky přenést kam potřebuju aniž by se vzbudila.

hasara33
21. zář 2021

@marselina ahoj, ano využila jsem ho dost takže za mě určitě nezbytnost, ale my jsme si je tedy ušily s kamarádkou takže nás to vyšlo na pár korun 🙂

luciksima
21. zář 2021

Využili jsme ho hodně spal v něm do roka😊

maartina8
21. zář 2021

@marselina I já jsem hodně hnízdečko využila. Hlavně do kočárku. Měla jsem velkou korbičku a zářijové mimco. Mělo hnízdečko v kočárku cca půl roku. Bylo tam skvěle zapasovane a v teple. Nemusela jsem moc oblékat, bylo jen ve slabé frees dece a druhou přikryte zvrchu. Měla jsem i péřovou zavinovačku, ale tu jsem nevyužila tolik. Asi cca na 2 měsíce na spaní doma. Hnízdečko frčí i teď v domečku. :,-)

Strana
z2