Jakou práci zvolit v těžké situaci?
Holky, kdybyste se dostaly do tíživé životní situace a dostaly nabídku, která se zrovna neztotožňuje s vaší vysněnou prací (tanečnice v klubu), za jakých podmínek byste vůbec byly ochotné do toho jít? Ano, jsou to rychle vydělané peníze, na druhé straně je tady nějaká sebeúcta. Viděla jsem i nabídku na masérky, no nevím, co je lepší 🙂)
Tančit v prádle by mi nevadilo. Však kdejaká influencerka ukazuje kde co a nikomu to nevadí. Bohužel na to nemám postavu ani taneční nadání. Maserka se šťastným koncem už je asi za hranou, to už je jen krůček ke štětce
@suzanna123 Možná jsem tu diskusi četla špatně, ale nevidím tu moralizování nad holkami, co se tou prací živí. Jen konstatování, že ta práce je pro nás ostudná. Ale člověk není totéž co práce, kterou dělá.
@rebe četla jsi špatně moji reakci - psala jsem často, ne tady 😎
@20190418 Styděla bych se krást a podvádět, styděla bych se tančit u tyče nebo dělat erotické masáže. Herečka, baletka a sportovkyně neprodávají svoje tělo, ale výjimečné schopnosti, které mají. Ok, striptérka musí umět dobře tančit, uznávám, i když ne výjimečně, ale co výjimečného musí umět erotická masérka?
@rebe Ono je i dost naivní si myslet, že tanečnice/striptérka je oblečená .... jak tu někdo argumentoval, nicméně je to zajímavá sonda - když se podívám, kolik lidí souhlasí, že by radši tančilo u tyče než u pásu.
Já to beru tak, že pokud je krizovka, dá se na přechodnou dobu pár měsíců vzít úklid, obchod či tu fabriku a u toho hledat dále, něco lepšího.
Pokud to někomu stojí za případné rozčarování v budoucnu a je s tím v poho, každého volba. Upřímně si myslím, že kdo se k tomu odhodlá a okusí tu pro někoho pohodovou práci a lehce vydělané peníze, nebude se jen tak lehce odcházet.
Nicméně autorka práci má, takže se toho může ušetřit, evidentně její dream job to není, a poohlížet se s klidným svědomím dále.
@moudivlacek me by teda uajimalo kdxz v tom neni sex kolik takova prace hodi ! Proste ten pomer prace se kterou se nechlubi vs vydelana castka
@veronicka89 Chápu, nicméně i kdyby to byla závratná částka, prostě za mě ne, ono to na krásno pak vypluje přesně v nejméně potřebný okamžik, kdy třeba půjde o tu super vysněnou práci, dneska není problém dohledat o komkoli cokoli ...
A počítat s tím, že do klubu mohou zavítat třeba společní přátelé, někdo z rodiny, známí, opravdu ty, které tvrdí, že není se za co stydět, by se svíjely a svlékaly a stály si skálopevně za svým i před svými nejbližšími? Ono píše se snadno hypoteticky, ale moc nevěřím, že by to pak reálně z nich někdo dělal.
Kdybych měla problém uživit svoje děti, dělala bych cokoliv, i spala s chlapama za peníze. Ale myslím, že dnes jsou i pohodlnější způsoby, jako onlyfans, to je v podstatě takový homeoffice.
neumim si predstavit situaci, kdy bych takovou praci vzala. Ja bych teda se sebou neumela zit. Jako praci, kterou bych vzala a stydela se za ni vidim treba, ze bych nekde tajtrlikovala cele dny jako maskot a propagovala nejakou znacku, ktera mi neni sympatcika, nebo ze bych deĺa nejaky letadlovy prodej, nebo rozdavala letacky pro politickou stranu, ktere nefandim a je mi proti srsti. Taky bych uplne nechtela nekde uklizet verejne zachody, ale vsechny tyhle veci bych prekousla. Ale byt nekde tanecnice/ eroticka maserka, to fakt ne.
@moudivlacek me to zajímá. Ptz jak už jsem zde psala nás bere uklízečka 25 čistého eur na h (na cerno) ...takze by me zajímalo jestli se to za ti erotické zaměstnání vyplati
@rebe zase se na to člověk může podívat z toho pohledu, že jsou lidi, co mají jak píšeš výjimečné schopnosti, na kterých můžou postavit kariéru. Pak jsou ti, co třeba nemají vyloženě talent, ale jsou chytří nebo podnikaví a to je v životě někam dostane. A pak jsou lidi, co nic z toho nemají a v práci se jim nabízí sedět někde u pásu nebo tancovat u tyče, což bude asi práce lépe finančně ohodnocená a nejspíš i o něco zábavnější. Já patřím do skupiny výše, takže jsem nikdy neměla důvod něco takového ani zvažovat, ale nebudu soudit nikoho, kdo tohle štěstí nemá. Je to způsob vydělání peněz - jestli to je nebo není za hranou, nechám na každém jednotlivci (na rozdíl od zmíněného prodávání drog, braní úplatků apod. - tam mám stanovisko jasné)
@rebe souhlasím s tebou, také takhle vnímám rozdíl mezi erotickou tanečnicí a herečkou. Akorát my jsme stará generace. Nedávno jsem četla, kolik procent žen do 30 let má zkušenost s prací v erotickém průmyslu. A to číslo mě docela šokovalo, možná to bylo 30%, ale nechci kecat. Příjde mi, že dnešní doba tomu nahrává, i celebrity se chlubí profily na Only fans, holky se vystavují na instagramu a kdo víc ukáže, má víc liků.
No, když naprosto pominu fakt, že to opravdu není práce pro každého. Nejvíce bych se bala, ze uz se nikdy nevymaním z té škatulky. Přeci jenom v takových zařízeních je - podle mě - procentuálně více drog, násilí, zkrachovalých existenci, neúcty k ženám… Zřejmě tam nebudou spatny peníze. Takze si 6. 8. reknete, uz jsem vydělala dost a ted zas půjdu dělat sekretářku? Do Lidlu? Ja se proste bojím, ze to neni tak snadný. A kombinace všeho je zhoubná.
Aha, takze nejsi v tizive zivotni situaci, ale nebavi te to v soucasne praci...
@suzanna123 Však ale otázka zněla, jestli bychom takovou práci vzaly, ne jestli odsuzujeme toho, kdo ji dělá.

Můžu se zeptat na nabízené penize . Chci to porovnat s jiným platem