icon

Jakou práci zvolit v těžké situaci?

28. led 2025

Holky, kdybyste se dostaly do tíživé životní situace a dostaly nabídku, která se zrovna neztotožňuje s vaší vysněnou prací (tanečnice v klubu), za jakých podmínek byste vůbec byly ochotné do toho jít? Ano, jsou to rychle vydělané peníze, na druhé straně je tady nějaká sebeúcta. Viděla jsem i nabídku na masérky, no nevím, co je lepší 🙂)

Strana
z2
misha31
28. led 2025

Tanecnice oblecena nebo svlecena? A maserka jako klasicka nebo takova ta "lehka" ...me by to sebeucta nedovolila, ale v hodne tizive zivotni situaci, kdo vi. Asi bych hledala jine cesty, klidně uklizecka

elesse
28. led 2025

Potrebuju penize, nijak mne to neohrozuje ani ted ani v budoucnu. Jako castecne oblecena tanecnice si to dokazu predstavit, pokud bych nechtela v budoucnu pracovat jako soudkyne napr🙂

merope
28. led 2025

Oblečená ano (ale teda asi by mě nikdo nezaměstnal, jsem dřevo), svlečená ne. V minulosti jsem např. pobíhala s dotazníky a ledacos dalšího. Prostě byly potřeba peníze.

martinka_33
28. led 2025

Jo ale ten klub by nesmel být v miste bydliste a musely by tam být pravidla zakaz tanecnice fotit a fotky zverejnovat 😅

mishka87
28. led 2025

Když mi bylo 20, dostala jsem nabídku na práci v erotickém klubu. A i když jsem byla v opravdu tíživé situaci, kdy mi hrozil vyhazov i z ubytovny pro neplacení a málem jsem skončila na ulic, nešla jsem do toho. Hrdost a sebeúcta mi to nedovolili. Raději jsem šla dělat uklízečku a možná bych šla raději dělat i hajzlbábu.

j.a.n.i
28. led 2025

Nad tim nemusim premyslet, neb jsem takové dřevo, ze ani omylem a on by me stejně nikdo nechtěl.

drep
28. led 2025

Já bych se svým tancem mohla vystupovat tak jako klaun v cirkuse nebo komik v grotesce, jinde bych se neuchytila. Ale svlečená bych se nikde neukazovala, to by mi nestálo za žádný peníze.

kakba
28. led 2025

Nikdy jsem toto nemusela resit, ale kdyz uz bych byla v teto situaci tak radeji darovani vajicek jednorazove nez toto.

autor
28. led 2025

@misha31 Tanečnice v prádle, masérka erotická

simkrk
29. led 2025

Nemám nic proti úklidu.
Ale pro mě by třeba uklid byl jako tiziva situace a to bych vzala.. A že těch úklidu je všude dost.
Teda u nás stále někde shánějí.
Záleží jak se v tom budeš cítit ty.
Ja bych do žádné tanečnice v klubu nešla. 😊
Nebo nějaká fabrika... Tam taky nabírají furt.
Takže nevidím úplně proč tančit v klubu.

evik19
29. led 2025

I v tíživé situaci lze jít pracovat do lidlu nebo k pásu do fabriky. O možnostech, o kterých píšeš, bych neuvažovala. Nejsme v Africe, abys neměla možnost uživit svoje děti normální prací a zároveň si zachovat svou sebeúctu. Pokud máš třeba dluhy, jdi do dluhové poradny, ale nedělej věci, které už nikdy nevezmeš zpátky.
Vše výše řečené neplatí, pokud tedy práce erotické tanečnice nebo masérky jsou tvoje vysněné pozice, které by tě fakt bavily a naplňovaly, a nějaké pocity studu by sis nepřipouštěla. To pak směle za svým snem…

moudivlacek
29. led 2025

Mě by zajímalo, jak ti pomůže, když tu 100 ženských řekne, že půjde dělat do bordelu, tak půjdeš taky? To si přeci musíš zodpovědět sama sobě, co je pro tebe OK, a to už je přes čáru ....

autor
29. led 2025

@moudivlacek Já jsem neříkala, že půjdu dělat do bordelu 🙂 štve mě to v práci a kamarád mně nabídl práci v klubu. Tak jsem se jen zeptala, jak by se k tomu stavěly jiné ženy, jen mě zajímá názor

moudivlacek
29. led 2025

to byl příklad, ale pořád to jsou názory cizích ženských na netu, co ti to dá? nic, rozhodnout se musíš sama ... v tom případě je nadpis dost zavádějící tíživá situace opravdu vypadá jinak, práci máš, pokud nejsi spokojená, hledej a uvidíš, že se objeví i něco vhodnějšího, nikdo ti to tu nedoporučil a nedělal by to, zbytek je na tobě ;)

mishka87
29. led 2025

Tíživá situace vypadá opravdu jinak. Pokud tě to v práci nebaví, hledej jinou, ale důstojnou práci, která tě nebude štvát.

rebe
29. led 2025

Tíživá životní situace, v níž bych takovou práci vzala, by byla, kdybych ovdověla a moje děti dostaly smrtelnou nemoc, jejíž léčbu by pojišťovna neproplácela. Jinak bych raději hledala jakkoukoli důstojnou práci.

martinka_33
29. led 2025

@simkrk
@evik19 ovšem kdyby za ten striptýz byl dvojnasobek penez nez za ty prace ktere zminujete, sla bych radeji tančit 😉 Ale opravdu by tam musela být ta podminka zakazu foceni, nerada bych aby moje kozy letaly po internetu 🤣 jinak se za sve telo ale nestydim. Ovšem kdyby šlo do tuheho, me by jako tanecnici nikdo nezamestnal, neslysim totiz rytmus 🤣🤣🤣

martinka_33
29. led 2025

@moudivlacek do bordelu bych nesla, ani maserku s vyhodama, na to uz povahu nemam, i kdyz zamlada jsem to tem holkam i zavidela co ma to mely povahu, prisly si na hezke penize. Tim samozrejme myslim lepsi kluby, ne šlapky na ulici. Ja bych ale na to nemela delat pomysleni cizim chlapum...

lallaa
29. led 2025

To uz bych radeji jela do ciziny, treba jako pecovatelka. Pokud bych zustavala v CR, tak cokoliv, klidne bych mela i nekolik brigad soucasne. Ted setrim na dovolenou, mam praci na hpp, krom toho jeste delam brigadu v mekaci 🙂

ninive211
29. led 2025

Jednoduchá odpověď - nikdy. Nebo leda v situaci, kterou popisuje @rebe, a to si teda ani nechci představovat

ele_nka
29. led 2025

Nešla bych do toho. Nechtěla bych, aby pak moje dítě třeba v pubertě muselo řešit, že nějaký jeho kamarád vytáhne moje fotky...

suzanna123
29. led 2025

Když pominu, že nemám ani vlohy k tančení ani sklony k exhibicionismu, tudíž bych o něčem takovém ani neuvažovala, odradilo by mě, že se to s člověke táhne a nikdy nevíš, kdy a kde to na tebe vyplave nebo to na tebe někdo vytáhne. Jinak vnímám, že jsou mnohem nedůstojnější profese a činnosti a pokud bych se to já o někom dozvěděla, tak kvůli tomu bych nad ním určitě nos neohrnovala - druhá věc je, že spousta jiných lidí ano - a to musíš vědět sama, jestli ti je názor jiných u pr...

20190418
29. led 2025

Za mě není ostudná jakakoliv práce dokud není nelegální. Za ostudné považuji parazitovat na ostatních třeba tím, že pobírám dávky, na které nemám nárok (nemocenská když mi sotva zaschne těhotenský test, být naoko samozivitelka, brat podporu a pritom pracovat načerno a jiné lahůdky, které jsou zde na MK na denním pořádku). Co je víc ostudné? Tancovat nahá u tyče nebo jako šmejd zneužívat důvěry seniorů? Tancovat nahá u tyče nebo montovat lidi do pyramid? Tancovat nahá u tyče nebo jako politik dohazovat státní zakázky známým? Ja bych se jako tanečnice u tyče neuživila, ale kdybych byla v tíživé situaci a nekdo by mi dal za večeř ve strip klubu pětku, tak to budu dělat mnohem raději než dvanactky za pasem za minimalku.

rebe
29. led 2025

@20190418 To je falešné dilema. Ne, nemusíš řešit, jestli je ostudnější jedna ostudná práce nebo druhá ostudná práce, ostudné jsou obě dvě. Podle tvé logiky by ses mohla ptát, jestli je ostudnější okrádat důchodce nebo zneužívat státní dotace, a vyvozovat, že když je jedno horší, to druhé je v pořádku. Není, ostudné je to všechno.

20190418
29. led 2025

@rebe ne, tancovat dobrovolně u tyče není ostudné. Neděláš nic nelegálního, nikomu neubližuješ.

rebe
29. led 2025

@20190418 Pokud je pro tebe ostudné pouze to, co je nelegální nebo někomu ubližuje, pak chápu, že to podle tvé definice ostudné není.

jitkaem
29. led 2025

Ja to prozivam ted ... vice nez 10 let praxe na hotelu. Cizi jazyky, slovem, pismem. Ale jen proto, ze mam dve male deti a jsem onkologicky pacient je mi vsechno k hovnu...

20190418
29. led 2025

@rebe pokud házíš do jednoho pytle striptérky se šmejdy nebo zkorumpovanými politiky, tak pak zase já nechápu tvoji definici ostudného. Nevím za co by se měla stydět. Striptérka se prostě živí svým tělem. Stejně jako herečka, baletka nebo třeba i sportovkyně.

moudivlacek
29. led 2025

@20190418 což si evidentně autorka nemyslí, jinak by sem ani nepsala ...

suzanna123
29. led 2025

@rebe za mě to taky "ostudné" není - respektive nevnímala bych tak člověka, co to dělá. Vnímám tak lidi, co zneužívají nebo ubližují jiným - nicméně často se nad takovými mávne rukou, že to je vlastně normální, ale moralizuje se nad holkami, co se živí tímhle způsobem. To je za mě taky ostudné.

Strana
z2