Čistící prostředek do kuchyně Go for Expert Eco Friendly Tesco
Když je k úklidu kuchyně zapotřebí jiný prostředek než vlastní z octa a vody, posloužit může Go for Expert Eco Friendly Čisticí prostředek do kuchyně (750 ml). Nemusíte ho používat velké množství, stačí mu dopřát čas, aby odvedl svoji práci, a po aplikaci 10 minut počkat.
Produkty Go for Expert Eco Friendly nesou evropskou certifikaci EU Ecolabel, která zaručuje, že jsou ve srovnání s běžnými prostředky šetrnější k životnímu prostředí. Všechny suroviny v nich použité pocházejí z udržitelného zdroje a jsou biologicky rozložitelné.
Díky vysokému zastoupení účinných složek jsou produkty hospodárnější. Jsou navrženy tak, aby jejich hlavní dopad na životní prostředí byl minimální během celého životního cyklu – od těžby surovin, přes výrobu, balení a dopravu, až po způsob použití a využití.
Vlastnosti
- splňují přísné ekologické standardy,
- obaly jsou plně recyklovatelné,
- nesou evropskou certifikaci Ecolabel - prošli nezávislým hodnocením, na jehož základě splňují přísné ekologické a bezpečnostní požadavky,
- jsou uznávány v celé Evropě.
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s čistícím prostředkem do kuchyně Go for Expert Eco Friendly Tesco
Skvělý pomocník pro všechno
Okamžitě skvrny a mastné flíčky umyje krásně, horší to bylo s dlouhodobějšími zaschlymi skvrnami.
Zkoušela jsem odmastit a vydrbat indukční desku, to se moc nezadarilo, ale naopak na rychlo jen vylestit okno, šlo skvěle. Pro takovéto úklid rychlovku ideální pomocník.
- Vůně
- Účinný rozprašovač
- Běžné skvrny odstraněny krásně
- Vylestene okno
- Odstranění skvrn po vodním kameni
- Nebere zaschle mastné skvrny
- Indukční deska nebyla zcela odmastena
Prostředek do kuchyně
- příjemně voní
- dobře myje
- rozprašovač
- Eco prostředek
- nevím zatím o žádné
Skvelý kuchyňský eko čistič
- - skvelé eko zloženie
- - čistá kuchyňa bez chémie
- - netreba použiť veľké množstvo produktu
- - nedráždi pokožku na rukách
- - príjemná parfemácia
- - na vyleštenie indukčnej dosky veľmi nezabral
Pomocník na úklid
- - aplikace pomocí rozprašovače
- - příjemná vůně (žádný zápach chemie)
- - eco
- - hezký leští a čistí
- - velikost balení (na úklid stačí malo a láhev je velká dlouho pak prostředek vydrží)
- - nevhodný na zaschlé skvrny a silné znečištění od mastnoty
Výborný pomocník do kuchyně
- 100% eco
- 100% recyklovatelný
- Příjemná vůně
- Výborné mycí a odmašťující schopnosti
- Cena
- Neschopnost dokonalého doleštění sporáku
Eko úklid kuchyně
Zkoušela jsem ho i na umytí takové té připečené mastnoty v troubě a tam bohužel nezabral tak, jak bych potřebovala.
Nicméně na běžný každodenní uklid ho určitě můžu doporučit.
A další důležité plus pro mě- tento čistič i ostatní výrobky z této řady byly šetrné vůči mé citlivé atopické kůži a při jejich používání jsem se svěděním nebo praskáním pokožky na rukou neměla problémy 🙏
- Odstraní vodni kámen i mastnotu
- Příjemně voní
- Snadno se aplikuje
- Je šetrný vůči citliv4 pokožce
- Dostatečně neodstraní připečenou mastnotu
Čistič kuchyně
- Umyl a krásné se leskl dřez.
- Příjemná vůně.
- Větší zaschle skrvny neumyje.
- Sklokeramickou desku taky moc ne.
Čistič do kuchyně.
- vůně
- vyčistí lehce znečištěné povrchy
- nevyčistí mastné a přischlé skvrny z obkladaček
Prostředek do kuchyně.
- Eko
- Nedráždí pokožku
- Krásně voní
- Dokonale odstranění vodní kámen
- Na odolnou mastnotu moc nezabral
Perfektní pomocník
V kuchyni máme mnoho druhů povrchů, tudíž jsem opravdu měla z čeho vybírat - kuchyňská linka, granitový dřez, spotřebiče, indukční deska, digestoř, plechový obklad za kuchyní, kuchyňská dvířka, nerez.. No zkoušela jsem s ním čistit opravdu kde co, dokonce jsem vyzkoušela i v koupelně - kachličky, vanu a umyvadlo a vždy splnil má očekávání.
Má velmi příjemnou vůni, nedráždí kůži, je praktický - ve spreji. Velikost mi nikterak nevadila, pěkně se mi vleze pod dřez s ostatními čistícími prostředky.
Za mě velká spokojenost a to, že je ještě ke všemu eko, je jen další jeho velké plus.
- příjemná vůně
- praktický ve spreji
- ideální na každodenní čištění kuchyně
- využití pro mnoho povrchů
- nejen do kuchyně
- eko
Dobrý
První jsem si přečetla dle návodu, na jaký povrch je vhodný, nicméně jsem se jen dozvěděla, že se nemá použít na neošetřené dřevo. Což už tady mi chybí podrobnější popis, na co všechno se dá použít??? Já samotný produkt vyzkoušela na kuchyňskou linku (pouze částečně) dále kachličky, digestoř, kamna, kohoutky i dřez.
Nevýhodou bylo, že si podle mě samotný prostředek ani po 10minutovém působení neumí poradit s mastnotou. Na drobné znečištění je ale ideální. Zanechal po sobě trochu pěny včetně krásného lesku. Vůně je pěkná, ale následnou vůni po použití jsem necítila. Bodík za eko prostředek. Nevysušilo ani nedráždilo mi to pokožku na rukách. Nechválím jeho velikost, za mě je to těžké do ruky. Ale pochválím samotný obal, použitelnost a udržitelnost. A cena? Přiměřená výrobku.
p.s. kamna jsou často a dlouhodobě používaná, povrch je poškrábaný pro upřesnění
- eko
- kvalitní