GERBER Cereal mléčná kaše malinová na dobrou noc
GERBER Cereal mléčná kaše jahodová na dobrou noc (230 g) je kombinací vysoce kvalitní rýžové mouky, jemné chuti malin a vitamínů, která uspokojí potřeby děťátka i jeho mlsný jazýček. Kaše je vhodná pro kojence od ukončeného 6. měsíce.
Miska plná dobrot obsahuje rýžovou mouku, 11 vitamínů a minerální látky pro správný rozvoj dětského organismu. Každá miska podpoří růst a vývin kostí, normální funkci imunitního systému a rozvoj poznávacích funkcí vašeho děťátka.
Video: Gerber kaše pro děti od ukončeného 6. měsíce
Vlastnosti:
- ŽELEZO přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí
- Vitamín A¹ a C pro imunitní systém
- Vápník¹ a vitamín D¹ pro normální růst a vývin kostí
- Pečlivě vybraná rýže

Kaše GERBER Cereal na dobrou noc mají jemnou texturu vhodnou při zavádění příkrmů do stravy². Kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybrané rýže a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek. Obal je šetrnější k životnímu prostředí, navržený jako recyklovatelný.
¹ Ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
² Zdroj: https://gastroped.cz/_files/200000163-4a2514c70f/ doporuceni-vyziva-kojencu-a-batolat-2014.pdf
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s GERBER Cereal mléčnou kaší jahodovou na dobrou noc
- Více cukru
Zbožňovaná
Kaše Gerber Cereal krásně voní i chutnají, opravdu jsou na "dobrou noc"
Malinová příchuť velmi dobře chutná i voní, patří k našim top 3 příchutím spolu s ovocnou a kakaovou.
- Dobře se rozpouští a nehrudkují
- Jsou sladké a dceři chutnají
- Příjemně voní
- Obsahují vitamíny, vápník a železo
- Obal by mohl být uzavíratelný
Malinová kaše
Jedna z mála kaší, která se nelepila, nehrudkovala, šla krásně rozpustit a nebylo potřeba ani odměřovat, dělala jsem ji od oka.
Chuťově moc dobrá a určitě ji zase brzy koupíme 😊.
- Jemná chuť malin
- Výborná chuť
- Dětem chutná
- Neuzavíratelný obal
Mléčná kaše na dobrou noc malinová
- Jemná kaše
- Rychlá příprava
- Malinový jemný nádech
- Složení bez přidaného cukru super
- Hodně sladká
Sladká malina
- Obsah vitamínů
- Přidaný cukr
- Neuzavíratelné balení
GERBER Cereal malinová mliečna kaša
Príprava je jednoduchá a rýchla. Keď sa ráno nestíha a v jednej ruke máte dieťa, všetko rýchlo zvládnete pripraviť tou druhou, voľnou rukou 😊.
V kaši sa pri miešaní netvoria hrudky, príjemne vonia a chuť malín nie je umelá.
Zloženie žiaľ obsahuje príliš veľa cukru.
- - skladný obal
- - rýchla a jednoduchá príprava
- - príjemná vôňa a vzhľad
- - príchuť malín nie je umelá
- - pridaný cukor
Malinová kaše
Další nevýhodu je pro mě velikost balení - pouze 230g. Toto množství vystačí zhruba na 5 porcí. Záleží z jakého množství vody kaši děláte a jakou preferujete hustotu. Sáček není znovuuzavíratelný.
- Cukr
- Velikost balení
- Obal, který nejde znovu uzavřít
Malinka
Malina
Malina, malina
Sladká dobrota
Celkově se však kaše této značky zařadily do jídelníčku dcerky.
- aroma
- neuzavíratelný sáček
- Příprava
Malinová večeře
Malinová snídaně
Oblíbená příchuť, bohužel obsahuje cukr
- Dobrá chuť
- Jednoduchá na přípravu
- Obsahuje cukr
Štěpánkovo testování kaší
Hlavně ta vůně! ♥️
No a popravdě na této kaši si pochutnala i maminka. Takže jsem to po něm dojedla 😀.
Akorát mě tedy zaráží, že v kaši na noc je přidaný cukr, čehož jsem si všimla (nebo spíše kamarádka) až když jsem měla načatou třetí kaši na testování .
- Přidaný cukr
Malinová fantazie
Nejlepší na konec
Krásná chuť i vůně. Bohatá na vitamíny a minerály. Nezatěžuje trávení, zasíti na celou noc pak už není třeba po probuzení dávat mlíčko 😇.
Kaše Gerber si našli u nás místo ve spižírně.
- Zasíti na celou noc
- Rychlá příprava
Výborná kašička
- jemná chuť malin
- zasytí
- obsah vitamínů a výživných látek
- snadná příprava
- nezatíží trávení