Sunar Středomořské těstoviny s rybou

11 zkušeností

Sunar Středomořské těstoviny s rybou jsou masozeleninový příkrm vhodný pro děti od ukončeného 12. měsíce. Příkrm kombinuje kvalitní rybu, zeleninu a těstoviny v jemné omáčce – chutná a výživná inspirace středomořskou kuchyní pro nejmenší.

Příkrm má poctivé složení s jednoduchým výběrem ingrediencí, které znáte ze své kuchyně. Bez přidané soli, konzervantů¹, aromat¹ a barviv¹ – pouze přirozená chuť a barva surovin. Sunar Středomořské těstoviny s rybou jsou vhodné doma i na cesty, jednoduše se připravují a podporují rozvoj samostatného jedení.

Sunar Středomořské těstoviny s rybou

Vlastnosti a benefity

• Vhodné od ukončeného 12. měsíce.
  • Ryba jako zdroj bílkovin a omega-3 mastných kyselin.
  • Těstoviny a zelenina pro pestrou a vyváženou stravu.
  • Poctivé složení – jednoduchý seznam ingrediencí.
  • Bez přidané soli, konzervantů¹, aromat¹ a barviv¹.
  • Jemná chuť vhodná pro děti i na první ochutnání ryb.
  • Kousky v příkrmu – podporují rozvoj žvýkání.
  • Praktické balení na doma i na cesty.
  • Jednoduchá příprava – stačí ohřát nebo podávat při pokojové teplotě.

Složení

Voda, vařená zelenina 33 % (rajčata 16 %, mrkev, cibule, špenát), vařené těstoviny 19 % (pšeničná mouka, voda), ryba 8 % (treska tmavá), řepkový olej, rýžová mouka.

Kde koupím Sunar Středomořské těstoviny s rybou?

¹ Podle platné legislativy

#test_sunar_prikrmy

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti se Sunar Středomořskými těstovinami s rybou

Máš zkušenost se Sunar Středomořskými těstovinami s rybou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
krnovacka1402  13. lis 2025

Úspěch

Chválím složení: bez přidané soli, bez barviv, aromat a konzervantů. Překvapivě dobrá chuť ryby
  • Chut
  • Vůne
zebra2009  23. zář 2025 Ověřená recenze

Středomořské těstoviny s rybou

Naše dcerka je zvyklá na primárně doma vařenou stravu, takže jsem byla zvědavá, zda jí bude kupovaný příkrm ve skleničce chutnat. Je skutečně cítit rybou a rovněž i chuťově odpovídá rybě s těstovinami. Nejedná se tedy o takový ten "klasický" příkrm, který barevně i chuťově zapadne mezi mnoho dalších. Balení je to největší možné a vzhledem k tomu, že dcerce skutečně velmi chutnal, snědla ho na posezení :-) Určitě jí ho znovu koupím na dny, kdy máme dopolední aktivity a vyhovuje nám jen oběd rychle ohřát :-)
(3 fotky)
  • Velké balení
  • Kvalitní složení
sun_sun33  21. zář 2025 Ověřená recenze

Chutný zdravý oběd s rybou

Jelikož v rodině moc ryby nejíme, nejsme na ně bohužel vůbec zvyklí ( v mojí ani manželově rodině se ryby téměř vůbec nevařily), měla jsem obavu jak dcera tento pokrm přijme. Zbytečně. Dcera si na pokrmu moc pochutnala, ač zpočátku měla maličko nedůvěru.
Nikolce je již 18 měsíců, takže jí hodně již s námi, tzn. i lehce solená a kořeněná jídla. Občas však máme pokrm, který pro ni není vhodný vůbec ( např. maso na grilu apod.), tudíž možnost koupit již hotový kvalitní zdravý příkrm i pro takto větší děti velice vítám a určitě ráda zakoupím. Jídla, která jsem měla možnost s Nikolkou ochutnat, totiž chutnala i mně. Možná bych si je jen trochu dosolila 😊
  • kvalitní zdravý pokrm ( bez zbytečných aromat, konzervantů, soli...)
  • praktické balení
  • jednoduchost přípravy
  • moc chutné
  • vyšší cena
spendlicek  19. zář 2025 Ověřená recenze

Výborný oběd s rybou

Oběma holkám moc chutnalo. Příkrm měli napůl na oběd i na recenzi, tak byl hned pryč 😁. Ale aspoň máme další variace na oběd.
Doporučuji.
  • - vyvážená chuť ryby a zeleniny
  • - skvělá konzistence
  • - cena

Těstoviny s mořskou štikou

Jelikož jsem dceři vždy vařila jídla, měla jsem trošku obavy z takto hotových příkrmů. Teď už vím, že naprosto zbytečně. Malé tento příkrm nadmíru chutnal, i když to bylo se štikou, kterou nikdy nejedla.
(2 fotky)
  • Byla příjemně cítit chuť ryby - 8,5%
  • Konzistence na 1*, protože to nebyl žádný tekutý příkrm
  • Složení na 100% výborné pro děti
  • Bez přidané soli
vercas89  18. zář 2025 Ověřená recenze

Středomořské těstoviny s rybou

Těstoviny s rybou mají jemnou chuť s lehkou vůni ryby. Příkrm obsahuje malé kousky ingrediencí. Velikost balení je větší. Nám sklenička vystačila na 3x. Synovi těstoviny chutnaly.
  • Jemná chuť
  • Větší balení
  • Obsahuje malé kousky
megankaa  16. zář 2025 Ověřená recenze

Chutné jídlo

Tyto těstoviny se snadno připravují a chutnají velmi dobře, doporučuji.
  • snadná příprava
caffelatte1  8. zář 2025 Ověřená recenze

Středomořské těstoviny s rybou

Voní a chutná po rybce. Chuť vyvážená, lahodná, jemná, bez soli. Složení dobré. Praktické balení. Synovi moc chutnalo.
  • Složení
  • Vyšší cena
molymoly  6. zář 2025 Ověřená recenze

Sklenička s mořskou štikou

Je potřeba jíst ryby a tohle je skvělý způsob, jak dceři rybu zařadit do jídelníčku. Bohužel dceři zas tak nezachutnala, je trošku cítit po rybě. Je to ta největší sklenička, ale během dvou dnů ji snědla. Vždycky jsme kousek odebrali a ohřáli. Co bych rozhodně vyzdvihla je složení: 50% zelenina a luštěniny, 24% testoviny, 8,5% mořská štika a pak už jen olej, pepř, bobkový list a česnek.
(2 fotky)
  • Skvělé složení
  • Praktické na cesty
  • Obsahuje 8.5 procent mořské štiky
  • Je trošku cítit rybou
krisstina93  6. zář 2025 Ověřená recenze

Testování

Nezvyklá kombinace, ale prckovi chutnalo :). Za mě úspěch, krom skleniček z dm nám nikdy nic jiného nesnědl, tohle zmizelo ani nevím jak, tak máme další příkrmy na střídání :).
  • Cena
gretam  2. zář 2025 Ověřená recenze

Príjemné prekvapenie

Najprv som sa kombinácie s rybou bála, ale malý to zhltol skoro na jeden raz:). Keby bolo množstvo väčšie, dal by si aj to! Takže za nás veľká spokojnosť :)
  • Množstvo