Sunar Stroganoff s hovězím a rýží
Sunar Stroganoff s hovězím a rýží je masozeleninový příkrm vhodný pro děti od ukončeného 12. měsíce. Inspirován známým tradičním receptem nabízí chutnou kombinaci kvalitního hovězího masa, rýže a zeleniny ve vyváženém složení.
Příkrm má poctivé složení s jednoduchým seznamem ingrediencí, které dobře znáte z domácí kuchyně. Bez přidané soli, konzervantů¹, aromat¹ a barviv¹ – jen přirozená chuť a barva surovin. Sunar Stroganoff s hovězím a rýží podporuje rozvoj samostatného jedení a je ideální na doma i na cesty.
Vlastnosti a benefity
- Vhodné od ukončeného 12. měsíce.
- Hovězí maso jako kvalitní zdroj živočišných bílkovin.
- Rýže a zelenina pro vyváženou a pestrou chuť.
- Poctivé složení – jednoduchý seznam ingrediencí.
- Bez přidané soli, konzervantů¹, aromat¹ a barviv¹.
- Kousky v příkrmu podporují rozvoj žvýkání.
- Praktické balení na doma i na cesty.
- Jednoduchá příprava – stačí ohřát ve vodní lázni nebo podávat při pokojové teplotě.
Složení
Voda, vařená zelenina 32 % (mrkev 14 %, rajčata, cibule), vařená rýže 20 %, vařené hovězí maso 10 %, řepkový olej, sušený česnek.
Kde koupím Sunar Stroganoff s hovězím a rýží?
¹ Podle platné legislativy
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti se Sunar Stroganoffem s hovězím a rýží
Máš zkušenost se Sunar Stroganoffem s hovězím a rýží?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostNejnovější hodnocení
Stroganoff s hovězím a rýží
Naše dcerka je zvyklá na primárně doma vařenou stravu, takže jsem byla zvědavá, zda jí bude kupovaný příkrm ve skleničce chutnat. Složením je skutečně kvalitní, jedná se o hutnější konzistenci plnou hovězího masa, rajčat a rýže, takže i výborně zasytí. Balení je to největší možné a vzhledem k tomu, že dcerce skutečně velmi chutnal, snědla ho na posezení :-) Určitě jí ho znovu koupím na dny, kdy máme dopolední aktivity a vyhovuje nám jen oběd rychle ohřát :-)
(3 fotky)
- Chuť
- Kvalitní složení
- Velké balení
Testovanie
Tento prikrm synovi moc chutná,dokonca som ho skúsila aj ja a tiež mi chutil(co sa u príkrmov nestáva☺️)určite ho zaradíme do pravidelného jedálničku pro malého☺️
Chutný oběd s rýží
Omáčky s rýží doma vaříme poměrně často, hovězí maso však minimálně ( max. občas hovězí vývar), přesto jsem věděla, že dceři bude chutnat. Pokrm byl příjemné vůně, konzistence i chuti.
Samozřejmě vždy ochutnávám co dceři podávám a tady jsem byla moc spokojená. Stejně tak moje malá jedlice :)
- chutný vydatný pokrm
- složení bez konzervantů, umělých aromat a solí
- praktický obal, velice estetický
Dobře dochucená sklenička
Stroganoff s hovězím a rýží
Sklenička s příkrmem hovězí stroganoff s rýži synovi chutnala. Příkrm má jemnou chuť, není solený a obsahuje kousky. Viditelné jsou celá zrnka rýže. Balení je větší velikosti, takže nám vystačilo na víc porcí. Vytkla bych jen to, že obrázek jídla na skleničce neodpovídá vzhledu příkrmu.
(2 fotky)
- Jemná chuť
- Neobsahuje sůl
- Větší baleni
- Vzhled příkrmu neodpovídá obrázku na skleničce
Velmi chutné jídlo
Sunar Stroganoff
Stroganoff - dcera je naprosto nadšená
Sunar Stroganoff s hovězím a rýží dceři velmi chutnalo. Vzali jsme si skleničku sebou na výlet. Jedná se o tu největší skleničku, takže dceři (15 měsíců) vydržela na oběd i večeři. Dokonce ji tak chutnalo, že si sama pro skleničku zašla, že ji chce jíst. Trošku jsme všichni ochutnali, protože jídlo krásné vonělo a i chutnalo. Složení je super, jsem naprosto spokojená a doporučuji!
(2 fotky)
- Krásné voní
- Dceři moc chutnalo (i nám)
- Skvělé složení
- Velká sklenička