Cukroví
Článek Cukroví čeká na Tvé doplnění. Pokud máš zájem o jeho doplnění, neváhej a napiš nám. Prozatím můžeš vstoupit do uživatelských skupin a využít odzkoušené recepty.
Více o Cukroví na modrykonik.cz:
- Skupina uživatelek: Vánoční pečení-recepty vyzkoušené i osvědčené.
- Skupina uživatelek: Zdravé stravování od miminek po dospělé
- Skupina uživatelek: Potravinové alergie - vaříme a nakupujeme
Hodnocení a zkušenosti s cukrovím
Cukroví rok od roku zdravěji
Začínala jsem na klasice - máslo (Heru apod. fakt ne), bílé mouce a moučkovém cukru a vanilinovém cukru. Ale postupně jsme začala používat i celozrnnou mouku, pravou vanilku, třtinový cukr. A pak přišla na svět malá, alergik na BKM a sóju, takže chtě nechtě Ahoj dobré a zdravé máslo a vítej margaríne (alespoň co nejmenší zlo - přírodně tuhý Alsan) a taky zdravé sádlo, z něj je cukroví ale o dost křehčí. Odlehčila jsem i od klasické pšenice a přešla na mouku špaldovou.
Loni jsem začala experimentovat i s přírodními tekutými sladidly - a jde to. Ale stejně jsem rohlíčky apod. obalovala v moučkovém cukru. Letos už doma ale nemám cukr vůbec žádný, jen med, javorový, datlový a rýžovy sirup. Povedené kousky pak opět nafotím do alba s recepty http://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/v-sl... ;-) .
Loni jsem začala experimentovat i s přírodními tekutými sladidly - a jde to. Ale stejně jsem rohlíčky apod. obalovala v moučkovém cukru. Letos už doma ale nemám cukr vůbec žádný, jen med, javorový, datlový a rýžovy sirup. Povedené kousky pak opět nafotím do alba s recepty http://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/v-sl... ;-) .
2 lidé považují za užitečné