konik_testuje
23. bře 2020
4391 

Vaše zkušenosti se skleněnými lahvičkami a dudlíky LOVI

Testovat budeme skleněné lahvičky a dudlíky značky LOVI. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, jak kombinovat kojení a krmení z láhve, a navíc upřednostňujete výhody skleněných lahví, pak je toto testování skvělá příležitost. Dudlíky a savičky LOVI totiž nenarušují sací reflex miminka, skleněná lahev udrží pokrm déle teplý a má své další výhody.

Co testujeme

Budeme testovat čtyři sety skleněných lahví a dudlíků značky LOVI. Z toho jsou dva designy určeny pro holčičky a dva pro chlapečky. Skleněné lahve LOVI jsou – oproti běžně dostupným lahvím na trhu – velmi lehké, déle udrží teplotu pokrmu, dobře se vymývají a jsou ekologické.

První dva testovací sety s dívčím designem obsahují: 2 ks dudlíků z kolekce PRIDE&JOY pro miminka ve věku 0-3 měsíců a skleněnou lahev z kolekce BABY SHOWER o objemu 150 ml.

Další dva testovací sety jsou v chlapeckém designu a jsou také určeny pro miminka 0-3 měsíců. První chlapecký balíček bude obsahovat : 2 ks dudlíků z kolekce PRIDE&JOY pro miminka ve věku 0-3 měsíců a skleněnou lahev z kolekce BABY SHOWER o objemu 150 ml. Druhý chlapecký balíček bude obsahovat 2 ks dudlíků z kolekce BOTANIC pro miminka ve věku 0-3 měsíců a skleněnou lahev ze stejné kolekce BOTANIC o objemu 150 ml.

Skleněné lahve LOVI

Skleněné lahve LOVI jsou u maminek velmi oblíbené, protože jsou velmi lehké a sklo je ekologický materiál. Odolné a lehké borokřemičité sklo navíc umožňuje déle udržovat teplotu mléka v lahvi. Skleněné lahve LOVI se snadno čistí, jsou dokonale transparentní a plně recyklovatelné. Materiál dobře odolává teplotním výkyvům (mražení, ohřívání).

Lahev je vybavena savičkou vyrobenou z nestejnorodých vrstev silikonu: silná vrstva silikonu v základně a tenká vrstva na špičce. Tenká koncovka dynamické savičky LOVI se při sání prodlužuje a zkracuje. Mobilizuje svaly ústní dutiny k aktivní práci jako při kojení. Pevná základna představuje stabilní oporu pro rty a zabraňuje deformaci základny savičky. Díky této technologii savička nenarušuje sací reflex dítěte a je bezpečná při kojení. Obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik dětské koliky.

Skleněné lahve LOVI obsahují také těsnící disk, který promění lahvičku na spolehlivý zásobník pro uchování nebo přenášení mléka. A víčko s odměrkou a zaobleným okrajem umožní přesné odměření mléka a nebo sirupu k okamžitému podání miminku.

Dynamické dudlíky LOVI

Dynamický dudlík LOVI byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený a zdravý vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Gumička šidítka je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu. Nenarušuje správný vývoj řeči a skusu dítěte, zaručuje volné dýchání nosem, polykání slin a zabraňuje kousání do dudlíku. Díky tomu dudlík nenarušuje sací reflex dítěte. Dudlíky z kolekce PRIDE&JOY mají kroužek svítící ve tmě, který maminkám usnadní jeho hledání. Silikonové symetrické a dynamické dudlíky LOVI byly klinicky testovány, neobsahují bisphenol A.

Dudlíky LOVI jsou vyrobeny ze silikonu, který je bez chuti a bez zápachu. Silikonové dudlíky mají delší životnost a lépe se udržují v čistotě. Symetrický tvar gumičky dále umožňuje vložení dudlíků do úst dítěte libovolným způsobem (nemá určenou vrchní a spodní stranu). Štítek ve tvaru osmičky obsahuje velké ventilační otvory, které eliminují hromadění slin za štítkem, a tím předcházejí podráždění citlivé dětské pokožky. Dudlíky LOVI jsou z hygienických důvodů opatřeny plastovým krytem, který oceníte doma i na procházce v přírodě.

Koho hledáme

Hledáme dvě maminky s holčičkou a dvě maminky s chlapečkem ve věku od 0 do 4 měsíců. Maminky, které musí vzhledem ke svému zdravotnímu stavu anebo vzhledem k problémům s přisátím miminka či jiným, kombinovat kojení a krmení odsátým mlékem z lahvičky. Maminky, pro které je důležité, aby miminko při kombinovaném kojení neztratilo schopnost sát z prsu. Maminky, které přemýšlí o tom, že skleněná láhev je pro ně to správné řešení.

Jak se zapojit

Pokud splňujete výše uvedená kritéria, máte rádi značku LOVI a chcete se zapojit do tohoto testování, stačí napsat komentář pod tento článek. V komentáři uveďte, kolik je vašim dětem a proč byste chtěly právě vy vyzkoušet skleněnou lahvičku a dynamické dudlíky LOVI.

Čas máte do neděle 29.03.2020. Poté vybereme 4 z vás, kterým se ozveme interní poštou.

Hodně štěstí a krásný den

konik_testuje

#test_lovi4

Synovi jsou tři měsíce, kojím ho a dokrmuji. Je pro mě tedy důležité vybírat savičky a dudlíky, které nekazí sací rexlex, mimoto jsou lahvičky i dudlíky moc hezké.

23. bře 2020

Dceři je čerstvý měsíc... Dostaly sme v porodnici dudlík LoVI a malinká jiný už nechce..🙂 Byli by sme radi za výhru udělala by nám moc radost i flaška ...jelikož dokrmujem tak by sme chtěly vyzkoušet i flasku..sme hodně pečlivé na výběr kvůli sacímu reflexu...A proto volíme Lovi...

23. bře 2020

Dceři jsou 2 mesice. Musíme dokrmovat z láhve kvůli problemy s jednou bradavkou a lahve by jsme moc rádi vyzkoušeli protože jsem už nad pořízením přemýšlela 🥰☺️☺️

23. bře 2020

Dcerke su 2 mesiace aj nieco. A uplne je len na umelej. Čize pre nas je uplne dolezita flasa tak aby mala ten spravny saci reflex a aby nebola moc vycerpana zo satia z flasticky. 😊 My momentalne uvazujeme aku flasticku kupit kedze budeme pořizovat nove a radi by sme vyskusali tieto. 💕🥰🥰

23. bře 2020

Synovi je necelí měsíc, musíme odsávat a dokrmovat, nema sílu aby všechno mléko sám z prsu vysál , dudlicek lovi používáme již od porodnice , i tet máme sklenou lahvičku , tahle je velice vyvedena nemam k plastu moc důvěry , hodila by se nám jedna na střídání

23. bře 2020

Krásný den, mému Čestmírkovi jsou 3 měsíce a jelikož mi jde krmit jen z jednoho prsu tak občas musím dokrmovat. Ráda bych zkusila dudlíka a lahvičku na dokrmování. Přeji hezký den.

23. bře 2020

Dobrý den,

Mám sama staršího chlapečka, tento set bych ráda vyhrála na testování pro miminko manželova bratrance, nejsou na tom finančně dobře a dudliky a lahvičky by je moc potěšili. Je to téměř měsíční chlapik a maminka ho plně koji ale mlicko musi odsavat a proto se lahvička hodí pro nocni sichtu tatinka u malého na zamrazene mléko.

23. bře 2020

Mám holčičku 2 měsíce 🙂 snažíme se plně kojit, ale ne vždy se zadari nakrmit dosyta :/ s blížící mens*** se zpomaluje "proud" a mala se vzteka, brečí, už se nechce prisat. Tak musíme občas odstrikat. Lovi dudlík je super, neničí sací reflex, jeden už máme a mala ho zbožňuje.

23. bře 2020

Mám dvou měsíčni dcerku a doma už máme lahvičku lovi klasickou plastou a musím říct že super 🤗 kojim a dokrmuji a stále se přisává něm problém s kojením takže je to super měla jsme strach aby mi tahle možnost kojení vydržela jelikož mi známí říkali že jakmile jednou začnu s lahvičkou přikrmovat tak už je pomalu konec s kojením, ale s lahvičkou loví se nám daří kojit i prokmovat 🤗 Rádo bychom vyzkoušeli tu skleněnou a taky dudlík... malá dudlíky nechce ale z hygienickych důvodu aby si nestrakala stále prsty do pusy chceme naučit na dudlík a zatím se nám to nepodařilo ale dudlík loví jsme zatím nezkoušeli takze by se nám to možná podařilo právě s vaším dudlíkem.

23. bře 2020

Mám měsíční holčičku a jsme na UM. Do třech týdnů jsme plně kojili ale malá vůbec nechtěla přibrat, tak jsme přešli na UM. Dudlík i lahvičku furt měníme, protože jí nic moc nesedí. Tak by jsme byli rádi za vyzkoušení téhle značky. Třeba zrovna tahle jí bude krásně sedět a bude nám krásně nabírat ❤️

23. bře 2020

Tak nam jsou 2 měsíce a přikrmujeme. Ráda bych vyzkoušela tyto lahvičky, protože ty co máme tak nám to z nich moc nejde a malá se u toho hodně vzteká. Zároveň nechci úplně přejít na láhve, ještě bych ráda k tomu kojila.

23. bře 2020

Mám skoro měsíční holčičku ♥️ a jediný dudlík,který vezme je právě Lovi ♥️ a vzhledem k tomu, že je na UM tak by se nám moc libili i lahvičky 😊

23. bře 2020

Naše Anežka má 3 měsíce a od narození ji kojím a dokrmuji 😉 má dva starší brášky, kteří na tom byli podobně, ale lahvičky i dudlíky jsme používali od jiné značky, proto bych ráda zkusila něco nového 😉

23. bře 2020

Mám dvouměsíční chlapečky a jiné dudlíčky než LOVI nepoužíváme, takže by se hodily. O lahvičku by se podělili 😊

23. bře 2020

Dobrý den.Mám 6 týdenní holčičku Verunku. Miluju Dudlíky od Značky Lovi. Už jsem na nich jela i u první dcerky a teď v nich jedu i u druhé. Ráda bych vyzkoušela i láhvičky Lovi. Bohužel dcerka je částečně na Sunaru už od porodnice,kdy ubírala na Váze,já neměla pro ni tolik mléka,co ona potřebovala. Doma odsávám ale opravdu velmi málo, jak píšu,nemám dostatek mléka. Ale snažím se, a jsem ráda alespoň za to málo,co pro dcerku odsaju. Protože mateřské mléko,je Jak všichni víme, to nejlepší. A tak ráda otestuju i láhev od značky Lovi. Moc děkuji.

23. bře 2020

Mám 5 tydnení dvojčátka chlapečky,které od začátku musím dokromvat um,jeden bohužel trpí na koliky a lahvička Lovi nám byla doporučena kamarádkou.Lahvičky používám jedině skleněné a dudlíky se nám také hodí.

23. bře 2020

Dobrý den, ráda bych se přihlásila do testování s dcerou, která se narodila 6.1. Je to typické dudlikove dítě, které dudlík neustále vyžaduje. Zatím plně kojím, ale v poslední době si všímám, že mi dcera začíná jedno prso odmítat a tak začínám odstrikavat a krmit skrze láhev. V lahvích se nevyznám, syna jsem plně kojila 14 měsíců a ráda bych nadále i dceru, proto bych ráda vyzkoušela vaši láhev, u které bych doufala, že ledasco zachrání.

23. bře 2020

Dobrý den. Už sme vyskoušeli všechny značky dudlíku a láhví ale všechny syn (4 měsíce) odmítá. Sem už stoho docela zoufala musím odstříkavat mlíko ale syn se prostě nedokaže přisát a vypít to. Tak by sme rádi vyskoušeli vaše produkty a byli by sme šťastní kdyby už konečně nám to vyšlo a syn začal krásně pít z láhve ☺

23. bře 2020

Krásný den, našemu Tomáškovi budou 5.4. dva měsíce. Bohužel špatně přijímá levé prso (blokace krku = cvičení Vojtovky). Takže bývá často hladový, tak u jídla bojujeme ☹️ Kojit určitě přestat nechci, je to tak krásné 💕 Flašku nejmenované značky nepřijal, stejně tak jako žádný dudlík ☹️ Kdyby mu tato lahvička vyhovovala bylo by to pro nás vysvobození 🙏🏼

23. bře 2020

Dobrý den, naší Em je dneska 6 dnů, mám hodně mléka, odsávám pravidelně aby tatínek mohl také krmit 🙂🍀 rádi vyzkoušíme něco nového, na Vaši značku už jsme také házeli oček, a ať to vyjde nebo ne, stejně ji pravděpodobně vyzkoušíme 🙂 🙏

23. bře 2020

Mišce jsou 4 měsíce 🙂.
Chtěla by jsem se zapojit do testování značky Lovi ,protože mě samotnou zajímá jaká značka Lovi je 🙂. Pořád koukám na nějaké reklamy ale nikdy jsem je nevyzkoušela . Míše nesedí každá lahvičky a tak by mě i zajímalo , jak je na tom značka Lovi . Ráda ohodnotím a napíšu o nich recenzi - popřípadě udělám i nějaké to videiko na svůj instagram 🙂 .

23. bře 2020

Dobrý den. Náš Adámek má 2 měsíce. Bohužel se pereme s nedostatkem mléka a musíme dokrmovat a vypadá to, že brzy skončíme jen na umělém mléce 😥 každopádně hlavně v noci je neustálé umývání lahviček únavné, tak by bylo určitě fajn jich mít více 😊 ať už nás vyberete, nebo ne, určitě tuto značku vyzkoušíme 🤩

23. bře 2020

Vojtíšek se narodil 16.2., takže má pět týdnů. Od porodnice máme dudlíky LoVi a jsou jediné které si vezme. 🙂 Jsou navíc v pěkném designu Buddy bear 🐻 od porodnice dokrmujeme při kojení umělou výživou nebo odsátým mateřským mlékem, doteď ale stříkačkou, ze strachu aby si nezvykl na láhev a neodmítl pak prso. Ráda bych po šestinedělí vyzkoušela lahvičky LoVi, které slibují že kojení nenaruší 💙🙏

23. bře 2020

Dobrý večer, měla bych zájem o lahvičku i dudlík. Čekáme holčičku, která bude mít nejspíš rozštěp patra a bude možná problém jí kojit... Tak bych chtěla vyzkoušet lahvičku LoVi

23. bře 2020

Dobry den, mela bych zajem o lahvicku k dudlik. Štěpanka se narodila 27.11.2019 ,ale o 3 mesice drive. Udrzela jsem kojeni takze pijeme z lahvicky odstrikane mleko. Chteli by jsme vyzkouset jinou lahvicku a dudlik, ty co mame ted nam moc nevyhovuji.

23. bře 2020

Dobrý den, znacku Lovi jsem milovala u dcery(nyni 6let)..nikdy se mi nestalo ze by z dudliku mela osypanou pusinku nebo jiny problem...navic bylo super kdyz po tme svitily...nyni cekam opet holcicku jedny dudliky uz mame koupeny a urcite bych rada vyzkousela i jine vyrobky ☺️

23. bře 2020

Dobrý den, měla bych zájem o lahvičku i dudlík značky Lovi syn se narodil 18.2. sice kojim, ale jelikož mu nestačí mléčko dokrmujeme (přes stříkačku jelikož mám strach aby neodmítal prso) dudlíku se také vyhýbáme kvůli kojení a tak bychom rádi vyzkoušeli vaše produkty 🙂

23. bře 2020

Mám dcerku Aničku, jsou ji tři měsíce. A už 14 dní jsme bohužel plně na umělém mléku. Lahvičky máme zatím dvě a jedna z nich je právě od značky Lovi, umělohmotná 250ml. A jsme moc spokojené. Tak by jsme rády vyzkoušeli i skleněnou. 😊

23. bře 2020

Ráda bych s měsíční dcerkou testovala lahvičku LOVI , protože kojime s kloboučky a zároveň dokrmujeme z lahvičky. Je pro mě důležité, abych malou kojila co nejdéle a zároveň jsem dokrmovala z lahvičky, aby byla spokojená 😉

23. bře 2020

Přála bych si vyzkoušet výrobky od lovi pro syna 2 měsíce- Kubicka, který se narodil předčasně ve 31tt dne 13.1. A byl měsíc v inkubátoru a byli jsme odloučeni od sebe, je to velký bojovník a už jsme spolu konečně doma a vse dohanime, přeji si pro něj jen to nejlepší a výrobky lovi si určitě zamiluje, kojení už nám moc nejde a budem dokrmovat i umělou stravou, takže by lahvičku učite rád vyzkoušel i dudlíky, které zatím odmítá. Děkujeme ♥

23. bře 2020

Ráda bych vyzkoušela lahvičky a dudlíky od lovi. Mám holčičku, která si oblíbila dudlík od vás, tak bych ráda vyzkoušela i další 😉

23. bře 2020

Dobrý den,
mám syna starého 1měsíc a pár dní. Narozeného 12.2.2020 a máme problém s přisátím a proto kojíme a dokrmujeme z lahvičky. Sady pro chlapečka jsou nádherné a určitě by je malý ocenil 😉 mě se líbí moc 💙💙💙

23. bře 2020

Dobrý den,každým dnem očekávám porod druhé holčičky Elenky,u starší dcerky se kojení nevydařilo,tak mám obavy jak to půjde tentokrát. Navic se mi starší naučila na obyčejné dudliky což není moc dobré pro jeji zoubky.
Každopádně i kdyby se kojení vydařilo tak se chce hodně zapojit i tatínek, což znamená krmení z láhve.

24. bře 2020

Dobrý den, starší dudáčky lovi milovala...a mladšímu jsme je začali kupovat také... lovi máme rádi také kvůli úžasnému vzhledu...

24. bře 2020

Moc ráda bych testovala s mým 2 mes. chlapečkem kombinujeme kojení a zkoušíme láhev

24. bře 2020

Vojtíkovi budou 2 měsíce. Dudlík Lovi jsme dostali v porodnici a Vojtík si ho hned oblíbil. Lahvičky jsme nezkoušeli,ale líbí se mi, že jsou skleněné. Jinak tak napůl kojím a pak dokrmuju. Snad se na nás usměje štěstí.

24. bře 2020
Autor komentář smazal

Synovi jsou 2 měsíce bohužel nekojim tak bych mu ráda dopřála tu nejlepší hlavičku.Motivy značky lovi jsou moc krásné.Ráda bych vyzkoušela vaše lahvičky super výhoda že jsou skleněné.Máme problém sehnat dobrou lahev syn má problém se přisávat,ještě jsem nepadla na lahev co by mu seděla.Snad se na nás usměje štěstí a syn si oblíbí lahvičky LOVI.

24. bře 2020

Synovy je půl roku a kojime takže je důležité vybrat správný dudlík aby jsme nepokazili kojení a taky jediné loví syn chce

24. bře 2020

Dudliky od Lovi má nejradši. Ernest 7 týdnů ❤️

24. bře 2020

Přidávám ještě foto naší spokojené Elišky s Dudlikem Lovi..

24. bře 2020

Mám 6 týdenní dcerku,dokrmuji večer, láhev mě láká, protože je skleněná a mám zkušenosti jen s plastovou, dudlíky mají moc hezký design, tak by potěšili 🙂

24. bře 2020

Mame 4mesice a zrivna ted by se nam lahvicka moc hodila maly musel prejit na lahvicku z prsa docasne skrz jeho zdravotni problemy takze mleko musim odstrikavat a davat mu zatim specialni z lahvicky. Budeme radi za testovani 🙂

24. bře 2020
Autor komentář smazal

Krásný den,
mám dcerku, která bude mít gestačně 4 měsíce. Narodila se o 5 týdnů dříve a díky nízké porodní váze a císařskému řezu byla slaboučká aby pila z prsu.
Proto od narození mléko odsavam jak ručně tak odsavačkou a dávám pres láhev. Jelikož mam málo mléka tak i dokrmuji.
Sem tam i k prsu přikládám. Nechci aby zapoměla sát z prsu.
Proto stále hledám vhodnou láhev, která sama neteče a dítě se musí snažit více. Na trhu každý píše že je láhev vhodná při kojení a nakonec zjistíte, že opět teče sama.
Budu velice ráda, pokud nás zahrnete do testování lahvičky.
Děkuji a přeji krásný den.

25. bře 2020

Dobrý den dceři je 12 tydnu a dudlík jen tak nějaký nechce takže zkoušíme všechny různé typy a už nevím 🙊 a lahvičky také zkoušíme různé protože dcera často ublinkava takže se snažíme najít takovou aby hlavně naší Emmicce vyhovovala. Děkuji Monika

25. bře 2020

Ráda bych testovala verzi pro holčičky 🙂 Malé je 17 dní a ráda bych vyzkoušela skleněnou láhev, protože mám zkušenosti jen s plastovou u u první dcery jsem měla pouze plastovou, tak by mne zajímal rozdíl. A také máme problém s přisátím k prsu, z flašky pije krásně, ale k prsu se přisává špatně, o bolesti bradavek ani nemluvím. Tak třeba by flaška LOVI pomohla 🙂

25. bře 2020

Mám vytouženou holčičku, bohužel jsem 10dní po porodu přišla i o to malé množství mléka co jsem měla. Zkoušela jsem vše ale, už se mi nepodařilo rozkojit. Měla jsem komplikovaný porod, po porodu jsem dočastně ochrnula. Zřejmě vlivem stresu jsem o mléko úplně přišla. Malá je na UM. Byly jsme dlouho v porodnici tak sestřičky dcerku naučily na dudlík. Takže má dcerka je dudlíková princezna. Krásná výhra

25. bře 2020

Syn má 6 měsíců, a jelikož stále kojím, ráda bych zkusila Váš set. Do lahvičky bych dávala kašičku, kterou dávám večer jako příkrm, řídkou jako MM, protože Nathaniel nechce hustší kaši. Dudlík používáme v autě a v kočárku. Najednou začal být vybíravý, tak bych ráda zkusila zatím pro nás nevyzkoušenou značku.

25. bře 2020

dceři jsou 3 měsíce, přešly jsme na UM a jsem zastánce skleněné lahvičky, jelikož jsem přesvědčená o tom, že plast určitě není ideální na několikadenní krmení.

25. bře 2020

Synovi je měsíc a vzhledem k tomu, že mám vpáčené bradavky, tak se mi nedaří kojit. 😏 Mléko tedy odsávám a dávám ho synovi přes lahvičky, plus dostává UM. Aktuálně máme doma lahvičky umělohmotné s antikolikovou savičkou. Lovi mě láká z důvodu skleněných laviček. Přijde mi, že je zde lepší údržba a sterilizace. Lahvičky máme, proto mi přijde škoda investovat do nových, u kterých si nejsem jistá zda tam bude nějaký znatelný rozdíl. Doma již máme dynamicky dudlík Lovi, se kterým je syn spokojený a rádi tedy otestujeme další vaše produkty, jestli nás přesvědčí. 😁

25. bře 2020

Čekám další holčičku 😉 a u první dcery jsem značku Lovi používala ať už to byli dudlíky nebo lahvičky.byla jsem snema velice spokojená 🙂 a rada se vrátím ❤️

26. bře 2020

Dcera má 2,5 měsíce nejde nám plně kojit z důvodu dřívějšího narození 28+6. Takže odsavam a dávám z láhve chtěla bych vyzkoušet lahve skleněné a vaše značka je perfektní mame vaše dudlíky a maximální spokojenost 😌 k prsů sice přikládám ale buď je malá tak lenivá nebo stále slabá. Třeba by nám lahve od LOVI pomohla 😊😊

26. bře 2020

Mému malému chlapečkovi bude v pondělí 6 týdnů. Začínáme řešit situaci jak se dostanu k doktorům nebo jak se jednou za čas vyspím, takže zrovna včera přišla odsávačka, aby mohl zaskočit u krmení občas i partner, protože chci určitě ještě nějakou dobu kojit je pro nás důležitá lahvička, u které nám pinďa nezlenivý. Takže tahle by pro nás byla ideální 🍼🍼

26. bře 2020

Dceri jsou tri mesice, prisat se umi pouze k jednomu prsu, takze odsavam elektrickou odsavackou a kombinuji krmeni i UM. Dcera neumi poradne sat ani z lahvicky. Podarilo se nam najit jednu jedinou znacku, u ktere to jde a mlicko ji nevyteka z pusinky nebo se u jidla nedusi zaskocenim mlicka. Bohuzel to neni dostupna znacka v beznem obchode takze bych byla rada za vyzkouseni znacky Lovi a rozsirila tak nase moznosti. Take me zajima srovnani sklenene a plastove lahvicky, protoze ty plastove casem ziskaji divny zapach. Dekuji

27. bře 2020

Nam se ma za mesic narodit chlapeček, a urcite by nam to udělalo velikou radost, a radi by jsme to vyzkoušeli,mame radi znacku lovi a muzeme rict uz ted ze mahi nejlepší dudliky a moc krásný ❤

27. bře 2020

Čekám holčičku , syn byl na Loví od narození . Nezměnila bych

27. bře 2020

Mam doma skoro 3mesicni holčičku.. Moc rádi bychom testovali... Jelikoz LOVI je nej a syn chtěl jen dudlik od LOVI.. A s malou už jsme ted vystřídaly hodně značek a chtěly bychom ted vyzkoušet i LOVI.. TAK SNAD SE NA NAS USMĚJE ŠTĚSTÍ ✔️❤️☝️RADI TESTUJEME A PÍŠEME RECENZE ☀️

27. bře 2020

Naše Ella má čerstvé 3.mesice. Rady bychom dostaly možnost vyzkoušet dudlíčky a láhev. Loví dudlík jsme měli již po příchodu z porodnice a teď je střídame s dudliky bibs, ale je pravda, ze bych rada byla u dudliku loví jsou takové hezčí 😊 a dokrmujeme zatím 1x denně plus pijeme fenyklový čaj a pořad ne a ne najít tu správnou lahvičku se kterou by papala tak hezky jak z prsa a to těch láhvi máme 🙏🏻 Určitě by nás tato možnost potěšila 🖤

27. bře 2020

Mám 4. měsíční dvojčata holka a kluk a vzhledem k jejich nízké porodní váze a později špatnému přibrání jsme museli příkrmovat a nakonec jim v 2.měsíci už MM nestačilo a odmítali jej a zůstali jsme pouze na UM. Jelikož jsou menší stale vše i oblečení používáme 0-3 měsíce.
Lahvičky i dudlíky používáme denně x-krát a tak se rádi zapojíme do testování
Zdraví Vláďík a Bellka

27. bře 2020

Máme doma malou 10tydeni princeznu, jsme plně na um tudíž lahvičky stále dokola, láká mě vyzkoušet věci nového a najít pro dceru to nejlepší... A dudlík používáme hlavně při usínání nebo i v kočárku.. Značku lovi jsme dostali lahvičku jako dárek pro dceru ostatní zatím nevyzkouseno.. Moc rádi se zapojime do testování...

27. bře 2020

Dobry den,
dceri jsou necele 2 mesice. Lahve se mi libi prave proto, ze jsou sklenene.. Nemam diveru v plastove lahve. Bojim se, ze vyvarovanim se z lahve budou uvolnovat nejake nebezpecne latky, ktere jsou soce zakazane, ale i tak se stane, ze se u detskych veci objevi.
Rada se s dcerou zapojim do testovani.

28. bře 2020

Moc rádi by jsme testovali a vyzkoušeli.Mám doma skoro 6-ti týdenního klučinu.Bohužel si ode mě nevysaje tolik kolik potřebuje.Celkově s kojením bojujeme a tak musím odsávat abych ho dokrmila.

29. bře 2020

Rádi bychom se zapojili do testování. Máme holčičku tři měsíce a od samého začátku jsme měli málo mléka. Takže jsme museli prikrmovat a teď jsme už jen na um. Se značkou lovi máme dobrou zkušenost, využívali jsme už i u starší dcerky které teď budou tři roky a byli jsme spokojeni. Proto bychom se rádi zapojili do testování.

29. bře 2020

Rádi bychom zkusili skleněnou lahvičku, plastu je všude dost...a dudlíky se super designem a skvělým tvarem Honzík určitě ocení 😉

29. bře 2020

Ráda bych se také zapojila do testování . Mám chlapečka a budou mu dva měsíce . Jelikož jsem musela podstoupit sekci, tak kojení bylo dosti komplikované . Musela jsem ho přikrmovat dudlík odmítá a s lahehvi se pereme. Ale ráda bych vyzkoušela nějaké jiné.

29. bře 2020

Naší Terezce je 5 týdnů. Protože neměla sílu vytáhnout mlíčko z prsu, tak musíme odsávat a přikrmovat. Zatím máme jen plastovou lahvičku a rádi bychom vyzkoušeli i skleněnou. Dudlík zatím hledáme ten co by naší princezně vyhovoval nejvíc. Lahvičky i dudlíky LOVI jsou navíc velmi hezké a Terezku by potěšily 🙂

29. bře 2020

Ahoj maminky, všem moc děkujeme za zájem a komentáře 🙂 Testerky na toto testování již byly vybrány. Vybraným uživatelkám jsme poslali zprávu interní poštou. Pokud vám IP nepřišla, nebyly jste vybrány na testování, ale nevěšte hlavu a zapojte se do dalších výzev 😉 Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️
Přejeme krásný den, každý den,
konik_testuje
@95newmommy2020, @adelkameloun1993, @ajina17, @alicesmajlik, @aljan, @andulinq, @anetg, @barboravaskova, @barcuca, @baruhonysova, @blpb, @caffelatte1, @cernycitron, @domca2496, @esterw, @evadudova, @gabca97, @ggabisek, @irennnka, @ivca_ch, @jitka1415, @kamcousek, @katerinabelovova, @kejsyabruno, @kikanov, @kostalovakaca, @kristynajuhova, @laamaa, @lentiny, @luca93_, @luci104, @lucicek1992, @lucie2593, @lucinkaluca, @lucinkamarecek, @lucitka91, @lucka_28, @luckadelka, @lusyz, @luxda, @majkys84, @makku, @manny1986, @marketacaisova, @marketajakubec, @martinamat, @micha_elak, @misulkams9, @mmonika123, @mnautinka, @nataliachovancova, @natyollie, @nnikkolletta, @pehamek, @rmarci, @romanka86, @silvie1405, @smekalovamo, @sohajkova, @spica13, @terezasim, @terinavb, @veronika158, @verunkablack

30. bře 2020

@konik_testuje chjo mám na to pořád smůlu.. 😪Pořád zkouším a nidky nic

31. bře 2020

Začni psát komentář...

Odešli