bettynka26
    30. zář 2020    Čtené 162x

    Pampers Pants

    #pampers,#pamperspants,#testovanipampers

    Měli jsme možnost testovat kalhotky Pampers Pants. Byli jsme s nimi moc spokojené. Horní pružný lem kalhotek byl krásně pružný,to samé gumičky kolem nožiček. Na spinkání byli vážně super. Ani jednou nám neprotekly a to malá před spaním vypije dost. Moc se malé líbily i obrázky. Nic preplacaneho. Celkový dojem z kalhotek super. Překvapily. Tělíčku se krásně přizpůsobily a objevování světa bylo pro malou hned příjemnější. Za nás 👍. Jen je škoda,že v tom menším balení je kalhotek jen 24 ks. 

    patty88
    Zpráva byla změněna    4. říj 2019    

    www.pampersclub.cz má v klubu nové testování plenek. Stačí se registrovat a zapojit do testování 😉 #pampers

    mysce
    29. črc 2019    Čtené 679x

    Testování Pampers premium care

    Poslední den testování plenek Pampers premium care je za námi. A jaké to vlastně bylo?

    Musím říct, že jsem od nich moc nečekala. Naše první zkušenost s Pampers nebyla úplně ideální, vyzkousela jsem je na Káje hned po propuštění z porodnice a po pár dnech jsem přestala. Úplně ji neseděly, bývalá po nich občas, ne pravidelně, červená na zadečku. 

    Tentokrát jsem očekávala podobný výsledek. Nejsem úplně zvyklá používat různé mastičky a krémy na zadeček, Karolínka nemá problém s opruzením, ani s červeným zadečkem. Většinou omývám vodou nebo vlhčeným ubrouskem. 

    Balíček přišel zrovna v době, kdy jsem se rozhodovala jestli přejít na větší velikost plenek naší stálé značky. Milé mě překvapilo, že Pampers jsou celkem veliké a tak velikost 3 byla stále ještě ideální a to i přes noc, kdy většinou musím dávat větší velikost, jelikož u nás se v noci spí a nepřebaluje. 

    První dny jsem zaznamenala sem tam začervenání, takže bez krému na zadeček to nešlo. Po pár dnech se to ale urovnalo a dál už nebyl potřeba. Veliké plus má pro mě indikátor vlhkosti, který se běžně už u větších velikostí nedělá a super pevně zapínací pásky, které perfektně drží i po několika odepnutí. Mekoučká membrána v plence perfektně odvádí vlhkost a zadeček je opravdu pořád suchý. 

    Jediná věc který mi opravdu vadí a na kterou jsem si nezvykla je "vůně". Ačkoli jsou jemně parfémované a většině lidí přijdou krásné voňavé, mě tedy bohužel ne. Dávám raději přednost plenkám bez vůně a zápachu a Pampers se do mého vkusu bohužel opravdu netrefil. 

    Nicmene celkově plenky obstály dobře, jsou příjemné na dotyk, mají hezké jemné obrázky a opravdu splňují moje představy o perfektně savé plence. 

    Máme možnost testovat plenky Pampers Premium Care. Nerada vychvaluji produkty, jen protože mám možnost testovat, ale upřímně musím říct, že to jsou nejlepší pleny na českém trhnu, za nás.... Jen ta cena, kdyby byla trošku nižší, to si myslím spoustu lidí odradí. Jinak za nás super, úplně v pohodě vydrží 12-13hod 😂
    #pampers

    jitu_hol
    25. čer 2019    Čtené 1026x

    Testujte zdarma plenky Pampers

    Maminky, slyšely jste už o Pampers klubu? Ne? Tak poslouchejte (čtěte)...🙂

    Pampers klub vznikl před necelým rokem s cílem sdružit nejen maminky, které mají rády značku Pampers, ale také tatínky, prarodiče, tetičky a další, kteří se o značku a její aktivity zajímají. Je to výsledek snahy přiblížit se maminkám, umožnit jim testovat nové i stávající či vylepšené produkty, informovat je o novinkách ze světa Pampers a naslouchat zpětné vazbě od všech, kteří jsou ochotni se o ni podělit. 

    Já mám tu čest být součástí Pampers klubu, ale trochu z jiné strany, než byste možná čekali 🙂 Společně s kolegy totiž každý den pracujeme na tom, abychom pro vás, "naše maminky", vymýšleli nové aktivity, plánovali projekty na testování a byli jim k dispozici, když je něco zajímá.

    A protože věřím, že Pampers klub je skvělá platforma nejen pro milovníky značky Pampers, ráda bych vás touto cestou informovala o tom, že jsme nyní spustili projekt na testování plenek Pampers Premium Care!

    Jak testování u nás funguje?

    Registrovaní členové Pampers klubu se mohou přihlásit do projektu a ucházet se tak o místo v projektovém týmu čítajícím 500 maminek (tatínků) a jejich prcků, kteří zdarma obdrží projektový balíček s balením plenek a informačními materiály. Velice jednoduše tedy - přihlásíte se, pokud budete vybráni (nojo, máme jen omezený počet plenek v daných velikostech:( ), pošleme vám zdarma na pobočku Zásilkovny balíček - vy vyzvednete a testujete! Na testování máme většinou 3 týdny, během kterých se o své zkušenosti dělíte s ostatními maminkami a v neposlední řadě s námi a značkou Pampers. A je to!

    Pokud vás myšlenka Pampers klubu zaujala nebo se chcete zúčastnit našeho testování, přidejte se k nám, rádi (ráda) vás v Pampers klubu přivítáme 🙂 Přihlašování do projektu je otevřené do 2.7.

    Stránky Pampers klubu: https://www.pampersklub.cz/

    ...a příště třeba o tom, jaké další aktivity na vás v Pampers klubu čekají;)

    Jitka

    zebra2009
    14. led 2019    Čtené 1052x

    Rozloučení po roce 🙂

    Už je to rok, co jsem se stala "třetimamkou"... rok, co se mi po dvou úžasných klukách narodila holčička, jak by kluci řekli "živá panenka". A taky je to rok, co jsem se stala ambasadorkou značky Pampers na Modrém koníku.

    Trošku jsem bilancovala a byl to vlastně super rok. Jo, nějaké ty mráčky se samozřejmě objevily, únava se dostavila, ale všichni jsme ten rok ve zdraví přežili a užili si ho po krásách naší vlasti 🙂 Jen občas jsem zalitovala, že nad tím online světem trávím asi víc času, než bych úplně chtěla a kolik jsem očekávala. Jsem moc ráda za příležitost, které se mi od společnosti Pampers a Modrého koníka dostalo. Byla to prima přátelská spolupráce na všech frontách, za kterou skutečně děkuji. Pampers je značka, kterou jsem používala již u synů, ráda jsem se k ní vrátila i nyní u dcery. Nutno říci, že i do třetice jsem s produkty společnosti Pampers byla spokojená. Vypadá to, že Emička bude brzy bez plen, takže i konec ambasadorování jde vlastně ruku v ruce 🙂 Zbývá už doručit jen výhry v soutěžích a ty jsou už prý na cestě, takže nebojte 🙂

    Ráda bych ale poděkovala především i Vám, maminkám, uživatelkám Modrého koníka 🙂 Děkuji za přátelské prostředí, komunikaci, vzájemné rady a tipy nejen kolem plenkového světa té naší drobotiny, ale i kolem různých DIY projektů, které jste si asi všimli, mám ráda 🙂

    Z Modrého koníka jistě neodcházím "nadobro". Budu ale přispívat méně a tipy na tvoření převážně "z mé dílny". V hlavě mám spoustu nápadů na tvoření nejen s dětmi, tak když budete chtít, ráda se poté o výsledky podělím, i když online svět bych ráda v letošním roce přeci jen omezila 🙂

    Co říci na závěr?

    Jednoduše ještě jednou děkuji všem za prima rok!

    Zita

    Pampers active baby-dry používám u Emičky nyní. Za nás jednoznačně spokojenost 🙂

    Dle dTestu jsou tyto plenky číslo jedna v míře absorbce. Netroufám si to sama za sebe ještě úplně posoudit, mám teprve rozdělaný první balík (předtím jsem kupovala Pampers Premium Care), ale kolotoč vánočních návštěv a první krůčky Emičky zvládly plenky bez protečení.

    #pampers #dtest #activebabydry

    Ještě dnes můžete ve skupině Pampers soutěžit o 3 chobotničky 🐙🐙🐙

    Skupinu najdete zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    #pampers #vanocni_soutez_s_pampers

    ☃️☃️☃️☃️☃️Vánoční dny s ambasadorkami jsou u konce ☃️☃️☃️☃️☃️

    ❄️❄️❄️Chtěla bych všem moc a moc poděkovat za účast v jednotlivých soutěžích, za milé komentáře u článků, které mě opravdu potěšily❄️❄️❄️ Do konce týdne rozposílám všem dlužná ❤️, tak se můžete těšit na jejich bohatou nadílku 🙂

    Rovněž velké děkuji patří všem mým ambasadorským kolegyním za tuto skvělou akci, která nás naladila na vánoční vlnu☃️❄️🎁

    No, a pokud máte pocit, že ❤️ není nikdy dost, tak mi napište, jestli už máte více méně všechno nachystané na Vánoce a já každé pošlu 3 ❤️ Já se přiznám, že v mysli jsem 100% naladěná, ale to hmatatelné a viditelné budu dělat všechno hlavně teď o víkendu a ještě příští týden 😉

    #vanoce_s_ambasadorkami
    #pampers

    zebra2009
    12. pro 2018    Čtené 4517x

    Jak na Nový rok, tak po celý rok!...nebo ne?!

    Krásné středeční ráno Vám všem,

    více jak týden jsme Vám s ostatními ambasadorkami přinášely články o adventu, Štědrém dni, vánočních svátcích, zvycích, jídlu, cukroví...no, bylo toho požehnaně. Dnešní článek píšu já a je poslední v řadě. Pozorným čtenářkám jistě neuniklo, že jsme články nepsaly úplně chaoticky, jak nás napadlo, ale jednotlivé články byly provázané, aby na sebe alespoň trochu navazovaly. Z toho důvodu celá série článků začala povídáním o adventu jako takovém a bude končit článkem dnešním... povídáním o silvestrovských a novoročních tradicích.

    SILVESTR

    Silvestr je mužské křestní jméno latinského původu. Silva znamená v latině les a silvestris lesní. Jméno Silvestr tedy můžeme přeložit jako muž z lesa. Jeho svátek připadá podle našeho kalendáře na 31. prosince, tedy na úplný závěr roku, a proto na tento den připadají tzv. silvestrovské oslavy. Když se řeknou silvestrovké oslavy, každému se nejspíše vybaví různé večírky spojené s alkoholem. Se Silvestrem a Novým rokem ale také souvisí nejrůznější zvyky a pověry. Některé z nich Vám dnes přináším v dnešním článku.

    Silvestrovské pověry a zvyky

    * Ve dnech před Silvestrem by měly proběhnout přípravy na následující rok - tedy úklid, převlečení povlečení, vytírání, praní a pozor – na Nový rok pak nesmí zůstat prádlo na šňůře. Dle pověr by to přivolalo smrt někoho blízkého. Stejně tak by se i smetí mělo mést do koutu, aby se nikdo nevymetl ven. Záleželo však region od regionu, protože na jiném území už byly zase domácí práce spíše nežádoucí, kdy například věšení prádla mohlo symbolizovat pozdější oběšení apod.

    * Člen rodiny, který nejdéle vyspával, byl na Silvestra vystaven posměchu.

    * Silvestru se také říkalo „Babí den", protože po staveních chodily tzv. ometačky – chudé ženy, které ometaly plotny, aby na ně nesedlo neštěstí a dobře hořely. Za to očekávaly almužnu nebo jídlo – chléb, klobásu, slaninu, ale třeba i pálenku.

    * Poslední noc v roce má mít magickou moc:co si vysníte, to by se mělo splnit.

    * Zvykem bylo také jíst o půlnoci ovar a křen s jablky.

    NOVÝ ROK

    K oslavám nového roku se váže řada pověr. Jedná se o svým způsobem poměrně významný den, a proto nemůže uniknout zvýšené pozornosti. Rovněž řada lidí (záměrně nepíšu každý nebo většina) doufá v nějakou změnu, v to, že by nějakým rituálem či dodržením pověry bylo možné ovlivnit štěstí v následujícím roce ve svůj prospěch.

    Již podle Juliánského kalendáře byl prvním dnem roku právě 1. leden. V církevní liturgii se ale zpočátku 1. leden nesvětil, počátkem liturgického roku byl advent. Teprve až od 17. století se prosazuje sjednocování církevního a občanského počátku roku na 1. leden.

    Novoroční pověry a zvyky

    *"Jak na Nový rok, tak po celý rok." Úsloví,které zná asi každý. Tvrdí se, že co se tento den udělá, bude mít vliv na celý následující rok. Je tedy konkrétně tento den více než vhodné se nehádat a vyhnout se mrzutostem, aby tyto nepříjemnosti nepronásledovaly člověka po celý nadcházející rok. 😉

    * Ten, kdo u sebe má na Nový rok dost peněz, nemusí se obávat nedostatku v roce následujícím.

    * Obléknete-li se na Nový rok do nového, pak budete po celý nadcházející rok "jako noví".

    * Za dobré znamení se považovalo,vstoupila-li do domu na Nový rok mladá dívka nebo dítě, avšak ne stará žena.

     * V některých oblastech se na Vánoce pekla vánočka, ve které bylo zapečeno hrachové zrnko. Jedla se právě na Nový rok, a kdo ve svém kousku zrnko našel, ten měl štěstí v dalším roce zaručeno.

    * V tento den by se nemělo nic ze stavení vynášet, neboť by to potom v domě celý následující rok chybělo.

    * Na Nový rok by se nemělo prát ani věšet prádlo, věštilo to hospodyni neštěstí a soužení po celý následující rok.

    * Na Nový rok by se rozhodně neměla pojídat drůbež, ani jiní opeřenci jako například slepice, kachna apod. Prý by štěstí uletělo z domu. Rovněž není vhodné konzumovat ani zajíce nebo králíky, aby Vám štěstí pro změnu neuteklo!

    * Na Nový rok se doporučuje pojídat čočka, ta totiž věští do následujícího roku peníze. Na Nový rok se na některých jídelních stolech objevoval prasečí rypáček jako symbol štěstí.

    * To, jaký celý následující rok bude, se usuzovalo i z toho, na který den v týdnu Nový rok připadl. Je-li v pondělí, pak podle pověr nás čeká krutá zima, vlhké jaro, povodně a boj s nemocemi. Nový rok připadající na úterý věští ještě krutější zimu, ale úrodný rok. Nový rok ve středu znamená příznivý nadcházející rok, ve kterém nebude nouze o dostatek vína, nebude se však dařit medu. Čtvrteční Nový rok věští mírnou zimu, větrné jaro, parné léto, pěkný podzim, hojnost ovoce i dostatečnou úrodu obilí. Novoroční den v pátek věští oční nemoci, hrozbu války a vysokou úmrtnost. Na sobotu připadající Nový rok předpovídá dle pověr hodně ovoce, ale málo obilí. Novoroční den v neděli znamená mírnou zimu, úrodné jaro a větrné léto.

    A JAK TO TEDY DOMA MÁME MY?

    Už dávno pro nás není Silvestr ve znamení bujarých silvestrovských oslav, ale trávíme ho v klidu doma s rodinou. Loňský rok nám Silvestr a Nový rok navíc zpestřila Emička, neboť jsem měla termín porodu a ve vzduchu bylo napětí, zda se rozhodne, že bude ročník 2017 nebo 2018 🙂 A jako správná holčička nás napínala a dala si na čas...jak s oblibou říkám, původně prosincová, nakonec lednová, přesně taková je naše Ema 🙂

    Do letošního roku jsme na novoroční pověry a zvyky nevěřili. Ano, před Silvestrem vždy znovu důkladně uklidím a na Nový rok obědváme čočkovou polévku, ale jinak děláme všechno jako jiný den. Když si přemítnu v hlavě uplynulý rok, tak vím, že do novoročních zvyků naší rodiny chci určitě zakomponovat žádné praní a věšení prádla, což jsem nikdy nedodržovala. Jak se říká, na každém "šprochu" pravdy trochu, a proč tedy zbytečně štěstí pokoušet 🙂

    A jaké silvestrovské a novoroční tradice dodržujete Vy? 🙂 Moc se těším na Vaše odpovědi a odměním Vás určitě minimálně 3 srdíčky 🙂

    Zita

    Zdroje:

    http://www.spektrumzdravi.cz/silvestrovske-a-novorocni-zvyky-nejsou-jen-o-predsevzetich

    http://www.chytre-bydleni.cz/zapomenute-zvyky-silvestra-a-noveho-roku

    #pampers #dobryspanek
    Dostala jsem možnost testovat nové plenky active-baby. Pokaždé kupují různé plenky a zkouším, taky záleží na ceně. Od pampers kupují pants ale jiné ne. Ty zelené dry malé nesedly. Takže zatím jsou plenky fajne, malá mi v nich vydržela v noci 12 hodin a ještě se ráno pokadila a vše udrželo kde mělo. Má natahovací suché zipy což je fajn, neboť malá 1 rok a je to hubenour. Sedí ji pěkně a nemá je velké. Což u ostatních váhový h rozmezí je naprd protože trojky měla tak tak a 4 velké. Takže za mě super nové váhové rozpětí jediné co mohli dát natahovací i záda a he fakt že jsou dost parfemovane, ale tak příjemně. Jsou lehké a tenké, příjemné na dotek.

    zebra2009
    10. pro 2018    Čtené 1154x

    ☆Vánoční dny s ambasadorkami - vyhlášení soutěže s Pampers☆

    Krásné pondělí,

    včera jste měli možnost soutěžit v rámci akce "Vánoční dny s ambasadorkami" o 3 krásné ručně háčkované chobotničky pro Vaše děti.

    Poctivě jsem si pročetla všechny Vaše odpovědi na soutěžní otázku a ráda bych poděkovala Vám všem, kteří jste se do soutěže zapojili! Zapojilo se Vás celkem 110, což je skutečně výsledek, kterého si moc vážím.

    Moc ráda bych podarovala chobotničkou každou jednu z Vás, která jste se do soutěže zapojila. Bohužel pravidla hry jsou neúprosná a vyhrát mohli pouze 3 z Vás! Generátor náhodných čísel vybral pořadová číska 72, 85, 11 a na těchto pozicích se se svým komentářem včera umístili tyto soutěžící:

    ☆ Výherkyním moc gratuluji a budu je kontaktovat soukromou poštou s výherním formulářem! ☆

    Všem soutěžícím bych tedy ještě jednou ráda poděkovala za účast a pošlu Vám alespoň srdíčka pro potěšení.

    No, a protože jsou Vánoce a to je čas, kdy je třeba věřit i na zázraky a překvapení, mám pro Vás takové malé překvapení i já. Ještě dnes spustím další soutěž, ve které budete moci soutěžit právě o tyto chobotničky celý další týden. Pokud tedy chcete zkusit štěstí v soutěži ještě jednou, můžete se přidat do skupinky Pampers právě zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    Krásný adventní čas Vám přeje,

    Zita a #pampers

    🎁🎁🎁Až do dnešní půlnoci můžete zde u mě na blogu soutěžit o jednu z chobotniček pro Vaše děti ❤️ Zítra dopoledne vylosuji a zveřejním 3 šťastné výherce 🎁🎁🎁

    #vanoce_s_ambasadorkami #pampers

    zebra2009
    9. pro 2018    Čtené 1471x

    ☆Vánoční dny s ambasadorkami - dnes naděluje Pampers!☆

    Dnes je druhá adventní neděle...den, kdy se doma na našich adventních věncích rozhoří druhá adventní svíčka a Vánoce už jsou prakticky na dosah! Pokud chcete, můžete si právě druhou adventní neděli zpříjemnit soutěží, kterou Vám dnes přináší Pampers v rámci akce "Dny s ambasadorkami"☆

    O co dnes můžete soutěžit? 

    Dnes soutěžíme o 3 speciální ručně háčkované hračky - chobotničky pro všechny kulíšky, miminka a malé děti ♡ Hračky, které tvoří hlavička a chapadla. Chobotničky, které mají veselý obličejíček a občas je zdobí mašlička, občas klobouček nebo dokonce dudlíček 🙂

    Jak se do soutěže můžete zapojit? 

    Pokud chcete soutěžit, je třeba, abyste splnili jen 3 jednoduché podmínky:

    1. Odpovědět na soutěžní otázku pod tento článek - soutěžní příspěvky můžete přidávat pouze do dnešní půlnoci

    2. Dát lajk tomuto článku

    3. Dát lajk dnešnímu vánočnímu článku u Verči @apacheee

    Tři výherkyně budou vylosovány pomocí generátoru náhodných čísel a během zítřejšího dopoledne je vyhlásím u mě na blogu.

    ☆Jaká je tedy dnešní soutěžní otázka?☆

    Všem Vám přeji hodně štěstí v dnešní soutěži a krásnou druhou adventní neděli!

    Zita a #pampers

    zebra2009
    2. pro 2018    Čtené 792x

    Na Vánoce, dlouhý noce… se znovu bavte s ambasadorkami!

    Nás to prostě baví. A vás podle všeho taky. Vánoce jsou navíc obdobím, kdy se mají plnit přání a sny a dělat si radost. Proto opět začínají DNY S AMBASADORKAMI.

    Odfrkněte si na chvíli od vánočního shonu a odreagujte se při gruntování, zdobení, nakupování, pečení a všeho ostatního, co pro vás představuje začátek adventu. Máme pro vás znovu týden (dobře, tentokrát skoro dva) nabitý zajímavými články o Vánocích a o všem, co k nim patří, a také samozřejmě se spoustou soutěží. Protože ty ke Dnům s ambasadorkami taky neodmyslitelně patří.

    Vyhrát můžete všechno možné od drobností po hodnotné výhry. A i když se na vás třeba neusměje štěstí, obohatíte alespoň svého ducha. Každý den vyhlížejte článek; jednou o vánočních pověrách, jindy třeba o tom, proč jíme zrovna to, co jíme. A čtěte pozorně, každý tento článek bude v jednom dni doprovázet také soutěžní článek u jiné ambasadorky. Takže dávejte pozor, lajkujte a komentujte.

    Podrobná pravidla najdete v každém soutěžním článku. Jsou podobná jako v předchozích Dnech s ambasadorkami. Nebyl čas vymýšlet nic extra nového, na tento formát už jsou všichni zvyklí.  Ale nějaká ta změna přeci jen proběhla, proto si je přečtěte pozorně:

    Pravidla Dnů s ambasadorkami:

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

    - dát like soutěžnímu článku

    - odpovědět v komentáři na soutěžní otázku

    - dát like vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla soutěž – článek bude u jiné ambasadorky)

    Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná ambasadorka a uvede ho u soutěžní otázky.

    Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní ambasadorce.

    Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže 10 srdíček jako poděkování za účast.

    Pevně doufáme, že se vám i tentokrát budou Dny s ambasadorkami líbit, užijete si je, dozvíte se něco nového a třeba si i odnesete jednu z výher.

    Hodně štěstí! První článek se na blogu objeví už zítra!

    Zita a Pampers

    zebra2009
    Zpráva byla změněna    30. lis 2018    

    Já mám z Vánoc nejraději,
    když se kolem všichni smějí.
    Když se kapři mrskají
    a prskavky prskají.

    Není vůbec důležité
    dostat dárků horu.
    Hlavní je, že těšíme se
    na Vánoce spolu.

    ❄️❄️❄️V neděli začínají Dny s ambasadorkami ve vánočním duchu ☃️ Budete mít opět možnost si zasoutěžit o prima ceny a společně se můžeme naladit na tu pravou vánoční vlnu❄️❄️❄️

    #vanoce_s_ambasadorkami #pampers

    Dny s ambasadorkami jsou opět tady a tentokrát nás všechny naladí na vánoční vlnu ☃️🌜❄️

    💎Budeme zase soutěžit o hodnotné a milé ceny a zkusíme Vám zpříjemnit začátek adventního času💎

    Zatím Vám přináším dnešní tipovačku za ❤️ Zkuste si tipnout, které 4 ambasadorky jsou na fotkách a každé z Vás pošlu po ❤️

    #vanoce_s_ambasadorkami
    #pampers

    💎💎💎Až do dnešní půlnoci můžete zkusit štěstí ve Velké podzimní soutěži s Pampers 🎁🎉🎈

    Hrajeme o zásobu nových plenek Pampers Active Baby na 3 měsíce, vlhčené ubrousky Pampers Sensitive a přebalovací podložky Pampers Change Mats 🎉

    Nové Pampers Active Baby mají přidanou vrstvu "sleep", díky které bude miminko celou noc v suchu👶

    Soutěž probíhá ve skupině zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    #velka_podzimni_soutez #pampers

    🎁🎁🎁Až do neděle se můžete zapojit do soutěže o zásobu produktů Pampers na čtvrt roku🎁🎁🎁

    Připojte se do skupiny a zkuste štěstí v soutěži🎈 Skupinu najdete zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    Hrajeme o nové plenky Pampers Active Baby s přidanou vrstvou "sleep" pro nerušený a klidný spánek miminek👶

    #pampers #velka_podzimni_soutez

    zebra2009
    Zpráva byla změněna    18. lis 2018    

    🎁🎁🎁Ještě týden se můžete zapojit do soutěže o zásobu nových plenek Pampers Active Baby, vlhčených ubrousků Pampers Sensitive a přebalovacích podložek Pampers Change Mats🎁🎁🎁

    Skupinu, kde můžete soutěžit najdete zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    Všem držím pěsti, štěstí se usměje hned na 3 z Vás 🍀

    https://www.youtube.com/watch?v=roJupkkqIBk

    #pampers
    #velka_podzimni_soutez

    ❤️❤️❤️Dnes je Světový den předčasně narozených dětí❤️❤️❤️

    Takto krásně je v Brně nasvícený Špilberk🌹

    Zdroj a více foto zde: https://brnensky.denik.cz/zpravy_region/spilber...

    #nedoklubko #pampers

    Pampers představilo nové plenky Active Baby❤️ Plenky mají přidanou vrstvu "sleep" pro nerušený spánek 😴

    🎉🎈🎁 Ve skupině Pampers můžete nyní soutěžit o velkou zásobu těchto nových plenek Pampers Active Baby🎁🎈🎉

    Celá soutěž potrvá do 25.11.2018💣

    Skupinu najdete zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    #pampers
    #velka_podzimni_soutez

    ❤️Jsou zde maminky z okolí Českých Budějovic? Právě pro ně přináším tip na akci v souvislosti se Světovým dnem předčasně narozených dětí.❤️

    Letos se k oslavám tohoto dne přidala Kongregace bratří Nejsvětější Svátosti. Bohoslužbu povede Vojtěch Blažek. Na setkání je pozván taktéž primář Neonatologie Českých Budějovic a další doktoři a sestry z tohoto oddělení.🌹

    Přijde z Vás někdo na tuto akci?🌷

    #nedoklubko #pampers

    🎉🎁🎈🎉 3...2...1...A je odstartováno! Právě začala Velká podzimní soutěž s Pampers!🎉🎁🎈🎉

    Soutěž najdete ve skupině zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    🎁🎁🎁Zásoba plenek, vlhčených ubrousků a přebalovacích podložek je připravena hned pro 3 výherce🎁🎁🎁

    #pampers
    #velka_podzimni_soutez

    🍂🍀Baví Vás různé logické hádanky nebo matematické kvízy? Hodila by se Vám pro Vaše dítě zásoba nejen plenek na několik měsíců?🍀🍂

    Už zítra můžete soutěžit ve skupině Pampers zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

    Soutěž bude trvat do 25.11.2018👍

    #pampers #velka_podzimni_soutez