wawwaw
    14. únor 2018    Čtené 251x

    Testování s Bi-Oil

    Hned na začátku svého těhotenství jsem uvažovala čím budu mazat bříško až se začne zvětšovat, protože i když třeba je to do určité míry dáno geneticky, tak v hlavě člověk má, že když pro to můžu něco zkusit udělat, tak to udělám 🙂 Proto, když na mě vykouklo testování olejíčku Bi-oil, tak jsem tajně doufala, že mě vyberou. A byla jsem strašně ráda, když mě vybrali!! Vždy jsem ho chtěla vyzkoušet, protože od kamarádek jsem slyšela samé chvály. Takže děkuji Koníkovi za možnost testovat 🙂 

    U prvního těhotenství jsem mazala spíše krémem. Jednou z lékárny, jednou z drogerie až do 40+4 kdy mě poslali na vyvolání a za celé těhotenství se mi objevili asi 3 strie, což jsem považovala za úspěch 🙂

    A teď k samotné recenzi...

    Olej Bi-oil je vhodný používat, jak na předcházení striím, tak i na zlepšení stavu jizev, strií a měl by sjednocovat nestejný odstín pokožky. Je složen z kvalitních přírodních olejů, které mají hydratovat a zvláčňovat pokožku. Je dostupných ve třech velikostech a to 60ml, 125 ml a 200 ml. 

    Testování trvalo 12 týdnů a já jsem byla v 22tt. Když dorazil balíček s olejíčkem, tak jsem byla překvapená, že jsem dostala  lahvičku o objemu 200ml, ale i tak jsem si říkala..."paráda, ale to mi určitě nebude stačit :D." Přišla mi i na to, že byla největší z nabízených objemů, malá. Ale již během testování jsem se přesvědčila, že i když jsem nešetřila, tak v půlce testování jsem měla spotřebováno teprve 1/4 lahvičky. A teď po 12ti týdnech testování mi zbývá ještě skoro 1/5 lahvičky, což jsem byla příjemně překvapena.

    Osobně vidím jako velké pozitivum to, že lahvička není ze skla, ale z plastu, což se hodí hlavně na cesty. Nebo jsem to ocenila, když kolem mě "tancoval" malej a žduchnul do mě a já ji shodila. Někdo psal, že se mu nelíbí aplikátor, mě nevadil. Vždy jednou večer (před spaním) jsem do dlaně nakapala 2x to, co mě aplikátor pustil a měla jsem promazáno 🙂. Během krátké chvíle se olej hezky vsákl a přesto zanechal krátký "film". Vím, že olej má široké použití na více částí těla, ale v tomto případě jsem se zaměřila pouze na břicho a boky. Musím říct, když jsem se večer namazala, tak ještě ráno a kousek dopoledne bylo břicho promazané, což se mi u krémů nikdy nestalo 🙂. Osobně se mi nelíbí vůně, já miluju ovocné, kokos nebo něco podobného...ale jelikož je to vše na přírodní bázi, asi jsem nemohla čekat jinou než bylinnou vůni. Ale věřím, že spoustě žen to bude vonět. Cena za lahvičku Biolu je poměrně vysoká, ale myslím si že v porovnání množství oleje a spotřeba a vzhledem k tomu, že šetrnější osobě stačí málo olejíčku, tak se jedná o dobrou investici do vlastní "krásy" 🙂 

    Asi to úplně do recenze k oleji nepatří, ale líbí se mi i záměr firmy, chovat se ekologicky a při výrobě kosmetiky nezatěžují životní prostředí. 

    Určitě budu pokračovat s Bi-oilem i nadále a uvidíme, jestli se dostaví popraskání nebo ne 🙂 Rozhodně dám vědět na mém fotoblogu. 

    Kdybych to měla shrnout ještě v bodech potom:

    Plusy:

    + recyklovatelná lahev z plastu

    +aplikátor

    +hydratovaná a hladká pokožka

    + pocit po namazání zůstal do rána

    +malá spotřeba oleje

    Minusy:

    - vůně

    - vyšší pořizovací cena

    Takže ještě jednou děkuji za možnost si olej vyzkoušet a jak jde vidět, tak plusy převažují minusy a rozhodně až se mě někdo zeptá na mou zkušenost, tak olej Bi-oil doporučím

    matulka93
    9. únor 2018    Čtené 443x

    Bi-oil pomocník nebo lhář pro tehulky?

    Den se dnes se sešel a testování olejíčku Bi-oil je u konce. S mazáním bříška však konec rozhodně není. 

    Jsem moc ráda, že jsem olejíček měla možnost testovat. Nejspíš by jsem ho běžně nepořídila, protože by me odradila cena a myslenka: "Co když bude k ničemu?"

     Jdeme se na olejíček podívat. 

    V drogerii vás zřejmě neoslní nijak moc zajímavé balení, bílá krabička s oranžovými napisy. Nic moc zajímavého. Olej je nabízen ve třech velikostech balení, což je určitě plus. Malé balení má 60ml, střední 125ml a velké 200ml.

    Já olej používala od cca 18tt do 29tt. Během této doby z olejíčku ubyla cca čtvrtka velkeho balení, ale nepoužívala jsem jen na bříško. 

    Velikou výhodou oleje je, že opravdu malá spotřeba. Na namazání například těhotenského bříška stačí opravdu malé množství oleje. Olej nezanechává mastný povlak ani stopy na oblečení. Krásně se roztírá!

    Za mě, ale dávám oleji velké mínus za aplikátor, ten je pro mě nevýhodou. Od začátku jsem s aplikatorem trošku bojovala i když jsem mu davala naději, že třeba do konce testování změním názor, nestalo se tomu tak. Myslím si, že aplikace např. pumpičkou by byla rozhodně efektivnější.

    Olej lze využít mnoho způsoby - mazání bříška, prsou, stehen, obličeje, masáží zad, právě oholených nohou, poslech srdíčka miminka bez použití sonogelu, podklad pod makeup, na jizvy a mnohé další. 

    Mě se zatím díky bohu strie vyhnuly.

    Další velkou výhodu vidím i ve snášenlivosti oleje na citlivé pokožce. Má sestra má velmi suchou pokožku. Jen velmi málo výrobků na pokožce snese. Většina ji hned pálí a osype se. Tato skutečnost mi také při testování bioil neunikla a sestry pokožku jsem otestovala. Olej sme nanesly prvne jen na předloktí a čekaly jaká bude reakce. Pokožka zůstala klidná, ale krásně hladká! Žádné svědění, pálení či osypani. Olej sme tedy zkusily nanest i na obličej a zde platí rčení Risk je zisk. Pokožka byla krásně jemná, hydratovaná a dokonce po 4 nanesení zmizely sestře i drobné jizvičky! 

    Sama jsem olej také použila na obličej a to hned ze začátku. Na obličeji se mi začalo tvořit více akné, po kterém mi zůstávali červené flíčky,ktere nebyli vizuelně moc pěkné. Mazala jsem večer před spaním pokožku obličeje 3dni a flíčky se začaly ztrácet a pleť zůstávala jemná a hydratovaná. 

    Pokud by se mě někdo zeptal zda se vyplatí do oleje Bi Oil investovat, řeknu rozhodně ano. Využití najde nejen u těhotných žen, ale myslím že se využije v každé rodině.  V zimě je i skvělým pomocníkem na mrazem namáhanou pokožku. 

    Chtěla by jsem na závěr poděkovat za možnost olej testovat. S olejíčkem rozhodně nekončím.

    wejomina
    9. únor 2018    Čtené 477x

    I my jsme testovali bioil

    Nadpis článku zní sice jako legendární mateřský plurál, ale bioil se mnou testovali i manžel a náš prvorozený 😊  manžel sice není toho druhu tatínka, co by se s břichem pořád mazlil, ale občas se mi podařilo ho k mazání odlovit. I když jeho upracované ruce pusobily spíš  jako peeling 😁 Zato Ríša ten se o mazání hlásil sám, a jak je pro děti typické zkoušet co vidí, mazal i svoje břicho a testoval i na vlastní kůži. 😁

    V prvním těhotenství jsem vyzkoušela krém ElastiQ, olejíček HiPP a i pár vzorečků od Weledy. S mazáním jsem začala asi v začátku druhého trimestru. V druhém těhotenství jsem si občas namazala břicho kokosovým olejem, když se mi dostal do rukou v kuchyni 😅

    Takže vypsané testování bioilu bylo přesně to pravé pro mě a asi to tušili i v modrém koníku, když vypsali testování v termínu do kterého jsem se trefila a ještě navic, když mě k testování vybrali. Děkuji 🌷

    Jak už jsem nakousla, druhé těhotenství mi utíká daleko jinak a o moc rychleji než to první. A tak se mi málokdy podařilo dodržet doporučovaný postup mazat bříško dvakrát denně. To už je ale asi úděl druhorozených 😅 Ale i přesto byla lahvička bioilu v ložnici na komodě dobrou připomínkou toho na chvilku se zastavit, nalít si olej do dlaní a pár okamžiků se soustředit jen na miminko v bříšku 💗

    Bioil se příjemně roztírá, nemá parfémovanou vůni. Musím potvrdit že se opravdu dobře roztírá a vstřebává beze stop na oblečení. Troufám si tvrdit, že balení 200ml vystačí pokud si bříško začněte mazat na začátku druhého trimestru.

    Myslím si, že mazání dvakrát denně bohatě stačí, protože nemalý podíl má v tomto případě i genetika, protože některá maminka může být denně i šesti mastmi mazaná, a stejně se striím nevyhne. Ovšem v každém případě používání pěstících olejů v těhotenství smysl má. Už jenom kvůli těm dotekům, které miminko vnímá, to mi nikdo nevymluví 😊

    Tak jako v prvním těhotenství, i teď se mi strie vyhnuly a doufam, že ani ve zbývajících devíti týdnech se už neobjeví. S používáním Bioilu jsem spokojená a můžu jen doporučit, i když někoho možná odradí vyšší cena.

    A na závěr - naše pupíky ke konci testování 😁

    kac97
    9. únor 2018    Čtené 282x

    Testování Bi-Oil

    Předem bych chtěla ještě jednou poděkovat za možnost otestovat olejíček na strie i jizvy Bi-Oil. Nejen že je u konce testování, ale i mé těhotenství. Termín porodu mám za 9 dní.

    Velkou nevýhodou je určitě cena, ale zase na druhou stranu vydrží po celé těhotenství a ještě i zbyde na mazání třeba po porodu na stahující se bříško. 🙂 Určitě se vyplatí investovat. Druhá nevýhoda pro mě byla aplikátor, jinak jsem ale byla spokojená. 

    Výhodou je, že stačí opravdu maličko a namažete celé bříško. Je dobrý nejen na břicho, ale také třeba na obličej, na masáž zad, nebo také třeba při poslechu srdíčka přes angelsounds. Našlo by se určitě spoustu dalších možností využití. Rychle se vstřebává, takže nezanechává mastné fleky. A moc příjemně voní. 🙂 

    Celkově jsem tedy byla spokojená a určitě bych ho doporučila všem maminkám. ❤ 

    Teď budu i dál mazat bříško a čekat na příchod na svět naší malé princezny. 🙂

    maruska116
    8. únor 2018    Čtené 1070x

    Bi-Oil... Zázrak nebo dobrý marketing?

    Úvodem mého článku chci ještě jednou poděkovat, že jsem měla možnost být součástí testování olejíčku Bi-Oil. Vzhledem k jeho ceně bych si jej totiž zřejmě, při péči o mé rostoucí bříško v druhém těhotenství, nevybrala.

    Při mém prvním těhotenství se mi naštěstí strie vyhnuly. Tehdy jsem pravidelně mazala "Těhotenským olejem" od firmy Saloos (pouze krátkou dobu, odradila mě cena), následně pak hydratačními tělovými mléky různých značek a také klasickou modrou indulonou. Mazala jsem pravidelně po sprchování, 1x denně, od asi 8. týdne těhotenství.

    Když mi poštou domů přišel Bi-Oil těšila jsem se, až ho vyzkouším. Pravidelně jsem začala mazat bříško, hýždě a prsa (protože se mi opravdu hodně zvětšila). Olejíček se rychle vstřebává, příjemně voní, balení vydrží dlouho - není potřeba mazat velkým množstvím. Jedinou nevýhodu vidím v aplikátoru olejíčku. Nejde úplně dobře nanést na ruce pouze potřebné množství oleje - volila bych možná spíše pumpičku.

    Nyní jsem ve 34. týdnu těhotenství a v balení mi zbývá ještě asi třetina oleje. Věřím, že mi vydrží až do porodu. Doposud nemám žádné strie. Každopádně finále je teprve přede mnou a nemůžu tedy říct, že se žádná strie neobjeví.

    Hlavní výhody oleje Bi-Oil

    - příjemná vůně

    - dobře se roztírá

    - rychle se vstřebává

    - není potřeba velké množství oleje

    - vydrží dlouho

    - pokožka po něm není mastná, podrážděná, nesvědí

    - nezanechává stopy na oblečení

    Hlavní nevýhody oleje Bi-Oil

    - cena

    - aplikátor

    Abych pravdu řekla, i přes všechny klady olejíčku, nejsem přesvědčena, že se jedná o takový zázrak, jak je deklarováno v reklamách. Myslím si, že vznik strií v těhotenství spíše souvisí s genetickými dispozicemi jednotlivých maminek. Obávám se, že pokud máte ke vzniku strií předpoklady, objeví se Vám v těhotenství i přesto, že budete mazat čímkoli a třeba i 3x denně. Tento dojem jsem nabyla po vyslechnutí zkušeností spousty mých kamarádek, které podstivě a pravidelně celé těhotenství bříško mazaly, ale strie se stejně objevily (vždy dodaly, že jejich maminka v těhotenství také měla strie). Také o sobě nemohu tvrdit, že strie z prvního těhotenství nemám právě proto, že jsem břicho pravidelně mazala. Za prvé jsem mazala značně obyčejnějšími a levnějšími přípravky, za druhé moje maminka (po dvou těhotenstvích) absolutně bez strií.

    S čistým svědomím však mohu říct, že jsem s výrobkem spokojená. Dále budu pokračovat v pravidelném mazání a budu doufat, že se strie už neobjeví. Po porodu jej chci využít na péči o jizvu po císařském řezu, kterou mám z prvního těhotenství. Jizvu mažu i teď, ale nejsem úplně schopna posoudit jaké účinky na ni Bi-Oil má. Kůže se stále natahuje a přes břicho si na jizvu už ani nevidím.. 😀

    Produkt doporučuji všem maminkám!

    majkylove
    6. únor 2018    Čtené 409x

    Zázrak jménem Bi-Oil

    Předem chci zúčastněnému týmu poděkovat za projevenou důvěru a vybrání mě do testování oleje Bi-Oil.V prvním těhotenství mě minuly strie na bříšku, ale rozšířily se mi již staré na hýždích a tak  jsem byla tedy zvědavá co bude teď.

    A musím říct že jsem zatím mile překvapena, ač ještě nejsem zdaleka na konci, ale ne jen že zatím žádná strie nepřibyla, ale ani se nerozšiřují ty staré, ba bych řekla, že se i lehce vyhladily a už tak nezáří. Je výborný i teď v zimních měsících na velmi suchou pokožku, jakou mám a mažu si s ním i ruce na noc. Nevýhodou je jeho mastnější složení, třeba v létě si ho moc nedovedu představit, ale možná je to jen můj subjektivní pocit, plus hodně těkavý, brala bych nějaký lepší aplikátor a možná pro mnohé ženy ještě vyšší cena, jiné nevýhody bych na něm neshledala.

    Jinak má velmi příjemnou nevtíravou vůni a řekla bych že mě večer po namazání vždy uklidní. Ještě jeho velké plus je malá spotřeba, takže ikdyž nějaké výpočty odhadují spotřebu lahvičky cca na 3 měsíce, tak ikdyž nemůžu říct že bych mazala naprosto pravidelně, ale mockrát jsem nevynechala a věřím že mi vydrží až skoro do konce těhotenství, takže vlastně zde se ta cena naprosto vykompenzuje.

    Za mě tedy moc fajn výrobek a všem vřele doporučuji!

    maki600
    23. led 2018    Čtené 366x

    v prvním těhotenství jsem používala jiný krém na strie naštěstí žádný strie nemám ani jednu ale po krému jsem měla mokré i tričko  I RUCE :(

    zkusila jsem tenhle olejicek a na testovani a jsem spokojená počet strii stále nula,mazala jsem 2x denně a uplný opak jak při krému , když si kůži promasírujete přiměřeným množství oleje, pokožka ho dokonale absorbuje a Vy už chvíli po použití necítíte žádnou “mastnotu”.

    První, co mě ovšem na tomto doslova zázračném oleji upoutalo, byla jeho úžasná vůně do které jsem se zamilovala  🙂 

    Můj syn denně mazal bříško a neměl vůbec mastné ruce  🙂

     při dalším těhotenství si ho určitě pořídím  jinak jsem moc spokojená  tet už mám jen na dně trošičku takže přiště doporučuji dvě balení :D  

    Budoucí maminky, ve kterém jste trimestru? A už i víte, zda vás potěší chlapeček nebo holčička? Případně dvojčata?

    Dejte nám vědět, pošleme vám 5 milých srdíček.

    A - v prvním
    B - ve druhém
    C - ve třetím

    A nezapomeňte, ještě stále se můžete zapojit do testování oleje Bi-Oil, který je vhodný pro prevenci vzniku strií nebo snížení jejich viditelnosti. Přečtěte si podmínky i všechny detaily zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-bi-oil-mdiifn/

    #test_bioil

    konik_testuje
    9. lis 2017    Čtené 3414x

    Vaše zkušenosti s Bi-Oil

    Těhotenství je krásné období v životě ženy. Je ovšem pravda, že ho doprovázejí i různé nepříjemnosti, mezi které patří například i strie na zvětšujícím se bříšku, bocích, prsou a stehnech. Vítejte proto při novém testování značky Bi-Oil, kterou jste už určitě někde viděly a chtěly byste její účinky pocítit na vlastní pokožce. Nyní jednoduše můžete.

    Co testujeme

    Bi-Oil - mezinárodně úspěšný speciální olej, který pečuje o pokožku žen na celém světě. Zlepšuje vzhled jizev, strií a sjednocuje odstín pokožky. Bi-Oil získal 349 ocenění v oblasti péče o pokožku a v 24 zemích se stal nejprodávanějším produktem na jizvy a strie, který si získává důvěru dalších spokojených zákaznic.

    Maminky a budoucí maminky, určitě olej z diskusí na našem fóru znáte. Ale víte, že jeho složení je kombinací rostlinných extraktů a vitamínů v olejové bázi tak, aby spolu s přelomovou ingrediencií PurCellin Oil vytvořily lehkou a nemastnou konzistenci? Bi-Oil prošel posouzením bezpečnosti v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady o kosmetických přípravcích, všechny přísady jsou pečlivě testovány a předtím, než se výrobní šarže dostane do vašich oblíbených drogerií, je držena v laboratoři a 5 let sledována. Všechny obaly Bi-Oilu jsou recyklovatelné a veškeré papírové materiály byly úředně ověřeny, že jsou v souladu s udržitelným lesním hospodářstvím.

    Máte chuť vyzkoušet olej na vlastní pokožce a užívat si jeho lehkou konzistenci, příjemnou vůni a péči? Tak čtěte dál, abyste věděly, koho hledáme.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 těhotných žen, ideálně na začátku druhého trimestru. Ale klidně se nám ozvěte, i pokud jste těsně po tomto období. Hledáme šikovné ženy plné nápadů, které si užívají těhotenství naplno a dbají o svou krásu. Chtějí se líbit sobě, manželovi i okolí. Chtějí mít krásné bříško, které se po porodu rychle zotaví zpět do původního stavu.

    Jak se zapojit

    Do možnosti získat Bi-Oil 200 ml k testování se zapojíte jen napsáním komentáře pod tento článek, ve kterém nám napište důvod, proč bychom měli vybrat právě vás.

    Nezapomeňte také napsat, ve kterém trimestru těhotenství se nacházíte. A moc velkou radost nám udělají i vaše fotografie. Buďte smělé, nestyďte se a zaujměte nás svojí kreativitou.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 12. 11. V pondělí 13. 11. napíšeme interní poštou radostnou zprávu těm, které budou vylosované.

    Držíme palce,

    konik_testuje

    Kolik tady máme budoucích maminek? Přihlaste se ty z vás, které se bojí, že jim během těhotenství vzniknou strie na bříšku, bocích, prsou nebo stehnech. Za vaši odpověď zašleme srdíčka v takovém počtu, kolik komentářů zde bude. ☺

    Nebojte, nejste samy, ale my známe něco, co vám pomůže se strií vyvarovat. Již za týden v testování!

    #test_bioil