snezenka26
    12. kvě 2019    Čtené 235x

    Linteo Baby

    •  Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským mě osobně velice nadchnul, jako každá maminka chceme pro to své miminko jen to nejlepší a diky tomuto testování jsem si jen potvrdila, že už bych neměnila. 
    • Když nám přišel balíček, zaujal mě pěkný jemný obrazkový motiv zvířátek s mláďaty na každém výrobku, dle mého názoru představuje každé to zvířátko maminku s dítětem a nádherně tím propojuje symboliku "péče o dítě ".
    • Celá tato sada se zkládala z 6 produktů.
    •  Mycí mléko a šampón s BIO měsíčkem lékařským obohacen hydratačními a přírodními složkami jako je ojel z mandlí a meruněk spolu s bámbuckym máslem, spolu chrání a výživuje pokožku celého těla. Dalšími složkami jsou rozmarýn, tymián a levandule, dodávají jemnou vůni, která uklidňuje mysl a zklidňuje před spánkem. Což u nás fungovalo a stále funguje bezvadně. 
    • Tělové mléko s BIO měsíčkem lékařským je složeno na stejné bázi a tím vůně  po koupání pokračuje v péči o pokožku masážní. Mléko se krásně roztírá a hydratuje pokožku. Obě lavičky mají 250 ml.
    • Dalším výrobkem je ochranný krém Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským  na pokožku v oblasti plenek, který obsahuje oxid zinečnatý a včelí vosk, díky nimž má ochranné a regenerační účinky. Je balen v 75 ml tubě, která je velmi praktická všude se vejde a dobře se nanáší. 
    • Co nesmí chybět v kabelce každé maminky? No přeci zvlhčené ubrousky, jedny pro podrážděnou pokožku a druhé pro zjemnění pokožky. Nikdy se mi u cizích značek nestalo, že bych tahala ubrousek a vytáhla jen jeden, zde můžu pouze a jen chválit. Krásně se vytáhne jeden ubrousek a druhý zůstane v balíčku přichystaný na další použití. Krásně zjemňují pokožku a nejsou příliš nasáklé a ani tak parfémované, což oceňuji obzvlášť při nanášení ochrany krémů na zadeček, kdy pokožka není mokrá a krém tak zůstane nanesený, kde je zrovna potřeba. 
    • Poslední, ovšem důležitou součástí, jsou podložky pod miminko, ať už při návštěvě pediatra, po koupání nebo jen tak na cesty. U nás našel své místo, a to při koupání, kdy skvěle posloužil jako podložky pod ručníkem. Nijak neklouže a skvěle zadržuje veškeré tekutiny při jakékoliv nehodě a že jsme je s malou párkrát už zažily ☺ Hlavně po koupání. 
    • Všechny výrobky obsahují přírodní složky. Většinou vyhledávám výrobky bez vůně, ale výrobky Linteo Baby voní tak přirozeně a jemně, že mi jejich vůně vůbec nevadí, ba naopak se mi velmi líbí. Dětská kosmetika Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským se může použít na malé miminko hned od narození. A velkou výhodou je i to, že tuto kosmetiku můžete používat společně s vaším miminkem, a tím sjednotit vaše vůně. Na těchto produktech je vidět, že jsou promyšlené a fungují skvěle jako celek. U nás doma se velmi osvědčily a používá je moje malá dcera i já osobně.

    #zkusenosti_linteo_baby

    monca206
    8. kvě 2019    Čtené 361x

    Voňavé miminko s Linteo Baby ❤️

    Když nás s Kubíčkem (2,5 m) vybrali na testování kosmetiky Linteo Baby, moc jsme se těšili. Protože používáme jejich ubrousky a vatičky do uší už delší dobu, takže nám tato značka úplně cizí nebyla. Jenže když balíček přišel, tak Kubíček spinkal. Vybalila jsem tedy balíček sama a v něm našla:

    • Dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh.
    • Dětské přebalovací podložky 5 ks o rozměrech 60 x 60 cm.
    • Dětské vlhčené ubrousky Soft & cream.
    • Mycí mléko a šampon s Bio měsíčkem lékařským.
    • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským.
    • Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským. 

    Večer hned moji kluci (musel zkusit i starší bráška Ondra 10 let, který má od narození na zádech takové divné pupínky), museli vyzkoušet mycí mléko a šampon, které krásně vonělo, konzistenci mělo krémovou a hrozně moc jemné pěny i při malinkém množství. Po rozetření krásně jemné, oba moji kluci mají citlivou pokožku, takže jsem se trochu bála, ale byla jsem mile překvapena, protože ani jednomu mycí mléko nevadilo. Ondra měl záda také lepší (asi po třech dnech používání). Plus je, že mycí mléko obsahuje i šampon a nemusím řešit další produkt na vlásky.

    Tělové mléko s měsíčkem lékařským. Jemně vonělo, při malém množství se hůře roztíralo, stačilo ale přidat. Vůbec není mastné, což jsem byla překvapena. Rychle se vsakuje do pokožky, kluci byli jemnoučcí a voněli tak krásně. To jim vydrželo až do dalšího koupání. Nevím, zda za to mohlo mycí mléko nebo tělové mléko, ale šupinky z vlásků šly mladšímu vyčesat krásně, což je vážně super!

    Přebalovací podložky. Na první pohled hezké, pevné, velikosti na přebalovací pult tak akorát.Kubíček je otestoval pořádně a podložka neprotekla ani se netrhala a krásně vše vsákla, takže za nás super.

    Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek. Hned se mi líbilo jeho malé balení, do kabelky úplně dělaný, takže si ho bereme i na cesty. Lehce se vytlačuje, jde namazat i na vlhký zadeček, což je u některých krému nemožné. Kubíček je narozený předčasně, takže použití krému a ubrousků si musím dvakrát rozmyslet. Zatím mu skoro každý krém vadil, má červený zadeček hned, jak se nepřebalí okamžitě a s použitím krému je to vždy jen horší, takže jsem byla zvědavá, zda to dopadne stejně. Velké překvapení bylo, když jsem při dalším přebalení našla zadeček v pořádku, žádné červené fleky a nic podobného, krásně čistý zadeček. Krém tedy budeme používat zase a zase, protože za nás je opravdu zatím jediný který malému nevadí a navíc mu pomohl. I Kubíček se tomu divil 😂

    Dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh. Na podrážděnou pokožku. (Ty modré ) 80 ks

    Jak jsem už zmínila, tyto ubrousky používáme už delší dobu. Malému zadeček nijak nedráždí narozdíl od značek jiných. Nejsou ani moc mokré ani mastné, jsou jen trošičku slabší, velikostí tak akorát, hezky voní, vytahují se dobře i jednou rukou a mají plastové zavírání, takže ubrousky nevyschnou. 

    Dětské vlhčené ubrousky soft  & cream pro zjemnění pokožky.

    ( Červené ) 72 ks

    První mi vadilo, že namají plastové zavírání, ale pouze takové to průhledné, co se přilepí. Ubrousky mi vůbec nevoní, jsou vlhké dostatečně, aby odvedly svou práci. Na omak mi byly nepříjemné. Ale malému na zadeček také nijak nevadily. Při vytahování z obalu (jednou rukou) vytáhnete půl balení najednou a když už se povede vytáhnout jeden, má asi tak půl metru ,protože se při vytahování natáhne do délky. Jsou slabé a jelikož chybí plastové zavírání tak ubrousky rychle vyschnou. Za sebe bych tyto ubrousky nedoporučila.

    Závěrem bych chtěla za sebe i své dva kluky moc poděkovat za možnost kosmetiku Linteo Baby otestovat. Určitě si u nás své místo najdou tyto produkty: mycí mléko a šampon, tělové mléko, přebalovací podložky a náš top, ochranný krém na pokožku v oblasti plenek.

    A protože klukům nic z testovaných produktů nevadilo, ba naopak jsem zaznamenala zlepšení u obou dětí, ať už to byl Kubíčka zadeček a vlásky, a nebo Ondrova pokožka. Kosmetiku Linteo Baby mohu doporučit!  💕

    www.linteo.cz

    #zkusenosti_linteo_baby

    katkamal
    8. kvě 2019    Čtené 326x

    Kosmetika Linteo - na prcku i na tělo 🙂

    Když jsem od Koníka dostala právu, že budeme s Anetkou testovat, měla jsem obrovskou radost - naše první testování, jupí! Moje radost byla o to větší, že se jednalo o českou kosmetiku Linteo baby, což je kosmetika, kterou znám z obchodů, z reklam, ale osobní zkušenosti jsem s ní měla minimální.

    Když nám kurýr přivezl balíček, měla jsem fakt radodst skoro jako o Vánocích 🙂 S vybalením balíčku mi pomohl starší syn Filípek, který všechno pečlivě vyndal, okoukl a pak zabavil krabici a ty zelené polystyrenové vycpávky a šel z toho stavět domeček :D

    Co všechno balíček obsahoval? 

    Dětské přebalovací podložky Linteo
    Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and cream
    Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh
    Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským
    Mycí mléko a šampons bio měsíčkem lékařským 
    Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 


    Hned jsem otevřela tělové mléko, abych si přičichla, protože vůně je pro mě to, co dělá první dojem. A musím říct, byla to láska na první pohled, teda první přičichnutí :D Krásná, jemná, nevtíravá bylinková vůně, to se snad ani popsat nedá, to se musí vyzkoušet 🙂 

    Se samotným testováním jsme začaly hned první večer. Vyzkoušely jsme Mycí mléko a šampon Linteo baby s Bio měsíčkem lékařským a následně i Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským. Oceňuju, že šampon a mycí mléko jsou 2v1. Konzistence je jemná, příjemná, jemně pění, dobře se roztírá. Po týdnu používání Anetce zmizela seborea z vlásků, což je super, nic jiného nám tak dobře a rychle zatím nezabralo.

    Tělové mléko je také velmi jemné, dobře se roztírá, poměrně rychle se vsakuje a pokožka po něm zůstává hezky jemná. Anetka pak nádherně voněla ještě hodně dlouhou dobu. A zklidňující účinky můžu také potvrdit, Anetka po koupeli spinkala jak dřevo :D

    Dalším produktem k testování byly vlhčené ubrousky Linteo baby soft&cream s Bio měsíčkem lékařským a současně s nimi jsme vyzkoušely Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským. Ubrousků je v balení 72 ks. Jsou jemné, příjemné na dotek a nejsou příliš převlhčené, což je super. Jemně, hezky voní. Zvládly hladce šetřít všechno, co bylo potřeba. Oproti jiným ubrouskům mi přijdou maličko menší, ale přiznám se, že jsem to přesně neměřila 🙂 Každopádně na jedno setření pořádné "nálože" nám stačily dva, maximálně tři, což je stejně, jako u ubrousků jiných značek.

    Krém jde z tuby lehce vytlačit, má příjemnou konzistenci i vůni (ten měsíček je fakt parádní), snadno se roztírá. Je v tubě s obsahem 75ml, takže se hezky vejde do každé tašky. Po 14 dnech užívání se Anetce neudělala jediná opruzenina, neměla žádnou vyrážku nebo jinou alergickou reakci, takže za nás velká spokojenost.

    Přebalovací podložku jsme vyzkoušely celkem třikrát. Jednou po koupání, jednou u babičky a jednou na místní akci, kde jsem Anetku přebalovala v opravdu polních podmínkách :D 


    Podložka je hodně pevná, takže opravdu neproteče, je skladná, takže se lehce vejde do tašky, a jako bonus je i designově moc hezká. I přes opakované používání krásně drží tvar, nemuchlá se. 

    Posledním produktem k testování byly Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and fresh. V balení jich je 80 ks a jejich největší výhodou je pro mě to, že mají zaklapávací uzávěr, takže opravdu nevyschnou. Obsahují výtažky z aloe vera, jsou tak akorát vlhké, poměrně pevné, dobře se vytahují, na můj vkus jsou ale až moc navoněné. Nicméně, a to je nejdůležitější, mojí malé modelce "sedly", nemá po nich žádnou vyrážku nebo jinou negativní reakci, zadeček je po utření hezky jemný.

    Svou funkci plní skvěle a díky praktickému uzávěru jsou super hlavně na cestování. Poradí si i s hooodně špinavou pusou a fleky od zmrzliny, což otestoval Filípek :D

    Musím říct, že jsem v průběhu celého testování byla hodně mile překvapená. Kosmetika je opravdu šetrná, příjemná na používání, voňavá, a jak jsem koukala v obchodě, i cenově dostupná. Takže i když naše testování skončilo, Linteo u nás doma rozhodně nekončí. Děkuju Koníkovi za tuhle možnost a firmě Linteo za výrobky, které už teď máme moc rádi. 

    #zkusenosti_linteo_baby

    romanavitkova
    8. kvě 2019    Čtené 284x

    Testování produktů Linteo Baby

    Když jsem dostala informaci o tom, že se bude testovat kosmetika Linteo Baby, řekla jsem si, že to vyzkouším a napíšu 🙂 A hle, ono to vyšlo, byli jsme vybráni. Tím pádem jsme měli možnost 14 dní testovat produkty od této české značky.

    V balíčku mě čekaly tyto produkty: 

    • Dětské přebalovací podložky Linteo
    • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and cream
    • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh
    • Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským
    • Mycí mléko a šampons bio měsíčkem lékařským 
    • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským                                                                 

    Doma používáme více druhů kosmetiky, takže nejsem zastánce mít vše od jedné značky, jelikož pokaždé od někoho něco dostaneme a jsem za to vděčná ... Ale nyní jsem dcerku (1 měsíc) a syna (2 roky) ošetřovala pouze touto kosmetikou.

    První, co jsem mohla vyzkoušet, byl Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským. Musím říct, že mě krém velice nadchl. Oproti ostatním krémům, co máme na opruzeninky, se krásně rozmazává a má velice příjemnou vůni. Velikosti je tak akorát i do kabelky na cesty, ale klidně bych uvítala i větší balení. Za celých 14 dní, co jsem krém používala, jsem u dcery nenašla ani známku opruzenin, u syna se to po použití zmírnilo, až se opět ztratily. 

    Přebalovací podložky nepoužívám, proto jsem byla ráda, že je můžu vyzkoušet. Mají nádherný desing a velikostně jsou menší než ty, které se prodávají v lékárnách apod. Jsou krásně savé, to máme také odzkoušeno, protože dcerka vždy po koupeli se ještě prokopává a občas má "nehodu" a hezky to vše vstřebalo.

    Mycí mléko a šampon s bio měsíčkem lékařským je opravdu úžasný. Přidala jsem to do vany a vytvořila se krásná voňavá pěna, takže jsem již nemusela přidávat na ruce, houbičku a jenom jsem v tom děti hezky umyla. Plus je, že se to dá použít i jako šampon, takže nemusíte mít 2 produkty - 1 na tělo a 1 na vlasy.

    Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským jsem vyzkoušela i já. Krásně se roztírá a vstřebává se velmi rychle, takže není nic mastné jako u olejíčku a podobných produktů od jiných značek. 

    Poslední, co jsme mohli všichni doma testovat, byly Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and cream a Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh. Oboje ubrousky známe velice dobře, již je používám řadu let a jsem s nimi maximálně spokojená. Ubrousky Baby soft a cream jsou tak akorát mokré a s příjemnou vůni. Nevýhodou oproti ubrouskům Pure and Fresh je v tom, že nemají plastové zavírání a tímpádem můžou rychleji vyschnout, když se dobře nezalepí. Jinak jsou oboje ubrousky u nás využívany na vše.

    Na závěr musím říct, že jsem byla velice mile překvapena, že veškeré produkty od této značky byly přijmné, voňavé a nad mé očekávání. I nadále budu pokračovat v užívání této kosmetiky. Obě děti po užívání kosmetiky neměly sebemenší problém s pokožkou a měly spíše zlepšení - syn opruzeninky. S testování jsem maximálně spokojená a ještě jednou moc děkuji za možnost vyzkoušení.

    #zkusenosti_linteo_baby

    denny27
    6. kvě 2019    Čtené 873x

    TESTOVÁNÍ KOSMETIKY LINTEO BABY

    Máte rádi voňavá miminka? A dáváte raději přednost české kosmetice?

    S Tobiaskem (6m) jsme měli tu možnost otestovat produkty Linteo Baby od české firmy z Lanškrouna a rádi bychom se s Vámi podělili o naše dojmy a postřehy.

    Balíček přivezl kurýr zrovna ve chvíli, kdy Tobiasek spal. A vzhledem k tomu, že se testování týkalo hlavně jeho, tak jsem na něj poctivě čekala, až se vzbudí a obsah balíčku se mnou prozkoumá. Dorazilo k nám: 

    • mycí mléko a šampon s Bio měsíčkem lékařským, 250 ml
    • tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským, 250 ml
    • ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským, 75 ml
    • dětské vlhčené ubrousky Soft & cream, 80 ks
    • dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh, 80 ks
    • přebalovací podložky 5ks o rozměrech 60 x 60 cm

    A jak se nám testovalo?? 

    Každý večer jsem Tobiaskovi napustila teplou vodu do vany a přilila MYCÍ MLÉKO A ŠAMPON. Stačilo opravdu málo a mléko se krásně napěnilo. Kdybych měla popsat konzistenci mléka na dotek, tak mi přijde takové mastné, ale v rukou se ihned rozetře a krásně voní. Na vlásky jsem nalila vždy zvlášť a hlavičku omyla. U této procedury jsem byla hodně zvědavá, zda mléko pomůže Tobikovi od seborey.

    Výsledek?

    Naprosto ohromující. Seborea z vlásků zmizela. Za mě obrovské plus. Co bych vylepšila, tak je uzávěr lahvičky. Párkrát se mi stalo, že jednou rukou jsem neotevřela jen víčko, ale odpadl mi celý vršek. Moc dobře nedrží. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

    Po koupání následovalo mazání TĚLOVÝM MLÉKEM. Mléko je na dotek jemné, dobře se roztírá, hydratuje, nezůstávají po něm žádné fleky a opět nádherně voní. Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékářského. Po celou dobu mazání se Tobikovi vrátila do tvářiček jeho přírodní barva a když jsem po 14 dnech od začátku testování kontrolovala jeho záda, tak dokonce zmizel i takový suchý nevzhledný flek. Opět obrovské plus. I tady je výrobek vhodný pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

    Co ovšem nezafungovalo, tak zklidnění jeho mysli před spánkem. Tu měly uvolnit bylinné výtažky z rozmarýnu, tymiánu a levandule. A u našeho Tobika se tohle míjelo účinkem.

    OCHRANNÝ KRÉM NA POKOŽKU V OBLASTI PLENEK se pěkně roztírá, je jemný a voní. Navíc zklidnil synovu zarudlou pokožku, kterou měl ještě před samotným testováním produktů.

    DĚTSKÉ VLHČENÉ UBROUSKY PURE & FRESH obsahují jemné mléko s výtažky z aloe vera a chrání pokožku před tvorbou opruzenin. S nimi jsem spokojená. Mají příjemnou vůni, drží svůj tvar, Tobikovu pokožku nedráždily a mají plastové uzavíratelné víčko, takže nevysychají.

    DĚTSKÉ VLHČENÉ UBROUSKY SOFT & CREAM jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Čistí, zjemňují a chrání pokožku před tvorbou opruzenin.

    Vůně je o něco horší než u modrých ubrousků, ale dá se snést. Po vytáhnutí ubrousek nedrží tvar, ale nebrala bych to zase jako uplné negativum. Obal je bez plastového víčka, ale mě osobně to třeba nevadí. Tobikovi vyhovují, ale přiznám se, že jsem je používala více na čištění domácnosti, než na jeho pokožku.

    DĚTSKÉ PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY CARE & COMFORT jsou jemné a dají se dobře složit. Za celou dobu testování jsem použila jedinou podložku a opravdu jen na cestu k doktorce, ven a k babičce. A za tu dobu ji Tobi nijak nepročůral, takže savost nemohu posoudit.

    Abych to shrnula, tak za nás kosmetiku Linteo Baby doporučuji. Je opravdu šetrná k pokožce, voní, mléka se dobře roztírají, k nanesení na tělo stačí málo. Pokud se chcete dozvědět o kosmetice ještě něco více, tak navštivte jejich stránky www.linteo.cz , kde najdete i další produkty z řady Linteo Baby. Koukala jsem, že mají i pěnu do koupele, olej po koupeli a další.

    PODĚKOVÁNÍ

    Děkuji týmu Modrého koníka, že nás vybrali k testování, dále děkuji mému partnerovi, který nám posloužil jako dvorní fotograf v koupelně a i své dceři Karolínce, která nás s Tobikem také vyfotila.

    #test_linteobaby
    #recenze
    #zkusenosti_linteo_baby

    krteczech
    6. kvě 2019    Čtené 599x

    České kosmetické překvapení

    Konečně se na nás usmálo štěstí, a měli jsme možnost testovat s Koníkem. Testovali jsme 14 dní českou kosmetiku Linteo Baby. V balíčku jsem našla:

    • Dětské přebalovací podložky Linteo Baby 5 k
    • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh 80 ks (dále jen Modré ubrousky)
    • Vlhčené ubrousky Soft and Cream 72 ks (dále jen Červené ubrousky)
    • Tělové mléko Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským 
    • Mycí mléko a šampon Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským
    • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským

    Modré ubrousky velice dobře znám a tak jsem zkusila, jestli se kvalita změnila nebo ne. Hned jsem zjistila, že je vše tak, jak si  pamatuji. Jako kladné hodnotím plastové zavírání. Ubrousky díky tomu nevysychají, praktické je to do tašky (někdy se mi ubrousky odlepí a mám od toho na tašce pak flek, to tady nehrozí). Modré ubrousky příjemně voní a pokožka na ubrousky reaguje příznivě, není zarudlá ani se neobjevila vyrážka.  

    Negativně hodnotím jejich pěnivost. Ubrousky jsou dost nasáklé a tak hodně pění a přijde mi, že je po nich pokožka ulepená. 

    Červené ubrousky mi nesedly hned po otevření. Moc výrazná parfumace, struktura obrousku (měla jsem pocit, že obsah plenky mi skončí na ruce), k otření zadečku jsem jich použila víc než modrých a nebo ubrousků jiné značky. Tyhle ubrousky bych určitě nedoporučila. Kladně však hodnotím to, že na pokožku opět nemají žádný negativní vliv. 

    A teď výrobky, které si u nás doma na 100% najdou své místo

    Podložka je bezvadná a nemám jí co vytknout. Pevná, skladná, neuvěřitelně savá a krásně vypadá. Oceňuji to, že když ji dítko neznečistí, krásně se složí do původního tvaru, který se krásně vejde do přebalovací tašky. Využili jsme ji nejen na cestu k lékařům, ale také doma. Tento výrobek vřele doporučuji a to jinak tyhle podložky vůbec nemusím, protože jsem s nimi dosud neměla dobrou zkušenost. U téhle podložky se nemusíte bát, že neudrží to, co má. 

    Mycí mléko a šampon dělá neuvěřitelnou pěnu. Stačí ho opravdu maličko dát do vaničky a napustit vodu. Pěna je bohatá, neštípe do očí, krásně voní a vydrží celou dobu koupání. 

    Po koupání jsem vždy použila tělové mléko. Má stejné jemnou a úžasnou parfumaci, jako mycí mléko a šampon. Maličký tak voněl po bylinkách. Mireček má velice suchou kůži se sklony k ekzému. Kosmetika ho však nedráždila, kůže byla příjemná na dotyk, nebyla zarudlá. Prostě mu kosmetika velice sedla. Zkusila jsem ji i na staršího, který nemůže téměř žádnou kosmetiku. Jakmile jsem někdy na něj použila něco s parfémy, ihned se objevil ekzém. To se ale s kosmetikou Linteo Baby nestalo. Byla jsem příjemně překvapená já i Jára. Byl rád, že se může koupat v bohaté pěně, což u něj bohužel nelze. Pro srovnání dávám foto PŘED a PO užití kosmetiky. Srovnat můžete sami.

    Posledním testovaným výrobkem byl Ochranný krém. I ten mohu jen doporučit. Stačí opravdu maličké množství viz. foto a krém se krásně rozetře. Příjemná vůně i struktura, vyhovující velikost, skutečně dobře funguje na opruzeniny. Zrovna bylo dost teplo a tak se náš špekáček oprudil celkem dost a krém si s tím hravě poradil. 

    Celkově musím kosmetiku Linteo Baby zhodnotit VELICE PŘÍZNIVĚ! Byla jsem velmi mile překvapená, že se na našem trhu dá sehnat cenově dostupná, česká, voňavá a přitom šetrná kosmetika. Dosud jsem znala jsem ubrousky a o jiných výrobcích jsem neměla ani potuchu. Jsem ráda, že jsme se synem byli na testování vybraní a rozšířili jsme si obzory. Určitě si u nás doma kosmetika našla své místo a už mám vybraný i jiný produkt této řady. 

    Jestli se o ní něco chcete dozvědět více, mrkněte na http://www.linteo.cz , tam se o kosmetice dozvíte mnohem víc. 

    HANKA A MIREČEK 

    #zkusenosti_linteo_baby

    beruska125
    6. kvě 2019    Čtené 517x

    Test Linteo Baby

    Měli, teda vlastně měly jsme (my holky) tu možnost vyzkoušet českou kosmetiku Linteo Baby. Balíček nám dorazil od přepravce a my mohly začít s rozbalováním a testováním 🙂

    Co se týče kosmetiky, jsem hodně vybíravá, a o to více, pokud se jedná o kosmetiku pro miminka. Sama jsem ekzematik (ale momentálně bez potíží) a děti mají sklon k atopii po mně. Mám své osvědčené značky a taky razím zásadu "méně je více". Myslím, že pro citlivou pokožku je to lepší.

    Mycí gel je hodně krémový, skoro bych řekla napůl mýdlo, napůl tělové mléko. Zdá se mi, že nevysušuje a rozhodně nedráždí pokožku. Zkoušela hlavně Ema (3 měsíce) ale taky já, je opravdu příjemný.

    Tělové mléko má příjemnou jemnou vůni, žádná silná parfemace. Malá po něm měla jemnou pokožku bez jakéhokoli začervenání. Jinak jsem jí ho spíše zabrala já a mohu ho pasovat na své momentálně nejoblíbenější tělové mléko.

    Krém na opruzeniny jsme použily párkrát, malá naštěstí opruzeniny nemá a já ji preventivně nemažu. Je to mast s obsahem zinku, takže ideální na opruzeniny a podobné potíže. Mast trochu hrudkuje, ale to mi dělaly i jiné krémy s obsahem zinku.

    Přebalovací podložka je opravdu krásně tenká a prošívaná takže si zachovává svůj tenký tvar. Krásně se vejde do kabelky.

    Vlhčené ubrousky jsou také jen jemně parfemované a nedráždí pokožku. Ty modré jsou pocitově "mokřejší", červené spíše více olejové a texturou více "látkové". Oboje se osvědčily a nezpůsobily žádné začervenání.

    Celkově jsem opravdu mile překvapená. Tato kosmetika podle mě opravdu bude vyhovovat i dětem s citlivou pokožkou. Je jen jemně parfémovaná a nedráždivá, velice jemná a cenově výhodnější než jiné ověřené značky 🙂

    #zkusenosti_linteo_baby

    Patriček testuje řadu Linteo Baby

    Ahoj holky,
    byli jsme vybráni k testování produktů české značky Linteo, konkrétně řady Linteo Baby, která je na trhu od roku 2007.
    Balíček s produkty mi dorazil hned v úterý po Velikonocích. Nafotila jsem obsah a začínáme s mým synem testovat. V balíčku jsme našli 6 výrobků této značky - mycí mléko a šampon v jednom, tělové mléko, krém na opruzeniny, dvoje vlhčené ubrousky a přebalovací podložky.
    Průběžně budu přidávat fotografie a recenze na daný produkt.
    #test_linteobaby
    #recenze

    (9 fotek)
    konik_testuje
    12. dub 2019    Čtené 3354x
    Image title

    Vaše zkušenosti s českou kosmetikou Linteo Baby

    Dětská pokožka si zaslouží speciální péči. Proto se jí snažíme dopřát to nejlepší. Produkty Linteo Baby se starají o to, aby byla každodenní péče o pokožku vašeho miminka vždy velkým dobrodružstvím, na konci kterého je nejen spokojené a šťastné dítě, ale také spokojená maminka. Je to tak jednoduché ;)

    Co budeme testovat

    České výrobky Linteo Baby  zcela respektují vlastní tvorbu ochrany dětské pokožky tím, že nezasahují aktivně při její tvorbě a obnově, ale pouze přirozenou cestou pomáhají vyživovat, hydratovat a regenerovat a navíc jsou v souladu s přírodou. Vzhledem k velmi jemnému složení je kosmetika vhodná již pro novorozence (miminka 0+). Výrobky Linteo Baby  jsou vhodné také pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem vytvářet pocit bezpečí sjednocením vůně matky a dítěte. Kdo by nechtěl vonět stejně jako to malé stvoření?

    Testovat budeme balíček produktů, který se postará o vaše miminko v každé situaci:

    Dětské mycí mléko a šampon Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským jemně čistí pokožku celého těla a chrání ji před vysušením. Má regenerační a pečující účinky. Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékařského. Přírodní oleje z mateřídoušky, rozmarýnu, tymiánu a levandule dodávají mycímu mléku jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidňuje před spánkem. Zlatavá barva výrobku je způsobena obsahem extraktu z květů Bio měsíčku lékařského.

    Tělové mléko Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským přirozeným způsobem vyživuje, chrání a pečuje o pokožku celého těla. Bylinné výtažky z rozmarýnu, tymiánu a levandule dodávají tělovému mléku jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidňuje před spánkem. Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku, vyživuje pokožku do hloubky a navrací jí jemnost a pružnost. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

    Ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby ošetřuje dětskou pokožku a chrání před vznikem opruzenin. Krém s oxidem zinečnatým, BIO měsíčekem lékařským a včelím voskem má ochranné a regenerační účinky. Vytváří na kůži voděodolnou ochrannou vrstvu, která brání nadměrnému přístupu vlhkosti a zároveň dovoluje pokožce dýchat. Krém s přírodním olejem z mandlí, kokosovým olejem a bambuckým máslem pokožku vyživuje, hydratuje a zvláčňuje.

    Dětské přebalovací podložky Linteo Baby jsou vhodné na doma i cestování.

    Součástí podložky je spodní nepropustná vrstva proti prosáknutí. Prostřední vrstva, absorbent, zajišťuje maximální vstřebání tekutiny a poskytnutí sucha po celou dobu přebalování. Horní vrstva je vyrobena z netkané textilie s embosem (pravidelné rýhy), které způsobují rovnoměrné vstřebání tekutiny. Potvrzení státního zdravotního ústavu garantuje kvalitu a bezpečnost tohoto výrobku.

    Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and fresh obsahují jemné mléko s výtažky z aloe vera. Čistí, hydratují, a chrání pokožku před tvorbou opruzenin. Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko vzniku alergií. Udržují přirozené PH pokožky, bez alkoholu, dermatologicky testované.

    Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and Cream jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Čistí, zjemňují a chrání pokožku před tvorbou opruzenin. Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko vzniku alergií. Udržují přirozené PH pokožky, bez alkoholu, dermatologicky testované.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s miminkem, které má méně než 6 měsíců. Maminky by měly být komunikativní, aktivní a musí rády fotit. Měly by se zajímat o (nejen) dětskou kosmetiku a být připravené podělit se s ostatními maminkami Modrého koníka o průběhu testování.

    Jak se zapojit

    Chtěli byste spolu s vašimi nejmenšími testovat produkty Linteo Baby? Napište nám do komentáře, jaké kosmetické produkty jsou součástí každodenní péče o vaše miminko

    Nezapomeňte nám napsat věk miminka a prozraďte nám, jestli má váš poklad normální pokožku nebo sklony k její citlivosti.

    Čas na zapojení máte do neděle 14. 4. 2019 a v pondělí 15. 4. 2019 vybereme 10 z vás. Spolu se svými mimi si tak můžete dopřát tu nejlepší péči.

    Budeme sa těšit na vaše komentáře a držet vám palce

    konik_testuje

    Dámská kabelka schovává mnoho věcí. Ale ta na přebalování toho umí skrýt ještě víc 😉.
    Který z těchto produktů v ní nesmí chybět? 3 srdíčka čekají na každou z vás ❤

    A) Vlhčené ubrousky
    B) Krém na opruzeniny
    C) Přebalovací podložky

    Ještě pořád máte čas zapojit se do testování produktů, které se hodí do přebalovací tašky: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-ceskou-kosmetikou-lint-5vjyhl/

    #test_linteobaby

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    1. dub 2019    

    Je něco víc než jemná a voňavá dětská pokožka? Vůně jemné pokožky u miminka je přímo závislost.

    Jakou dětskou kosmetiku máte nejraději?

    A) Bez vůně
    B) Jemně parfémovanou
    C) S intenzivní vůní

    Zapojte se do téhle naší voňavé ankety a odměníme vás 3 srdíčky ❤

    Už za týden budeme testovat dětskou kosmetiku, tak sledujte náš profil a nechte se překvapit 😉

    #test_linteobaby