lucie7411
    26. bře 2022    Čtené 68x

    Testování kapslí Persil Sensitive

    Díky Modrému koníku jsem měla možnost otestovat gelové prací kapsle Persil Sensitiv 4in1. Ke kapslím jsem byla vždy skeptická, bála jsem se, že se nerozpustí tak, jak mají. Díky testování jsem se přesvědčila, že opak je pravdou. Kapsle se krásně rozpustí.

    Máme 4 děti a z toho 2 s velmi citlivou pokožkou. Bála jsem se změny, abych dětem neublížila. Nakonec proběhlo vše bez reakce na nový prací prostředek. Kapsle mají velmi jemnou, příjemnou, nevtíravou vůni. Prádlo svěže voní. Jediné s čím si kapsle neporadily jsou skvrny od jídla. S tím mají, bohužel, i jiné prací prostředky problém, anebo máme děti extra čuníky. 🙂

    Testování mě potěšilo a, hlavně, přesvědčilo o tom, že kapsle se opravdu rozpustí. 🙂🙈 

    Z naší strany kapsle Persil Sensitive 4in1 doporučuji i vám. 

    Ještě jednou děkuji za možnost testování Modrý koníku.

    #recenze_persil_sensitive_4v126

    okinkaa
    26. bře 2022    Čtené 44x

    Testování kapslí persil discs sensitiv 4v1

    Měla jsem tu možnost díky MK vyzkoušet kapsle Persil Discs Sensitive 4v1. Prostředek je super až nad moje očekávání jen s jednou malou chybičkou a to, že nevypere všechny fleky od dětských příkrmů. A to jsem zkusila již několik tablet i gelů na této bázi a nic. ☹ Prala jsem na různé stupně i programy. Vyzkoušela jsem je snad na milion způsobů. Jsou vhodné jak na bílé, tak i barevné prádlo. Já zkusila i na černé prádlo a musím říct, že vše proběhlo naprosto v pořádku, tak jak mělo. Prala jsem jak dětské zvlášť, tak vše dohromady.

    Můj malý syn je alergik, a tak jsem vždy hledala prací prostředky pro citlivou pokožku, které by mu nejlépe vyhovovaly. A ve finále byly komplexní i na běžné praní. A to vše mi splnil Persil Discs Sensitive 4v1.

    Prádlo po vyprání příjemně voní. Mě teda voní, ale chápu, že někomu vonět nemusí. Kdo je třeba zvyklý na více parfumované prostředky. Pro mě je velice příjemný a svěží jako čerstvý letní vánek. 

    Tímto bych všem chtěla doporučit tento prací prostředek. A to nejen maminkám s malým dítětem, které mají doma miminko s citlivou pokožkou stejně jako já.

    A proto ještě jednou všem doporučuji Persil Discs Sensitive 4v1. Věřím, že budete stejně spokojení, alespoň tak jako jsem byla já! Já budu kupovat kapsle dál. I nadále zůstanou mým věrným pomocníkem v domácnosti.

    Všem dekuju za pozornost při této mé malé recenzi. A přeji vám všem spokojené praní s Persil Discs Sensitive 4v1. 😊

    #recenze_persil_sensitive_4v126

    konik_testuje
    24. bře 2022    Čtené 25x

    S citem k citlivé pokožce

    Narození děťátka nám změní život. V dobrém smyslu slova, ale přiznejme si, že je to občas opravdu náročné. Se srdcem na dlani děláme všechno proto, aby naše malé poklady byly spokojené, zdravé, a aby jim nic nechybělo. S láskou vybíráme každý kousek dětské výbavičky a připravujeme se na příchod toho malého hurikánu, který roztočí nejen naše životy, ale také buben pračky. Pokud jste si doposud mysleli, že perete často, vězte, že s příchodem dítěte, se u vás pračka nezastaví. Mezi klíčové položky výbavičky pro miminko určitě patří také šetrný prací prostředek. My v redakci Modrého koníka jsme jeden, určený obzvlášť k praní dětského oblečení, otestovali.

    Představujeme vám Persil Discs 4v1 Sensitive, prací kapsle speciálně vyvinuté pro osoby s citlivou pokožkou. Jsou vhodné zejména pro praní dětského oblečení, ale i pro alergiky. Jejich pokožka vyžaduje zvláštní péči, neboť povrchově aktivní látky v čisticích prostředcích mohou způsobit její vysoušení či alergické reakce.

    Líbí se nám, že složení pracích kapslí Persil Discs 4v1 Sensitive 26respektuje citlivou pokožku. Obsahují pouze přírodní ingredience bez barviv a konzervantů, jako přírodní mýdlo či mandlové mléko. 

    Prádlo po vyprání vonělo příjemně, ale velmi jemně. Nečekejte tedy žádnou intenzivní, pronikavou vůni, ta u pracího prostředku určeného pro citlivou dětskou pokožku ani není žádoucí. Hypoalergenní parfém, který nedráždí pokožku, propůjčí oblečení opravdu jen velmi decentní vůni Aloe Vera. Vyprané oblečení je příjemně svěží i delší dobu po uložení do skříně.

    Jelikož se jedná o kapsle, velkou výhodou je jejich praktičnost. Podle míry znečištění a množství prádla, vložíte do bubnu 1, 2 nebo 3 kapsle. Mile nás překvapila i prací síla. Kapsle si velmi dobře poradily s běžnými skvrnami na oblečení. Kapsle se rozpustila úplně i při nízkých teplotách. Výrobek je přirozeně dermatologicky testován a certifikován ECARF. 

    Každá máma ví, že jakýkoli pocit nepohodlí, dokáže děťátko pořádně rozladit. Nemluvě o nepříjemné alergické reakci či podrážděné a zarudlé pokožce, jako následku nevhodně použitého pracího prostředku.

    Mnozí z naší redakce máme doma malé „citlivky“, které si jakýkoli přešlap při praní tvrdě odskáčou. Praxe nás naučila, že dětské oblečení je nezbytné před prvním nošením vyprat na nejvyšší možné teplotě. Díky tomu odstraníte všechny chemikálie a nečistoty, které se mohly v látkách usadit. Následně už stačí jen svědomitě vybírat takové prací prostředky, které jsou šetrné k dětské pokožce. Kapsle Persil Discs 4v1 Sensitive během testování nezpůsobily žádnou nežádoucí reakci pokožky. Nás v redakci Modrého koníka přesvědčily, že jsou tou správnou volbou a můžeme je s čistým svědomím doporučit.

    vaseli16
    22. bře 2022    Čtené 52x

    Test Persil Sensitive kapsle 4v1

    Dostala jsem možnost otestovat kapsle na praní  Persil Sensitive s aloe vera vhodný i pro alergiky.

    Mám doma syna (2,5 roku) a dvouměsíční miminko. Staršímu synovi se opakovaně dělal na zadečku a nožičkách jakýsi lišej, nebo jak to nazvat, ložiska suché pokožky, tak jsem se zkusila přihlásit do testování. Celé rodině pPeru v gelu Persil sensitive, ale i přesto ložiska nezmizela.

    Na testování jsme měli týden, což byl dostatečný čas vzhledem k tomu, že kluci naplní pračku klidně za jediný den, v lepším případě dva dny. Co se nás týkalo, vyprala jsem v kapslích ložní prádlo, ručníky, bundy, partnerovi montérky, spodní prádlo a běžné denní oblečení.

    Mile mě překvapila příjemná nedráždivá vůně, máme rádi když prádlo voní, ale nesmí to být zas extrém, což kapsle splňují a prádlo voní i po vysušení prádla v sušičce.

    Stejně jako u jiných kapslí nemusím řešit dávkování, prostě vhodím kapsly do zadní části bubnu, na to dám prádlo a můžu prát, což třeba u gelu nejde a občas se mi stane, že dávku přetáhnu a dám zbytečně moc.

    Čeho jsem se trochu obávala, bylo to, aby se kapsle pořádně rozpustily. Nejednou se mi stalo, že se kapsle nerozpustila, jak měla, a konkrétně na tmavém prádle byly slizké flíčky jak od slimáka a musela jsem prát znovu, ale Persil Sensitive kapsle se rozpustily dobře i při plnější pračce.

    V balení je 38 kapslí a dá se koupit v akci za 299,- což vychází na 1 kapsli zhruba za necelých 8,- což je trošku dražší než jiné prací prostředky této firmy v poměru cena/dávka, ale člověka to nezruinuje a syn nemá už po týdnu tak suchou pokožku, takže ty peníze za to stojí.

    Jediné, v čem mě kapsle zklamaly, bylo, že nevyperou odolnější skrvny, třeba od rajské a jiných, stejně obtížných, skvrn.

    Sečteno podtrženo, u nás si kapsle své místo našly.

    ➕ Příjemně voní

    ➕ Dobře se rozpouští

    ➕ Snadné dávkování

    ➕Jsou hypoalergenní

    ➖ Neporadí si se všemi druhy skvrn

    #recenze_persil_sensitive_4v126

    #test_persil_sensitive
    Prisel v pondeli a maly se hned zajimal, co je v balicku🤣 tak jsem zvedava, jak mu bude vyhovovat, jelikoz prave on ma doma nejvic problemy s ekzematickymi lozisky

    (2 fotky)

    Praní naše každodenní. Ptát se, jestli máte tuto činnost v oblibě, je asi zbytečné. Jednoduše je to naše každodenní rutina. Nyní od vás chceme, abyste si vzpomněly na své začátky v roli hospodyňky. Podařilo se vám něco při praní pořádně zmrvit?

    1. Ne, vždy si dávám pozor.
    2. Barevné prádlo s bílou a katastrofa byla na světě.
    3. Vysoká teplota vody umí opravdu zmenšit oblečení i o dvě čísla.

    Ať už jste vypraly bílé s červeným nebo z manželovy košile udělaly crop top, nezmeškejte testování Persil Discs Sensitive 4v1, určené pro každou maminku s malým miminkem, která hledá bezpečný způsob praní. Přihlásit se můžete zde: https://www.modrykonik.cz/recenze/gelove-praci-kapsle-persil-discs-sensitive-4v1/

    #test_persil_sensitive

    *Udržujte mimo dosah dětí.

    konik_testuje
    28. únor 2022    Čtené 1910x

    Zkušenosti s Persil Discs Sensitive 4v1

    My mámy musíme dělat kompromisy neustále. Jsme mistryněmi v tom, aby byl vlk sytý, i ovce zůstala celá. Ale u činností, které vykonáváme každodenně, jako je například praní, na ústupky není prostor. Od pracího prostředku očekáváme, že bude šetrný k pokožce, že v něm můžeme vyprat prádlo pro sebe i děti, bílé i barevné, a v neposlední řadě, že si skutečně poradí se skvrnami. Vy budete mít možnost jeden takový prací prostředek zanedlouho testovat.

    Co budeme testovat?

    Pokud hledáte prací prostředek, speciálně vyvinutý pro osoby s citlivou pokožkou, který je vhodný zejména pro praní dětského oblečení, ale i pro alergiky, Persil Discs Sensitive 4v126 jsou tou správnou volbou. Jsou bez barviv a konzervantů, dermatologicky testovány, obsahují složky na přírodní bázi. Hypoalergenní parfémování nedráždí pokožku, ale propůjčí vašemu oblečení jemnou, velmi decentní vůni aloe vera. V neposlední řadě se jednoduše dávkují a dokážou perfektně odstranit skvrny, zatímco jsou opravdu velmi šetrné k vláknům oblečení.

    Koho hledáme?

    Hledáme 23 novopečených maminek s malým miminkem, které upřednostňují bezpečný způsob praní. Maminky, kterým není lhostejné složení pracích prostředků a dbají o to, aby využívaly takové, které nezpůsobují alergii či podráždění pokožky. Měly by být aktivní, komunikativní a ochotné podělit se s ostatními maminkami na Modrém koníku o průběh testování. Pokud jste se v popisu našly, pak hledáme právě vás!

    Jak se zapojit?

    Zapojte se spolu se svým děťátkem do tohoto testování a vyzkoušejte účinek Persil Discs Sensitive 4v1 na vlastní kůži. Stačí, když nám do komentáře pod tímto článkem napíšete, zda preferujete šetrné složení pracího prostředku, vhodné i pro citlivou pokožku, na praní pro celou rodinu, nebo perete dětské oblečení zvlášť. Nezapomeňte napsat věk svého děťátka a klidně připojte i nějakou fotku.

    Čas na zapojení máte do neděle 7.3.2022 a během následujícího týdne vybereme 23 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře a fotografie.

    konik_testuje

    *Udržujte mimo dosah dětí.

    Výběr pracího prostředku pro nového člena rodiny dokáže někdy doslova zamotat hlavu. Jeden je určený pro citlivou dětskou pokožku, ale nevoní. Druhý hezky voní, ale dobře nevypere. Která vlastnost pracího prostředku je pro vás při výběru ta nejpodstatnější?

    A. Musí být především šetrný k citlivé dětské pokožce.
    B. Musí si poradit s odolnými skvrnami.
    C. Musí krásně vonět.

    Pokud při praní nechcete dělat kompromisy a vybírat si mezi šetrností, vůní či prací silou, nezmeškejte testování, které jsme si pro vás připravili. Sledujte nás a vyzkoušejte prací prostředek určený k praní prádla vašich miminek.

    #test_persil_sensitive

    *Udržujte mimo dosah dětí.