kolka357
    1. zář 2019    Čtené 509x
    Televize Samsung QE55Q85

    Testování televize Samsung

    V následujícím článku bych vás ráda seznámila s televizí Samsung QE55Q85, kterou jsem měla možnost díky Modrému koníku a společnosti Samsung testovat.

    DORUČENÍ a INSTALACE  

    Když se na Modrém koníku objevila možnost testovat televizi od Samsungu, moje srdce poskočilo radostí. S manželem jsme totiž této značce televize věrní už od doby vysokoškolských studií. Bylo mi hned jasné, že si tuhle šanci nenechám ujít a zkusím se do testování přihlásit. Málem jsem prošvihla termín a svůj příspěvek jsem napsala poslední možný den asi 2 hodiny před půlnocí. Když mi o 2 dny později přišla zpráva, že jsem byla vybrána na testování, nechtěla jsem tomu věřit a myslela jsem si, že došlo k omylu. 

    Všemu jsem začala věřit až v době, kdy jsem byla telefonicky kontaktována přímo ze Samsungu ohledně termínu doručení. Paní si se mnou také potvrdila typ televize, kterou budou doručovat a adresu, kam ji povezou. Také se mě zeptala na to, zda bydlíme v bytovém či rodinném domě a následně na patro a zda máme či nemáme výtah. Jako poslední chtěla vědět, zda se bude televize instalovat přímo na zeď nebo bude stát na nožičkách. 

    V den plánovaného doručení jsem byla dopoledne kontaktována přímo technikem a informoval mě, že právě televizi naložil a přibližně za 30 minut ji bude s kolegou doručovat. Jak technik slíbil, tak se také stalo a za půl hodinky ji už s kolegou nesl k nám do 3. patra bez výtahu. Technici také donesli speciální držák pro bezmezerovou instalaci televize na zeď a potřebné nářadí pro vrtání do zdi a instalaci tohoto držáku. Následně sundali naši starou televizi a držák ze zdi, a poté přivrtali držák nový a umístili na něj námi testovanou televizi. Po instalaci na zeď následovalo zaškolení a možnost pokládat dotazy. 

    My s manželem jsme si celou instalaci užívali, i když jsme oba techničtí typy a nedělá nám problém si cokoliv namontovat a zprovoznit, tak tohle byla naprostá paráda - jen sedět a koukat, jak někdo vše udělá za vás. Ještě mi nedá, abych nezmínila, že technici televizi upevňovali v rukavicích a po bytě nám chodili v návlecích. V úplném závěru vše po sobě uklidili a odnesli veškerý obalový materiál. Celá instalace tedy proběhla na 1*.

    DESIGN TV

    Televize Samsung QE55Q85 disponuje úhlopříčkou 55" (138 cm), váží 18 kg (bez stojanu) a je ohraničena tenkým stříbrným rámečkem. Celkový koncept této nové řady televizí Samsung je směřován k čistému vzhledu tak, aby televize doslova splynula se zdí. K tomu, aby se televizor stal přirozenou součástí vašeho interiéru, pomáhají 3 vychytávky - NoGap Wall Mount, One connect box a Ambient Mode. V této části recenze se nejen s nimi seznámíte.

    NoGap Wall Mount

    Jedná se o speciální držák od společnosti Samsung, který umoňuje upevnit televizor na zeď tak, aby nevznikla žádná zbytečná mezera mezi televizí a zdí. Televize v zadní části disponuje otvorem, do kterého držák krásně zapadne. Díky tomuto držáku s kloubem je možné televizi na zdi upravit do ideální pozice - ať už se jedná o naklonění nebo třeba srovnání do roviny, s tímto držákem opravdu nic není problém. Především možnost srovnání do úplné roviny velmi oceňuji, ne vždy se totiž podaří držák přivrtat 100 % rovně a na takto velké ploše je každý milimetr znát. Jen ta pořizovací cena tohoto držáku by nemusela být tak vysoká, na většině webových stránek jsem ho našla za cenu 3790 Kč.

    One Connect Box

    Většina z nás má k televizi připojeno několik zařízení, ať už se jedná o domácí kino, herní konzoli, satelitní přijímač nebo třeba pevný disk. Každé zařízení je potřeba k televizi připojit vlastním kabelem. Samsung si s tímto poradil opravdu geniálně. Vytvořil totiž one connect box, který se připojí do elektrické sítě a s televizí se spojí tenkým, průhledným kabelem. Každé další zařízení, které chcete připojit k televizi, spojíte přímo s boxem. Box můžete schovat do skříňky pod televizi, klidně za zavřená dvířka. S dálkovým ovladačem komunikuje pomocí bluetooth, a tak není potřeba, aby byl umístěn viditelně. BOX nabízí 4 HDMI porty, 3 USB 2.0 porty, vstupy pro antény (DVB-T2 a satelitní), LAN, CI slot a optický zvukový výstup.

    Ambient Mode

    Pokud se na televizi nedíváte a nechcete, aby vám na zdi visel jen velký černý obdélník, můžete televizi přepnout do režimu Ambient. Jedná se vlastně o interaktivní pozadí, vybírat můžete z již přednastavených nebo si můžete vytvořit své vlastní z fotografií. Pokud máte za televizí nějakou pěknou tapetu, lze pomocí mobilní aplikace tuto tapetu vyfotit a následně promítat v režimu Ambient na televizoru. Televize pak opravdu na zdi není skoro vidět. Tuto poslední možnost snad v blízké době vyzkouším. S manželem se totiž chystáme vytapetovat zeď za televizorem, a tak jsem sama zvědavá, jak to ve skutečnosti funguje. Spotřeba energie v režimu Ambient činí 0,5 W, což je oproti zapnutému stavu, kdy je spotřeba 157 W, opravdu malinko.

    One Remote Control

    Ke každému televizoru také neodmyslitelně patří dálkový ovladač. K této televizi náleží elegantní, úzký ovladač s kovovým tělem. Jeho název je odvozen od jeho hlavní funkce a tou je možnost ovládat s ním všechna ostatní zařízení, která jsou k televizi připojená. Tohle se Samsungu opravdu povedlo - jedním ovladačem teď mohu ovládat také herní konzoli XBOX a naše mediální centrum KODI. Ovladač také disponuje mikrofonem a televizi tak lze ovládat hlasem. Češtinu však bohužel nepodporuje. Ovladač se mi líbí pro svou jednoduchost a pár tlačítek. Pro mě jsou zbytečná 3 spodní tlačítka - Netflix, Prime Video a Rakuten TV - raději bych uvítala možnost si tato tlačítka naprogramovat sama.

    FUNKCE TV

    Pro mě nejdůležitější funkcí televize je kvalitní obraz a zvuk. Televize disponuje procesorem Quantum 4K, který používá speciální algoritmus pro zobrazení ostřejších záběrů a upravuje zvuk podle přehrávané scény a podmínek v místnosti. Díky umělé inteligenci, kterou je televize vybavena, pak sama vylepšuje libovolný obsah téměř do kvality 4K. Rozlišení displeje je 3840 x 2160. Z obrazu i zvuku jsem opravdu nadšená. Samsung je v tomto směru opravdu sázka na jistotu. Co se mi ještě opravdu líbí je rychlost televize. Vyberu si aplikaci, potvrdím a už ji mám spuštěnou. Člověk, který nesnáší čekání na cokoliv, tohle opravdu ocení.

    Za další neméně důležitou funkci považuji jednoduchost ovládání. Tady jsem také velmi spokojená. Menu televize se zobrazuje v podobě velkých ikon aplikací, které si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ. Ikony můžete do nabídky přidávat, ale také je ubírat přesně podle toho, které aplikace využíváte a naopak.

    Za dobu testování jsem vyzkoušela aplikace Spotify, Netflix, AppleTV, SledováníTV a Youtube. Všechny jsou velmi povedené.

    Jablíčkáři ocení jistě funkci AirPlay, kdy mohou obsah svého telefonu promítat na televizi. Veškeré fotografie či videa si tak snadno a rychle prohlédnete na velké obrazovce.

    ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ

    Nejspíše se budu opakovat, ale s televizí jsem velmi spokojená. Nadchnul mě nejen její design, ale také kvalitní obraz a perfektní zvuk. Opravdu chválím jednoduché a intuitivní ovládání a možnost přizpůsobení obsahu dle svých požadavků. Věřím, že nám televize bude úspěšně a bezproblémově sloužit několik let a my s ní budeme stále spokojeni. V závěru bych ráda poděkovala společnosti Samsung a Modrému koníkovi za možnost testovat tuto úžasnou televizi. Děkuji.

    sitemaka
    11. pro 2018    Čtené 262x

    Peru jako královna s pračkou Quick Drive

    Když se tady objevilo, že se budou testovat pračky Samsung, nechalo mě to chladnou, ani psát jsem nechtěla, jaká je totiž šance, že zrovna mě vyberou. Ale pak jsem si řekla, že za napsání pár slov nic nedám a napsala. Když jsem o několik dní později uložila syna, uvařila si kávu a šla se podívat, co se tu děje nového, svítila mi tam jedna soukromá zpráva, tak jsem klikla.

    Ahoj,
    s radostí ti oznamujeme, žes byla vybrána pro testování pračky Samsung. Gratulujeme!

    No co Vám budu povídat, seděla jsem a koukala na tu zprávu jak tele. Pak mi to došlo, tak jsem honem volala manželovi, abych se o svou radost podělila. Poslala jsem dle instrukcí svoje kontaktní údaje pánovi ze Samsungu a čekala.

    A čekala a čekala a ze Samsungu se nikdo neozýval, jen tady z MK mi chodili zprávy, co je nového, jestli už se někdo ozval... Neozýval se nikdo a já už pomalu přestávala věřit, že nějaké testování bude. A pak... 23.10. zazvonil telefon a moc milá paní ze Samsungu se se mnou chtěla domluvit, kdy mi mohou pračku přivézt a nainstalovat. Ted den D byl 30.10. dopoledne.A já se zas začala těšit.

    30.10. v půl druhé odpoledne zastavilo před naším barákem auto a na první pohled bylo vidět co nám veze. Pán, který nám pračku dovezl byl veliký sympaťák, musela jsem mu rozšířit obzory a vzsvětlit mu, co je to Modrý koník a on mi za to krásně vysvětlil, jak zacházet a jak se starat o naši novou pomocnici a povídání s ním bylo tak fajn, že jsem vám to zapomněla dokumentovat.

    Nahoře na pračce je krásný stříbrný volič cyklu. Displej, který zobrazuje informace o atuálním programu a odhadovaný zbývající čas. Pokud dojde k potížím, zobrazí se informační kód. Vedle displeje jsou ještě dalsí volitelné ikonky:

    TEMP: stisknutím změníte teplotu vody pro aktuální program.

    RINSE: stisknutím změníte počet máchání u aktuálního cyklu.

    SPIN: Stisknutím změníte čas odstřeďování pro aktuální program.

    OPTIONS: stisknutím tlačítka vzberete možnost. Dostupnost voleb závisína cyklu.

    BUBBLE SOAK: Bubble soak pomáhá odstranit širokou škálu odolných skvrn. Po výběru funkce bubble soak je prádlo důkladně namočeno ve vodních bublinkách, což zajištuje účinné praní.

    EASY IRON: Snadné žehlení! Rychlost odstřeďování se snižuje, aby se zmenšilo pomačkání prádla.

    SMART CONTROL: po stisknutí smart control můžete pračku ovládat pomocí mobilního zařízení.

    Pračka nabízí spoustu pracích programů na různé druhy prádla. Některé jsem si velmi oblíbila, jiné mi naopak nevyhovují, nebo mě mrzí, že nejdou upravit.

    BAVLNA: Pro bavlnu, prostěradla, ubrusy, spodníprádlo, ručníky nebo trička. Čas praní a počet cyklů máchání je automaticky nastaven dle náplně. Můj nejoblíbenější program! Teplota je 40 a jde zvednout až na 90, otáčky 800-1400.

    EKO BAVLNA: Optimální výkon při nižší spotřebě energiepro bavlnu, prostěradla, ubrusy, spodníprádlo, ručníky nebo trička. Za účelem úspory energie může skutečná teplota praní nižší než specifikovaná teplota. Tento program jsem si taky velmi oblíbila, jsem doma, nikam nespěchám, takže mi nevadí, že je program delší, ale šetří energii.

    SYNTETIKA: Pro blůzy nebo trička vyrobená z polyesteru (diolen, trevira), polyamidu (perlon, nylon) a podobně. Tenhle program jsem vůbec nepoužila, bez toho můžu být.

    JEMNÉ PRÁDLO: Pro citlivé tkaniny jako vlákno z umělého hedvábí, viskóza a syntetika. Pro nejlepší výkon praní použijte tekutý prací prostředek. Kratší program a u mě měl úspěch, teplota jde nastavit 30-40 stupnů.

    MÁCHÁNÍ A ODSTŘEDOVANÍ:Další máchání po aplikaci aviváže na prádlo.

    ČIŠTĚNÍ BUBNU: Vyčistí buben pračky odstraněním špíny abakterií. Vyčistí gumové těsnění dveří odstraněnímnečistot z těsnění. Proveďte po každých 40 praních bez použití pracího prostředku nebo bělidla. Po každých 40 praních vás pračka automaticky upozorní. Zkontrolujte, zda buben je prázdný. K čištění bubnu nepoužívejte žádné čisticí prostředky. Tahle funkce mi přijde hooodně dobrá! Nevím jak vy, ale já čistila pračku, jen když jsem si vzpomněla, měla na to čas... A tahle si o to řekne sama a ještě stačí zmáčknout jediný čudlík!

    15 RYCHLÉ PRANÍ: Lehce znečištěné oblečení o objemu méně než 2,0 kg, které chcete rychle vyprat. Používejte méně než 20 g pracího prostředku. Použití více než 20 g může zanechat zbytky pracího prostředku. U tekutého pracího prostředku použijte max. 20 ml tekutého pracího prostředku. U tohoto programu jsem byla upozorněna, že ho nemám používat moc často, že se rychleji ničí prádlo, dělají se na něm žmolíky.

    EXTRA RYCHLÝ: Rychlý průběh do 39 minut pro běžné oblečení jako spodní prádlo a košile. Doba cyklu se bude lišit v závislosti na stavupřiváděné vody, náplni a typu prádla.

    SUPER ECO: Technologie Ecobubble pere při nízké teplotěa pomáhá snížit spotřebu energie.

    TMAVÉ OBLEČENÍ: Dodatečné máchání a snížené otáčky odstřeďování zajišťují šetrné praní a důkladné vymáchání.

    VLNA: Specifická vlna pratelná v pračce při náplninižší než 2,0 kg. Funkce cyklu WOOL (VLNA) jemně pulzujea namáčí, čímž chrání vlákna vlny před smršťováním a kroucením. Doporučuje se používat neutrální pracíprostředek.

    OUTDOOR: Pro horské oblečení, lyžařského oblečení asportovního oblečení, které jsou vyrobeny zfunkčních materiálů, jako je spandex, streč a mikrovlákna.Vyhledem k tomu,že mám doma sportovce,další můj hodně oblíbený program.Teplota 40,otáčky nižší a prádla jen do 2 kilo.

    Lůžkoviny: Pro povlečení, prostěradla, přikrývky atd. Nejlepšího výsledku dosáhněte praním pouze 1 typu lůžkovin. Ujistěte se, že náplň je nižší než 2,0 kg. Tento program mě úplně neoslovil, jsem zvyklá prát ložní prádlo na vzšší teplotu, tady jde jen na 40 a i omezení hmotnosti, mě tady trochu zaskočilo...

    Speciální funkcí na této pračce je AddWash. Pro mě top topů! Pokud zapněte pračku a zjistíte, že jste tam něco nedali, nic se neděje. Stačí, když dáte pauzu a přídavnými dvířky, které jdou otevřít až o 130 stupňů, vhodíte zapomenuté prádlo a znovu pračku sepnete.

    ODLOŽENÝ START: Tuhle funkci asi nemusím nikomu představovat. Prostě si start praní nastavíte tak jak potřebujete.

    DĚTSKÁ POJISTKA: Aby děti nebo kojenci nemohly náhodněspustit nebo nastavit pračku, dětskápojistka uzamkne všechna tlačítka kromě tlačítka Napájení. U nás používám, protože nejmladší syn tak strašně rád pere, že bych se možná divila, kdyby mi vypral on.

    SMART THINGS: Pro mě trochu španělská vesnice! Ano nejsem technický typ a tahle aplikace podle mě nepatří mezi ty snadné. Takže tohle u nás testoval, testuje a testovat bude manžel.

    Když nastane problém, je na displeji se ukáže kód, ten najděte v návodu a rychle můžete problém odstranit. Mě se ukázal kod ddC, hned jsem běžela pro návod a zjistila, že se někdo asi nevědomky opřel o malá dvířka a ta se pootevřela, takže stačilo zavřít dvířka a bylo po problému.

    Tak snad jsem vám tady sepsala vše, co by vás zajímalo, kdyby bylo něco, co by vás zajímalo a tady jste se to nedozvěděli, klidně mi napište tady pod článek 🙂

    Nakonec ještě moje malé shrnutí:

    +TICHÁ

    +VELKÝ BUBEN (fakt se tam vejde hoooodně prádla)

    +DVÍŘKA NA DODÁNÍ PRÁDLA (to je veliká paráda, u nás velmi vzužitá)

    +SNADNÁ OVLADATELNOST (zvládají to i naši kluci)

    +VÝBĚR PŘEDNASTAVENÝCH PROGRAMŮ

    +VELMI SROZUMITELNÝ NÁVOD (moc návody nečtu, ale kvůli vám jsem se překonala)

    +PROGRAM NA SKVRNY (opravdu účinný, i když i tak používám a přípravky na skvrny)

    +PROGRAM RYCHLÉ PRANÍ

    +DĚTSKÁ POJISTKA

    +MOŽNOST SLEDOVAT PRAČKU NA TELEFONU

    +FUNKCE ČIŠTĚNÍ BUBNU 

    +JE KRÁSNÁ

    -SLOŽITÁ APLIKACE (ale jak už jsem psala,já jsem na tohle tele)

    -NĚKTERÉ PROGRAMY (ale většinou se dají upravit)

    A to je všeeeee, já jsem s pračkou velmi spokojená, děkuji, že jsem ji pro vás mohla testovat a v testování můžu pokračovat.

    #test_samsung a #recenze 

    pajinka85
    11. pro 2018    Čtené 1329x

    Naše nové kamarádka QDrive Ecobubble - Samsung

    Bylo to v srpnu, byl teplý den a schylovalo se k velké bouřce a pořádnému dešti. Seděli jsme s manželem společně u kávy ve Špindlu a koukali na děti na hřišti. Naše poklidné sezení vyrušil důležitý hovor z manželovi práce. A tak jsem i já vytáhla mobil a zabrousila na MK, kterého jsem už delší dobu zanedbávala. První příspěvek na společné zdi hlásal o možnosti zapojení do testování úžasné pračky od značky Samsung. Moji pračce už nějaký ten rok je a občas už potřebovala rande s panem opravářem. Byla to tedy jedinečná šance, jak přijít k nové "kámošce". Pár dní uteklo a já na to zapomněla. Seděla jsem večer u počítače a upravovala fotky. Během delšího  importu fotek jsem byla zvyklá obhlédnout sociální sítě. A v tu chvíli jsem to zjistila: Gratuluji, byla jste vybrána k testování...

    Ubíhaly dny, týdny a pak i měsíce a ona se stále někde courala. Poslední den října jsem se dočkala. 

    Milý a usměvavý pán zazvonil u dveří a hlásil, že mi veze radost. S manželem pračku usadili na místo, které bylo pro ni připraveno. Prošel se mnou základy, ukázal, jak se pračka nastavuje, zapíná a na co si dát pozor.

    Ještě ten den se začalo testovat. 

    Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, je v češtině, takže i bez návodu si poradíte. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič cyklu. Při zapnutí naskočí můj nejoblíbenější program- Bavlna.

    BAVLNA- 

    nastavená je 40°C a největší počet obrátek při ždímání - 1400 a čas 1 hodinu a 23 minut. 

    Program je určen na ručníky, ubrusy, spodní prádlo a trička. A teplota jde volit až na 90°C. Pokud chcete šetřit energii je tu program.

    BAVLNA eco -

    To je na mě příliš dlouhý program, ale pokud vím, že nepotřebuji šetřit čas, použiji tento program. Jen nejde nastavit nejvyšší teplota 90°C. 

    Syntetika -

    pro oblečení z polyesteru. V základu je teplota nastavená na 40°C , ale dá se zvýšit na 60°C. A čas je delší- 1 h a 59 minut. 

    JEMNÉ PRÁDLO

    Na citlivé tkaniny používám tento program. Je to krátký program o 30 minutách, v základu nastavený na 30°C a lze zvýšit na 40°C. Z pochopitelného důvodu má omezené otáčky na 800. 

    MÁCHÁNÍ A ODSTŘEDĚNÍ 

    Pokud je potřeba třeba dát zvlášt aviváž. 

    VYPOUŠTĚNÍ / ODSTŘEDĚNÍ 

    ČIŠTĚNÍ BUBNU 

    Inteligentní funkce pračky. Hlídá, aby jednou za 40 praní jsme ji nechali pořádně vyčístit na vysokou teplotu. Vyčistí buben pračky a odstraní špínu a bakterie. Vyčistí gumové těsnění dveří odstraněním nečistot. Čistí se bez použití prášku a buben musí být prázdný. Zasahovat do nastavení nelze. 

    LŮŽKOVINY

    U tohoto programu jsem trošku na vážkách. Dětem barevné povlečení v tomto programu peru, stačí 40°C kvůli zachování barev. Ale naše bílé bavlněné a damaškové peru na 60°C a to mi tento program neumožní a má i omezené otáčky. A pro nejlepší vyprání uvádějí pouze 2 kg prádla. 

    OUTDOOR

    Horské a lyžařské oblečení , sportovní oblečení vyrobené z funkčních materiálů. Teplota pouze do 40°C a otáčky do 1200. A pozor-pouze 2 kg prádla na jedno praní. 

    VLNA

    Krátký program na vlnu, 40°C maximálně a otáček pouze 800. Za 38 minut hotovo. 

    TMAVÉ OBLEČENÍ 

    Další můj oblíbený program, který je přednastavený na 30°C a 53 minut, já však zvyšuji teplotu na 40°C. Tento program je obohacen o jedno máchání a má méně otáček. Při sušení v sušičce, ale nejraději dávám nejvyšší otáčky. Sušička to sama zase pěkně narovná. 

    Super ECO

    Technologie Ecobubble pere při nízké teplotě a pomáhá snížit spotřebu energie. Pere 1h a 10 minut, teplota nelze nastavit a prádlo je vyprané stejně dobře jako při klasickém programu. Bohužel má omezení jen na 4 kg prádla.

    EXTRA RYCHLÝ 

    Praní pouze 39 minut. V návodu píší , že je na spodní prádlo a košile , ale má omezení na 40°C. Tento druh peru spíše na 60°C a proto extra rychlý použiji v případě, že potřebuji přeprat jen třeba propocené tričko bez fleků. 

    15 RYCHLÉ PRANÍ 

    To je záchraný bod pouze na 2 kg prádla. Použít malé množství prášku a nepoužívat často. Pere to intenzivně a může oblečení poničit. Takže spíše v případě nouze. 

    Samozřejmostí je FUNKCE ODLOŽENÝ START. To použvám velmi často. Chodím běžně spát o půlnoci a prádlo připravím na praní a start odložím na pátou hodinu, aby ráno bylo vypráno. 

    Další úplně nejlepší věc je funkce AddWash. Pokud zapnete pračku a uvědomíte si, že něco jste tam nedali, nemusíte pračku zastavovat, čekat až se odemkne, vložit prádlo a znovu zapnout. Stačí dát jen pauzu a hned malinkými dvířky přihodit prádlo do bubnu. 

    Funguje to téměř vždy, ale pokud byste trefili zrovna dobu, kdy je pračka naplněna horkou vodou nad 50°C, může se stát, že to vyhodnotí, že vás to tam nepustí. Zatím se mi to nestalo. A pozor při zavírání, abyste nezavřeli prádlo do dvířek, mohlo by se poškodit prádlo, ale i těsnící gumy. 

    DĚTSKÁ POJISTKA

    Toto určitě ocení hodně z vás. 🙂 Po dobu 3 sekund podržíte + a - Já jsem nepoužila ani jednou. Moje kluky to baví a vědí už co mačkat. Hlavně ten nejmladší, ten to učí i Tobíka 🙂

    SMART THINGS

    Pokud máte chytrý telefon s Android a nebo iOS, můžete využít mobilní aplikaci. Je to specifické nastavení, a proto k tomuto určitě koukněte do návodu a ještě asi lépe, strčte návod manželovi. 

    V této aplikaci můžete sledovat v jaké fázi je cyklus a zbývající čas praní, zjištění závady, sledování spotřeby,počet cyklů praní a upozornění potřeby čištění bubnu. Také vám to může provádět týdenní nebo měsíční analýzu o stavu provozu spotřebiče. Dále je tu možnost vytvoření vlastního programu na základě typu materiálu a stupni znečištění. Ale aplikace nás potrápila a někdy funguje a jindy ne. A je poměrně složitá. 

    Hezky se o ni starejte, občas ji dopřejte pořádnou očistu. Čerpadlový filtr se doporučeje čistit 6x ročně, aby se předešlo ucpání. Nejlépe pod tekoucí vodou a starým zubním kartáčkem. Dávkovač pracího prášku jde snadno vyndat  a také vyčistit kartáčkem.

    Odstraňování problému

    Návod si určitě nechte někde po ruce, když přijde chyba, její kód se zobrazí na pračce a vy díky tomu jednoduše v návodu najdete, kde je problém. Chyby jsou popsány srozumitelně. Problém vám pomůže vyhodnotit SmartThings (mobilní aplikace) Odstranění závad jsem nemohla vyzkoušet, naštěstí stále pere bez problému. 🙂 

    Svou původní pračku jsem darovala jedné mamince, která ji moc potřebovala a pračka stále pere. Novou jsem testovala měsíc, za tu dobu už po mně chtěla jedno čištění a do dalšího nechybí moc. 

    Velmi mi vyhovuje rychlost praní. Přesně mi to vychází se sušičkou, takže jen přehazujeme. 

    Po dokončení praní hraje milou melodii, aby dala vědět, že je dopráno. Ale to můžete i sledovat na mobilu a na pračce zvuk vypnout, pokud by vás rušil. 

    V náš uklízecí den stihnu vyprat povlečení a prostěradla celé rodině v rekordním čase a zase v klidu po dosušení povléct. Někdy, když je čůrací noční nehoda, stihnu s tím vším vyprat i celou peřinu a podložku. Dříve jsem to stíhala jen tak tak. 

    Moje shrnutí

    Výhody:

    +tichá

    +jednoduché ovládání

    +rychlé praní 

    +přednastavené optimální nastavení 

    +dodatečné doplnění prádla

    +možnost otevření dvířek okamžitě po doprání, žádná časová prodleva

    +velký buben 

    +ekologické praní při nízkých stupních teploty vody 

    Nevýhody: 

    -u některých programů bez možnosti vyšší teploty 

    -aplikace je náročná a často se odpojuje od pračky 

    -omezení váhy u některých programů

    Děkuji, že jsem dostala možnost testování tohoto úžasného produktu. Pevně věřím, že recenze byla přínosná a pomůže dalším při výběru pračky do své domácnosti. 

    konik_testuje
    31. srp 2018    Čtené 6467x

    Vaše zkušenosti se Samsung Quick Drive. Perte jako královna!

    Aktualizace: Víte jak se dobře pere? Šikovně, efektivně, ekologicky a moderně. Dvě maminky otestovali pračku Samsung Quick Drive a zde si můžete přečíst jejich recenze. Trošku napovíme - tuto pračku si určitě připíšete na svůj vánoční seznam dárků!

    ---

    Máme tu pro vás skvělé testování. Až dvě maminky můžou získat po jednom kusu prémiové pračky Samsung Quick Drive a konečně prát šikovně, rychle a prakticky. Jednoduše bomba.

    Tak čtěte dál, pokud chcete jednoho pomocníka značky Samsung získat domů i vy.

    Co testujeme

    Tato chytrá kráska oblíbené značky Samsung se vyznačuje hned několika vlastnostmi, které jistě oceníte:

    QuickDrive snižuje dobu praní až o 50 % a energetickou spotřebu až o 20 %. Buben pračky se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu. Díky tomu se prádlo v pračce víří rychleji, a proto se vypere efektivněji, účinněji a zároveň šetrně. Aplikace Samsung Q-rator promění mobilní telefon na dálkový ovladač pračky. Po zvolení druhu a množství prádla vám samotná pračka navrhne vhodný program. Umožňuje nastavit, kdy má být prádlo vyprané a pomůže vám i s případnými technickými problémy.

    Zapomněly jste do pračky přidat nějaké oblečení? S pračkou AddWash žádný problém! Pomocí speciálních AddWash dvířek můžete do pračky přidávat prádlo kdykoliv během pracího cyklu. Stačí stisknout tlačítko pauza, otevřít AddWash dvířka a znovu stisknout tlačítko pauza. Nebo například jemnou halenku můžete přidat jen do určité fáze praní, případně nalít aviváž přímo do bubnu pračky.

    Kvalitní a šetrné praní, které zajišťuje technologie Eco-Bubble zaručuje dokonale vyprané prádlo i při nízkých teplotách. Eco-Bubble přemění prací prostředek na aktivní pěnu, která pronikne hluboko do látky a jednoduše odstraní nečistoty, zatímco chrání barvy a texturu oblečení a šetří také energii. Pro skutečně odolné skvrny slouží funkce Bubble Soak, kdy je do klasického programu je přidána další dvaceti minutová fáze, v rámci níž je prádlo ponořeno do aktivní pěny. Tak se všechny odolné skvrny uvolní jednodušeji a rychleji a prádlo je dokonale čisté.

    Digitální invertorový motor se vyznačuje vynikající energetickou účinností, minimálním hlukem a dlouhodobým výkonem. Využívá silné magnety pro tišší a silnější výkon, přičemž spotřebuje méně energie než univerzální motory. Jeho dlouhodobou životnost podporuje i desetiletá záruka.

    Nový typ keramického topného tělesa má antiadhezní povrchovou úpravu, která snižuje tvorbu vodního kamene (ve srovnání s konvenčními topnými tělesy). Patentovaný design zabraňuje tvorbě vodního kamene, který brání tepelné vodivosti. Díky tomu topné těleso udržuje svůj výkon po mnohem delší dobu.

    Koho hledáme

    Hledáme dvě moderní a stylové ženy, které by už konečně chtěly prát rychle, efektivně a na úrovni. Měly by to být ženy, kterým se doma kupí hromady prádla od dětí a manžela, který košile střídá i dvakrát denně.

    Měly by to být komunikativní ženy, které se rády dělí o své názory a aktivní život na sociálních sítích. Navíc Koníka považují za součást svého běžného života, jsou otevřené, přátelské a mají dobrý písemný projev.

    Jak se zapojit

    Abyste získaly jednu pračku Samsung Quick Drive domů na otestování, napište pod tento článek komentář, ve kterém uvedete důvody, proč bychom měli pro testování vybrat zrovna vás. Perete denně a chcete si to zjednodušit? Chcete být odpovědnější k přírodě a šetřit její zdroje? Máte doma alergiky a vše musí být tip-ťop vyčištěno? Jste maniačka na Samsung produkty? Jednoduše napište všechno, co vás napadne a co si myslíte, že by nás mohlo zaujmout.

    A nezapomeňte napsat i něco o sobě. ☺

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 2.9. a 3.9. se pozorně podíváme na vaše komentáře a vybereme dvě šťastné maminky na testování této krásky.

    Na závěr jen doplníme, že pračka dvěma maminkám zůstane. To se vyplatí, ne?

    Mějte se krásně,

    Konik_testuje