konik_testuje
31. srp 2018
6467 

Vaše zkušenosti se Samsung Quick Drive. Perte jako královna!

Aktualizace: Víte jak se dobře pere? Šikovně, efektivně, ekologicky a moderně. Dvě maminky otestovali pračku Samsung Quick Drive a zde si můžete přečíst jejich recenze. Trošku napovíme - tuto pračku si určitě připíšete na svůj vánoční seznam dárků!

---

Máme tu pro vás skvělé testování. Až dvě maminky můžou získat po jednom kusu prémiové pračky Samsung Quick Drive a konečně prát šikovně, rychle a prakticky. Jednoduše bomba.

Tak čtěte dál, pokud chcete jednoho pomocníka značky Samsung získat domů i vy.

Co testujeme

Tato chytrá kráska oblíbené značky Samsung se vyznačuje hned několika vlastnostmi, které jistě oceníte:

QuickDrive snižuje dobu praní až o 50 % a energetickou spotřebu až o 20 %. Buben pračky se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu. Díky tomu se prádlo v pračce víří rychleji, a proto se vypere efektivněji, účinněji a zároveň šetrně. Aplikace Samsung Q-rator promění mobilní telefon na dálkový ovladač pračky. Po zvolení druhu a množství prádla vám samotná pračka navrhne vhodný program. Umožňuje nastavit, kdy má být prádlo vyprané a pomůže vám i s případnými technickými problémy.

Zapomněly jste do pračky přidat nějaké oblečení? S pračkou AddWash žádný problém! Pomocí speciálních AddWash dvířek můžete do pračky přidávat prádlo kdykoliv během pracího cyklu. Stačí stisknout tlačítko pauza, otevřít AddWash dvířka a znovu stisknout tlačítko pauza. Nebo například jemnou halenku můžete přidat jen do určité fáze praní, případně nalít aviváž přímo do bubnu pračky.

Kvalitní a šetrné praní, které zajišťuje technologie Eco-Bubble zaručuje dokonale vyprané prádlo i při nízkých teplotách. Eco-Bubble přemění prací prostředek na aktivní pěnu, která pronikne hluboko do látky a jednoduše odstraní nečistoty, zatímco chrání barvy a texturu oblečení a šetří také energii. Pro skutečně odolné skvrny slouží funkce Bubble Soak, kdy je do klasického programu je přidána další dvaceti minutová fáze, v rámci níž je prádlo ponořeno do aktivní pěny. Tak se všechny odolné skvrny uvolní jednodušeji a rychleji a prádlo je dokonale čisté.

Digitální invertorový motor se vyznačuje vynikající energetickou účinností, minimálním hlukem a dlouhodobým výkonem. Využívá silné magnety pro tišší a silnější výkon, přičemž spotřebuje méně energie než univerzální motory. Jeho dlouhodobou životnost podporuje i desetiletá záruka.

Nový typ keramického topného tělesa má antiadhezní povrchovou úpravu, která snižuje tvorbu vodního kamene (ve srovnání s konvenčními topnými tělesy). Patentovaný design zabraňuje tvorbě vodního kamene, který brání tepelné vodivosti. Díky tomu topné těleso udržuje svůj výkon po mnohem delší dobu.

Koho hledáme

Hledáme dvě moderní a stylové ženy, které by už konečně chtěly prát rychle, efektivně a na úrovni. Měly by to být ženy, kterým se doma kupí hromady prádla od dětí a manžela, který košile střídá i dvakrát denně.

Měly by to být komunikativní ženy, které se rády dělí o své názory a aktivní život na sociálních sítích. Navíc Koníka považují za součást svého běžného života, jsou otevřené, přátelské a mají dobrý písemný projev.

Jak se zapojit

Abyste získaly jednu pračku Samsung Quick Drive domů na otestování, napište pod tento článek komentář, ve kterém uvedete důvody, proč bychom měli pro testování vybrat zrovna vás. Perete denně a chcete si to zjednodušit? Chcete být odpovědnější k přírodě a šetřit její zdroje? Máte doma alergiky a vše musí být tip-ťop vyčištěno? Jste maniačka na Samsung produkty? Jednoduše napište všechno, co vás napadne a co si myslíte, že by nás mohlo zaujmout.

A nezapomeňte napsat i něco o sobě. ☺

Čas na napsání komentáře máte do neděle 2.9. a 3.9. se pozorně podíváme na vaše komentáře a vybereme dvě šťastné maminky na testování této krásky.

Na závěr jen doplníme, že pračka dvěma maminkám zůstane. To se vyplatí, ne?

Mějte se krásně,

Konik_testuje

#test_samsung

Mám doma dvě malé děti, osmiměsíční a devítileté. Starší syn je postižený a díky tomu takové "malé" prasátko, věčně uslintané s fleky na tričkách, které se velice špatně perou. Menší zase vytře bodýčkem kde jaký kout plus většinou používám látkové pleny. Od obou dětí trpí moje oblečení. Vlastně nejčistší je u nás asi manžel, i když z práce na zahradě také není nejčistší. Peru hromady praček týdně z čehož má radost právě starší syn, protože točení bubnu pračky ho naprosto fascinuje - zejména když je v otáčkách ždímání.

27. srp 2018

Ja bych straaaasne moc chtela testovat Samsung quick drive, protoze s jednim dvou a pul letym usmudlankem, miminkem na ceste a manzelem, ktery je sportovec telem i dusi, se u nas pracka i susicka prakticky nezastavi. Navic miluju znacku Samsung a jeji nadcasovany design, krasne by se nam hodil do koupelny 😊

27. srp 2018

Dobrý den, opravdu velmi velmi velmi ráda bych testovala pračku Samsung. A to hned z několika důvodů...
Petru pořád... Respektive pereme, neboť i manžel si tuto činnost poměrně oblíbil a protože se oba řadíme do kategorie "geeků" takovouhle vychytávky a mobilní aplikací bychom obrovsky ocenili a náležitě využili... A že pereme pořád? Ano.. Pereme. Manžel chodí do práce v obleku, takže si asi umíte představit tu spotřebu košilí, zejména teď v létě.... Také máme doma dvě dlouhosrsté kočky, dítě a exémem, manžel je astmstik a nyní začínám pomalu prát pro očekávané miminko.
Tuto činnost bych si opravdu ráda ulehčila, neboť kolotoč: dvouleté dítě - vlastní ambulantní praxe - domácnost - vlastní zájmy... Je práce na 2-3 plné úvazky a cokoliv co mi práci usnadní má u nás dveře otevřené.
Naše pračka už není nejnovější takže bohužel ani příliš úsporná a šetrná k životnímu prostředí. Má vrchní plnění, což jsme tenkrát potřebovali z hlediska úspory místa, nyní se to jež jeví jako značně nepraktické a hodila by se mi pračka plněná předem.
Myslím, že není tajemstvím, že na koníkovi jsem poměrně často a ráda zde debatuji a sdílím postřehy ze života.
Děkuji za přečtení a možnost se přihlásit, těším se na případnou spolupráci. Díky Marika

27. srp 2018

Hezký den, svou pračku aktuálně nesnáším, spíš mi práci přidělává, přijde mi, že si neporadí už snad s ničím. Období příkrmů a skvrny od mrkve máme naštěstí za sebou, teď ale nestíhám prát zabahněné tepláčky a rukávy od čokolády. Košile jsou můj nepřítel na život a na smrt už mnoho let, manžel dělá obchodního zástupce - dokáže vůbec nějaká pračka dobře vyprat límeček, nebo je budu už navždy drhnout u umyvadla kartáčkem? Funkce, kdy se dá do pračky i po zahájení cyklu doplnit kousek oblečení byla asi vymyšlena přesně pro mě, vždy najdu po zapnutí pračky ještě nějakou tu ponožku, na které jsem stála 🙂. Peru každý den i několikrát, takže pokud by tahle fešanda přistála u nás doma, tak bych si s ní snad i dávala polední kávu, tak dobrou kamarádkou by mi byla.

27. srp 2018

Vzhledem k tomu, že máme domácí čistírnu odpadních vod, tak by byla úsporná pračka, co zvládne vyprat skvrny bez zvyšování dávky pracích prostředků, skvělou volbou pro naši domácnost. Dvě děti, z toho starší syn se aktuálně odplenkovává na noc (tj. časté praní počůraného povlečení), dva psi (praní pelíšků a dek) a dále běžné praní dávají breberkám v čističce zabrat. Navíc začne podzim, deštivo a blátíčko, starší syn nastoupí druhým rokem do lesní školky, takže softshell kalhoty a bundu budu určitě zase prát denně 😁 a proč bych testovat měla zrovna já? Protože bych si pračku klidně i koupila, ale poslední 4 měsíce jsme se dali s mužem na veterány 😂😂😂 (=na střídačku se nám kazí obě auta a neděláme nic jiného, než že peníze cpeme do nich ☹ ). Pozitivní zpráva by se po takové době už fakt hodila 😁 PS: Smrti naší aktuální pračky jsme zabránili na konci června sami, když nám opravář odmítl přijet. No nechtěla by Samsung pračka takové šikovné majitele? 😁

27. srp 2018

Velmi rada bych se do testovani pracky Samsung zapojila. Prani je beznou soucasti meho dne a pracka bohuzel obcas nestiha. Funkci AddWash bych ocenila snad nejvice, protoze nemam rada, kdyz konecne naplnim pracku, zapnu a nekde najdu obleceni, ktere se mohlo take prat. Mam rocniho syna, ktery bych rekla je dost velke cunatko a jeho satnik mi nestaci a pracka nestiha. Miminko, ktere prijde v prosinci, se chystam latkovat, takze uspora casu s pranim by se take hodila. A jakozto alergik musim byt pri prani opravdu dukladna a pri vyberu pracky si hlidat programy. A jelikoz prechazime pomalu na Non toxic domacnost, tak by se i pracka setrna k zivotnimu prostredi hodila 😉

27. srp 2018

Jmenuji se Tereza, je mi 29 let, mám manžela a 2 děti. Peru každý den, někdy i 2x. Po přečtení popisu této pračky jsem se do ní zamilovala. Speciální dvířka AddWash jsem marně několikrát hledala na své současné pračce, téměř vždy totiž najdu někde zapomenutý kousek, který už měl být dávno v pračce. Funkce Eco-Bubble je určitě super! Ráda bych prala na nízké teploty, ale zároveň chci mít čisté prádlo, což s touto pračkou nejspíš nebude problém. Manžel pracuje jako svářeč a podle toho vypadají i jeho monterky, takže funkci Bubble-Soak bych určitě využívala hojně. Jo a vlastním telefon Samsung, takže by si určitě s pračkou dobře rozuměl 🙂 Zkrátka bych byla nesmírně vděčná za možnost tuto pračku otestovat a velice ráda bych se poté podělila o svůj názor na ni. 😉🙂

27. srp 2018

Miluji značku Samsung a stejně tak miluju čisté, hebké a voňavé prádlo. S mojí malou dvouletou raubirici jede pračka téměř denně a bohužel ta naše stará už moc nevyhovuje našim potřebám. Radi bychom další miminko a proto by se nám nová kvalitní pračka velmi hodila a jistě by ji ocenil i manžel s dcerou 😊 díky Martina

27. srp 2018

Otevřu koníka a vykoukne na mě pračka..S manželem řešíme téma pračka, protože to co máme doma spíš nepere jak pere a nutně bychom potřebovali něco spolehlivého.
Dala bych fotku teee obr hromady co čeká na vyprání, ale zděsili by jste se.. Někdy silim, hlavně malý dokáže za jeden den zašpinit tolik věcí,že to není ani možný...
Rada bych testovala, chodí mi testování spíš pro miminka,ale to naše už má 7 let,tak mám smůlu,ale pračka by byla uuuuzasne testování a nerozcilovani se u prani 🙂

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Jo, jeste dodatek. Když ne mně, tak ji dejte, prosím, @pipetulaa, mám to k ní kousek, tak budu chodit prát k nim 😂

27. srp 2018

@zmrz_lina 😄😄😄

27. srp 2018

Jmenuju se Tereza a je mi 26 let, s rodinou bydlime v Praze. Testovat takovou pracku chce urcite kazda z nas 🙂. Peru temer denne, musim pridat vzdy machani, protoze syn je alergik a ekzematik a takova pracka by mi urcite prani urychlila 🙂. Ma vynikajici funkce, byla bych vdecna za moznost ji vyzkouset 😍

27. srp 2018

Jelikož jsem máma od zatím jednoho dítěte, v září přibyde další, ráda ušetřím co nejvíc času i peněz. Pračku bych velmi ráda vyzkoušela, on by z ní byl určitě nadšený i můj muž, jelikož jeho zaměstnání je celodenní pobyt venku, takže i on mi do prádla dost přišpívá 🙂

27. srp 2018

Tak tuhle pračku bych potřebovala jako sůl. Všichni jsme doma alergici. Prát musím denně alespoň dvakrát buď se zamaže manžel když dělá neco v dílně, dcera se prožene blátem nebo se jeden z nasich psů vyválí v čemsi. A pak si přijdou ustlat na sedačku Všichni 😂. Mít takového pomocníka je můj sen ❤

27. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Tereza a ráda bych se přihlásila do testování pračky Samsung🙂
Jsme tříčlenná rodina, která se v březnu rozroste o čtvrtého člena a
Pračka je u nás poslední dobou velice ožehavé téma, protože naše stávající není a v podstatě nikdy ani nebyla dostačující na množství prádla, které vyprodukujeme🙂
Zejména tedy můj manžel, který se extrémně potí a za den je schopný se i třikrát převlékat, což v letních měsících ještě znásobuje.
Syn zase začíná být háklivý na špínu a u každého flicku musíme převlékat. Takže u nás není neobvyklé prát týdne i deset várek. Co se týče tichosti motoru, to bych ocenila také , protože můj syn má velice špatný spánek. Takže praní v době jeho spánku je většinou nereálné, pračka ho temer vždy vzbudí, ač je v jiné místnosti. No a o funkci přidání prádla ani nemluvím, to je můj častý problém-vestinou si po deseti minutách praní uvědomím, že jsem tam něco zapomněla dat-takze následný restart a složité a těžké přetáčení bubnu plného vody neni u nás výjimkou.
Když tak čtu vlastnosti pračky, mám pocit, že je dělaná přímo pro nás, respektive pro mě. Ovládání mobilním telefonem je už jenom příjemným bonusem už v tak nadupanych vlastnostech. Přeji šťastnou ruku u výběru a budu doufat, že jednou z vybraných budu i já a moje rodina🙂

27. srp 2018

Jsem pracující maminka ve státní sféře, takže 2x týdně mám dlouhé dny do 18. hodin. Mám doma dvě dcery 10 let a 7 let. Mám doma dvě frajerky, které se i několikrát denně převlékají, takže mám týdně několik praček. Jsem uklízecí maniak a protože v týdnu neuklízím dle mých představ, honím vše o víkendech, takže musím mít vše v jeden den uklizeno, vypráno a vyžehleno, abych neděli mohla věnovat rodině. Navíc moje osmnáctiletá pračka právě dosluhuje, takže nová pračka je teď u nás velké téma a Samsung je jedna značka z těch nad kterou uvažuji 🙂

27. srp 2018

Škoda, že nepřišlo testování o 14dni dříve...po 8letech nám vypověděla moje pračka službu zrovna ve chvíli, kdy jsem si začala prat dětské oblečení na své čtvrté miminko..asi si dokážete představit tu zoufalost 😏😥😁 Ale nebyl čas otálet a vyčkávat na tohle testování a tak jsme si včera šli vybrat pračku novou a dnes už ji mám doma 😊😊
Můj komentář je tedy nesoutěžní a Modrému koníku přeji, aby vybral maminky, které si pračku opravdu zaslouží 😊🍀 Hodně štěstí

27. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Andrea a mam doma 2 letou cacorku a chlapa ktery chodi kazdy den z prace jako 🐷. Kazdy den na me ceka kopa pradla jak od cacorky (uci se na nocanek a papat sama) tak i od manzela co kazdy den namacha a uspini 4 tricka a o kalhotech a ponozkach ani nemluvim 😂 mam doma pracku od baco a ani ne po 3 letech dosluhuje. Samsunga jsem jeste nemela a strasne moc rada bych doma privitala pomocnicka na kazdy den. Pracka samsung vypada fakt krasne a vzdy po ni slintnu jen co ji vidim. Milujem ciste a vonave pradlo ❤️

27. srp 2018

Ano, v životě jsem již vyhrála nejcennější a to jsou moje dvě princezny. 🙂 Jedna skoro 18-ti měsíční a druhá měsíční. No, upřímně, dá to zabrat takhle brzy děti po sobě, ale nelituji a nikdy jsem nelitovala vzhledem k tomu, jak dlouhá a náročná cesta byla k prvnimu dceři. Druhé dítě nám nahoře seslali zcela nečekaně, celé těhotenství měla jméno "zázrak". Ráda bych hlavně pro ty své berusky vyhrála pračku, která mi ušetří čas a já ho budu moci trávit s těmi nejmilovanějšími. Peru fakt denně, jelikož mladší ublinkava a starší prozmenu buď padá nebo papá :- D ocenil by i manžel, který je košilový a rád se převléká, což je kolikrát pro mě nepochopitelné. Nová a inteligentní pračka je pro ajtaka dobrý impulz si ty košile prat sam.

27. srp 2018

Jmenuji se Tereza,je mi 34 let a moje rodina má 5 členů.Bydlíme na vesnici a tak všichni tři chlapečci přijdou domů každý den jako prasátka...Tu hledají na poli poklad,tu staví v lese domeček pro zvířátka,ale také vaří rostlinné lektvary a míchají bahnitou maltu 😀Ale jsou to také sportovci ,takže i jejich fotbalové dresy,plavky a další sportovní oblečení potřebují speciální péči...Takže jako vytížená maminka bych určitě pračku uvítala,úspora času a energie,je u nás vždy vítána...A jako žena bych uvítala i krásný design pračky a manžel by mohl testovat její mobilní využití a kdo ví,třeba by ho praní chztlo a já měla víc času než si myslím 😂😂😂

27. srp 2018

Mám ročního kloučka, který je právě ve fázi "já budu papat sám" 😂 takže o špinavé prádlo není nouze 😝 do toho se přidá manžel, který pracuje jako řidič sanitky, po práci dokončuje náš baráček a ve volném čase (i když ho moc není) hraje fotbal a hokej. Samozřejmě nesmím opomenout našeho dalšího člena rodiny - milovaného Čakouška (sibiřský Husky) 😘 Takže spousta prádla s různou škálou skvrn. Hodně mě oslovila technologie AddWash dvířek, protože mateřská demence se na mě hodně projevuje a věčně si nadávám, že jsem něco zapomněla dát vyprat a u současné hodně staré pračky mám smůlu 😣 Nedávno jsme se přestěhovali do nového domečku a pomalu vybavujeme domácnost, takže toto testování by byla bomba.

27. srp 2018

Přeji hezký den 😊 Koho vybrat? No přece maminku 18m dvojčat, sedmileté tanečnice a taky manželku fitness trenéra ✌🏻😁 Dvojčata věcně zmazané, starší dcera má několikrát týdně tréninky, takže věcí taky spoustu. No a manžel nosí domů zpocené oblečení každý den. Navíc na ty fitness “hadříky” je lepší šetrnější praní 🙈 Naše stávající pračka odchází po 9 letech do věčných lovišť, oprava nemá cenu, takže by to, bez řečí, přišlo jako dar z nebes 😊 Samsung jako značka samotná mi přijde kvalitní a spolehlivá, takže by snad zvládla každodenní praní, a hlavně se mi líbí možnost přidat prádlo kdykoliv během praní, protože často nacházím kousky oblečení, které by se zrovna měly prát a někde se “samy” zakutálely 😁 Nebudu to prodlužovat, prostě by to bylo boží a snad bude stát štěstí i při mně 😍

27. srp 2018

Krásný den, milá a úžasná pračko!
Srdečně tě zdravím z rodinného domku ve středních Čechách. Moji páníčci jsou skvělí lidé. Před jedenácti lety si mě přivezli domů, uložili do koupelny, připojili ke krásné hadici a pravidelně mě krmili špinavým prádlem. Čas běžel a já věrně točila bubnem.
Jenže oni se zbláznili! Pořídili si odlitky. Dva! Jeden bude mít za chvíli třetí narozeniny a ten druhý má čtyri měsíce. No dovedeš si, milá kamarádko pračko, představit, co je to za čurbes? A počkej, počkej, to není všechno! Oni mají ještě psa. Šílený co?
A když už konečně panička přestala litat letadlem a přestala mě nutit jemně prát její bílé košile od uniformy, tak začal do práce nosit košile páníček. Mezi náma, koho zajímá, že na nějakém meetingu řeší záchranné čluny na obrovské zaoceánské lodě? Kdo zachrání mě?
Jsem stará, rezavá a sem tam mě pěkně potrápí inkontinence.
Prijď k nám! Já půjdu na zasloužený odpočinek a na tebe tady čeká ségra sušička. Taky se jmenuje Samsung a páníčci ji milujou!
Tvoje stará dobrá babička Fagorka

27. srp 2018

Ahoj 🙂, jsem Šárka, maminka na mateřské "dovolené", dříve pracující v bankovním sektoru. Tato pračka mě velmi zaujala. Peru klidně i 3x denně, máme 9 měsíčního syna a učím ho, aby jedl sám, takže jak si asi umí každá maminka představit, vše je zapatláno. Mám partnerku, která potřebuje vždy čisté bílé trička do práce a dostala pouze tři na výměnu, takže i kdyby malý měl oblečení plnou skříň (což jakože má 😂), tak ty trička prostě prát musím. Že má kalhoty černé barvy, o tom snad ani psát nemusím 🙄, takže bílé a tmavé prádlo u nás jede. Do toho máme ještě pejska. Fenku. Malou, přítulnou, chlupatou (stříháme ji), ale je přítulná až moc 🙂, spí s námi v posteli, jakmile skočí na klín, vše je černé od chloupku, malý taktéž. Takže ložní prádlo převlékám každý týden. A nejvíce na praní miluji to, jak dám prádlo do pračky, malý mi to vytahá ven, takže to dám zase hezky zpátky, pračku zapnu, odejdu a v ten moment malý sedí, směje se jako sluníčko a celý opatlaný od něčeho, co našel ještě ze snídaně na zemi. Uf, takže zachovám klidnou hlavu, přemýšlím, s čím bych mu to vyprala, počkám až dopere jedna várka a zapínám druhou. Prádlo se kupí a kupí a kupí a aby toho nebylo málo, tak já trpím na atopický ekzém a malý už ho má v začínajícím stádiu, takže musím dávat i pozor jak peru a v čem peru. Takže denně mám jednu až dvě pračky a je to stále dokola. A to si můžu gratulovat, protože nechodím do práce. Po té už mě to prádlo zasype 🙏

27. srp 2018

Ahoj KONIKU 😊😊 to byl muj se pro celou rodinu, vyzkouset konecne neco kvalitniho a rychleho 😩🤦🏼‍♀️ Peru kazdy den “OPRAVDU KAZDY DEN” minimalne 3 varky (manzel veci z prace a nejvice toho naseho jedlika - ktery zacina papat sam a vse mame na vecickach 😂) Mame pracku s hornim plnenim coz me nevyhovuje, jelikot se tam vejde minimum pradla, a jedna varka na nejmensi program je 1hodina 30 minut 😩🤦🏼‍♀️ Coz je silene kdyz mate 10 mesicniho jedlika, ktery by mel byt radsi venku ale cele dopoledne musime byt doma a cekat az maminka vypere 😴😖 Myslim ze toto je sen kazde maminky doplnit do pracky treba kus pradla ktery zapomenete nebo zrovna najdete 😊😊 to by pro me bylo neskutecne vysvobozeni 😍😍 Od znacky SAMSUNG mame lednici a naprosta spokojenost uz s nami slouzi 6 let a stale super 🤩🤩 Budeme s Noiskem neskutecne radi kdybychom toto testovani mohli spoliu zkusit a testovat a konecne by mohl Noe pomahat a davat do bubnu sve “spindirkate” bodycka ❤️❤️ Me ted cekaji 3 varky Noinkovo obleceni na zehleni 😂😂...tak Huraaaa dotoho 😊

27. srp 2018

Dobrý den, ahoj,
zamýšlím se nad otázkou, kdo je vhodný adept na testování této skvělé pračky. Ano, přesně! Jsem to já. Kdo je vhodnější adept na testování než ambasadorka pro značku Vileda? Nejsem si vědoma, že by to byl někdo jiný. Nebo Vy snad ano? Dobře, tak ještě jedna maminka to asi bude 😉
Ale teď pěkně od začátku. Jmenuji se Iva, je mi 31 let, mám manžela a holčičku Emičku 1,5 roku. Nedávno jsme se přestěhovali do domečku se zahradou. Emička je pořád venku, tudíž jí x krát denně převlékám. Manžel chodí do práce pouze v košilích a je schopný se 2-3x denně převléci. Do toho začal jezdit na kole, takže mi přibylo funkční prádlo. Já od září/října opět začnu chodit cvičit, takže prádla bude vic a vic. Vlastně peru pořád.
Dcera má atopický ekzém, takže praní prádla u nás není úplně jednoduché. Musím dávat pozor, jaké přípravky použiji.

Slibuji, že pokud mě vyberete, klidně si může kdokoli přijít zkusit vyprat prádlo a vyzkoušet tuto skvělou "mašinku". Tak, kdo bydlí blízko?

Děkuji za možnost testování těchto věcí. Je to skvělé 🙂

Hezký den, Iva

27. srp 2018

Ráda bych otestovala pračku, jelikož u nás se pere pořád a bude se prát ještě víc až přibude 3 dítě. Děti jsou jak prasátka a mají každý den čisté oblečení a někdy je musím převléct i vícekrát, rada bych měla pomocníka který bude prát efektivně a bude šetřit.

27. srp 2018

Pračku  Samsung quick bych si děsně  přála, né  jen kvůli tomu, že  doma mam tak 10let starou pračku co skáče po bytě, ale také  proto, protože  denně  peru, mam doma 10ti měsíční miminko co je furt jak čuně 3,5 letou slečnu  která  ve školce  umaže co se dá a přítele fotbalistu a ktomu střechaře, takže  naše  stoletá pračka dostává opravdu zabrat, proto bych si přála  novou 🤗

27. srp 2018

S malým dítětem a velkým čuníkem v jednom je jasné, že musím prát dennodenně 🙂 Co mi pred rokem zjistili vykloubenou vřetení kost je pro mě každé ulehceni dobré, a tak bych ráda pracku vyzkoušela a ulehcila si zase neco dalšího 😊

27. srp 2018

Rada zkousim nove veci a peru kazdy den.Mame 2 male holcicky,k tomu ted male stene,takze se nezastavim v uklidu😊Navic 2.9. ma narozeniny😊

27. srp 2018

Ahojky.No,kde zacit,je toho tolik,ze nevim z ktere strany,jelikoz jsme 7-clenna rodina,tak si dokazete urcite vsichni predstavit kolik haldy pradla u nas musi byt,tudiz peru temer kazdy den.a vsechno susime na balkone,kolikrat mam i nekolik pracek za den a ususit to je proste nemozne,takze doma rozvesene pradlo kde se da a urcite si to v malem byte dokazete vsichni predstavit.Proste diky prani je u nas mirny chaos a binec.A to me desne stve.
Uz nekolikrat jsem manzelovi navrhovala koupit lepsi pracku,ale bohuzel na to proste nejsou penizky.☹
No a jelikoz ted zaciname rekonstruovat domek,manzel chodi jako prasatko domu a o detech ani nemluvim 😀 Takze si myslim,ze tato perfektni pracka se spousty super vychytavek by u nas mela velke vyuziti a navic by to byl uzasny darecek pro me,protoze budu slavit kulate narozeniny,😍
No a to je asi tak nejak na zacatek stacilo. I kdyz si myslim,ze tolik stesti najednou mit nemuzu , presto bych byla nejstastejsi. 😍😘

27. srp 2018

jééé ta by se hodila!! už dlouho chci novou pračku, ale manžel pořád počkej,počkej, teď se vše dalo do domu a ještě nás čeká přípojka na odpady :-/
peru denně , dcera ta se převlíká i 3x denně, syn má na sobě tričko 5min. a může si brát nové 😀 a manžel? každý den nosí košile a kalhoty do práce, tak se nenudím 🙂
Teď se stěhujeme a nová pračka by se do domečku hodila 🙂
Třeba budu mít štěstí, i když tomu moc nevěřím 😀

27. srp 2018

Jsem maminka jedne hodne dcerky a manzelka jednoho pracoviteho tatinka ktery pracuje v lete i v zime venku a monterky spini behem sekundy 😀 navic se chystame brzo na druhe miminko a co si budem povidat to budou haldy pradla 😊 jeste k tomu travime hodne casu na zahrade a blizi se podzim-blato a spina. Taky mame pracku s vrchnim plnenim a starou uz tak 14 let nejmin a rada bych dokoupila casem susicku takze by se pracka hodila protoze je muzem dat na sebe😊 a co si budem povidat jako maminka delam vse rychle a tak obcas zapomenu a rada bych kolikrat neco do pracky prihodila 😟 treba se nam postesti.

27. srp 2018

Peru denně, i dvě pračky..naše pracka je na 4,5kg a už přemýšlime nad větší...máme dva kluky, takže pořad prádlo..navíc bydlíme na domečku..v prosinci k nám ještě přibude holcicka ;)
Momentálně máme taky samsung už 7let a nikdy neměla žádnou závadu...určitě do této značky půjdeme znova, rada bych testovala ❤️❤️❤️

27. srp 2018

Zdravim .jsem maminka dvou deti a planujeme dalsi miminko . Denne vyperu momentalne tak 4pracky , protoze dcery jsou opravdu cunatka a i tak mi stale kos na pradlo preteka .Navic manzel dela na prasnem miste ,takze denne peru pracovni obleceni. Mladsi dcera je atopik , musi mit vse ciste,mekke . Az budeme mit dalsi miminko,rada bych opet pouzivala latkove plenky jako u mladsi dcery, takze prani by pribylo jeste tak o jednu pracku . Byla bych nesmirne vdecna za tuto moznost testovani, mame pracku hodne starou ,a rekla bych ze spotrebuje i hodne energie . 😑 jsem aktivni jak zde,na konikovi,tak i na Instagramu a facebooku 😊 sve dojmy bych samozrejme vypisovala,fotila co nejcasteji , aby i ostatni maminky byly informovane ❤️ Dekujeme ❤️

27. srp 2018

Dobrý den moje pračka mi momentálně odešla jinak peru dvakrát denně manžel má denně montérky a trika si mění 3krat denně malá je furt špinavá takže prevlikame taky 3krat denně takže se mi prádlo hromadí momentálně nemám peníze na novou jelikož to dávám na půjčky takže peru ručně byla bych ráda kdybych mohla tuto pračku otestovat třeba budu mít taky jednou štěstí

27. srp 2018

Ráda bych se zapojila do testování pracky Samsung.
Mám doma chlapecka skoro 3roky, který při sebemenším ukapnuti na tričko nebo kalhoty, bere ciste oblečeni. Občas se mu ještě stane i nehoda a to se pak pračka točí 3x za den.
Dále mám 7tydenni holčičku, kde teprve prijde první lžička atd.
Manžel si meni trička každý den, ma práci převážně v terenu

27. srp 2018

Tahle pračka je snem každé ženy 😍 Doma mám 2 děti (necelé 2 roky a 3 roky)takže u nás se pere každý den.To už je prostě na denním pořádku 😂 Od září začne syn chodit do školky takže prádla bude o to víc 😲 Kolikrát mi praní příjde nekonečně dlouhé což by mi tato pračka nesmírně pomohla protože praní je rychlejší ale za to spolehlivější 😉 A to je zatím je prádlo od děti 😀 Další velké praní jsou monterky + trika a blůzy+ponožky od manžela z práce.Děla ve fabrice takže oblečení je nejen špinavé ale i mastné a po několika vypráních jsou již fleky ☹ A do toho oblečení mé a od manžela co běžně nosíme,ručníky+utěrky+ubrusy které jsou po dětech samý flek protože do nich utřou vše co můžou ☹ U nás se prostě pračka nezastaví 😂 A něco o mě? Jsem prostě typická žena v domácnosti co nemá na sebe skoro žádný čas a miluje praní 😂😀 Testovat tuhle pračku by byl pro mě splněný sen 😍

27. srp 2018

Ráda bych testovala pračku od Samsung , ráda nakupuji oblečení tak,že i tím že se mi pak kupí prádlo na praní 🙂 doma mám skoro dvouletou cácorku která se snad 20x za den převlíka 😂😂 ,protože co si budme povídat holčičky přece nebudou ve špinavém oblečení :D a tedka odplenkováme tak ,že prádla je dosti a to nemluvim o přítelových monterkách z práce :D
Byl by to super kdybysme mohli práve my testovat 🙂 ❤❤

27. srp 2018

Zrovna jsem přemýšlela jakou pračku pořídit, až nám odejde stávající. Od té doby co se nám narodil Matyášek (5 měsíců) peru denně. Jeho věci peru zvlášť a zdá se mi, že jich má víc a víc 😁. A jelikož přítel dělá stavbyvedoucího, tak se převléká i několikrát denně. Potřebuje jak košile a kalhoty na schůzku, tak i pohodlné oblečení do auta, protože cestuje po půlce ČR. A montérky se mu taky nevyhnou, když předvádí co a jak. Takže prát pro mrňouska, přítele, kočku a mě, dá dost zabrat. Opravdu peru dost. Celkově ráda testuji nové věci, ale poslední dobou hlavně kvalitní, přírodní a ekologické. Takže tahle pračka mě vážně dost zaujala.

27. srp 2018

Dobrý den ráda bych testovala tuto super pračku.
Zrovna jsme se nastěhovali do nového bytu, takže to znamená vyprat všechno co se dá, od oblečení po peřiny. Takže ta hromada prádla co je v koupelně by mi zmizla konečně před očima.
Náš syn Jonáš je doslova malé prasátko a hlavně strašný cíťa... Je to děs stačí malinký flek na tričku a už musí mít čisté triko je stejný jako jeho tatinek občas to je napalici pořád jen prát a žehlit. Přítel pracuje ve velmi prašném a špinavém prostředí tryska a natírá konstrukce, takže jeho pracovní prádlo musím přát i 3x a to kolikrát není ani pořádně čisté. Věřím, že každá maminka by ocenila tohodle super pomocníka do domácnosti. Protože tak by minimálně o 50% času strávila s rodinou

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Dobré poledne, mé jméno je Lucie a ráda bych se zapojila do testování nové pračky Samsung. Praní prádla je u nás denní záležitostí, s dvěma malými dětmi to snad ani jinak nejde. Kupí se nám špinavé prádlo snad mrknutím oka. Manžel pracuje v dřevovýrobě a kovovýrobě a to jsou denně špinavé kousky. Ráda bych si práci ulehčila, moje současná pračka je také značky Samsung, ale už starší tip, cca 8 let :-O Této značce zatím plně důvěřuji! věřím, že vyberete dobře a i když to třeba nebudu já, tak budu ráda sledovat postřehy vybraných maminek. Pěkný den L.

27. srp 2018

@pipetulaa super koment.😁. Měla jsem v plánu psát něco podobného, ale moje pračka by byla mou milenkou 😂😂

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Pěkný den, vzhledem k tomu, že právě prožívám zklamání z kompletu konkurenční značky, kdy pračka odstřeďuje tak, že sušička skoro bourá strop, a sušičce se zanáší nevyndavatelný filtr, až mám z čištění pinzetou karpální tunel, tak se do této akce hlásím. Jsem Adéla, 35 let, matka čtyř malých vesničánků 🙂 Nejstarší dcera je velký sportovec (fotbal, gymnastika, cyklo, lezení a skoky na trampolínách) a zároveň dítě, co neustále někde padá, tudíž je neustále špinavá. Nějak to tam s tou čistotnou holčičkou nevyšlo 🙂 Druhorozený je jednoduše kluk, jak má být. Oblečení odmítá uklízet, tudíž ho raději dá rovnou do špíny, je s tím méně práce. Třetí je naše princezna, co se ráda převléká, i několikrát denně, zároveň je to ale pravé vesnické dítko, co miluje písek, bahno a kamení. A taky tak vypadá. Lesanka 🙂 Nejmladší syn je ve fázi, kdy krmit se nenechá, ale samotnému mu to nejde (většinou jí ale jen v plence, tudíž ten má spotřebu prádla relativně v normě). A manžel, košilák, co denně jezdí do práce na kole. No a já? Peru skoro denně, ale s láskou k rodině 🙂

27. srp 2018

Ahoj všem 😊
Strašně ráda bych se zapojila do testování jelikož pračka u nás jede denně! Téměř roční dcera je malý umudlánek a prasík u papáni i hraní takže převlíkám každou chvíli takže kousky prádla se hromadí a k tomu ještě ob den peru jeji látkové plenky na dupku. Bydlíme v rodinném domě a je tady práce nad hlavu tudíš i my dospělí jsme taky jako prasíci 🐽. Při úklidu samozřejmě nějací šotci berou oblečení z koše na prádlo a tak chodím a najdu tady ponožku, tam triko a vždy je. To v barvě kterou zrovna peru! Takže možnost přihodit do praní tyto kousky by bylo k nezaplacení👍🏻 Já a pračka jsme věrné kámošky asi 4ever 😂🙈

Mějte hezký den 🍀

27. srp 2018

Wau skvělá pračka kterou si teď na mateřské nemůžeme bohužel dovolit. Byla by velká čest vyzkoušet a napsat na ni recenze, mám 9.měsíčního (předčasně narozeného) syna který teď vše rád ochutnává a všude vleze a tak ho musím každou chvíli převlékat, manžel je alergik a astmatik a ještě do toho má spoustu koníčků na které spotřebuje spousty prádla a já se o ně ráda starám a hezký si pro ně upravují když někam jdeme ,takže spotřeba prádla je u nás opravdu velká. Jsme aktivní rodina kterou dlouhé praní zdržuje od radostí života a proto by tato pračka pro nás byla skvělou výhodou. A ještě do toho je značka samsung naše nejoblíbenější značka pro mobilní telefony tak by jsme mohla stát i nejoblíbenější co se týče pračky.

27. srp 2018

Cink, wow. To je vyzva pro mne 😀
Tak nejvetsim dodavatelem pradla je nase rok a pul leta dcera. Ta se dokaze uspinit i v prazdne bile mistnosti. Nevadi mi to, jen at ma imunitu, pradlo pere pracka, ja to tam pouze nahazu 😀 takze dceru nijak nepeskuju, ze se umaze. Dalsi dodavatel je manzel ucitel, tam je to bez debat. Musi jit detem prikladem, kazdy den ciste pradlo 🙂 pracka je u nas tedy hlavni pomuckou. Mame ji radi, ale uz je to stara dama. zaslouzila by odpocinek. Rada bych uvolnila misto novymu nabitymu mladochovi Samsungovi 😀 at se predvede. Starou damu bych pak mohla darovat nekomu v nouzi, nez se postavi na vlastni nohy. Sami jsme s manzelem jednou brali vse od zacatku, proto renovujeme vse postupne, jak jsou zrovna penize.
Nevim, jak vic zaujmou, treba bych mohla naslednou recenzi napsat nejakou vtipnou pohadkou. Jak sel Samsung do sveta, nebo tak 😀

27. srp 2018

jsem máma 3 dětí, 2školkových a 1 ročního prasátka, muž pracuje jako svářeč takže pračka u nás jede minimálně 1 za 2 dny, ale jsou dny kdy se vyperou 2 pračky, při stěhování nám pračka "umřela" takže máme pračku z druhé ruky za pár korun, takováhle pračka to je můj sen 🙂 přihazování prádla během praní to je funkce kterou bych taky velmi ocenila. Miluju voňavé prádlo. tak tfuj tfuj 🙂

27. srp 2018

Tak tohle testování by bylo stvořené pro nás. Kromě dvou dětí, 4 a 9 let, máme dva psy, kteří se všude valí a tak kromě oblečení peru i stále deky a podobně. Co se týká dětí, jedno je větší čunatko než druhé. Vojtíšek používá na utirani špinavé pusy trička, takže podle toho vypadají a nejde to vyprat. Každý den jede pračka a určitě by mi výkonnější usnadnila práci 🙂

27. srp 2018

Hezký den všem,
ještě nikdy jsem se do možnosti testovat nezapojila, protože jsem čekala na produkt, který by mi byl blízký a teď konečně přišla moje chvíle 🙂. když pominu to, že máme doma nově narozeného mrňouska, který je celý den v látkových, takže pračka opravdu jede denně. Tak můj největší argument jednoznačně je, že můj manžel je kuchař, který se ve volném čase věnuje opravě aut! Což v praxi znamená každodenní boj s mastnými fleky a špínou z bůh ví čeho. Musím říct, že vyprat jeho rondon, aby by byl krasně bílý a reprezentativní je skoro nadlidský úkol, takže by mě samotnou hlavně zajímalo, jestli by si s tím pračka Samsung Quick Drive poradila. Zatím totiž razím teorii, že je lepší kuchařské oblečení spálit, než vyprat 🙂.

S pozdravem,
Petra

27. srp 2018

Moc ráda bych se zúčastnila testování pračky Samsung☺️Která by mi a celé mé rodině pomohla❤️.Přestěhovala jsem se,se svým skoro 4 letým čertíkem od svých rodičů k příteli 😘☺️👌a s těmi dvěma zlobidly co si budeme povídat ...pračka je zapla pořád a čekám kdy mi už doslouží,což si myslím že bude co nevidět,protože ona ráda po zapnutí cestuje po celé koupelně a vydává zvuky jako bych koupelnu chtěla rozbít kladivem a tak jí říkáme ( naše chodící stařenka ) 😂... Moji dva čertíci pořad spolu někde lítají a domů se vracejí jak dvě kuličky od bláta ,od trávy atd🙈😂..Takže pračku zapínam a peru každý den,většinou jsou to tak 3-4 pračky denně. K tomu přítel je dělník na stavbách,takže musíme prát opravdu každý den aby pracovní věci byly čisté 👖👕A můj malý čertík ten má za den vyměněného tolik oblečení že to nedokážu spočítát,strašně rád maluje , hraje si na písku miluje čokoládu a pomáha i nám na zahrádce kde si sadí květinky sám a tak je pořad co prát . Bydlíme v rodiném domečku s velkou zahradou kde je práce až až takže i my jsme jako čuníci😋

Snad se usměje štěstí 🍀

Přeji všem maminka krásný den a všem také držím palce ✊😘

27. srp 2018

Dobrý den,

Velice mne zaujalo Vaše testování ☺️ Máme s manželem prcka na cestě takže jsme teď v jednom kole, pracka jede v podstatě nonstop jelikož tu s námi bude již za 2 týdny 😁takže stále jen peru, věším, skladam a opět peru další varku. A v tom zmatku mi pracka začala cestovat po cele koupelně, už ten nápor chudera nezvládá 😱 k tomu všemu máme pejska gaučáka, takže potahy, polštáře a určitě by tato úžasná pracka zvládla i její pelisek ☺️Bylo by fajn mít ulehčenou práci s novým miminkem v domácnosti ☺️

27. srp 2018

Myslím si, ze testovat bych měla práve já, protože jsem čerstvá maminka sedmi týdenního syna a zatím prani a sušení je pro nás trochu náročné. Syn má velkou spotřebu oblečení a plenek, takže pracka u nás jede nonstop. Zatím bydlíme provizorně u moji maminky, která má už několik let pracku Samsung a je s ni moc spokojena. Nás ceka v nejbližších týdnech stěhování do nového domu, který je plný moderního vybavení a taková super moderní pračka by se tam krasne vyjímala. Také by mi usnadnila práci, když budu už na vše sama a nebude mi pomáhat moje úžasná maminka. Doufám, ze vyberete naši novou rodinu, která je díky našemu synovi kompletní ❤️

27. srp 2018

Mám doma tři malé holčičky 5,4 a 23mesicu a pračka pere u nás doma každý den a moc bych ráda vyzkoušela pračku Samsung 🙂 snad se na nás usměje štěstíčko 🙂

27. srp 2018

Mám doma ročního chlapečka, kterej se špiní, kudy chodí, a špiní sebou maminku i tatínka 😀 pračka u nás jede denně

27. srp 2018

pračka? paráda 😍 toto testování by bylo náročné pro pračku, ale úlevou pro mě 😊 máme 2 měsíčního chlapečka, kdy se stanou nehody, které jsou až na zádech, což máme doma častěji 😂 manžel mi každý pátek nosí plnou tašku špinavého prádla a já pak celý víkend peru. Ale proč by to bylo náročné pro pračku? Naše stěhování odhalilo 6 plných pytlů oblečení, které teď postupně peru. A to je jen oblečení, které se zatím přestěhovalo 😂 máme ještě jednu skříň s oblečením nevyklizenou a jelikož po porodu hubnu, kouknu na kousky schované, když jsem byla ještě poloviční😂 takže jsme určitě ready😊 a prací maratón je plně připraven k testování 😂

27. srp 2018

Já mám jednoho prcka a peru každý den.nekdy mi přijde že už pračka nestíhá 😃byla by to velká zkušenost vyzkoušet něco nového... To by bylo waaau😊

27. srp 2018

Úvodem bych za nás všechny chtěla poděkovat, že takovéto testování koník umožňuje. Konkrétně toto je naprostá bomba a ráda bych do něj přihlásila také naši rodinu plnou čuníků 😀
Ráda bych nás všechny představila. Nejmladší je Emminka (5 m) ta začíná s příkrmy a to jak všechny mamči ví je flekové peklíčko. Starší Honzík (19 m) miluje malování, skákání v kalužích a samostatné papání takže převlíkáme třikrát denně. Manžel je montér v dílně takže prádla ušpiní jako klasický chlap. Ještě žijeme v domě s mými rodiči, otec je kuchař a máma pracuje v zahradnictví. Já jsem máma na dva plné úvazky a roztáčím tu naši pračku denně většinou dvakrát. Praní je zároveň mým koníčkem, protože miluji vůni čistého prádla. Závěrem musím říct že Samsung je pro mne známka kvality, spolehlivosti a už teď moc závidím maminkám které budou mít tu možnost testovat. Přeji všem hezké pondělí 😉

27. srp 2018

"Moderní a stylová žena, která už konečně chce prát rychle, efektivně a na úrovni."
To jsem celá, já. 😅 😀
Praní u nás doma je celkem haluz 🙄 😅 tím, že nás je doma celkem šest, tak si určitě dokážete přestavit ten fofr a dvě pračky špinavého prádla denně.🙈
Na chudince pračce ta zátěž už začíná být celkem znát - chudinka pobere jenom 5kg prádla :D
Každodenní rande s pračkou určitě není sen každé ženy. Proto jsem určitě ta pravá co by ji měla testovat 😂 😂
Ne vážně, už toho začínám mít plný kecky 😅 🙄 a nějaký ten den v týdnu bez mého "miláčka" bych přežila 🙊

V každém případě buď tak či tak. Ráda, alespoň pročtu zkušenot s testováním od ostatních maminek. 🙊❤

Jo, a hlavně mír 😂 🙏

27. srp 2018

Ahoj mám doma dvě holčičky téměř 11m a téměř 28m a opravdu peru minimálně 7x do týdne a když přijede i tatínek domů tak ne jen 7x týdně ale klidně i 9x týdně. Je to dost velká spotřeba jak vody tak elektriky a v dnešní době je vody míň a míň. Nehledě na to že bych si opravdu přála ušetřit čas a spíše ho věnovat dětem

27. srp 2018

Tak toto testování bude vážně boj 🙂 Jsem normální ženská na rodičáku s dvouletou dcerou, která pracuje z domova a do toho čekáme druhé dítě 🙂 V domácnosti se opravdu nenudím, vzhledem k mé práci a proto ráda ušetřím čas, kde se dá. Upřímně, peru ráda, baví mě věšet prádlo, nevadí mi žehlit. Celý proces je jedna z mála domácích prací co mě baví, a mou dceru také. Od roku se aktivně zapojuje, pračku naplní, zavře, namačká program se mnou. Nyní jsme ve fázi, že dcera cca měsíc nenosí plenky, ale nehody se stávají, bohužel i "velké" nehody 😀 někdy se mi nedaří spodní prádlo po nehodě, vyprat zpátky do bíla... Do toho mě opět čeká období příkrmů, červené řepy a mrkve všude 😀 Partner je díky bohu čistotný 😀 ale někdy až moc, v podstatě udělá nejvíc prádla, jen protože už to měl na sobě..... Nová, chytřejší, úspornější a rychlejší pračka by byla opravdu super, a věřím, že by byla novým mazlíčkem doma 🙂

27. srp 2018

Zdravím 🙂 jmenuji se Adéla, je mi 24let. Doma mám dvou měsíční miminko a pětiletou předškolačku a partnera který má každý den montérky od oleje. Ráda bych se zapojila do testování pračky Samsung. Peru hodně často a brzo začne období přikrmů takže skvrny od mrkve budu řešit každý den. Momentálně máme doma pračku která má nejkratší program na skoro 3h( jsou i kratší ale moc dobře vyprané ty věci nejsou).
Snad se na naši rodinu usměje štěstí 🍀
Přeji hezký den.

27. srp 2018

Tak tohle ale jako musim mit😂dobra,mily koniku muzu tu psat,jak to nutne potrebuju,chci a touzim,ale to asi kazda z nas,takze to asi moc nezaujme:-/no takze zacnu🙂buh mi pozehnal a seslal z nebe skveleho manzela a dve uzasne zdrave deti,tomu se nikdy nic nevyrovna,jedina mala chybicka je,ze mi seslal povolanim ajtaka a zaroven kutila truhlare,fotografa,hokejistu,fotbalistu a vseumela,takze ma na vse,sve specialni obleceni☹kosile a obleky,to je pojem sam o sobe a ja to uplne nesnasim,specialni programy,abych to vytahla aspon trosku pouzitelne a netravila hodiny s zehlickou jsou u te nasi stare pracky uz asi nefunkcni,jinak si to neumim vysvetlit☹u nas v pradelne si delam male hromadecky ruznych barev a materialu,spodni pradlo,rucniky,plenky,detske pradlo,technicke materialy,kosile,cerne,barevne,nekdy i cervene(ta nadela neplechu pokazde),takze peru denne,nekdy treba 5 pracek,jindy si dam volno a lenosim a dam pracky jen 2😂pocitadlo na pracce umk hodiny asi stejne jako muj manzel,protoze ctvrt hodiny psanych na display je v realu asi pul hodiny a takova ta posledni minuta,kdy uz stojim ve dverich a cekam,kdy to pipne,tak ta trva minut aspon 5(to jako nekecam) 🙂nevim zda ta nase pracka mela tlumice a nedostala nohy darem,ale kdyz zdime,tak to huci,jak kdyz nad nami litaj stihacky a prestoze na ni stoji susicka(tu sem si vybrecela po 1,5 roce),tak proste odskace nekam do prostoru lumpice jedna🙂no kazdopadne prani mi zabere spousty casu,pradlo nikdy nekonci a kdyz uz mam radost,ze se mi to tam trosku vyklidilo a nemam tam skoro nic na prani,tak muj manzel v zapeti donese hokejive dresy celeho tymu na vyprani?to si to nemuze prat kazdy sam??no pracku on nezapne,maximalne to tam nanda a pak mi rekne,zda ji zapnu,nevim proc to nedodela,kdyz uz staci tak malo🙂takze niva pracka by u nas dostala kazdopadne zkousku ohnem a kdyby nahodou byl k testovani i nejaky pomocnik na sbirani pradla po celem baraku,pak jeste takovy co by uklizel linku a nemusela bych myt nadobi tak 6x denne a jeste nejaky na uklizeni malych predmeti z dosahu meho malickeho prince,tak se taky hlasim🙂
Tak mily konicku a ted ti preji,at vyberes nekoho suproveho na tak paradni testovani a vuuubec ti nezavidim cteni tech spousty dlouhych prispevku🙂stastny vyber a hezky zbytek prazdnin🙂

27. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Jiřina je mi skoro 37 let, jsem maminka šestiletého chlapečka a manžela, který pracuje jako obkladač a občas zedník, takže toho prádla špinavého od všeho možného mám doma každý den hromadu. Pračku máme cca 8 let, takže už to praní není 100%, takže bych ráda vyzkoušela pračku Samsung 🙂

27. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Zuzka, bude mi 42 let, máme dvě děti - Adamovi je 10 a Báře 7 let. Do testování pračky bych se zapojila moc ráda. Pračka u nás jede denně. Děti lítají venku, s družinou jsou denně na hřišti, Adam hraje florbal, takže propocené dresy jsou téměř na denním pořádku 🙂 O víkendech podnikáme lovy na "kešky" a procházky cestou i necestou, takže domů přijdeme kolikrát jako čuníci my i děti 🙂 Navíc naše pračka už má lecos za sebou, zdědili jsme jí po babičce a už zvládla i několik oprav. Naštěstí funguje, ale .... 😉 Ale přece jen, už není nejmladší a dřív se tolik nehledělo na úsporu vody, energie..... I proto bych moc ocenila novou pomocnici 🙂

27. srp 2018

Ahoj milá poroto, jsem chytrá máma, která má chytrý telefon a k tomu krásné 3 chytré děti, které přesně ví, kde a jak se ušpinit co nejlépe a nejpečlivěji 🙂 .
Nad naší současnou pračkou, která by už mohla patřit do expozice Národního muzea (rozuměj pouze na 4kg prádla a ještě k tomu ty úžasné zvukové efekty při cca 2-hodinovém cyklu praní) by nejedno oko slzu uronilo... Zatím holka jede, ale o takové limuzíně od Samsungu bych si mohla (a odteď i s nadějí budu) snít.
Nejenom moje bílé ponožky by si zasloužily být opravdu pěkně doběla vyprané (práce ve zdravotnictví s sebou nese i částečně reprezentativní povinnosti 🙂 ), ale hlavně oblečení od těch mých robátek - hoky 8 a 11 let a syn už dospělák 18 let musí mít fajnovou frizůru. Peru často, dlouze a kolikrát bez valného efektu.
Novým technologiím fandím a věřím, funkce s extra napěněním je velice zajímavá! Mohla by opravdu fungovat na pečlivé vyprání. Ráda se stanou vaším věrným recenzentem 🙂. Míša F.

27. srp 2018

U nás s prádlem bojujeme neustále a i přesto se ho nedaří zvládat. Pere se denně a při více lidech to není ani znát. S dcerkou, která vydá nejmíň za dva kluky a vydrží nanejvýš 2 hodinky čistá, přičemž se musí hlídat, abychom tohoto času aspoň dosáhli 🙂; s další dcerkou na cestě, s manželem, který nosí do práce jedině košile, tzn. 1 - 2 denně + převlečení na doma a myslivecké do lesa. Babička, děda a strejda pro změnu pracují v lese, takže oblečení je smolnate a věčně od olejů a vazeliny, strejda je navíc velký sportovec, tak má i hromady sportovního prádla a to nepočítám sebe 😀 Při tom všem peru prádlo ještě prababičce, pro kterou je to už náročné, u ní zase převládají svetry a halenky. Při klasickém programu, který trvá 3 hodiny a 15 minut je to pořádný zaprah a nedá se vyprat tolik kolik bych potřebovala ☹ Navíc, jak věčně pospicham, objevím vždy něco, co jsem zapomněla dát do pračky, ale bohužel nelze pozastavit a doplnit. Jak to tak bývá, zjistím to hned jakmile se začne napoustet voda. Skvělého pomocníka bych opravdu ocenila, zvlášť když disponuje aktivní pěnou, kratsimi programy a jiným. Ušetřilo by mi to spoustu času a i rozcilovani, když zjistím, že po vyprání je prádlo stejně špinavé

27. srp 2018

Jsem maminka dvou rostaku a pere se u nás opravdu každý den
Od detskeho prádla pres sportovni a montérky od oleje 😂 stávajíci pracka dosluhuje a vymenu by potřebovala
A znacka samsung nam neni cizi

27. srp 2018

Hezky den, moc rada bych se zucastnila testovani pracky. Peru kazdy den. Mam dva synacky 18 mesicu a 6let. I kdyz pisu synacky obcas mi prijdou jako prasatka. 😂 vsak to asi znate - deti. 😂 peru nejcasteji jejich obleceni, ale i prehozy na gauc. Ktere jsou jejich neustalym tercem. Manzel pracuje jako delnik v jedne zdejsi firme. A bohuzel jeho spinave, nacichle pradlo mam na starosti ja. Abych nezapomnela. Dalsi nasim clenem rodiny je psi dama Argina. Ma delsi srst. A silene pousti. Nekolikrat denne tu musim drandit se smetakem ci vysavacem. Ale bohuzel na obleceni, dekach se to drzi i po vyprani na 60st. Takze mam o praci navic, ze vyprane pradlo musim ocistit od nasi Arguly. Byla bych moc rada za pomocnika, ktery by mi pomohl usetrit cas. A hlavne byl usporny. A verim, ze pracka Samsung takovy spolecnik urcite je. Mame mobily od teto znacky a televizi a jsme max.spokojeni. Preji krasny den💐

27. srp 2018

Wau,to je super soutez 🙂 stara pracka odchazi a takhle nova by byla skvely darek od Modryho konika za porod me dnes 12denni holcicky,doma mam jeste 3letyho syna,manzela,ktery travi praci v aute a dost se poti,takze se u nas pracka nezastavi,sem zvedava jestli by si poradila i s chlupama od nasich 3 psu 🙂 v ruznych skupinkach si s holkama radime nej veci tak bych byla rada,kdybych mohla pracku vyzkouset a pak ji pravdive vychvalit do nebes 🙂

27. srp 2018

Jako matka dvou kluků bydlící na vesnici peru opravdu hodně často. Pokud mě pračka dokáže upozornit přes telefon, že už má splněno, je to právě to, co potřebuji. Máme pračku dole v prádelně a má hlava děravá dost často zapomíná, že je třeba vyndat prádlo.
Mít pračku chytřejší než já to by byl sen 😂

27. srp 2018

Ráda bych testovala, značku Samsung máme rádi a máme nejen telefony od této značky. Tato pračka vypadá vážně parádně a ta naše by mohla jít konečně do důchodu. Peru téměř každý den, můj syn je šmudlík, já jsem brynda a mužskej je pracant. 🙂

27. srp 2018

Dobrý den, opravdu velmi ráda bych naší rodinu zapojila do testování pračky Samsung. Pračku bychom svědomitě krmili šatičkami téměř dvouleté princezny, dupačkami a látkovými plenami nyní třítýdenního miminka a v neposlední řadě manželovým oblečením, který jako archeolog produkuje jak špinavé monterky, tak oblekové košile. A jak dlouho vydrží čisté oblečení matky dvou malých dětí nemusím rozebírat. Prozatím žijeme střídavě v malé garsonce a ve společné domácnosti s mými rodiči a velké praní tak prozatím probíhá ve spolupráci s mojí maminkou a její pračky. Nyní ale rekonstruujeme koupelnu v naší chaloupce snů a právě pračka s předním plněním v ní prozatím chybí! Přestože jsem nyní krátce po porodu, zaměstnává mě kromě rodiny a domácnosti i prezenční doktorské studium a práce na částečný úvazek. Chytrá pračka Samsung by tak u nás byla opravdu vítaným členem domácnosti!

27. srp 2018

No tak to by byla ovšem bomba...
Peru denně, minimálně jedu pračku, protože mám 16měsíční čuňátko a chlapa, co ty košile bohužel (bohužel, protože kdo má ještě zehlit, že 😀) nosí.
Takže za tenhle test bych se rozhodně nezlobila a navíc nemám FB, místo něj mám Modrého Koníka, takže času tu trávím dost. 😀

27. srp 2018

Hezký den, byla bych ráda za možnost testování pračky Samsung. Pračku už máme starší a nová by se nám moc hodila. Už jen z toho důvodu, že peru opravdu každý den. Jsem maminkou dcerky Stellinky, která má momentálně 15 měsiců. Dcerka zkouší papat sama a taky venku objevuje svět. Proto také oblečení tak vypadá. Určitě bych ocenila společníka, který by nám ulehčil práci, ušetřil čas a ještě k tomu skvěle vypadá.😊

27. srp 2018

Ahoj, testovat tuhle pracku by bylo fajn, nejen ze mam doma dvouletaka, ktery je prasatko, tchyne mi ho ledascim zaspini, kdyz je u nich na navsteve, protoze mu neustale neco cpe a on nechce, tak to vyplivne, kdybych vyhrala, konecne bych nemusela premyslet o tom co mu knim muzu oblect, co mi neznici. A nehledne na tom, ze mu pribude sourozenec a budu muset oprat obleceni pro nej, do ktereho se mi moc nechce, protoze jsou na nem fleky od uskladneni, coz me i mrzi. Jsou tam krasne kousky obleceni a vypadaji znicene. No a neco i o me byla bych nesmirne rada, kdyby i pracka mi setrila cas a penize a i to,ze setri zivotni prostredi, se mi velmi zamlouva, je to zase krok ku predu. A usetreny cas, ikdyz vim, ze pere pracka se da venovat rodine a nebo mym zajmum 🙂

27. srp 2018

Testování by bylo fajn jelikoz mam 16 ti mesičního syna který začíná objevovat svet takže převlíkání 3 krát za den je na denni režimu. K tomu je přítel automechanik takže monterky se v koupelně jenom kupí a aby toho nebylo malo tak ve volnem case rad vsechno natira, lakuje apodobne takže než vyperu jednu davku pradla muzu prat znovu. Plus k tomu je jeste že přítel i malej trpí atopickym ekzemem takze musime vsechno prat dukladne a caste prevlikani postele je taky narocnejsi. Bydlime na vesnici kdy je nedostatek vody a myslim si že tato pracka je šetrná a vody tolik nespotřebuje takže by jsme mohli prát ještě víc. Testovat by se mi libilo moc 🙂

27. srp 2018

Máme doma dva kluky (3 a 1 rok), přičemž ten mladší ještě používá plenky. Oba kluky od narození látkujeme, takže pračka u nás jede každý den, přestože jsme jen čtyři. Do toho manželovo pracovní oblečení (umazané od oleje, prachu..), navíc do práce a z práce jezdí ještě v čistém... Bývá toho někdy dost 🙂 Od té doby, co ať narodil mladší syn a je silný atopik, používáme domácí ekologické prostředky a celkově se zabývám víc životem šetrnějším k přírodě 🙂

27. srp 2018

Zdravím všechny, jsem Hanka a jsem pradlena 😂. Teda aspoň tak to vypadá u nás doma. Peru denně a nejen proto, že mám dvouleté prasátko, já jsem prasátko a muž denně nosí věci z práce a denně musí mít čisté věci, protože dělá v laboratoři zubního technika (ano vyprat jeho oblečení je hruuuuuuza). Peru denně i kvůli tomu, že mám malý byt a nemam velké hromady pak kde sušit.
Moje pračka není špatná, ale žádný zázrak to také není a k tomu nám v prosinci přibude další člen rodiny, tak jsem zvědavá, jak zvládne nápor plenek apod. Toto testování bych ocenila a dostala bych ho i jako narozeninový dárek ke svým 32. narozeninám, které brzo oslavím.
Jako alergik, astmatik, který žije v průmyslovém městě, bych byla ráda, za kvalitnější programy na praní.... A když se nezadaří, už teď závidím vybraným maminkám 😇😂 a jsem zvědavá na hodnocení.

27. srp 2018

.......ráda bych se zapojila do testování pračky Samsung. Samsung mám tablet a praní je mym koničkem. Mam dve deti 12 a 5, pereme i sušíme temer denně. Tablet propojený s pračkou to bude úžasná věc k testování......testuju celý život co vydrží mé spotřebiče, testovat pračku Samsung byl vždycky můj sen 🙂

27. srp 2018

Vyhrát testování pračky Samsung by byla pěkná výhra 😉.
Mám doma pořád ještě moji první pračku, která už to má zasebou , ale prostě nemůžu ji nahradit leda jakou.... ale quick drive by možná byla ta pravá... Pokaždé po zapnutí pračky nacházím po domě oblečení, které má být ve špíně.. a to pěkně naštve 🤐
Je to náročné být matka od tří dětí, které jsou šmudlata a pořád si vyměňují oblečení... Takže 2 pračky denně je normal 🙈

27. srp 2018

Strašně moc bych chtěla zkusit tuto pračku testovat 😂 Peru každý den jednu, dvě várky prádla. Ovládání mobilním telefonem je jako scifi 😱 Ráda napíši recenzi jak sem na modrého koníka tak i na můj instagram který sleduje hodně maminek 😏

27. srp 2018

Tak po takejto pračke túžim. .. Dve malé deti a partner čo sa prezlieka častejšie ako nejaká hviezda. Deti stále špinavé. Ja stále špinavá od detí. Trvalo mi niekolko mesiacov kym som sa zmierila s tym, že špina k deťom patrí a nemá zmyslel sa tomu brániť. No proste tie veci maju slúžiť nám a nestresovať sa tým aby sa niekto neumazal. A ja by som teraz neskutočne ocenila keby niekto v tomto prípade niečo slúžilo mne a pomohlo mi proti tej špine bojovať. Práčka u nás ide denne. A ako nejedná mamina stále niečo nájdem, čo som zabudla prihodiť takže funkcia AddWash by bolo spasenie pre mňa. Kebyže ma vyberiete tak sa ani nebudem hnevať, že k narodeninam som dostala pomocníka do domácností
😉

27. srp 2018

Vítej krásná pračko samsung a to v nejlepším případě u nás doma. Asi si říkáš, proč by se Ti nejlépe líbilo zrovna v té naší domácnosti? Tak na to mám pár odpovědí. Krmili bychom tě celá rodina a to pravidelně několikrát týdně. Hezky by sis pochutnala na krásně bílém prádle a také na velké spoustě barevného prádla, které dodávají především naše dvě holky - dvouletá Verunka a šestiletá Terezka. Věřím, že spolu s kvalitním práškem, který používám, zmákneš vyprat všechny flíčky od jídla a zábavných her venku. Manžel jakožto IT specialista by se s tebou také vyřádil, jelikož vše, co se dá ovládat přes telefon je jeho doména a to se s tebou klidně vsadím, že ačkoliv nikdy nepral, tak ZAČNE. Zrovna o tobě(nebo o nějaké tvé kamarádce) mi nedávno říkal - díval se na online přenos novinek samsung a byl naprosto nadšený. A koho vlastně u nás doma nahradíš? Nemusíš se bát, doma máme již 16 let starou pračku, která zvládá vyskákat ze svého stanoviště až o celý metr (díky bohu za dlouhé hadice). Takže by si již zasloužila odchod do klidového režimu. Rozloučíme se s ní důstojně a Tebe bychom s velkou oslavou přivítali. Sezveme k tomu i kamarády, abychom Tě představili našim nejbližším. Snad jsem tě alespoň trošku zaujala a vybereš si pro svůj život naši rodinu 🙂 posílám foto 🙂

27. srp 2018

Jsem maminka dvou šikovných dětí Magdalénky 9 m á Rozárky 3,5 roku. Nejstarsi ma letos 20.Každá z nas , chudá ci bohatá by chtěla moc pračku vyhrát.Dostat něco zadarmo a ještě takovou úžasnou věc je snem každé ženy.Komu by neudela radost...Manzel mi řekl - TAK NECO NAPIŠ.
Přečetla jsem všechny příspěvky co maminky napsaly a musím uznat ,že jsem se moc pobavila nad některými příspěvky. 😂
Některé me ba naopak rozesmutnely.
Ano byla bych moc ráda kdybych pračku Samsung vyhrála.Ale v tomhle případě budu ještě radši,když pračku dostane pravém ta maminka která ji opravdu potřebuje.Mit doma dítko s jakýmkoliv postižením musí byt náročné jak psychicky tak fyzicky. Kazda mame zdrave ruce a at mame 1 nebo 5 deti budme rady ze jsme meli ten dar je mit zdrave. .... Sportovec,kravatak,kuchar.........ti všichni mají čas.......
PŘEJI HEZKÝ DEN A SPRÁVNOU VOLBU😉😘
UŽ SE TĚŠÍME NA DALŠÍ SOUTĚŽE

27. srp 2018

Ahoj, jelikoz v rijnu cekame miminko, zaroven me pravdepodobne ceka ten pravy "kolotoc". Vecne prani a zehleni a to neustale dokola. Do toho manzel hodne cestuje, takze uz ted, bez mimca, je toho pradla celkem dost. A jeste mame psa, takze se pere i tak casto. Testovani nove pracky by pro me tudiz byla naprosta parada 😊

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Hezký den, ráda bych se zapojila do testování nové pračky. Moje pračka už mi dosluhuje a kolikrát mám chuť ji hodit z okna. Už nechce ani pořádně vyprat některé fleky, trvá ji to dlouho a někdy ani pořádně nezdima. A jelikož perem každý den, opravdu každý, tak by mi "rychlejší a funkční", stroj ušetřil víc času a hlavně nervů, zvláště teď, kdyz se mi skoro dvouleté dítě snaží odplenkovat. Do toho chlap pracující v betonovém průmyslu, tudíž montérky peru každý druhý den a já, věčně upocena matka z domácího kolotoče přání, vaření, uklízení... A v poslední řadě bych ocenila výhodu přidání oblečení za provozu. Protože když třídním prádlo, oblečení nikde ale jakmile zapnu pračku, začnou z pod postele gauče atd vylézt jednotlivé ponožky atd. Takže myslím že by měla u nás 1000%vyuziti.nehledne na to, že v září má malá narozeniny a myslím že i maminka zaslouží dáreček.

27. srp 2018

Hezký den, jelikož mám doma 4 chlapi a všichni jsou to pěkný čuníci kteří se převlékají minimálně 4x za den, jelikož peru minimálně dvě pračky denně a někdy to vytahnu i na 4 pračky, jelikož moje pračka stojí za nic a moje srdce touží po takovém pomocníkovi a jelikož manžel nechce novou kupovat dokud ten křáp funguje, volám prosím já já já.. Jsem totiž hrozný blázen co nesnese když jsou kluci ušmudlaný a pořád za nimi běhám s čistým oblečením.. A tahle pračka je můj sen a hodně by mi usnadnila. Konečně by byl konec se zapráváním prádla v ruce, protože ty skvrny všeho druhu ta moje prostě nedává.. 🙏

27. srp 2018

Peru víceméně denně. Dvě malé děti, kluci 2 a 5 let. Pořád nosí vše z venku špinavé a když je venku škaredě, doma hravě zvládnou ušpinit oblečení od jídla a pití. Manžel pracuje s železem a chodí domu špinavý jak pr...se 🙂 Takže mě čeká vždy ještě náročnější praní. Peru ale ráda a ráda se dívám z okna, jak se potom prádlo pohupuje na prádelní šňůře 😀 jsem trošku pako no 😀 ale každý máme jiné úchylky. Pračka by se mi moc hodila, protože peru v mamčiné, která bydlí o patro níž. Nechala mi ji sice u nás, ale musí si prádlo nosit sebou.. tohle by vyřešilo mnohé.. 🙂 Samsung značku mám moc ráda, mám zkušenosti hlavně s telefony a ty mě teda zatím nezklamaly. Uvidíme, jestli budu mít možnost testovat i super pračku a podělit se potom o zkušenosti s ostatními 🙂

27. srp 2018

Pračka by se mi hodila, mám 16 měsíční dceru, na cestě další berušku a čuníka tatínka 😊 Peru snad každý den, proto bych chtěla vyhrát aby mi to usnadnilo práci 😊

27. srp 2018

Tak i já bych se ráda zapojila do testování pračky Samsung. Mám 2 měsíční miminko, které látkuji a manžela, který je automechanik nejen v zaměstnání, ale i ve volném čase. Navíc miminko, které spí se mnou v posteli, kojím, takže i ložní se u nás točí jak na běžícím páse. Prádla tedy máme moc a moc, ať už "jen" počůraných plen nebo od oleje a nevím čeho všeho triček, montérek, ručníků... Peru ráda, nemám moc ráda plný koš prádla. Značku Samsung vyzkoušenou nemám, a právě proto bych ji vyzkoušela ráda.

27. srp 2018

Dobry den, moc bych si přála testovat chytrou pračku Samsung Quick Drive. Naše pračka není úplně nejhorší, ale na naše prací nároky už jednoduše nestačí. Mám doma tři chlapy, (čuníky🙂) takže praní i několikrát denně, je v naši domácnosti běžnou praxí. A ruku na srdce, kdo by v dnešní hektické době nechtěl prát rychleji, efektivněji a ještě u toho ušetřit😉
Expert jsem hlavně, na přidávání prádla během pracího procesu, takže snadný způsob přidávání zapomenutého oblečení bych zvláště uvítala, ale protože jsme s přítelem fandové moderních vychytávek, zaujala mě i aplikace Q-rator. Například předevčírem jsme byli u přátel, kteří mají u pračky funkci diagnostiky stavu, která se ovládá přes telefon. Podle nás naprosto úžasná věc! Stejně jako například možnost zkontrolovat si obsah lednice, když jsem právě v obchodě a přemýšlíte co těm svým hladovým krkům uvařit.
Bohužel ani jeden z těchto vylepšeních spotřebičů doma nemáme, (momentálně je u nás doma největším technologickým vrcholem zvuková melodie u ukončení pracího cyklu pračky a mycího cyklu myčky🙂) ale možnost vyzkoušet si veškeré vymoženosti, které pračka Quick Drive nabízí, mě moc láká a velmi ráda bych se o veškerých zkušenostech podělila s ostatními.

27. srp 2018

Páni, tohle je výzva, jsem mlada maminka čtyřech malých děticek a prádla je doma mrak, jsem čistotná maminka co nesnese aby na sobě děti měly flíček a tak je převlékám i několikrát denně, kort každou chvilku poblinkané miminko, a školáky převlékám též denně, miluji když děti voní, prát rychleji a efektivněji - tomu říkám bomba. Kolikrát čekám až dopere pračka abych rychle v levném proudu stihla nacpat další, máme přes den jen 3h, v prádle se doma doslova topím,za ty tři hodiny kolikrát stihnu vyprat jen jednu várku, zabírá mi tolik času , praní, sušení, žehlení, třídění do skříní, je nás opravdu moc, syn a manžel alergik - manžel s náběhem na astma, navíc máme pračku už 10 let a myslím, že nová bude brzy potřeba 🙂 taková pračka jako nabízíte by mi mohla usnadnit práci, ušetřit čas a ten by mi pak zbyl na ty moje dětičky 🙂 a co je lepšího, než testovat skvělou pračku několikrát za den, když jsem si koupila svou první, seděla jsem i ní a koukala, jak se točí, asi bych si novou přenesla z prádelny do koupelny 😀

27. srp 2018

Ahoj. Jmenuji se Ivana a mám dvoulečku Adélku. Je to děsný torpédo a mela být snad kluk, děravá a hlavně špinavá! kolena jsou na denním pořádku. Že peru denně? Ne, já peru dva až trikrát denně kolikrát. Adélce musím prát stále zvlášť, protože trpí na exém. No a pak přijde vyúčtování a chlapovi se na hlavě ježí vlasy na hlavě(i když žádný nemá😁) Vyberte nás, ať s radostí holka poznává svět a krásy prřírody a ráno zas může být princeznou v čistém ☺️
Mějte krásný den (I kdyby jste nás nevybraly 😉)

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Ráda bych se zapojila do testování. Doma mám pračku již 10 let starou. Sice pere dobře, ale je na čase pořídit lepšího pomocníka do domácnosti a i telefon bych konečně neměla jen na telefonování a focení, ale i k ovládání pračky. Doma mám 2 děti, které jsou čuňátka a navíc jsou to holky parádnice, takže se často a rády převlíkají. S námi bydlí manžel, který má strašnou spotřebu triček a košil. Peru prakticky denně. Abych nemusela prát hory prádla, musím odjet na víkend pryč, ale o to více prádla mě pak po víkendu zase čeká. Ráda bych pračku otestovala, ale pokud nebudu vybrána přeji vybraným maminkám hodně zábavy při praní v této nové přačce

27. srp 2018

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testovaní. Právě jsem se stala maminkou😍 a praním jsem doslova posedlá 😂 miluju čisté a voňavoučké prádlo hlavně teď s prckem peru neustále protože hodně blinkáme občas zamažeme krémem nebo hold selže plínečka💩 mám doma ještě kočičku a partnera který pracuje ve fabrice a ve volnu se rád hrabe v autech takže prádla jsou neustále hromady a hromady🙄 ráda bych ušetřila čas a stihla toho vyprat víc, protože s naší pračkou to trvá věčnost a náš ekologický program není schopen prádlo vyprat tak, jak bych si představovala🙏

27. srp 2018

U nás doma jede pračka každý den. Přes týden peru především oblečky našich holčiček, věčně špinavé buď od písku (starší) nebo písku a příkrmů (mladší). O víkendu jezdí manžel z práce a následuje další várka praní maskáčů. Naše pračka už má sice 10 let, ale jakžtakž to ještě zvládá. Už se ale začínáme pomalu smiřovat s jejím odchodem do věčných lovišť 🙂 Musím se přiznat, že nejsme blázni do technických vychytávek a toto by byla první vymoženost tohoto druhu (po chytrých telefonech, které jsme si pořídili až letos :D :D :D ) v naší domácnosti, ale alespoň by na nás bylo možné otestovat, zda by toto ovládání zvládli i techniční antitalenti :D

27. srp 2018

Krasne odpoledne preji, takove stesti jako je testovani super moderni pracky Samsung mit asi nebudu. Ale kdo stesti nepokousi,nevyhraje. Po precteni vsech vychytavek co pracka ma se mi az plakat chtelo. Krom toho ze sama pradlo do pracky neda a nepovesi, je to malej zazrak. U nas uz jen slovo pradlo je "sproste slovo". Deti se ho boji vyslovit,protoze vi ze prani pradla nenam vubec rada. Mam 4 deti,takze si toho "sprosteho slova" uzivam i nekolikrat denne. Kdyz uz mam pocit ze vse uz vysi na snurach,kde se vzalo tu se vzalo dalsi varka. Nejmladšímu jsou temer 4 mesice, o pradlo neni nouze a vzdy nejaky ten kousek zůstane venku.O zapomenutých ponozkach nemluve. Funkce AddWash by tedy byla hojne vyuzita. Hlava rodiny pracuje v cernem a jeho obleceni by si zaslouzilo setrnejsi prani. A ja? Ja bych uz snad prestala pradlo brat jako nutne zlo a na prani se i tesila.
Vsem soutezicim preju hodne stesti a vyherkynim budu uprimne zavidet. 😇 ❤

27. srp 2018

Ráda bych se zapojila do testování s mou rodinou. Máme doma čerstvou školačku, která je až moc čistotná, takže prádla od ní je až dost. A novorozence, který dokáže zašpinit taky pěknou hromádku věcí, o plínkách nemluvě 🙂 A muž, který pracuje ve vinařství, a protože jim začal sběr hroznů, nosí mi domů skoro denně hromadu pracovních věcí "ovoněných" od šťáv z hroznů, burčáku atd. A taky se stává, že zavelím, že jdu prát to a to, aby mi donesli, co mají kde špinavého. Něco se ale snad vždycky zapomene a najde až pračka jede, proto bych velmi ocenila funkci AddWash 🙂

27. srp 2018

Hezký den všem, jsem novopečená maminka (Vojtíšek má 10 týdnů), ale musím i pracovat, sice z domu, jenže i tak je to velmi náročné, takže uvítám cokoliv, co mi život s miminkem zjednoduší. Haldy prádla neskutečně narostly, Vojtík dokáže počůrat a pozvracet opravdu hodně oblečků a zavinovaček. Snažím se přitom všem být aspoň trochu šetrná k přírodě, i když látkové pleny jsem vzdala, v bytě bez balkónu a bez sušičky schnuly nepřijatelně dlouho. Značku Samsung mám ráda (máme od ní televizi a mobilní telefon), takže bych s důvěrou vyzkoušela i další její výrobek.

27. srp 2018

Není tu žena, která by si nepřála mít novou pračku, která jí ulehčí práci s prádlem a ještě ji dostat! 😀 Samozřejmě i já mezi ně patřím. Cokoliv, co by mi ulehčilo žehlení x košil týdně beru všemi deseti. Peru prakticky obden, někdy i každý den. Takže testování by bylo opravdu ve velkém 🙂 Co mě ale nadchlo je to, že je ovladatelná pomocí mobilu... To je bomba. Pračka kterou aktuálně mám je relativně nová, ale přesto mám pocit, že ničí tmavé prádlo (manželovi tmavé - černé a modré košile nejvíce). A funkce Bubble Soak - ta by se dala využít na oblečení dcery, protože odolné skvrny jí říkají pane 😀 Triček "na doma" má už kvůli skvrnám co se nevypraly tolik, že je nestačí nosit. Ráda bych se tedy přihlásila a získala možnost testovat tuto krásku 🙂 Určitě by si u nás našla své místo a ráda se podělím o recenze, fotky a testování 🙂 A snad budu brzy "prát jako královna" 🙂

27. srp 2018

Tohle je přesně testování pro mě, a proč? Protože když je spokojený manžel tak bude spokojená i manželka a hlavně dvě klidné děti! 🙂
Proč by jste měli vybrat právě mě? Protože mám doma pana Monka, který nesnáší smítko prachu, či nevyhozenou počuranou plenu, špinavý sporák a hlavně nepověšené prádlo v pračce, které věší pokaždé jak přijde z práce. Kdybychom se zúčastnili testování, to by stihl pověsit tu nepověšenou pračku, a mohl by nechat vyprat další dvě a mě by to ulehčilo s těma dvěma opičákama chod našeho hektického dne. Protože u nás je to prádlo opravdu tabu. Muj 3 měsíční Mikuláš byl dnes od rána schopen jedno body poblít, druhé pokakat snad až ke krku, a třetí počůrat. Převlíkám x krát denně! a ten starší čert jménem Julinka je chlap v ženském těle, ta zas lítá jak torpédo a jí stylem "utřu všechn o do trička"!

Manžel pracuje na stavbě, takže jeho oblečení je věčne od malty a bůh ví čeho. No a já? já jsem věčně zpocená jako 🐷 až vy víte kde😅😇. Takže tuhle pračku potřebuji! Nejen že mi usnadní prácí, ale možná nám i zachrání s Mr. Monkem manželství a jako krásný bonus ještě trošku ušetříme tu naši matičku přírodu 🙂 .

Jo a ještě vlastně jedna věc: Pračka nám konečně přestane utíkat z koupelny!
takže vzhůru do testování 🙏😇🙂

27. srp 2018

Krásné odpoledne, jsem maminka tří úžasných raubířů, kteří své oblečení ani náhodou nešetří. Pere se u nás nejméně jedna pračka denně, teda spíš víc ... Tatínek je kutil a zvládne toho umazat také dost 🙂 Snažím se myslet i na ekologii, takže látkové plenky a ubrousky nejsou naší pračce cizí, kdyby jsme k tomu šetřili i energie a vodu... 😇 Zatím jsem neměla možnost nic testovat, tak i vyzkoušet a napsat pravdivě co si o daném výrobku myslím, by bylo výzvou 😉

27. srp 2018

Chtěla bych se zapojit, protože praní je u nás na denním pořádku někdy i dvě tři pračky 🤦 tříletá dcera ráda tvoří a tak je každou chvilku od fixek, barev, lepidla a nebo když mi pomáhá v kuchyni i od různých ingrediencí. Mladší dcera má 7 měsíců a tak je každou chvilku od něčeho opatlana a převléknutá tak třikrát denně minimálně a manžel každý den dvě trika a jedny montérky 🤦 u nás si pračka odpočine pouze když jedeme na víkend pryč a pak jede o to rychleji 😂
S prackou Samsung bych měla lepší pocit že té vody není tolik a že alespoň trochu šetřím přírodu i peněženku.

27. srp 2018

Dobrý den, mela bych velky zajem otestovat pracku Samsung. Za mesic se mame stehovat a tak bychom stejne museli nejakou poridit. Mam vybranou Samsung pracku se 6.smyslem, ale tahle se mi zda jeste mnohem dokonalejsi a hlavne setrnejsi k energii a vode. Peru kdyz ne kazdy den, tak obden nasi 3 clenne rodince 🙂 nekdy i 3 pracky denne🙈 Znacka Samsung je kvalitni a urcite bych rada vyzkousela tuto pracku a napsala kladne, ci negativni recenze podle pravdy 🙂 krasny den vsem a hodne stesti 🐘

27. srp 2018

Moc rada se zapojim a zkusim stesti. Jsem maminka jedne 4lete dcery a zena jednoho muze. Prave jsme se prestehovali do domecku a stara pracka pomalu ale jiste prestava byt efektivni. O uspore energie a vody a setrnosti k prostredi ani nemluvim. Ac jsme jen 3 jsou dny, kdy peru i 4 pracky denne. Velice bych uvitala pracku, ktera efektivne vypere i na kratke programy, jelikoz dojizdim daleko do prace a casu doma je malo.

27. srp 2018

Možnost otestovat pračku Samsung Quick Drive by pro mně byla naprostá bomba, protože naše pětičlenná rodina má denně spoustu špinavého prádla a současná pračka je po 7 letech téměř denního praní již značně "unavená". Má dcera půjde do třetí třídy a je tedy ve věku kdy už na oblečení velmi dbá a vše musí být naprosto bez chybičky a flíčky se netolerují, navíc má celkem zálibu ve světlém oblečení. Je tedy jasné že dobře vyprané prádlo je naprostá nezbytnost. No syn jde druhým rokem do školky a vzhledem k tomu, že je to velmi živé dítě, které vymete každou kaluž, nemine žádné bláto a věčně se rochni někde v hlíně, jeho oblečení tomu odpovídá a denně převlékáme minimálně jednou. Někdy ale také vícekrát, protože když si dá miláček nějaký jogurt nebo tvaroh a dělá u toho blbinky, tak je potom část pokrmu na oblečení místo v bříšku. Dalším, kdo by pračku uvítal je moje maminka, která má vzhledem k věku již určité zdravotní problémy a tak celkem často převlékám a peru její ložní prádlo. No v neposlední řadě mi pračku zásobuje můj partner, který mi pravidelně dodává zásoby zpoceného oblečení z práce. Pračka Samsung Quick Drive by u nás tedy měla opravdu bohaté využití a prošla by řádnou zkouškou výkonu.

27. srp 2018

Dobré odpoledne, velmi ráda bych měla tuto, nejen skvěle vypadající, ale určitě i skvěle ovládající svou funkci praní prádla (to bych tedy musela otestovat), pračku, už jen z toho důvodu, že můj roční syn, který začíná chodit a stále někde leze, po písku, v blátě, po trávě a prostě všude kde se dá ušpinit, velice rád. Nebudu zde psát, že peru x praček každý den, když to není pravda. Malý Honzík má věci poměrně malé, takže pokud je pračka dostatečně velká, stačí jeho prádlo vyprat jednou za dva až tři dny. Horší je to s přítelem, který pracuje jako manažer, kdy jeho košile, se musí přát častěji. Oba s přítelem také velice rádi jezdíme na kole (letos mám už najeto 1.000 km) a cyklověci pereme tak jednou za 14 dní. Pokud to shrnu, peru tak 4-5 praček týdně, ale myslím, že to k otestování pračky Samsung Quick Drive bude stačit.

27. srp 2018

Hezký den, jmenuji se Marie a je mi 26 let. Mám doma půlroční dcerku Johanku která momentálně dlabe příkrmy o sto šest atak měmíme bodíčka a bryndáčky několikrát za den. Také mám manžela, kterému je 33 let a vzhledem k jeho vyšší funkci v práci chodí denně v košili do práce, nejen ve společenské ale i v košili na denní nošení. Košile peru každý týden, ale nejen je, také bílá a černá trika, která pod ně nosí a to většinou podle barvy košile. Takže i u těchto triček musím zajistit aby byli rádně vyprané a nezůstávali fleky od potu. I já sama ráda nosím hezké oblečení, protože to, že jsem na mateřské neznamená. že nemohu vypadat pěkně. Ráda bych proto získala pračku která mi urychlí praní a azároveň bude prádlo čisté tak jak má být.

27. srp 2018

U nás se pere hodně. Nemám ráda propocené natož špinavé oblečení. Střídám opravdu sušák za sušákem. A voňavé a čisté prádlo je u mě na prvním místě.nova pračka by se hodila , ta moje začala poslední dobou nějak zlobit. Ráda bych proto vyzkoušela tuhle krásku která by mě ušetřila čas při praní .

27. srp 2018

Nás by to určitě ohromně potěšilo jelikož nás je doma 7 a pere se u nás 4 krát dene takže u nás jede pracka nonstop , teď ještě cekame i miminko takže je pro mě priorita mít krásné a čisté vypráno a manžel je i alergik takže by se mi to moc hodilo . Teď máme ještě hodně starou pracku po tchýni s otviranim shora a už dosluhuje a se 7 clenama rodiny a miminkem bych to uvítala 😊😍❤️ A dostat tu možnost a vyzkoušet tuhle nádheru by byl můj sen ❤️😍🤰

27. srp 2018

U nás je pračka vytížena na 200%, sdílíme jednu domácnost s tchýní a jejím mopsem, který neskutečně líná a já, manžel i dcera jsme alergici, takže pereme neustále, za pár týdnů nám přibude k prvňačce Natálce domů ještě miminko, takže to už si pračka neodpočne vůbec. 🙂 Na naší stávající pračce mě rozčiluje, že pere dlouho a občas tak nějak zapomene vyždímat. Byla bych moc ráda, kdybych tuhle krásku mohla vyzkoušet a ušetřit si tím čas a jako bonus mít nádherně vyprané prádlo.

27. srp 2018

Krásné odpoledne!
Jsem maminka tří dětí a čtvrté se mi má narodit v listopadu, takže praní prádla je mojí každodenní činností🙂
Zatímco nejstarší dcera Stázka , které je 10 let, se snaží o své oblečení pečovat tak syn, Pepíno, jemuž je osm let, ušpiní cokoliv a kdykoliv. Lítá venku s klukama snad za každého počasí, a neřeší, jestli projede kaluží na kole, nebo hrajou kouličkovanou s blátem.
Ale já, jako máma, co má na starosti to, aby nechodil jako čunče, už mám starosti jen co ho vidím ve dveřích.
Pereme v poměrně staré pračce, která každou chvíli vypoví svoji službu a tak se jí snažím při každém praní domlouvat, aby ještě chvíli vydržela.
Také jsem četla, že pračka, kterou nabízíte na vyzkoušení, má funkci AddWasch, a může se tedy přidávat prádlo kdykoliv během procesu praní..
To je pro mne, jako matku tří dětí, co se snaží dělat maximum věcí najednou(a podle toho to občas taky vypadá)super věc.
Mnohokrát se mi stalo, že jsem našla nějaký kus oblečení při praní, nebo ho děti zrovna umazali a mohlo se to dát hned prát, ale bohužel, moje pračka tuto funkci nemá☹
Také máme zvířata a zahradu, takže i kdybychom chtěli sebevíc, ušpinění se od našich mazlíčků kolikrát taky neubráníme, a kolikrát děti vyjdou před dům ráno na zahradu a pesani je přivítají radostným skákáním a oblečení může jít rovnou do pračky:-/
Můj chlap pracuje manuálně( kácí rizikově stromy) takže je venku při práci téměř za každého počasí, takže pračka, jež by si poradila i s odstraněním skvrn, by byla další super bonusová věc pro mě.
A v neposlední řadě, nesmím zapomenout na tříleťačku Bětku, která půjde za týden do školky, a očekávám další přísuny špinavého oblečení navíc.
No a až se rozrosteme o malou Josefínku v listopadu, tak si myslím, že se poté u nás pračka nezastaví asi už vůbec😀
Moc ráda bych se svojí rodinkou vyzkoušela pračku Samsung Quick Drive, a sdílela s ostatními maminkami na MK svoje postřehy a nadšení z pračky a jejích pracích programů🙂
Vaše věrná koníkovka Ivča.

27. srp 2018

Moc ráda bych se zapojila do výběru o testování této pračky. Jsme zatím tříčlenná rodina se psem a zhruba za dva měsíce přibude další lumpík na špinění oblečení. Dcera je neustále špinavá ze zahrady, já od ní a manžel z práce na rekonstrukci baráku. Když už jsme jednou omylem někdo čistý, přiběhne naše čtyřnohá parťačka a skočí na nás s tlapama od bláta. A do toho přibude miminko, které spotřebuje víc oblečení, než my všichni dohromady 😂. Myslím, že bychom si s testováním rady věděli. A největší radost by měla naše jímka, že by nebyla furt plná vody z pračky. Navíc máme děsně tvrdou vodu, takže by všechny ty vychytávky určitě pomohli pro lepší vyprání a prádlo bylo konečně beze skvrn

27. srp 2018

Byla bych moc šťastná a splnil by se mi sen o novou pračku Samsung a hlavně při třech dětech by se tato pračka hodila k nám do koupelny ,máme doma sportovce a plno sportovních oblečení s čím by si určitě pračka Samsung GuickDrive hravě poradila!

27. srp 2018

Jsem čerstvá 3nasobna maminka takže prádla se u nás začíná kupit čím dál víc k malému miminku mám školacku a předškolacku obě velké paradnice takže prádla je u nás opravdu dost a dost😅 kdybych získala tu skvělou možnost vyzkoušet a testovat úžasnou pračku QuickDrive od Samsung věřím že bych z toho byla v 7 nebi 😅😍😈

27. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Helena a žiju v Praze se svou velice rychle se rozrůstající rodinou. Testování nové pračky by k nám domů zajisté přineslo spoustu nové svěžesti. S manželem milujeme nové technologie a naše domácnost je plná různých robotů, počítačů a podobných věcí, věřím tedy, že bychom si pračku od Samsungu zamilovali. Peru každý den, protože nesnesu zašpiněné prádlo, potahy a povlečení, mám manžela převlékajícího se i třikrát denně, rok a půl "starého" syna, který se neustále válí se psem na zahradě i doma v pokojíčku, a také už zmíněného psa rasy samojed vyznačující se překrásnou dlouhou bílou srstí (ulpívající na všech textiliích v bytě jako druhý potah). Tohle všechno za mě řeší pračka konkurenční značky, ale od té doby, co máme doma psa a dítě, polevuje v práci čím dál víc a prádlo už tolik nevoní, není tak čisté a není tak vyždímané, jak bývalo kdysi. V prosinci se nám narodí další miminko, vše tedy budu chtít mít opět nádherně čisté a měkké, ale s mou současnou pračkou to zřejmě nebude možné.

27. srp 2018

Jsme peticlenna rodina. Ja, manzel, 14 lety syn a 3 leta dvojcata. Pradla mame neustale hromady a ty fleky od vseho mozneho bych taky rada z obleceni odstranila. Moc bych si prala tuto pracku testovat a verim, ze bychom proverili vsechny jeji moznosti. Taky bych ocenila kratsi dobu prani, protoze jsem maminka pracujici na plny uvazek, obcas musi pracku zapnout manzel nebo nejstarsi syn a ti by urcite ocenili vsechny elektronicke vymozenosti, ktere pracka nabizi. Navic tento komentar pisu na tabletu znacky Samsung, takze se muzu povazovat za Samsungove nadsence.

27. srp 2018

Moc bych ráda připojila se k testování, teda je pravda že nikdy jsme nic nedostali k testování a tahle pračka byla by super 😁
my jsme 3 člena rodina máme malou 6 měsíční holčičku a na přání je to celkem dost chlap taky pořád mění oblečení😊a ještě dělá u policie a pořád potřebuje čisté a voňavé 😁
Děkuji a těšíme se na odpověď z koniku 😊

27. srp 2018

Velmi rada bych testovala pracku samsung. Mam doma rocni holcicku je akcni a velmi ziva, jinak receno vymete kazdy kout. Jeste uplne nechodi, takze porad vsechno vytira v nejlepsim pripade koleny 😀 no a muz? Do prace neustale v kosilich 😓 ted v lete klidne 2 kosile denne. Do toho nejake me veci, lozni pradlo noo porste vsechno co vas napadne. U nas se pracka nezastavi..uz kolikrat jsem premyslela kolik ta pracka “sezere” elektirny a voda plus dalsi veci ... no a tehle pracka a jeste ta aplikace? 😍 od Samsungu mame uz lednicku a nikdy bych ji nevymenila jsem s ni nad miru spokojena, takze si myslsim, ze prat v prace od Samsungu by byla stejna pohadka. 😊

27. srp 2018

Ježíš co bych dala za takovou pračku. Doma mám tři děti, dvě holčičí prasátka, jedna dvouletá co už je velká holka, takže brindák není v módě, té měním trička i 5x denně, protože princezna nesnese flíček. Další desetiletá dcera prasátko neustále něco tvoří, tak je od barev, lepidla apod. Nejstarší 13 letý pubertální synátor má svou první holku, chová se jako modelka a převléká se i 3x denně. No a chlap nosí domů z práce 2x týdně pracovní oblečení. Peru denně, někdy i více praček. A značku Samsung miluji, celá rodina máme telefon této značky.

27. srp 2018

🙈🙏🏼😍 juuuu to by bylo neco pro me. Mam 2letou holcicku,ktere nevydrzi nic cisteho ani 2 hodiny a manzel,ktery jezdi kamionem ma od smiru skoro vse takze peru ob den ,do toho nase pracka po 2 letech dela skvrny na obleceni,tak neustale cistim pracku a stejne po 4 vyprani jsou fleky zas. Byla bych stastna,jak blecha kdybych pracku na testovani zkusila. Pres telefon ovladat pracku by bylo bozi. Mam tedy iPhone a manzel Samsung a krom televize nic jineho nemame od Samsungu. Budu se modlit,abych tento zazrak dnesni doby vyhrala🙏🏼😍😁

27. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Eva a je mi 31 let. Máme s manželem dvě děti, takže peru několikrát týdně, protože děti jsou děti a každý ví. Manžel nosí ne jen do práce předepsaný dress code, ale i v běžném životě, takže u nás se perou košile dost často a já je miluju a nosím také. Moc ráda bych vyzkoušela tenhle nový typ pračky, protože moderní technologie je můj život a cokoliv co mi usnadní život a ušetří spotřebu energii a já poté mohu tyto peníze investovat jinam, uvítám s otevřenou náručí. Hezký den. Děkuji. Eva

27. srp 2018

Haloo haloo,😊tady já se hlásím 😍 Je to pro mě veliká výzva. Psaní recenzi tu i na mém blogu mě vždycky bavilo.Socialní sítě jsou můj druhý život a ráda inspiruji ostatní. Chápu jak je propagace důležitá a silná. A mě to baví 😍♥️ Patřím mezi tu většinu maminek co perou celé dny. Mám doma 3 kluky tak to ani jinak nejde. A některé druhy oblečení jsou dost drahé a do své pračky si je netroufnu vložit na vyprání. Samsung je jednoznačně jiná liga. A věřím,že by ruční praní u nás odpadlo. Huraaa? ♥️ Takže, testovani bych brala nejen zodpovědně a nikdo by u mě neviděl nic jineho než plno #####😂😂 ale plno fotek jak ta nová kráska pere a jak ji to sluší ze všech úhlu ♥️😂 boomerang točícího bubnu a plnění pračky 😂😂 by nesměl chybět. Je mi 30let, moji kluci mají 1,5r a 4 r. Rada je strojím a fintim, ale nic si nedělám z toho když jsou špinaví. Prostě je převleku do čistého. Já osobně nosím z 99% bílou 😉 a muj chlap.. Když není v dílně tak je v kanceláři ministerstva vnitra. Takže košile.. košile a košile.. U nové pračky mě bude zajímat jak si poradí s fleky a nevybledne mi z dlouhých programů barva na oblečení , zda konečně budu mít mašinu která pořádně vyždíme. Také mě bude zajímat spotřeba. Design pračky Samsung si mě už získal nyní ♥️♥️ Takže holka... Moc si tě přeji 😍 a věř mi, že u nás by jsi se nenudila. V nové koupelně o tebe budeme pečovat s láskou.

27. srp 2018

Mám doma 3, slovy tři , děti . Muže , psa, kočku a nově dvě morčata.
Jsme v rekonstrukci = musim prát často, nejstarší chodí na skauta =musím prát často, prostřední je čtyřletý kluk, to snad ani nemusím vysvětlovat a nejmladší je kojenec n látkových plenkách. To asi taky nemusím popisovat, že? Teď jsme se konečně všichni po prazdninach sešli doma a mám strach aby to moje stará, ale milovaná pračka utáhla. Ale věřím jí, zažili jsme toho spolu už spousty! No, možná právě proto, by si již zasloužila odejít na důchod a do křemíkového nebe.
To víte, prach, chlupy, bláto a dětské jídlo v tom lepším případě dají jedné pračce zabrat. A to jich musím otočit alespoň 2 denně.
Jsme velmi ekologická domácnost. Šetříme všude kde se dá. Snažíme se žít nowaste život, vyrábím si vlastní prášek i aviváž a uvažujeme o solárních panelech.
Tady na koníku zas tak aktivní nejsem, pokud nepočítáte skupinku ledňátek 2018, ale třeba na instagramu. To je moje. www.instagram.com/mama_sarka, k němu mám připojený i blog, sarkamadeti.wordpress.com. Je teprve v začátcích, ale je ☺️.
Budu si držet palce a doufat, že se na mě usměje štěstí a vůůůůbec nebudu zelená závisti když ne.

27. srp 2018

Mám doma 11 měsíčního syna Dominika a 9 letou dceru Valinku. Pracka u nás jede každý den alespoň 3 krát, protože když se přidá prádlo i od tatínka a maminky je toho opravdu spousta. Mám nyní starší pracku Samsung se kterou jsem vždy byla moc spokojena, ale už by bylo fajn mít možnost zkusit nový kousek. Jinak u nás doma převládá elektronika značky Samsung, jelikož je to jedna z nejlepších značek.

27. srp 2018

Ahoj. Jmenuji se Patricie a je mi 30 let. S přítelem čekáme druhé mimčo. Malému budou dva roky a přítel má ještě dve děti z předchozího vztahu. Malého někdy prevlekam i několikrát denně a když přijedou děti od přítele prádla je až až. Teď o prázdninách to bylo šíleně 🙂 navíc já i syn jsme.alergii a máme egzem,takže mít možnost testovat tuto pračku by bylo úžasné.

27. srp 2018

Ahoj, no kde bych začala ☺️ Mé malé cácorce je dnes 5 měsíců. Můj život před tím než se narodila byl celkem uspořádáný, podlahy vytřené, prádlo nažehlené všechno načančané... ale po pár měsících s malou rošťandou si na to, že už asi nikdy v životě nebudu mít takový pořádek pomalu zvykám... ikdyž mě občas přepadne velká touha mít vše jako dřív, a s malou v nosítku vysávám, peru, žehlím ... pak padnu na gauč, malou nakojim, přebalím..a ta v zápětí vše poblinká, v tom přiběhne ze zahrady pes od bláta a já jsem kde jsem byla ... ale moc šťastná, člověk by se smál a brečel zároveň ... a o tom to asi je ... takže ještě že tu pračku máme, a já mám fůru času na svou úžasnou dcerunku, zabláceného psa a milovaného přítele ❤️ Dekuji ❤️

27. srp 2018

Ráda bych byla mezi dvěmi maminkami co zkoušení získají. A proč? Důvodů je hned několik.
Za prvé mám skoro roční dceru a kdo má takto malé děti tak ví kolikrát se musí někdy děti převlékat. Už ráda papá sama takže po každém jídle nebo svačince musíme převlékat, do toho stále rostou zoubky tak slintá jako bernardýn. 😀 Potom samozřejmě plánujeme druhé mimi, kterému by se to také hodilo.
Za druhé mám manžela co rád převléká trika několikrát denně, i když to je zrovna dobře, často je to potřeba po tom co něco kutí. 🙂
Za třetí máme pejsky a ty mají velkou potřebu se chodit k nám otírat po pití, po blátivé procházce po koupání. 😀
A nakonec za čtvrté naše pračka pomalu dosluhuje. Máme u nás tvrdší vodu a to je znát. Potom se nám buben při praní houpe (pračka pak skáče nebo několikrát hlásí chybu před ždímaním protože se kvůli tomu nemůže roztočit) bohužel ale ani servis nezjistil proč to dělá prý je vše v pořádku. Takže musíme prát po menších dávkách na několikrát.

27. srp 2018

To je testování jako na zavolanou. Starší děti se teď učí pravidelně utírat nádobí, třeba je Samsung Quick Drive naučí i prát 😲
U nás v koupelně by tahle královna praček vyšoupla rodince už dlouho kapacitně nevyhovující pračku na pět kilo prádla. S mužem máme tři malé poklady (kluci 6 let a 6 měsíců a parádivá princezna, co jí jedny šatičky na den nestačí - 4 roky), my všichni na snímku viz. níže. Rychlejší praní a funkce AddWash, to je pro všechny mámy splněný sen! Taková perla koupelny by ubrala starostí a přidala času na společnou rodinnou produkci špinavých svršků venku. Náš táta by ocenil voňavé košile a jeho zaměstnavatel by měl v zájmu reprezentace firmy také radost z čistých montérek a firemních triček, takže kladné efekty, kam se podívám.
Nějaké to pisálkování 📓 a fotografování 📷 v rámci Modrého koníka jsem si užila s prodejnami Kik a moc jsme se u toho doma bavili.

27. srp 2018

Jééé moc ráda bych tuto pračku testovala. Jsme 4 členná rodinka, která má ráda ekologii a staví slaměný dům. Proto se nám líbí, když u pračky je menší spotřeba energie a pere efektivně. Stavíme dům svépomocí, takže se nám doma kupí prádlo ze stavby, navíc mám 2 letou holčičku, co se učí chodit na nočník, ale moc jí to nejde, takže se převléká několikrát denně. A v péči mám 17 letou sestru, která se za den taky X převlíkne a prádlo pak večer jen sesbírá ze země a hodí do prádla. Takže pereme a pereme a pereme. O zkušenost bych se s Vámi podělila fotkami i bych poreferovala kamarádkám tady i u nás :D

27. srp 2018

Dobrý den jsem maminka čtyř dětí,takže praní prádla je můj denní rituál.
Po narození posledního syna se nám naše stará pračka porouchala,tak nám tchán sehnal novou-starsí už používanou,protože koupit novou jsme si nemohli dovolit.
Vadí mi,že nejde nastavit program rychlého praní,tak jedná pračka pere až 2hodiny,také nejde odložit čas.S novou pračkou by mi tyhle novinky velmi usnadnily praní.
Se značkou Samsung mám výborné zkušenosti,měla jsem spoustu let mobilní telefon,loni manžel koupil novou televizi zn.Samsung.
Ráda bych se zúčastnila testování,myslím,že ke spokojenosti celé rodiny.
Děkuji za přečtení.

27. srp 2018

Jsem hodně pracovně vytížená a právě díky práci musím prát spoustu jemného oblečení jako halenky, košile, šaty a blůzy. Přes týden stíhám prát jen občas večer, proto o víkendu jede pračka od rána do večera, což si můžeme dovolit díky sušičce, která zastane to, aby mokré prádlo bylo vůbec kam dávat. Čtyřletá dcerka vydá za 2 kluky, takže nouzi o převlékací proces opravdu nemáme. Manžela raději ani zmiňovat nebudu, jelikož neustále všude se válející sportovní oblečení mi den opravdu nezpříjemní 😁Budeme se stěhovat do nového domu, takže takováto vychytávka by se nám určitě hodila....

27. srp 2018

Mám doma 3 mesicni miminko a jelikoz stale ublinkava, tak peru prakticky denně. K tomu mam skoro 6 leteho synka a stavime dum, takže když pomaha mam co delat 😉. No a manzel do prace nosi košile, takže toho je celkem dost. Nicméně cca za mesic se budeme stěhovat a tak i ja musim vybrat pračku. Uz jsem dostala pokyny od manžela, ze by to mela byt nejaka, ktera ma wifi, aby jsme mohli pripojit i s televizi a videli jsme kdy pracka dopere a susicka dosusi a jelikož televize je samsung, tak tato by byla pro me úplně to nejlepší na testivani 😜

27. srp 2018

Hezký den,
patřím mezi ženy, které se nebrání vymoženostem dnešní doby. Proč si domácí práce neulehčit, když to jde?
Sama jsem alergik a díky naší malé dceři se za poslední rok a půl věnuji zdravějšímu životnímu stylu, počínaje kosmetikou a drogerií v domácnosti. K přebalování používáme látkové pleny, malé miminko je navíc nutno neustále převlékst a manžel traktorista špiní jeden kus oblečení za druhým. Do toho ve shonu zapomenu přihodit do pračky věc, která se už s další várkou vyprat nedá..
Proto by se nám tento nový kousek skvěle hodil do naší domácnosti.

27. srp 2018

Mohla bych vám lichotit abych se vám zavděčila a do testování jste mě vybrali, ale nebudu to dělat, pokud chce objektivní test, od někoho kdo má malé děti a pere denně jednu až tři pračky tak slibuju že budu objektivní.

27. srp 2018

Ahoj, jsme čtyřčlenná rodina, já manžel a dvě treperendy. Jedná půjde za chvilku do první třídy a druhé budou 29. dva roky. Peru dost to je fakt. Pomocník by se mi hodil. Tak uvidíme zda se na nás usměje štěstí 🙂

27. srp 2018

Ahoj, no kde bych začala ☺️ Mé malé cácorce je dnes 5 měsíců. Můj život před tím než se narodila byl celkem uspořádáný, podlahy vytřené, prádlo nažehlené všechno načančané... ale po pár měsících s malou rošťandou si na to, že už asi nikdy v životě nebudu mít takový pořádek pomalu zvykám... ikdyž mě občas přepadne velká touha mít vše jako dřív, a s malou v nosítku vysávám, peru, žehlím ... pak padnu na gauč, malou nakojim, přebalím..a ta v zápětí vše poblinká, v tom přiběhne ze zahrady pes od bláta a já jsem kde jsem byla ... ale moc šťastná, člověk by se smál a brečel zároveň ... a o tom to asi je ... takže ještě že tu pračku máme ( podotýkám že už ji máme 15 let, takže nová by se hodila ) a já mám fůru času na svou úžasnou dcerunku, zabláceného psa a milovaného přítele ❤️ Dekuji ❤️

27. srp 2018

Tak tohle testovani je delane primo pro nas😍 Jsme rodina zijici na venkove a mame dve deti ktere radi objevuji tak skvele veci jako je pisek, bahno a nejradsi maji kaluze a cokolady, takze se u nas prevlika i 4x denne a starsi? Ta k tomu pridava i modni prehlidku celeho sveho satniku a manzel? Ten je snad horsi jako deti a prevleka se i kazdou hodinu a jako vecne spoceny kamionak ma tricko i na pul hodiny 😢Takze se u nas vecne vali hromady spinaveho obleceni a pracka se toci kazdy den 🙈 navic se nikdy nepoprala ze spinou od pisku takze vzdy na vecech zustavaji fleky a obleceni zustava spinave a znicene 😫 ani program ktery pere 3 hodiny mi to obleceni nevypere dokonale 😱 navic bila nezustava bila 😢 praci prasky nepomahaji, tak by nam mohla pomoct skvela pracka od Samsungu 😍 uplny sen prat v takove sikovne krasce ❤️

27. srp 2018

Hezký den, všechny funkce na této pračce jsou pro naši rodinu velmi sympatické a praktické, zvláště pak funkce, kdy zapomenu něco do pračky ještě přidat. Úspora energií se hodí vždy a velkým přínosem je i šetření životního prostředí, což je pro nás priorita. Prádlo se u nás velmi rychle kupí a vyzkoušet tuto pračku by byla opravdu velká radost výzva. Popravdě o nové pračce již chvíli uvažuji a tato zkouška pračky by byla báječná.

27. srp 2018

Nám by se taková pračka rozhodně hodila, chlap je závislý na ponožkách a střídá je snad s každým pátým nadechnutím, no a tak je ponožek všude jak u Číňanů rýže 😁 k tomu narození miminka taky dává pračce zabrat 🙂 a co vám budu povídat, jako nepozorná žena nacházím hop šup prádlo do pračky a na zemi po zapnutí najdu ještě tři různé ponožky, poblinkané tílko, a svý nervy 😂 a kdo má furt kupovat tu čokoládu na nervy, se kterou si zas něco zašpiním

27. srp 2018

Ahoj,
Čekáme první miminko a chtěla bych pro něj nějaký šetrný program, aby se mu oblečky hezky nosily a také nějaký program, který si poradí s nějakou tou mimi skvrnou 😊. Přítel nosí košile každý den do práce-v těchto vedrech i 2 denně, tak by se nám hodil i nějaký program na košile-nejlépe aby se pak nemusely žehlit 😁, také hodně sportuje a sportovní oblečení pereme na rychlý program několikrát týdně. Běžně také zapomínáme do pračky nějaké prádlo přidat takže mini dvířka jsou pro nás jako děláné- dalo by se tam lecos došoupnout 🤗 u nás je totiž dost běžné,že jakmile dáme prát tmavé/bílé/barevné prádlo tak po zapnutí pračky se do 5 min. v koši jako kouzlem objeví tmavé/bílé/barevné tričko,ponožky,spodní prádlo 🤣Stará pračka nám už pomalu dosluhuje, věčně nám "žere" ponožky a taky vodu a elektřinu, tak bychom si přáli úspornější pro naši peněženku i pro přírodu-pereme s domácí aviváží i pracím práškem, takže šetrnější pračka k přírodě by pro nás byla znamenala ještě lepší pocit, že přírodu zase šetříme o krapet více 😊 Navíc má krásný design a moc se mi líbí, že Samsung myslí i na přírodu 🐞Hezký večer

27. srp 2018

Když je mi fakt krásně,
ráda skládám básně.
To mi s pračkou Samsung Quick Drive jistě bude,
když mi ji pošlete, tak Vás určitě neubude😀
Pomohla by mi velmi,
neb doma mám tři líté šelmy.
Dvě z nich jsou spíš šelmičky,
mají stále upatlané tlapičky.
Třetí je zas velké zvíře,
co svařuje v temné díře.
Domů mi prádlo od oleje nosí,
což mou stávající pračku krutě kosí.
Věřím, že s tímto problémem si program Bubble Soak poradí,
veškerou špínu z oblečení odradí.
Je jistě také logické,
že v této zahradě zoologické,
vyplatí se praní ekologické.
Recenzi vám ráda napíšu, to se ví,
bude to fakt prímový🙂

27. srp 2018

Juuu to by bylo testovani pro nas, syn ma 3 roky,alergik a ekzematik, takze pereme denne a mnohem casteji nez je potreba furt cistime filtry, pereme na vice v setrnych prostredcich... za 3 tydny cekame miminko takze me to bude znova druha kolo prani vyvarovani..... takze by se takovy sikovny pomocnik opravdu hodil 🙂

27. srp 2018

Ještě jsme na žádné testování vybráni nebyli, ale tohle by byla bomba. Po podobných pračkách už déle pokukuji, jsem maniak na takové spotřebiče jako jsou pračky, ledničky a myčky 🤷🏻‍♀️😁 Peru téměř každý den a to nekolikrat, naše věci Peru zvlášť od malého oblečení, protože je Matyasek alergik, po všem se hned osype a nejspíš mu hrozí atopicky ekzém jako jsem měla já :( Ale hlavně musím prát každý den z důvodu, ze Malej už leze, všude si stoupá a máme ještě našeho ctyrnoheho miláčka, který strašně poušti chlupy, tudíž musíme Matyáška nekolikrat denně prevlekat, a tím nekolikrat myslím klidně i 10x. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Takže by jsme byli strašně šťastní kdyby jste nás na tohle bozi testování vybrali. S pozdravem Mamka, taťka, Matyasek a pejsek Fox. 💕

27. srp 2018

Jakože FAKT? Cože......prosím, zastav se u nás - aspoň na chvilku.....ať si od těch hald oblečení, kterými mě neustále krmí odpočinu. Přeci jen už jsem dáma v letech.
Bydlím v panelákovém bytě v Mladé Boleslavi spolu se 3 fintilkama a jedním fotbalistou, takže jistě chápeš, že druhý buben by tu našel uplatnění. Navíc "pán domu" tvrdí, že u nás pere PRAČKA, takže vidíš, jak vážené pocty by se Ti u nás dostalo.
Už se na Tebe mooooc těším
Tvá kamárádka Elektroluxky ,7 let

27. srp 2018

A je to tu. 😉 Zrovna vcera jsem objevila ze se bude testovat pracka od Samsung. My tuto znacku milujeme od mobilnich telefonu po spotřebiče, doma totiz vlastníme lednici a hned jsme si ji zamilovali to same telefony. Pred par mesici sme se stehovali s dvema detma 6m a 3 roky do noveho baracku a od zakladu sme cely dum vybavovali, jiz mame skoro vse ale ta pračka ta nam chybi. Starou mame 5 let a uz nam dosluhuje, vynechává ždímaní a pradlo uz neni takove jako dřív. Peru rada a s radostí pro nas ctyri , joo kočka ta prát nepotrebuje 😁. Obleceni je neustale spinave po prikrmech od te naší nejmensi a jelikoz je to sama mrkev a tak dale nejde to uz dolu a nemluvim o puckatem, zašedlém obleceni. Pritel dela jeřábnika v ocelovych konstrukcich a neustale meni tricka od spiny. Starší ten je oproti jidlu zas od bláta a trávy 😂. Alergie nastesti na prasek ani avivaze nemaji i kdyz kupuji teda setrnou k detske pokožce. Pro nas zas miluji krasne vůně a vůně vypraneho pradla abych rekla uz dlouho mam v planu pračku Samsung, ale jelikoz stoji vice penez tak tolik se nam na ni jeste neuvolnilo, mam ji i v tel. uschovanou tu ktera se mi libi...ale tahle to by byla výhra plus cenove je tam, kam ja nedosahnu. A to mi verte, ze kdyby se na nas usmalo stesti, psala bych ostošest kazdy den recenze a prala jako divá, no ono i kdyz ja peru defacto kazdy den 🤣 takze by nebylo nouze o příspěvky. Konika jsem objevila kdyz sme se snazili o prvni dítko a od te doby konikem žiju, neni den abych se sem nepodivala nekomentovala,zjistovala informace a koukla co se deje v termínových skupinách, na zdi a v oblíbených. A to je o nas asi vse 😘 byl by to sen a neskutecna vděčnost,stesti kdyby se na nas usmala vyhra v podobe pracky...to by byl vazne neskutecne splneny sen ..přala bych si ji moc ..tak uvidime 🤞 mejte se krasne a predem dekuji za přečtení meho slohu 🤣

27. srp 2018

Tu musime mit 😍! Peru. Vlastne mam pocit, ze jen varim uklizim a peru. Nasi dva mali svisti jsou velmi zdatni v testovani odolnosti skvrn a to denne i nekolikrat 😁. Ani manzel nezustava pozadu. Zvladne zanechat stopy od snidane az po veceri. Pracku mame solidni, ale slouzi uz dlouho a jeji cas se blizi ⚰️. Tudiz potrebujeme adekvatni nahradu. A co me na teto pracce zaujalo? No jednoznacne uspora casu, ten je pri dvou detem dost zasadni, kvalita vyprani ( no obcas nejaky ten flicek prehlidnu at uz nechtic ci umyslne, neni cas 😁). Dal me hodne zaujalo ovladani mobilnim telefonem. Mame dum opatreny inteligenci a tak by se tu dalsi vychytavka citila jako doma 😊. Ekologie, je nutne setrit bohatstvim a prani “spolkne” znacnou cast vody. Takze uspora je zde rozhodne krok spravnym smerem. A v neposledni rade je to design, no jsem zenska, no 🤭. V dnesni dobe uz je to opravdu designovy kousek, ktery by nasi koupelne moc slusel. Pak jeste prikoupit susicku at ji neni smutno a budu mit Vanoce 😊 Se znackou zkusenost zatim nemame, ale uz dlouho pokukuji prave po prackach, jsou proste neprehlednutelne 😍. A ted neco malo o sobe, vlastne uz toho dost vyplynulo. Jsem maminka na materske se dvema malyma detma. A treba jeste jedno casem pribude 😁. K tomu milujici manzel a uzasny tata v jedne osobe. Bydlime v domecku na kraji mesta, kde si tak spolecne uzivame a starneme 😊

27. srp 2018

Jsem maminka tří dětí. Nejstaršímu synovi bude zanedlouho 16 let, krom toho, že provozuje Parkour, takže se dost potí, zajímá se o holky, o módu, takže se neustále převléká (zvládne za den klidně i 3x ☹ ). Prostřední syn bude mít 9 let, hraje fotbal, celkově hodně sportuje, takže se také převléká minimálně 2x denně. Aby toho nebylo málo, před pár dny za mnou byl trenér, jestli nebudu ochotná prát dětem drezy 😲 No a dcera, skoro 2 roky stará, je atopik (musím ale zaťukat, že má výrazně lepší stav kůže po 8 měsících boje), takže stále musím prát prádlo extra se speciálním přípravkem a s extra mácháním navíc. Ovšem měla se narodit jako kluk, je to čuňátko, všechno chce SAMA, takže věčně převlékáme trika a učíme na nočník bez plen, takže spooousty spodních kalhotek denně 🤐😨 No co si budeme povídat, jako plno dalších maminek tady, peru denně 2 pračky a o víkendu ještě víc. Pračka mi hapruje, občas vynechá část programu, vlastně se jí ani nedivím 😎 Každopádně kdybychom byla jako rodina vybrána na testování, velmi bychom to využili, a potěšilo by to 😍 Přejeme krásné letní dny 🌞

27. srp 2018

Určitě bych chtěla novou pračku a tohle by byla skvělá příležitost a hlavně mám 3 malé děti Klárku 5let Sebastiánek 3 a Charlottka 1 rok takze u nás jede skoro furt pračka není den aby měly něco čistého 😂takže něco takového bych uvítala pračka vypadá ani dizajnove hezký 🙂 hlavně při mateřské ani naka taková pračka není možná jen ve snech 🙂 byly by sme sní nadšení všichni

27. srp 2018

Jak tak pročítám napsané příspěvky, všechny jsou prakticky stejné - hodně prádla, málo času, staré pračky🙂 . Přidám se tedy taky. Mám pětiletou postiženou dceru, která se teprve učí na záchod - takže příhod je požehnaně, stejně tak je to při jídle a když jdeme ven, tak s sebou náhradní oblečení. Doma pak nemám automatickou pračku, ale miniromo, takže když peru, tak prostě musím u ní stát a prát - ne jak ostatní nacpu pračku a mohu jít třeba vařit. Proto by se mi pračka hodila😉 Automatická pračka totiž dávno tomu dávno dosloužila a na novou nemám, tak jsem tuto dostala od dobrých lidí. Jsem ale za ni vděčná. Pokud bych mohla novou pračku zkoušet, měla bych zase o něco více času na moji princezničku🙂

27. srp 2018

Dobrý den, snad každý by chtěl mít doma takový unikát 🙂 Mám dvě děti - dcerku, které bude 5 a jako každá holčička je i ona princezna, která se několikrát denně převlíká do šatiček (díky Bohu za sekáče, babičky a tetičky 😀 ). No a 3 letý kluk to je kapitola sama pro sebd. Vyvalí se kdykoli a kdekoli, vždy na tričku poznám co měli ve školce k jídlu aniž bych četla jídelní lístek a navíc jak se zabere do hry, tak to poznám i na slipech a teplákách....
Muž je osobitná kategorie, pracuje v barvách a rozhodně u míchání barev nepoužívá zástěru. To si pak neporadí snad ani v prádelně. A těch triček co vytahá... no nyslím, že to zná skoro každá žena.

Za týden pustím minimálně 10 praček a o prádle se mi i zdá. Nejvíc mě štve délka praní, jelikož jsem pracující. A tak bych byla moc vděčná za rychlejší a spolehlivější mašinku 😀 Nepotrpíme si u výběru spotřebičů a elektroniky na značky, ale Samsung se najde i u nás doma a pokaždé jsme spokojeni. Těšíme se na nové zážitky s pračkou 🙂

27. srp 2018

Zdravím, jsem matka od 5 dětí, takže nás je 7 s manželem a pejsek, tudíž peru skoro denně. Jsem náročná co se prádla týká, protože děti jsou alergici a astmatici, takže velmi ráda bych chtěla otestovat tuto pračku zda je tak dobrá jak píšete. Jsem na mateřské a manžel je celé dny v práci, takže každý pomocník je doma velmi vítán. A pokud je tato pračka lepší než ta moje aspoň bych měla vyzkoušeno před koupí 🙂 Děkuji

27. srp 2018

Tak tato pračka je šita přímo pro nás, u nás se pere několikrát denně, říkám ze jak v prádelně, u prádla trávím víc času než bych chtěla. Syn je alergik tak bych takovéhoto pomocníka moc uvítala a když bych mohla víc času trávit s rodinou, a venku si jen nastavit mobilem praní, tak to je pomocník jak má být.

27. srp 2018

Určitě nejsem tak aktivní, jak se v tomto testování očekává, ale ráda zkusím štěstí ☺️ jsem zde na koníkovi 11 let, prožila jsem tady dvě těhotenství, poznala spousty fajn holek a prošla spousty změnami tady 😉 proč bych právě já chtěla testovat chytrou pračku? Máme v plánu na podzim kupovat novou pračku a k tomu rovnou i mou vysněnou sušičku.... Stále vybíráme tu pravou a poslední dobou nás zaujala právě značka Samsung, tudíž vyhrát testování by bylo opravdu skvělé 😍
Jsme čtyřčlenná rodina a já peru opravdu často...a vlastně neperu jen já, ale hodně mi s prádlem pomáhá i mladší syn, kterého to velice baví. Tak tedy zkoušíme štěstí ☺️

27. srp 2018

Ahoj,jak už tu bylo zmíněno od děvčat výš,testovali bysme rády všechny 😉 tak to taky zkusím...jsem Verča a je mi 30 let,bydlíme na vesnici a mám 5leteho chlapce,3leteho chlapce a 7mi měsíční holčičku, manžel jezdí s náklaďákem a jelikož máme doma pár kousků zvířectva a k tomu nakej ten zemědělský stroj,který je chlapcema hojně využíván...peru,peru a zase peru...maličká nyní začíná s příkrmy a všechno nejlépe sama,takže obě vždy vypadáme jako když jsme byli v chlivku 😉 no kluci teďka každý den jezdí v traktoru, jelikož strejda jezdí s řezačkou...takze věci od prachu atd...též na denním pořádku 😉 tolik asi o mě a mé rodince...no testovala bych ráda páč mě už pomalu pračka dosluhuje a nikdy se mi zatím moc nepoštěstilo vyhrát nebo něco testovat...
Každopádně preji ať ty dvě kočky z nás které dostanou tu možnost, jsou spokojené a nadšené 😉
Hezky poslední prázdninový týden všem.👍

27. srp 2018

Dobry den, pokusím se soutěžit. Mám dvě děti (4,5 leteho chlapecka a 15 měs.holcicku) a manžela, ktery musi mit v praci kazdy den jine kosile. U nás se tydně otoči 10 praček. Mám pračku starou 15 let a bohužel uz mi začina odchazet. Asi mesic sleduju vse ohledne pracek a tato soutez me zaujala v tom,ze bych mohla ušetřit a koupit detem zvlhcovac vzduchu a skrin 😊 Kdyby byla nase rodina vybrana ,meli by jsme velkou radost.

27. srp 2018

Značku samsung milujeme,telefony ,tablety no prostě srdcovka ❤ mám syna 4roky a čekáme miminko,taky máme doma malého pejska ,takže peru opravdu dost často ,a takové zjednodušení se spoustou vychytavek se vždycky hodí 😊Každá žena v domácnosti by si zasloužila ulehčení práce,díky takovým skvělým strojům to jde 😉👍

27. srp 2018

Dobry den. Jsem maminka dvouleté dcery Barborky, která denně zašpiní minimálně 4 trička, 2 legíny doma + když jdeme do obchodu, tak to je samá zmrzlinka a bombony,pitíčka atd. Vše z toho samozřejmě skončí na oblečení.Mám ráda,když mi dcera voní oblíbenou Aviváží a chodí čistě oblékaná. A jsem také manželka muže, který se neskutečným způsobem potí,takže jeho trička se v bubnu pračky točí také celkem často. Když budeme mluvit o jeho práci, každý pátek mi nosí na vyprání své krásně ušpiněné monterky od šmíru,železa, různých bází atd. Už fakt nevím,co bych použila za prací přípravky,které by jeho monterky vypraly. Druhá věc je ta,že opravdu ráda peru,jak už jsem zmínila miluju tu vůni vypraného prádla,které když ukládám do skříně, několikrát ho ještě očichám 😂 Baví mě prádlo i vešet,sundávat. Prostě celý proces. Když náhodou nemám jeden den co prát, peru dceři plyšáky, a oblečky pro panenky atd.atd. Páč jsem totální prací magor a už si toho všimnul i manžel. Přišel jednou z práce a říká : Už zase pereš? 🤔😀No a další věc je ta,že moje pračka již má své nejlepší roky za sebou ( 8 let) a začíná mě trošičku zlobit, zrovna jsem říkala, že se musím poohlédnout pomalu po nové,a tahle by se mi teda jako že fákt móc líbila. Ta by si se mnou užila 😂Byla bych moc ráda,kdybych mohla tuhle krásku testovat. 👍❤️

27. srp 2018

Dobrý den všem. Jmenuji se Eva Mikolášová, bydlím v rodinném domě s manželem a 2,5 letou dcerkou a rodiči, peru všem. Dcerku převlékám i 3x za den, prostě flek od zmrzliny, od guláše, stále něco a navíc dcera a manžel trpí na atopický exém a mají alergii na pyl, prach, peří. Doma máme 20 let starou pračku a proto by se mi hodila tato výhra, moc bychom ji potřebovali. Hlavním důvodem pro mne je to, že jsem velmi ekologicky zaměřená a že si novou pračku z finančních důvodů nemůžeme dovolit a také kvůli tomu, že dcera i manžel trpí na atopický exém a zaslouží si lepší praní, aby je nic nesvědilo a exém byl, co nejmenší. Doma peru každý druhý den minimálně 2 pračky a 1 prací epizoda trvá hodinu a je to velice zdlouhavé s malým dítětem doma a stále furt nacházím něco k praní. Ráda uklízím, ale bohužel nestíhám uklidit vše tak, jak bych si přála, ale štěstí rodiny mi je přednější. Značku Samsung mám nejraději, telefony i televize se zesilovačem značky Samsung máme doma. Budeme potěšeni a rádi, když budeme mít tu čest vyzkoušet pračku značky Samsung a díky tomu ušetříme rodině peníze nejen za nákup pračky, ale i za elektriku a nízkou spotřebu vody. Je to můj sen mít novou kvalitní a ekologicky šetrnou pračku. Děkuji za možnost soutěžit o takový skvost mezi pračkami.

27. srp 2018

Zdravím. Toto testování je jako seslane z nebe přímo pro naší domácnost! 😂 Pere se u nas kazdy den a za úspěch považuji, když jen tři pracky za den. Jsme čtyřčlenná rodina. Přítel- kuchař, takže o řádně špinavé rondony denně postaráno. 🙈 Já- denně zašpiním několik utěrek, sebe samou, protože jsem nešika a většinou pri každém jídle se pobryndam. Dcerka 3,5let- neposedne dítě. Kolikrát za den se převlekà, už ani nepočítám. Stačí kapka vody někde na tričku a už leti do skříně se celá prevlèct. Potom pes, který ma nekolik svych dek rozmístěných po domě. A brzy k nám přibude další holčička. Takže po dovolené za 14dní nás čeká nejen kupa prádla z dovči, ale i oblečení pro mimi. Doma máme pračku Whirpool se zabudovanou sušickou, kterou ani nepoužívám, protože doba sušení je tak dlouhá, že za tu dobu bych měla vyprane aleson dve pracky. O požvýkanosti prádla po sušení, ani nemluvě. Pokud mně vyberete k testovani, můžete si byt jisti, že u nás pračka projde opravdu zatěžkávací zkouškou. 👌😁🙏🍀

27. srp 2018

Hezký den, naše rodina se právě chystá rozrůstat a bylo by super mi doma takovou krásnou vychytávku. Pračku co máme doma, je již staršího tipu a proto bychom rádi vyzkoušeli tuto novinku. Manžel pracuje jako tiskař a odstranit tiskařské barvy je opravdu umění a někdy se nepovede. Navíc má velmi citlivou kůži a s tím že za nějaký čas určitě budu prát daleko více než peru teď, tak si myslím, že Váš nový zázrak, by mi ulehčil práci nejen v tomto směru, ale zároveň bych se mohla věnovat daleko příjemnějším a užitečnějším věcem 🙂
Děkuji za Váš čas a prosím, prosím, prosím prosím :-*

27. srp 2018

Ahoj, tak se Vam predstavim jsem maminka od 11ti mesicni dcerky Zoe. 😊 Zoe je bordelarka po tatovi a obleceni stridame fakt rychle 😂 Jelikoze ted zacala vse ochutnavat takze je stale jako prase. 🐖 Kdyz uz neni spinava od jidla tak kvuli tomu ze chce furt lezt a v kocarku moc nevydrzi 😕 (je ve fazi kdy si stoupne, chodi za ruce ale boji se udelat prvni krucek) takze vsude po ctyrech🙂. Tatinek je citlivka a vadi mu kazdy flicek (takze si to asi umite predstavit doma kdyz na nej kazdou chvili mala sahne upatlanejma rukama) 😂 Pokazde kdyz prijde domu svlekne se kdekoliv, takze ja pak akorat jdu a sbiram pradlo (jelikoz nevim co vsechno je spinave tak beru vsechno) 😂 Nase pracka je stara 15let, koupil si ji tenkrat tata ale nebyla moc pouzivana. Problem je v tom ze je strasne mala je jen na 2,5kg pradla to mame tak dvakrat denne, nekdy i trikrat.😕 Nekdy dam vyprat jeste vecer v 8 a musim cekat do pul 11 abych to mohla povesit ( jelikoz program nam jede 2,5h ). 😕 Kdyz se stane ze nekdy nestiham ten den prat, musim pradlo odvest mamce aby mi ho vyprala (jelikoz ma vetsi pracku tak to tam da na jednou).😀 Vetsi veci, nemam sanci vyprat (treba jako plysaci pro malou). Mala ma v postylce udelany mantinel z polstarku a v obyvaku kde ma takove sve mistecko ma take polstare, ktere potrebuji casto vyprat. Bohuzel se mi nevejdou do pracky tak je musim vozit mamce (vzdycky kdyz tam jedu, tak nake vezmu, na jednou to take vsechno nevypere). 🙂 Takze vlastne jezdim vzdy obklopena věcmi, do toho malou a furt sem a tam.😀 Mam krada moderni technologii, bohuzel ne vse si muzeme dovolit. Mozna bych donutila pritele i vyprat jelikoz ten ani nevi jak se pracka zapina, ale s telefonem mu to jde dobre. 😂 Jinak s vyrobkama samsung jsem byla zatim vzdy spokojena, mame v loznici televizi kterou jsem dostala v 10letech jako prvni telku do pokoje. 👍 Je to uz 12 let a neni to vubec znat, takze super, verim ze i pracka je super a jeste vic super by bylo kdyby jsme si ji mohli vyzkouset a me by skoncilo vecne cestovani s pradlem a 3x denne cekani 😂😂.

27. srp 2018

Rada bych vyhrala toto testovani, protoze bydlime ve vicegeneracnim dome, kde nas bydli 7. Takze o spousty pradla neni nouze. Pracku pouzivam kazdy den nekolikrat. Syn trpi ekzemem, takze jeho obleceni se musi 2x machat. Navic od dob, co jsem se stala maminkou, tak resim vice ekologii. Nedostatek vody v tomto lete me rozhodne nenechava klidnou a proto budu rada za kazdou usetrenou "kapku" 🙂 jinak se mi prave rozbil tablet Samsung a telefony mame taky jen od Samsungu 🙂 proste jsme se Samsungem moc spokojeni a s prackou by to jiste nebylo jinak 🙂

27. srp 2018

Dobrý den ráda bych se zapojila do testování pračky Samsung. Je nás doma 5 + kočka. 20 letý ještě puberťák má prádla jak pro fotbalový team a za 2 dny je schopen zašpinit i nezašpinitelné. 14 letá slečna se podle všeho převlíká asi 3x denně a co není vyprané znova na sebe nevezme. 3 letá má inspiraci v praseti Pepině a kaluže, tráva a písek je její doména- a zdatně ji v různých aktivitách sekunduje děda - takže ještě občas peru i jemu, aby babičku netrefilo. Manžel jezdí busem a vždy po 8 dnech mi doveze horu prádla( na každý den v těch vedrech měl košile dvě- no mazec) a pokud je týden doma, tak dělá s bagrem a má spoustu pracovních věcí. Kočku neperu- ale někdy by to nebylo od věci. Jsme alergici a atopici, jedno z dětí nemůže vůbec aviváž, další nadává že mu suším trička v sušičce a kočka teď našla zálibu v robotickém vysavači a jezdí na něm - takže asi dříve než pračku budeme muset koupit nový vysavač. Ráda bych testování vyzkoušela a určitě by u nás dostala pořádný záběr. Děkuji. Bára

27. srp 2018

dobrý večer, no pračka, téma samo o sobě, někdy jede i 2x denně, no děs, co si budem povídat, děti jsou prasátka a my od toho nemáme daleko. Chtěla bych vyhrát protože máme ještě takovou starou máňu, zatím jede, horší jak se pokazí, už tak jsou z ní ložiska z polského fiátka aby ještě jela 😀 snad nám ještě nějakou službu udělá, a nová? to by byla největší pecka, Díky Z.

27. srp 2018

Krasny vecer, me srdce radosti busiii jen pri predstave moznosti testovani 😍 jmenuji se Lucka je mi 33, mam 2 uzasne dcery 12 let a 11mesicu, manzela ktery je kazdy den jako cune, automechanik telem i dusi a bohuzel i spinou 😉 take mame doma dve psi slecny, ktere s nami spi v posteli, coz znamena,ze casto peru i lozni.. pracka u nas frci denne, mame eco buble od Samsungu, ale uz take neni nejmladsi, jinak muz uznava pouze Samsung, vsichni mame mobily Samsung, dokonce i Jezisek mi donesl lednici Samsung 😆 nikdy jsem nemela moznost nic testovat, ted verim, ze konecne dostanu sanci testovat a prat jak vztekla v nove pracce a psat recenze na skvelou znacku Samsung 😉 krasny den a pracce zdar😊 Lucka

27. srp 2018

Dobrý večer, možná hledáte mě a mou rodinu 🙂. Máme hodně prádla a skrvn všeho druhu (od kojence, přes dítko školkovní, kamioňáka, mlsnou babičku, jednoho kancelářskýho a dvě zapálené kuchařky). Je nás tu dost a podle toho to taky vypadá, pračka se téměř nezastaví. Pereme, pereme a sušíme o 106 sedm dní v týdnu. Pračce a moderní době zdar a skvrnám zmar. 🌞

27. srp 2018

Dobrý den, velmi ráda bych testovala pračku Samsung Quick Drive. Co mě zaujalo na první pohled je, snížení doby praní až o 50%. To myslím je úžasná věc, nejen z energetického hlediska, kdy spotřebuji méně energie, rozhodně by ocenil muž, jenž mi nestále klade na srdce, hlavně vše úsporně 🙂. Dále se mi líbí technologii Eco-Bubble, přece jen je spousta oblečení, které se moc nekamarádí s vyššími teplotami vody, tudíž jsem nucena prát věci(hlavně teda své) v ruce. V mojí pračce na teplotu nižší jak 40 st. prostě věci řádně nevyperu...
K tomu se přidá, že já i dcera máme alergie, takže hlavně v létě je třeba opravdu často prát, nejen oblečení, ale hlavně lůžkoviny, minimálně 1x týdně, dceři i častěji. Stejně tak záclony a závěsy, které bych nejraději vyhodila, ale zas dokud je v pokoji světlo, malá spát nepůjde, takže 2x za měsíc hezky závěsy a záclona dolů, vyprat, pověsit...
Muž i dcera hrají tenis, každý týden 2x trenink, kdo zná, ví co antuka umí 🙂 oranž ponožky u muže, u dcery často vše 🙂.
A značka Samsung? Mobil i tablet obojí od této značky a za mě už několik let super.

27. srp 2018

Jsem máma dvou dětí, tříleté dračice a skoro ročního akčňáka. Pračka u nás jede v podstatě denně, není den, abych neprala. Máme stařičkou pračku Whirpool, ještě po nebožce manželově babičce 😀. Už je chudina celá rezavá, ale nová bude až po Vánocích, bohužel peněz není nazbyt. Manžel pracuje ve stavebnictví, teď přes léto se převlékal i třikrát denně. Doma máme krásnou a chlupatou berňačku, bydlíme na vesnici, takže ke dvěma dětem a manželovi další milion důvodů, proč musím prát denně. Miluji čisté oblečení, nemám ráda, když jsou děti ušpiněné, ale to už k dětem patří. Proto tu pračka hučí denně. Syn je "žbrnda", takže toho převlíkám 2x denně. A dcerka je už větší, ta se zašpiní, až když jsme někde venku, a to vždy jídlem 😀. Nová pračka od Samsungu by byl náááádherný dárek, který by mi ušetřil tolik práce! A nové technologie miluji! Oba s mužem máme telefon Samsung, a ne první 🙂. Stejně tak máme této značky i televizi a i domácí kino (již 8 let) a musím říct, že tato značka je u nás top, jsme s ní maximálně spokojeni.

27. srp 2018

Mam doma manzela a syna a sebe a strasne malo casu proto se dobrovolne prihlasuji do testovani a pracku rada zapojim do kazdodenniho boje u nas doma a rada se podelim kdo v boji zvitezi...

27. srp 2018

Jsem maminka 3,5 letého Filípka a ročního Matýska. Máme doma 3 chlapy a psa - kokříka...takže to asi znáte 😀 😀 😀 ...manžel je studnař, všude písek, mokré, zahumusené a páchnoucí prádlo, protože to zrovna nestihl dát alespoň uschnout - nebo se mu spíše nechtělo....no šílené! 😀 Do toho mě kluci také moc nešetří. Filípek něco vymyslí a Matýsek se jde hned opičit 🙂 4x týdně ještě kluci hrají fotbal ( kromě Matýska...ten začně prý za 2 roky 😀 😀) takže opět nevoňavé, mokré,špinavé prádlo...a jednou za čas berou vyprat i všechny dresy...takže: NOVÁ PRAČKA BY SE FAKT JAKO HODILA!!! 😉 Kluci jsou schopni se za den převlíkat i 3x,4x.....občas máme nehody i jiného typu (když to nepobere plínka, nebo pindík míří jinam než do záchodu 😀)) ale to se časem vychytá a kluci vědí, že to maminka vypere 😉 Pračka u nás beží třeba i 3x denně... Od Samsungu máme televizi a ledničku, a fakt spokojenost, už je máme 8 let a zatím žádná porucha,SAMSUNG JE PROSTĚ JEDNIČKA! Tak proč nezkusit i pračku,že? 😉 A nejvíce by to ocenil Matýsek, který je astmatik od 4 měsíce...nemusela bych mu prát už v té staré babičce 🙂

27. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Iva, je mi 28 let a s manželem vychováváme 2letou dceru Annu. Pračka u nás jede opravdu každý den. Manžel nosí do práce košile, na každý den novou, takže koš na prádlo je plný hned. Navíc sportuje, tenis, fotbal, což s sebou nese funkční oblečení. Co se týká mě tak jsem maniak na čisté utěrky v kuchyni, jsem schopná je měnit každý druhý den, zajímalo by mě, jak by si poradila nová pračka s ,,kuchyňskými" skrvrnami. Dcera denně zamaže také dost oblečení, má nyní kreativní období, takže u nás nejsou vyjímkou trička od temper, modelíny, vodovek či fixek. Pračka by se u nás rozhodně nenudila 🙂 Moc díky za možnost se přihlásit. I.

27. srp 2018

Zdravím Vás všechny na Modrém koníku! Jmenuji se Petra a ráda bych testovala pračku Samsung. V testování by mi pomohl manžel a dvě dcery, čtyřletá a půlroční. Manžel rekonstruuje vlastními silami chalupu, takže z jeho prádla špinavého od barvy, štuku, cementru, lepidel a nejrůznějších dalších neidentifikovatelných skvrn by dostala pračka dost zabrat.
Starší dcera Anička nesnáší cokoliv špinavého, stačí jedna pidi kapka na tričku a jde ho sundat a převléknout se do čistého. Mladší Maruška teď začíná ochutnávat příkrmy, které se, jak všichni víme, opravdu špatně perou z oblečení. Takže všechno, co je oranžové od mrkve, musím nejdřív vzít odstraňovačem skvrn, pak dám do pračky a modlím se, aby flíčky pustily. Daří se mi to se střídavým úspěchem, někdy se skvrny drží a nepustí ani po několikerém praní... U pračky Samsung bych velmi ocenila možnost přidat zapomenuté prádlo během praní a také ekologický provoz. Když mě a moji rodinu vyberete k testování pračky, budu velmi ráda nejen já, ale i čtyřletá Anička, která mi při praní ráda pomáhá. Při praní mi pouští pračku a pak vyndavá vyprané prádlo z pračky a moc jí to baví. Tak jen doufám, že jí ta láska k domácím pracem ještě chvíli vydrží 🙂

27. srp 2018

Dobrý den pokud zrovna perete, já neperu neboť moje rok stará (mladá) pračka nejmenované firmy (pšt BEKO) začala stávkovat (asi puberta nebo co). Pračka se rozhodla (ach ta puberta), že nebude vypouštět vodu, ždímat, a za to začala vydávat velmi zajímavé zvuky. Manžel byl asi dlouho na sluníčku (to je tak když nenosí ten sexy policejní baret 😀), protože mu zvuky připomínaly jiskření 😀 a řval na mě ať to okamžitě vypnu 😀Poslala jsem ho si odpočinout a "holku" nechala makat dál, i když to v ní chrastilo jak při akutním zánětu průdušek. Další den jsem ho nechala zavolat jejímu stvořiteli, vzala to velmi příjemně naladěná žena, asi měla PMS nebo rovnou své dny (spíše její). Manžel ji vše vysvětlil, ona mu řekla, že jistě nečistil filtr, asi to poznala z tónů hlasu (asi nějaké speciální školení) a prý se mu ozvou ze servisního oddělení. Tak manžel čekal, uvařil si jednu kávu, druhou (třetí jsem mu již zakázala, vymýšlí pak blbosti a neví roupama co dělat). Po 4 hod už mírně nervózní a znovu volal, paní ještě víc naladěná mu oznamila, že na reklamaci mají 30 dní.
Chtěla jsem koupit valchu, posílit si tím ramenní svalstvo 😀
Ach já nevýchovaná (snad za to nemůže nevýchova), zapomněla jsem se představit. Tak tedy znovu. Dobrý den (večer, ahoj, čau, nazdar, zdar), v rodném liště mám jméno Lucie a tak ho i používám. Postupem času (a díky mému muži, toho nesmím opomenout) jsem se stala matkou tří dětí (stále tomu nemohu uvěřit, že mám opravdu tři). Nejstarší dcera Klárka má tu smůlu, že přitahuje špínu tam kde ani není, prostřední dítě - syn Daniel, si rád hraje na zedníka. Hlína jako malta a cihly opravdové (ze zbořených stěn v našem domě). Nejmladší Helenka Marie (ne, nemáme dvojčata) začala s příkrmy (máme nový odstín barvy, mrkvovo-hrášková je prý teď moderní) Manžel Petr, pomáhá a chrání kde se dá a občas tak v kanceláři divoce, že je celý popsaný od propisky (nechci v žádném případě znevažovat důležitost policejní práce, někdy je špinavý od barvy z kopírky). Ještě tu máme kocoura Ťapku, ten se naštěstí o svůj kožich stará sám. Já jsem samozřejmě čistotná a vůbec se nepotím a nemusím se převlékat 3x za den.
Jen chci upozornit, že nám pračka neodešla, sice má nožičky, tak by i mohla. Stále stojí v koupelně vedle kámošky sušičky.
Testovat chci zcela sobecky, jsem líná prát ručně nebo na valše, volný čas raději trávím na internetu 😀

27. srp 2018

Preji krasny den 🙂 jsme peticlenna aktivní rodina. Pracka u nas jede i 3x denne. Manzel se venuje kulturistice, denne nosi domu propocene obleceni a rucniky. Sedmileta dcera je ekzematik a astmatik, predevsim povleceni musi byt radne vyprane, aby se v noci nedusila, to same plati pro plasove hracky. Je zkoumava vytvarnice a podle toho vypada i obleceni. Trilety syn je typicky kluk a prasatko, vecne osoupana kolena, obed utreny do rukavu, zamatlane ruce, fixy, kridy, barvicky a cokoliv podobneho taktez konci na tricku :D nase temer petimesicni cacorka se naucila na brisku couvat, tudiz vytre kazdou pid podlahy, navic slinta jak bernardyn a vecnemu prevlekani se nevyhneme 🙂 Take co nevidet zacnou flicky od prvnich prikrmu... no a nakonec ja, ktera schyta vse ostatni - kdyz si do me deti otrou tlapky, nos, nejmensi poblije rameno a jeste neco prskne hrnec u vareni... :D Navic jedeme v latkovych plenkach, kde je taktez o skvrny a dalsi varku k prani postaráno 💓 V te hromade pradla, co se deno denne kupi v koupelne, najdete rozlicne druhy materialu a jeste rozlicnejsi skladbu fleku. Pracku bych moc rada vyzkousela predevsim z duvodu uspory casu, dale take z duvodu efektivity prani, (moznost prihodit zapomenute pradlo aniz bych musela zastavit cely proces je muj sen 😂) a snad i vetsiho objemu. Nase stavajici pracka je na nasi produkci spinaveho pradla proste ponekud mensi. Take bych si moc rada zkusila napsat opravdu obsahlou recenzi a pripadne doporucit dal, jak uz jsem psala vyse, u nas je opravdu z ceho vybirat 🙂

27. srp 2018

Ahoj, mám dvě slečny Sofii 4,5letou a skoro 2 letou Emičku. Nedávno jsme koupily domeček a holky jsou od rána do večera na dvoře takže hromady špinavého prádla se jen kupí, navíc jsem blázen do jejich oblečení takže toho mají hodně a prevlekam je alespoň 3x denně. Nová pračka by se rozhodne hodila 😍. Kdybych byla vybraná do testování, štěstím bych se zbláznila protože ovládat pračku přes mobil musí být naprosto úžasné 😁😍

27. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Ahoj, já jsem Hanka a musím se vám přiznat ke dvěma věcem:
1.JSEM PRASE.
Koupit si něco světlého na sebe u mě znamená mít to na jedno použití. Když jdeme ke tchyni na oběd, schovávají přede mnou ubrusy. (Do restaurací solidárně nechodím.)
2. NESNÁŠÍM DOMÁCÍ PRÁCE. A praní především.
Už dvanáct let nosím výhradně černou, a to z ryze pragmatických důvodů:
Za Á, na tom nejsou vidět fleky;
Za Bé, když černá ponožka obarví černé triko, je to sice tragédie, ale nikdo jí moc nevěnuje pozornost.
Dokonce jsem si i našla manžela, který vyznává podobnou životní filozofii, jen abych se vyhnula třídění prádla a žehlení košil... JENŽE pak se nám narodilo dítě a bylo to v háji. 😂
A tak tu z bezpečné vzdálenosti okukuji sušák ověnčený asi miliontou várkou rádoby bílých plen, které ten náš křáp žužlal bezmála tři hodiny, a říkám si, jestli existuje pračka, která by těžký úděl matek učinila snesitelnějším i člověku, jako jsem já. 😃

28. srp 2018

"Hledá se žena,..." Já, já, tedy my, naše rodinná jednotka čítající maminku Lucku, tatínka Radka, dva chlapečky na raketový pohon - téměř pětiletého Samuelka a tříletého Honzíka, tvrdohlavého bígla Jacka a rezavého kocoura Zrzinu.
Členové Samsung testovacího týmu:
Tatínek: Jako učitel musí být jako ze škatulky. A že mi někdy dokáže připravit opravdové překvapení - vyteklá propiska v kalhotách je opravdová lahůdka. A jeho láska k práci v lese (kde relaxuje) přináší další prací výzvy - smůla, tráva a jiné přírodní skvrny.
Samík a Honzík: Kluci jak se patří. Všude vlezou, prolezou, vyzkouší na vlastní kůži i oblečení😉 Když hrají fotbal a jedou po kolenou do půlky hřiště, vznikají super zelená kolena. Když pomáhají tatínkovi v lese, mají na svém oblečení celý vzorník lesních meteriálů😀 A aktivity maminky taky skýtají velké možnosti - temperové barvy, fixy, voskovky, lepidla. Honzíček je velký gurmán. Rád hoduje a ochutnává. Vše, co se dotkne jeho úst, je i na oblečení. Dalo by se říci, že baští jako🐷
Maminka: Dnes je můj druhý pracovní den po návratu z rodičovské dovolené. Už teď mám pocit, že mě prádlo zavalí😀 Zkrátit čas praní by byl naprosto famózní. Má vášeň k pečení dortíků a perníčků přináší další tuny prádla - utěrky, ručníky a hadříky od potravinářských barev, másla, vajíček... a samozřejmě oblečení kluků, protože mi u všeho rádi pomáhají, asistují a ochutnávají. A v neposlední řadě by mě psaní recenzí opravdu bavilo a snad by se daly i číst (jako paní učitelka českého jazyka bych si nerada udělala ostudu).
Pes a kocour: Při průniku do obytných prostorů dokážou udělat pasku neskutečnou (bláto, chlupy...) Kluci se s nimi neustále mazlí a mladší Honzík leze za pejskem do boudy a tam spolu vegetují 😀 - podle toho také vypadá jejich finální garderóba před praním.
Děkuji za možnost se přihlásit k testování takové krásky - Samsung Quick Drive❤
Pěkný den 🌞
Lucka a celý Samsung testovací tým

28. srp 2018

Vzhledem k tomu, že nám právě odešla pračka do věcných lovišť, také Samsung, zaujala mne možnost testování zrovna této pračky. Už když na ni běžela reklama jsem si říkala, že bych ji hned brala. Mému miminku jsou nyní 4 měsíce a to znamená zavádění příkrmů. Včera jsem zrovna dávala první dýni. Možná se budete ptát, jaký byl úspěch. Slovy Patrička ,,Pffffbbbbrrr". Ano, krásný zvuk, výraz a hlavně krásné oranžové oblečení a asi miliarda látkových plenek. Pokud to takhle bude i dál, odvezou mě 😁. Ano, vim, bude to horší 😂. A co se týče mě při vaření, jsem mistr na množení špinavého prádla, jelikož si většinou zapomenu vzít zástěru a víc omáček skončí na mně než v hrnci 😊😀. Takže to je první důvod, proč ocením pračku, díky které budu mít vypráno rychle. Funkce AddWash je skvělá, protože se mi velmi často stává, že tamhle zapomenu ponožku, tamhle bodýčko, támhle se mi přítel přihlásí, že ,,ještě tohle!", ale pračka už dávno pere. Oceňuji tichý chod, protože když je potřeba honem rychle něco vyprat večer, nemusím tolik přemýšlet nad tím, co na to sousedi. Prostě život bez dobré pračky je mnohem složitější než s ní.

28. srp 2018

Ráda bych se zúčastnila testování, protože praní jednoduše miluju 🙂 o čemž svědčí jednak to, že moje pračka je vždy perfektně čistá - mám ráda ten pocit, když ji tak vidím, že je tak "upravená" a jednak o tom svědčí i to, že moje sousedka na balkoně mi nejčastěji říká:" Už zase perete?" 😅 A další důvod je i ten, že mě prostě baví si prádlo roztřídit na kupičky, ty vyprat a pak mě uspokojuje pohled na krásně uspořádaný sušák plný prádla. Takže ano, jsem opravdu prací maniak 😅 No a pak mám doma dva chlapíky - sportovce, kteří pořád potřebují mít oprané nějaké dresy a jako třešnička na dortu se má každou chvíli narodit další miminko, se kterým bude zase praní dost a dost. Ale já už se na to těším 💃

28. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Daniela, jsem maminkou skoro dvouletého Honzika, který své oblečení dvakrát nešetří za žádné situace a brindák je u nás sprosté slovo 😁 Manžel je trochu šikovnější, ale spotřeba oblečení je neskutečná, např. včera jsem žehlila cca po pěti dnech jeho 33 triček 😵 wau nevím, jak to dokázal 😁. Moc bych si přála mít tuto pračku doma. Před časem, když jsme s manželem pračku vybírali, nechtěli jsme šetřit a je pro mě jedním velkým zklamáním... A nová pračka nebude dřív něž se tato dotočí..Už neperu jinak než na nejdelší programy i dvakrát po sobě a prostě to není ona. V rámci cyklů přidávám prádlo, tak že se mi voda leje ven dvířky, ale čekat mnohdy nejde...Chtěla bych prát s radostí, úsporou a zaživat pocit krásně vypraného prádla 😉 Když mi to dopřejete bude to druhý nejkrásnější dárek tohoto roku, první nosím pod srdcem a přinese ho ježíšek 100% s velkou hromadou pradla😉 Přeji šťastnou ruku při vybírání testujících. Hezký den

28. srp 2018

Ahoj jmenuji se Agnes tuto super pracku bych chtela vyzkouset protoze mam snad prvni vynalezenou pracku na svete :D a nikdy nevim co si zrovna usmysli nebo jaky mi tam zrovna hodi flek :D Za par tydnu cekame druheho prcka a tak pradla na prani a testovani teto nove pracky by mohlo byt spousta :D

28. srp 2018

Nám by se v rodině nová pračka tak moc hodila! 🙏Stará pere, ale pomalu, kolikrát stávkuje a nechce přát vůbec.😏
Peru každý den i dvě pračky. 🤪Manžel sice nestrida košile, ale neustále si mění trika ( několikrát denně), montérky, do toho máme 2,5leteho chlapaka co miluje jídlo, ale podle jeho oblečení poznáte co kdy měl k svačině a obědu... 🤦‍♀️😁 To je tedy taky několik triček denně... No a za pár měsíců se narodi další člen rodiny a to víte, samé pleny, všecko špinavé, poblinkane 🙊🤦‍♀️.
Byla bych šťastná jako blecha, ušetřilo by mi to plno práce. Teď s námi navíc bydlí i tchyně, tak bych měla alespoň nějakou odměnu 😁😀

28. srp 2018

Mám doma 19 měsíčního syna a manžela, ale vydají za celý regiment, co se špinavého prádla týče. Manžel je expert na hromadění oblečení, nejlépe na židli u stolu, kde si schraňuje špinavé i čisté dohromady a mě se pak jednoduše stane, že zapnu pračku a pak objevím, že vlastně potřebuje něco vyprat. V téhle situace by mě rozhodně Samsung vysvobodil a mě by se ihned po vyprání nehromadilo další zapomenuté špinavé prádlo. Syn je zase expert na špínu, někdy mám pocit, že nedělám nic jiného než, že ho převlékám. Venku je schopný se vyválet v kde čem a dostát tak svému titulu rošťáka. Další kapitolou je jídlo, které jí s takovou vervou, že ho má úplně všude, nemluvě o kuchyni. Takže ve zkratce jen peru a peru a chytrý přítel ve zbrani by se mi hodil. Neboť spokojená matka rovná se spokojený manžel a syn. A Samsung je jasná volba.

28. srp 2018

Dobrý den a ahoj všem. Krásná možnost testování, ať už se štěstí usměje na kteroukoliv. Naše rodina by byla skvělý tým pro tuto výzvu. Mám doma totiž čtyři chlapy, psa a kočku a ti vytrvale každý den zkoušejí kvality mé 10 leté pračky, která pomalu a jistě zkomírá. Známe to skoro všechny. Není den bez praní a když nevyperu, druhý den už se na mě valí z koupelny celá hromada. Možnost přidání prádla během cyklu je bezva bonus, protože nějaká ponožka cestou z pokojíčku se ještě najde vždycky 🙂 Muž je k tomu alergik a děti ekzematici. I o ekologii se snažíme dbát tříděním, snižováním obalů, sbíráním odpadků v lese atd., takže tato pračka by byl pro nás sen 🙂

28. srp 2018

Taky bych ráda testovala. Bydlime v bytě kde je nás 6,babička,mamka,ja.,syn a 3 psi. Pereme denne jelikož babicka je ležící a syn ještě malý,je pradla strašně moc.mame Samsung lednici a pračka by se k ni hodila 🙂 třeba aspon jednou se na mě usměje štěstí...

28. srp 2018

Ahoj jmenuji se Lucie...jsem tu poprve a hned se chci aktivne zapojit do testovani...s pritelem mame 2 deti kluky 7let a 8mesicicni mimco.Pradla mam porad plno, peru skoro kazdy den nekdy i 2x vzdy udelam hromadky dle barev...tak jak me to ucila moje maminka
Pritel sice nezaspini 2 kosile denne ale 2 modraky nema problem uspinit...dela krasne remeslo je truhlar...nyni mam pracku jine znacky asi 4roky a mam pocit, ze se zachvily rozpadne...snazim se ji co chvily odvapnovat a cistit ale bohuzel je zde strasne tvrda voda...po vycisteni vyndavam z pracky kusy vodniho kamene...nyni se vse zmeni poridily jsme si baracek ktery pritel sam opravuje a udelal me zde krasnou technickou mistnost kde bude umistena pracka, susicka a bojler...a koupelnu budeme mit jen jako koupelnu a ne skladiste vsech veci jako to bylo doted...je zde moznost napojit pracku na destovou vodu.Voda je krasne, cista, nesmrdi a hlavne je mekka...Vsechny veci chci mit vzdy krasne ciste a vonave...jsem jedina zenska v baraku a tak jen chodim a sbiram spinave obleceni obcas se stane, ze nekde neco zapomenu a to pak jde opet do pradelniho kose a ceka na dalsi varku prani...s touhle prackou by to nebyl problem...😁 otevru dvirka a sup tam s tim...skvrny u nas nejsou zadny problem mame snad vsechny druhy.Dite skolniho veku, kojenec, ja jako vasniva kucharka a pritel jako vasnivy ochutnavac...
chlupy od nasich chlupatych clenu rodiny 😀😀 tak sup sup rada otestuji Samsunga.Do ted mam jen telefon samsung a ten se moc nepredvedl...🤔🤔 tak snad je to vse co jsem chtela napsat...hezky den.

28. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, také bych se ráda zapojela do testování. Sice nemám manžela, který střídá dvě košile denně, ale dělá v práci z kovem a ta zažraná špína a divný pach kovu, tak toho se člověk jen tak lehce nezbaví. K tomu mám doma šikovnou tříletačku, která strašně ráda tvoří a co na tom, že je nakonec věčšina jejího výtvoru i na ní, je to prostě umělkyně po mamince. K tomu všemu čekáme už začátkem října malý uzlíček štěstí, který přibude do naší rodinky, takže u nás se pračka prostě nezastaví...myslím že to je tak nějak ve zkratce vše 😉. Přeji hezký den 😊

28. srp 2018

Ahoj. Jmenuji se Radka a máme doma 13mesicniho chlapecka. Bydlíme v baráčku s mužem,kocourkem,pejskem a bráchou a jeho rodinou. Ty mají zase 5 měsíční miminko.
Máme jen jednu koupelnu a proto peru se švagrovou vše dohromady.
To byste měli vidět toho prádla😂 Každou chvilku se nějaké zapomene pod gaucem apod a tak čeká na další várku....což s touto prackou by nebyl problém. A kolikrát jsme jen prádlo připravili a zapomněli zapnout! Což teď přes telefon by bylo skvělé! A ta vidina úspory 😊 No pomohla by nám ve všech směrech,protože jak můj muž tak bratr jsou věčné zmazani. Kolem baráčku je práce nad hlavu,tak pereme často. Ono k tomu hodně přidá ty naší dva chlupáči,se kterými si děti tak rady hrají.....
Pračka Samsung to je značka,
praní s ní je prostě hračka.
Všechno krásně vypere,
i s chlupem se popere.
Přidám k praní další body,
ušetřím tak spostu vody.
Přes telefon vše ovladam,
a kafíčko si k tomu dám. 😊

28. srp 2018

ahoj, ráda bych testovala pračku samsung, protože u nás se pere furt, jako fakt denně. dcerka 4a půl roku je čunče, navíc "dámička" , takže se pořád převlíká. manžel je taky věčně ve špinavých monterkách a já vlastně taky . Dcerka má navíc citlivou kůži, takže nemůže mít třeba ani leckerý prací prášek. navíc máme doma pár zvířátek, takže pořád chlupy a prach i v dekách, takže se opravdu pere všechno možné a denně 🙂 bylo by fajn přispět k čistějšímu životnímu prostředí a ušetřit si tím i svou práci a čas 🙂

28. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Petra, je mi 31 let a sdílím domácnost se třemi prasátky. No, prasátky, s manželem elektrikářem, který se v práci válí v kdečem a se dvěma dětmi, které mu perfektně konkurují. Manžel sice nestřídá dvě košile denně, ale prádla dokáže vyprodukovat opravdu hodně a děti? Oba podezírám, že mají obě ruce levé, jinak si to nedokážu vysvětlit. Opravdu nechápu, jak v jejich věku můžou být taková čuňata, převlékají se několikrát denně. Pračka by nám určitě ušetřila rodinný rozpočet, jelikož každý měsíc nakupujeme stále nové oblečení, jelikož naše pračka už nepere tak, jako dříve.

28. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Markéta, je mi 27 let. Musím přiznat, že zatím děti nemá, s manželem se o ně pokoušíme už 3 roky a stále nic. To ale neznamená, že nemám pro koho prát 🙂 V baráčku nás bydlí 5 - já, manžel, moje rodiče a můj brácha. Pere se u nás hodně, ale piznám se, že moje mamka pere hrozně ráda. Je to pro ní relax, hlavně pak věšení prádla a žehlení 🙂 Já tedy jen pomáhám, když mi dovolí pověsit nebo sebrat prádlo ( neumím to prý tak dobře jako ona😀). Takže bych tímto chtěla mamce ještě více ulehčit práci. Naše pračka už bude za chvíi dosluhovat a stejně budeme shánět náhradu. Alespoň by si jí mamka vyzkoušela 🙂 Doma máme hlavně i hodně zvířátek- psa a 3kočky. A ab bl dům hezky čistý, pere se hodně i kvůli nim. Největší "spotřebu" prádla má ovšem můj bráška - 15 let. Typický puberťák. Vezme si tričko jeden den a už je ve špíně 😀 A když se mu nechce nějaké práslo ukllízet, skončí také v koši se špinavým prádlem. Tatínek- kutil. Neustále nosí monterky, jak jinak než špinavé od oleje, prachu, šmíru... No znáte to :.-) Maminka- administrativní pracovnice, takže halenky, topíky... Manřžel truhlář, neustále oblečení plné pilin,... A já nejvíce obskakuji zvířata, jsem tedy samý chlup. Kažný hadřík potřebuje jinou péči při praní, a myslím si, že vaše pračka by nám to hodně ulehčila 🙂 Děkuji Markéta

28. srp 2018

Nejspíš by jste měli dát do testování nejméně 150 takový SUPER praček, protože by si je zasloužily snad všechny maminky ♥. Každá jedna která tady píše má malé děti a všichni moc dobře víme co dokážou 😀. U nás bych tam snad narvala i koberce a sedačku i s křeslem 😂😂

28. srp 2018

Dobrý den,
jsem poměrně hodně zaměstnaná maminka šestiletého nadějného hokejisty 🙂, majitelka několika domácích mazlíčků a přítelkyně muže, který je přes týden pracovně pryč.
Takže nejen, že v týdnu průběžně peru školkové věci a sportovní oblečení, tak v pátek ještě přibudou košile a další prádlo od partnera, který se vrací domů. Sortiment prádla je tedy u nás celkem pestrý.
Vzhledem k velké pracovní vytíženosti je představa volby programu na dálku víc než lákavá (propojení s mým Samsungem zaručeno! 🙂 ), pokud ještě navíc je myšleno na ekologii a přírodu, pak je to jasná volba.
Před časem odešla do spotřebičového nebe naše stará pračka jiné značky a přesto, že jsem měla možnost vyzkoušet již několik praček (Indesit, Electrolux, LG a Whirlpool), tak jsem ještě stále nenašla tu TOP. Možná, že právě pračka Samsung Quick Drive bude tou pravou volbou.
A asi není od věci zmínit, že při různých debatách na téma "jak třídíte prádlo a na kolik jej perete", raději nezmiňuji svoji slabost na dokonalé třídění prádla (žádné takové jako jen bílé, černé a barevné). U nás se totiž zásadně třídí i na červené, zelené a modré 🙂
Testování pračky Samsung by pro mě bylo velkou výzvou a ctí.
Děkuji a přeji pěkný den. Anet

28. srp 2018

Praní je naše každodenní součást,je nás najednou hodně 🙂 Takže nejen denně špinavé děti ze zahrady,jedno se učí na nočník,takže nehody jsou běžné,navíc náš dědeček denně stihne vyměnit i 3 trička v práci.A tři domácí mazlíčci 🙂 Velká rodina,která se o víkendech rozrůstá o další miminko i pejska.A všichni špiníme prádlo.Pračka se nezastaví a vyhrát testování by znamenalo nejen ušetření času,ale i spotřebu vody a šetrnost k životnímu prostředí,což při naší spotřebě by se promítlo určitě 🙂 Navíc značka Samsung?Pro tu mám slabost 🙂

28. srp 2018

Pane jo, tolik komentářů hned po zahájení, člověk ani nevi, jestli ma cenu se přidávat, protože šance, ze vyberou zrovna mě je opravdu miziva, ale toš zkusim to. 😀 Jmenují se Lenka, je mi 33 let a doma je nas celkem pět, ja, manžel a tři dětičky, úžasné princezny 5 a pul let, 3roky a 1 a půl roku.O špinavé prádlo u nás vážně není nouze, každý den vyperu i tři pračky, koše na prádlo mam tři a jsou neustále plné, většinou zapomenu něco přihodit a po zapnutí pracky uz mám smůlu, takže funkce AddWash je super nápad. Mám doma pračku samsung, pere fakt denodenně, využívám spoustu programů a jsem spokojená, ale stejně bych i tak ráda otestovala novou. Holcicky jsou paradnice, prevlekaji se i nekolikrat za den, nejmladsi je navic docela cunatko, takze fleky jsou u nas na dennim poradku, nekdy se mi i stane, ze se nevyperou hned, ale az postupnym dalsim pranim. Každopádně i když me nevyberete, na samsung nezanevru a až mi tato stávají pračka odejde do věčných lovišť, poridim zase samsung. A oběma maminkam, které vyberete uz ted preji uspesne testovani. Verim, ze vyberete maminky, které si to opravdu zaslouží. Jsem rada, za takové možnosti, které modrý konik nabízí, jen tak dál. 😊👏👍

28. srp 2018

Dobrý den, ráda bych tuto krásku otestovala. Děti s manželem ještě nemáme, ale usilovně na nich pracujeme 🙂 zatím nás doma zlobí 🐶🐶 (mops a kříženec frbulka), kteří šíleně línají. Což by byl jeden z aspektů pro test v naší domácnosti. Oba s manželem jsme alergičtí na roztoče, takže se postel převléká dost často - druhý bod v našem testu. Manžel v soukromí chodí v košilích, ale v práci musí mít montérky (i když je ve vedoucí pozici), já pracuji jako kancelářská myška a za každý den v jiném oblečení mi koš na prádlo přetéká. A pokud by tato pračka zkrátila čas praní, dosti by nám pomohla v tom našem jinak dosti nabitém programu na každý den. A co teprve až přijdou i ty děti 😀 Naše dosavadní pračka je z druhé ruky, takže jsem ráda za každou další vypranou várku prádla 😂 Značce Samsung jsme věrni několik let v podobě mobilních telefonů, které manžel obnovuje rok co rok a já je po něm dědím 😂 před vánoci jsme museli vyměnit i mikrovlnou troubu a zkusili Samsung, což zatím nebyl špatný tah 🙂 Jsem zastánce sjednocených značek spotřebičů v domácnosti, i když si jsem vědoma, že ne všechny spotřebiče od jednoho výrobce jsou 100%. Ale proč to nezkusit se Samsungem?

28. srp 2018

Dobrý den,
tak to je bomba zpráva hned po ránu! 🙂 Pračku (no, možná bych to nazývala spíše mou novou kamarádkou) bych zkusila okamžitě. Mám manžela, který je stavbyvedoucí a ráno vyjde do práce s tím, že bude sedět celý den v kanceláři a večer se mi vrací zpět v úplně zašpiněných "svátečních" věcech. 😠 Už jsem si zvykla, že monterky nikdy moc dobře nevyperu, ale sváteční věci - to je noční můra! S manželem jsme si pořídili před rokem huskyho, a protože jsme s ním rádi, tak si ho občas pustíme i domů na gauč. Mám doma přes gauč přehozené deky, ale nyní v těch vedrech mám co dělat, abych ty chlupy vyprala. 🙈 Navíc čekáme ještě mini-přírůstek do rodiny, ale maxi-přírůstek prádla do mé pračky, takže by se mi hodila určitě kamarádka, která mi s tím prádlem pomůže. Jsem i takový anti-technický typ, který vždy několik minut bádá nad tím, jaký má zvolit program na praní, ale podle toho, co jste psali v článku, by mi tento problém mohl odpadnout. 😍 Napíšu ještě něco o sobě - nesnáším sport a můj manžel je sportovec tělem i duší. Jo a taky se pozná tou smradlavou taškou, která mi vždy přistane na chodbě a "provoní" dům, když přijede z fotbalu. 😖 Jsem ráda, že sport neprovozuji. Jinak bychom museli mít doma už asi 2 pračky. Mám zatím zkušenosti se značkou Samsung jenom v podobě mobilu, a to už od raného dětství, kdy jsem měla (na tu dobu) nadčasový mobil, a pak jsem s ním i dál pokračovala až do dospělosti. 😉 Musím říct, že za mě velká spokojenost. V neposlední řadě se snažím šetřit rodinný rozpočet, takže budu ráda, pokud mi v tom moje (možná) budoucí kamarádka pomůže a bude prát šetrně, jak k životnímu prostředí, tak i k mé peněžence. 🙂 Pokud mě nevyberete, tak i tak děkuji za skvělý tip na případný dárek a přeji hodně úspory času i financí šťastné mamince. 🙂

28. srp 2018

Máme doma starou 11 let pračku, psa a manžela který je u letadel a stále na stavbě, takže Peru i dvě pračky denně. S naší starou prackou trvá jedno prani přes 3 hodiny a stejně pořádně nevypere například deky od psa a manželovi montérky ať už z práce či ze stavby. Ráda bych tak vyzkoušela novou pračku a značce samsung důvěřuji( máme lednici, televizi a mobilní telefony). Navíc k nám za pár měsíců přibyde přírůstek a to bude teprve praní a do nového domečku by se nám jistě hodila ;)

28. srp 2018

💣Uuuuaaaaaauuuuu!💣 Tak to je skvělá zpráva! Pračka?! A navíc od Samsungu?!!👍👍👍 To už by u nás prcek 👶 se špinavým prádlem neměl šanci! 😎 Od Samsungu máme doma mnoho elektroniky, ale pračka nám do party ještě chybí! 💻📷📱
Jako osmadvacetiletá moderní mamča bych si tuhle chytrou vychytávku opravdu moc užila! A manžel, který je blázen do elektroniky by z toho byl taky paf!👽
Vážně parádní 🎉akce🎉
🌞 🌞🌞Všem maminám a jejich šmudlíkům přeji krásný den!🌞🌞🌞
Petra

28. srp 2018

Krásný den 🌞 zdravím vás z našeho nového domova, baráčku, kde bydlíme druhý den 😀 pračku Samsung bychom uvítali s velkou radostí. Čekáme druhé miminko, ale už teď pereme denně. Dcera nevydrží čistá 5 minut, manžel že stavby potřebuje někdy do pračky celý 😀 Jen nemáme takovou moderní krásku 🙂 u spotřebičů zohledňujeme spotřebu vody i energie, používáme šetrné prostředky a eko programy. Bydlíme v přírodě, kterou se snažíme jako moderní rodina chránit🙂
S pozdravem Pavla

28. srp 2018

Jej testovat pračku??? Kdybych byla vybrána, tak se obávám, že bych ji velmi rychle "zajela"😀😀 S naším půlročním capartem a manželem totiž momentálně bydlíme u rodičů a mých dvou sourozenců (tzn. 7 lidí na jednu pračku). Každý den tak u nás jede pračka minimálně třikrát😲😲 Víkendy jsou více nabité, neboť k běžnému nošenému prádlu peru navíc pracovní věci. Což znamená montérky zmazané motorovýmm olejem a kdo ví čím dalším a bílé prádlo od všelijakých dobrůtek z kuchyně😉😉 Tuším, že s tímto vším, by se nová pračka Samsung vypořádala na jedničku👍👍

Mějte se krásně🌞

28. srp 2018

Jmenuji se Verča, je mi 27 let, doma mám pětiměsíční miminko, které již začínám přikrmovat, takže se nám oblečení slušně kupí, hlavně ty odolné skvrny :-/. Dále naší rodinku tvoří táta zemědělec 30 let, který potřebuje téměř každý den čišté oblečení, někdy spotřebuje i dvě trička za den 😀. Posledním členem rodiny je naše výmarská ohařka, které často peru její pelíšky. A jako poslední důvod proč vybrat naší rodinu je, že doma máme již spoustu výrobků od teto značky 🙂

28. srp 2018

V našem domě žijí tři malé děti, chlap kravaťák, maminka co chodí do práce v kostýmku a šatečkách a zvířat, že by to jeden nespočítal (od hmyzu přes kočky, psa až po koně). Zvuk peroucí pračky je u nás doma stejně běžný doplňkem, jako u někoho třeba klapání topení nebo šum rušné ulice. Když omylem pračka nepere, chodím doma a přemýšlím, co je špatně. To zoufalství, když se na ciferníku pračky ukazuje informace, že bude vypráno za dvě hodiny, je 11 večer a vy fakt nutně zítra potřebujete na důležité jednání v práci ty šatečky, které jste si připravili na ramínko do předsíně - ale bohužel šlo zrovna kolem dítě a jedlo meloun...

Peru furt, už z toho mám doma i srandu. Chlap chodí v týdnu několikrát cvičit v práci a nosí mi pak domů dvoje košile a ještě propocený oblečení za cvičení. Děti se převlékají snad neustále, protože prostřední nesnese jedinej flíček a už ječí, nejstarší je čunče od přírody a navíc skvělá výtvarnice, takže je neustále kreativně obalená temperama, lepidlem a hlínou (neptejte se proč) a nejmladší má reflux, takže zvrací prakticky neustále. No a já, já mám těžkou alergii na roztoče :D Což ve starém domečku plném zvířat není úplně fajn. Takže ve vzácných chvílích, kdy zrovna neperu oblečení, svlíkám peřiny, polštářky na gauči a židlích nebo peru záclony.

Pračku bych brala, fakt moc :D O to víc, že když jsem se naposledy rozmýšlela jestli novou pračku nebo sušičku, tak to vyhrála ta sušička. A pračka se asi urazila a je na odchodu :D Takže tak každé třetí praní šťourám šroubovákem u odtoku a modlím se :D

28. srp 2018

Dobry den, radi by jsme vyhrali testovani pracky Samsung. U nas v rodine se znacce Samsung veri. Mame lednici,tv, telefony, tablety. A jsme se vsim moc spokojeni. A pracka? No, radi by jsme vyzkouseli, jestli za to stoji👍 Doma mame pracku “babicku” uz 8 let. A musim rict, ze se za posledni mesice, co jede opravdu i 2x denne zacina nejak vztekat😂 takze cekame, kdy to zabali😀 nas deviti mesicni syn zacina papat sam, takze je spotreba pradla velika a nase “babca” to uz prestava zvladat. Takze by se nam do rodiny nejakej novej Samsung “clen” hodil. Podle popisu je pracka zazrak, tak sup s ni k nam a my vam ji poradne vyzkousime💋

28. srp 2018

Dobrý den, tak to je sranda zrovna teď peru a objeví se mi tu toto upozornění😀 s příchodem malé přibylo i hodně prádla, jsou to sice titerné věci, ale do koše nosím pořad něco. Pračku už máme starší, tak čekám až mam prádla víc. Manzel mi taky úspěšně plní kos s prádlem - samé košile a polostrunatci, každý den něco jiného tak to se nasbira. Jinak ja se jmenuji Iveta a jsem maminkou na mateřské. Napsat recenzi mi nebude dělat problém, jsme ukecaná a takhle to hodím jen na “papír”. Sdílet to mužů dále na svém FB, kde jsem členem maminkovskych skupinek a na svém instagramu. Nova pracka by byl neskutečný pomocník a krasne by doplnil ostatní v našem novém domečku. Byla bych neskutečne vděčná. Krásný den

28. srp 2018

Krásný den vespolek vám všem🙂
Mám velké štěstí, že jsem maminkou těchto dvou roštáků a zároven manželka mého skvělého muže.
Tohle štěstí jsi plně uvědomuji do chvíle, než nastane čas praní.. Starší syn chodí 3x týdně na jiu jitsu, mladší je ve věku, kdy objevuje svět a chce ochutnat naprosto všechno, co se mu postaví do cesty ( ostatní maminky mi jistě daji za pravdu, že mnohdy to jsou věci, co ani k jídlu určené nejsou 🙂 ), navíc pokusy o chození na nočník ještě nevychazí tak, jak bych si přála a manžel pracuje ve firmě, která má na starosti udržbu města. Čili pračka je u nás v pernamenci a ruku na srdce, pamatuje už lepší časy.. Dětské oblečení, která junioriovi stále peru v dětském prášku se mísí s monterkami, kolomazem, kimonem,školním oblečením a nechci ani pomyslet na tu hromadu oblečení pro naší ,,pečící se" slečnu, kterou odkládám vyprat již asi o měsíc déle, než je zdrávo..a jelikož jsem ve 32 týdnu, veškerá starost o garderobu moji posádky mě stojí mnoho sil.. Když vám tak píšu, jak to u nás funguje, propadám trošku trudomyslnosti a říkam si, že lepší exemplář přece ani není možno najít🙂)
Přeji mnoho štěstí všem maminkám, pro každou z nás by byl nový pomocník splněný sen a možnost o tom poreferovat ostatním příjemnou povinnosti.

28. srp 2018

Zajímavé a vtipné počtení 🙂
Ať dobře vyberete nové testerky 🙂 Nesoutěžím, je tady hodně maminek, které novou pračku opravdu potřebují, skvěle jí prověří a otestují 🙂
A já budu dál, moc ráda věrná naší LG, na kterou nedám už přes 8let dopustit 🙂 Všude jí doporučuji, to bych jí nemohla udělat, vyměnit jí, když nám perfektně pere dennodenně už tolik let 🙂
Hodně štěstí všem 🙂

28. srp 2018

Dobrý den, ráda bych pračku testovala, jelikož přítel má práci ve které se opravdu zašpiní, řeže betony takže o špinavé prádlo u něj nouze není, já do toho dělám 12-ti hodinové směny, takže min. 3x do týdne mám z práce toho dost a samozřejmě malá dcerka, která se tak 3x denně převlíká, nesnese totiž na sobě cokoliv špinavého 🙂 Budu samozřejmě ráda pokud ji budu moci vyzkoušet a pokud ne tak budu určitě sledovat recenze 🙂
Děkuji a přeji hezký den.

28. srp 2018

Pracka? Nova pracka? Tak to by byl zazrak. Jak rika manzel,jsem praci silenec. Kazdy den u nas jede min 2x. Nekdy i 5x. Mam dva kluky,kteri se prevlikaji snad 100 x za den. Starsi je hokejista,takze vyprat veci kolem hokeje? To stoji za to. Manzel chodi do prace v obleku. Denne padnou i dve kosile. A jako bonus nam pribude treti dite. A na to je potreba vse nachystat a vyprat. Hlavne mou latkovou vybavu.

28. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Petra a jsem maminka téměř 2 letého syna, který vše rád zkoumá a nehledí u toho jestli se ušpiní. Syn i já máme atopický ekzém a tak čisté prádlo je u nás nutností. V bříšku zatím odpočívá bráška, který se má narodit na podzim. Postupně tedy i pro ještě nenarozené miminko vše chystám, třídím peru, žehlím... Dalším členem naší domácnosti je manžel, který manuálně pracuje a denně donese horu špinavého prádla. U nás se tedy pračka nezastaví. Již nyní mám doma pračku značky Samsung a jsem s ní plně spokojena. Jelikož peru různorodé oblečení od dětského prádla, svetrů, monterek až po jemné prádlo, tak využívám střídavě všechny programy.

28. srp 2018

Čau věc 😊 Paaaani, zrovna doma řešíme téma pračka, jelikož ta naše už dosluhuje. A i po několika procistenich pračka už prádlo nenechá příliš voňavé 😥 není snad ani den, kdy bych pračku nemusela zapnout. Sice jsme doma jenom tři, ale muž je zedník a v práci se ušpiní každý den, takže je potřeba prát monterky, které jsou extrémně špinavé. Já doma peču dorty, takže utěrky a zástěry mám taky neustále ušmudlané. No a o rok a půl staré dceři se asi není potřeba ani zmiňovat. Můj muž má citlivou pokožku, takže pokud pracka špatně prádlo vypere, musím vyprat znovu, takže by mi tenhle Samsung skvost velmi ulehčil a usnadnil život, a už bych doma nemusela plakat nad zatuchlým a špatně výpravným prádlem. 🙏

28. srp 2018

Dobrý den
Líbilo by se mi testovat pračku Samsung, hlavně z důvodu, že naše stávající pračka už nezvládá takový nápor praní a už začíná dělat všemožné zvuky, které nejsou pro pračku už typické.😁...Peru denně i 3-4 krát.Můj přítel za den vymění až 3 trička a o kalhotech ani nemluvím.Vždy chodím po bytě a sesbírám oblečení, které pak hážu rovnou do pračky.Tím to ovšem nekončí, protože máme spolu syna, kterému je 5 a půl měsíce a jelikož je celkem dost blinkací tak převlékám každou chvíli a aby toho nebylo málo občas plenka vše nepochytí.🙂. Také za necelý měsíc nám začnou příkrmy a bude to něco nového nejen pro našeho syna,ale také pro mě, jelikož Mára ( syn) je mé první dítě.Myslím, že příkrmy budou všude jinde jen né v bříšku toho našeho uličníka.😀
Co se týče mě samotné tak také hodně měním oblečení, nejenom že si na mě syn ublinkne (a že se tomu vždy také směje),tak chodím na procházky s naším psem, který má pokaždé potřebu buď na mě skočit nebo když občas nějakou noru vyhrabe tak celý čumák obalený hlínou do mě otře.🙂.
Takže si nejspíš dokážete představit, že co se týče praní tak dostává pračka opravdu zabrat.
Děkuji a hezký den.

28. srp 2018

Jsme čtyřčlenná rodinka,
děti, táta, maminka.
Aktivní jsme moc a moc,
přijď nám pračko na pomoc!
Nechceme být smečka skunků,
chceme vyprat od Samsungu!

28. srp 2018

Jsme čerstvě šestičlenná rodina a pračka u nas běží téměř každý den, obzvláště ted, co se nam narodilo miminko. Do toho mi přispívá manzel, který je maser a denne me zasobuje ručníkama a prostěradlama, obcas dost znečištěnýma od oleje. 🙈
Ale hlavne... na Samsung značku nedame dopustit 💪

28. srp 2018

Jsem obecně magor na úklid, tak i na praní, pračka proto u nás "jede" denně, někdy i několikrát. I když používám - snad - kvalitní prací prostředky, tak moje levná prací babička to nějak už nedává, i přes vyšší teplotu či delší program - a to pro mě znamená, že "žere" více energie i vody, které máme nedostatek a není mi to fuk.
Jelikož mám doma malé zvídavé rok půl staré "prasátko" s citlivou atopickou pokožkou po mně ;), které strašně rádo jí a objevuje svět, tudíž ho tak 3x denně převlékám a muže pracujícího v terénu a na stavbě, k tomu doma hafan, kterému je třeba pravidelně prát deky, pelech i hračky ;)...tak si dokážete představit jak to doma vypadá...pračka letí, já nešťastná, že vše není vypráno napoprvé a začínám z toho býti zoufalá. Proto i kvůli úspoře času a energie by se mi opravdu líbilo Samsunga vyzkoušet. Hrozně ráda objevuju nové domácí elektropomocníky ;)

28. srp 2018

Ahoj "Koníkáři", jsem sedmadvacetiletá maminka roční čertice. Jedna z funkcí, která by mi ulehčila život a zabránila i několika infarktům týdně je Addwash. Malá si totiž velmi oblíbila mi asistovat u praní- často se proto stane, že když náplním pračku a jdu pro prášek, Beátka některé kousky z pračky vybere a roztrousí je po bytě a já pak během dne nacházím její ukořistěné poklady, které čekají na další praní. Navíc je naše slečna "módedáma" (jak slušně nazvat, že je trochu čuňátko 🐷 ) - převlékat se musí po každém jídle. Navíc, aby v tom nebyla sama, ráda mi lípne pusu od přikrmu na tričko, kalhoty, povlečení➡ prostě na všechno, co je čisté, takže se i my s manželem často několikrát denně převlékáme. I funkce šetrného praní by byla fajn. Často totiž peru manželovy krojové košile, které by se ale tak často ani prát neměly (jak to ale udělat, nehodím si přece vizitku neschopné manželky, že 😅). A co si budeme povídat, díky tomu, že používáme látkové plenky je u nás praní na programu každý den (jen děkuji Bohu za tyto moderní technologie, díky kterým může být mateřská "dovolená" alespoň chvilkami opravdovou dovolenou 😂).
PS.: přikládám foto naší malé pradlenky 😁

28. srp 2018

V dnešní době je pračka, která pere kvalitně a hlavně úsporně základ každé domácnosti. Bohužel v té naší zatím chybí. Máme pračku už 8 let starou. Bydlíme na vesnici, tak pračka musí zvládnout nejrůznější skvrny. Od hlíny, trávy, tak i od betonu, šmíru z dílny a v neposlední řadě i od jídla. Peru celkem pro 8 lidí. Máme dvoje dvojčátka - šestiletá, která teď půjdou do školy a roční, proto jen od dětí je u nás prádla opravdu velká kupa. Manžel je zedník, jemu tedy také peru skoro denně. Peru ještě pro svého bratra - automechanika a jeho přítelkyni, tudíž se u nás pračka opravdu nezastaví a musí zvládnout vše možné. Byla bych moc ráda, kdybych si mohla praní zjednodušit tím, že by netrvalo tak dlouho. A ještě radši bych byla, kdybych nemusela některé věci prát dvakrát. Vím, že u nás by byla pračka opravdu otestovaná na 110%.

28. srp 2018

Ahojky,rada bych pracku otestovala a myslum si,ze prave u nas by byla zatez opravdu velka...dcerka 2 roky, ktera se prevlika i 5x denne - bydlime na vesnici a mame velkou zahradu se zviratky,takze vecne od blata (nekdy i hovinek 😀) od travy a vseho možného co nechce jit poradne vyprat...dalsi miminko je na ceste,takze to bude take dost prani, pritel sportuje a maminka je vecne usmudlana od jidla az po blato snad od vseho co mala vezme do rukou 🙂 pracky peeu klidne 2 za den a i tak mi prijde ze mam stale co prat.....tato pravka by mi to urcite usnadnila a nemusela bych stale behat koukat kolik zbyva casu do vyprani a snad i s fleky by zatocila.

28. srp 2018

Asi to není zvykem, ale u nás doma je vždy všechno trochu "na hlavu" 🙂. Já bych ráda zkusila nominovat maminku @miladkat. Dlouho ji sleduji, je to pěstounska na přechodnou dobu, sympatická paní s velkým srdcem, která je neuvěřitelně skromná a vůbec jí nepřijde zvláštní, to co úžasného dělá. Pokud se nepletu, zrovna má v péči zase malý uzlíčk, než najde tu pravou rodinu. Snad se jí tohle nějak nedotkne, jen bych jí nějak chtěla udělat radost, a kdo ví? Třeba bude mít štěstí, které sama nezištně dává i trochu pro sebe 🍀

28. srp 2018

Ahoj, jsme čtyřčlenná rodinka. Já jsem momentálně na mateřské dovolené s mladším synem (22 měs.), který musí pořád někde lézt, všechno prozkoumat a samozřejmě dělat všechno jako mi dospělý, takže je pořád jako čuňátko. Jíst musí také sám, jinak nic nechce, takže ho převlíkám několikrát denně. Starší syn (4,5 roku) chodí do školky, teď přes léto toho poměrně dost zašpiní, jak chodí se školkou ven. No a manžel, řidič autobusu, takže to je několik košil a tílek teď přes léto a také nažehlených kalhot. To to mluví samo za sebe. Pereme několikrát za týden, někdy je to i 7x za týden a jelikož nám pračka už dosluhuje a je to u nás nejčastější téma, tak bych byla za novou pračku velice ráda a v takovém krásném designu. U nás by se opravdu neztratila. Hlavně by mi ušetřila spoustu času, který bych mohla věnovat klukům. Jezdíme celá rodina na kolech na výlety, tak bychom mohli společně trávit více času.

28. srp 2018

ahoj, takže něco o sobě:o) no kde bych začala.... jsem máma od tří děti (5,3 a teď 8.měsíční prcek) tudíž je všem jasné že se u nás pere několikrát denně, navíc můj manžel je šíleně čistotný a má potřebu se sprchovat i 2-3 x denně a vždy se převléct do čistého..... jsme rodina z venkova a máme rádi výlety.
Ráda se podělím o své zkušenosti se všemi, které to bude zajímat...... navíc pokud pračka je tak super jak ji tady chválíte bych byla přímo nadšená.... třeba se na nás tentokrát usměje štěstí, i když třeba komentář od @anezka22 mě dostává do kolen :o)

28. srp 2018

Přidám svou trochou do mlýna ☺. Mám 2 malé děti. Holčičku 3r a chlapečka 6m. Adrianka má od 2m ošklivý atopický ekzém, se kterým stále bojujeme. Krom jiného má silnou alergii na roztoče, takže má naše starost o prádlo je taková, že musí mít každý den čisté oblečení a vyprané (někdy několikrát, když se namočí, ušpiní atd). To platí i pro pyžama a ložní prádlo, což je největší zátěž. Mám malou 4kg pračku, takže za den to otočí i 3x.

Muž pracuje v kanceláři, občas chodí na stavbu, takže potřebuje prát šetrně košile, ale i kalhoty od bláta.

Jsme ve fázi, kdy novou pračku hledáme a já bych si právě přála značku Samsung, kterou už do nebes vychválila Karol. Doufám, že by mi pomohla odstranit (pro mě zatím nevypratelné) skvrny od mastí a krémů.

A protože se ráda dělím o zkušenosti a věřím na zákon přitažlivosti, tak zkouším štěstí o tohle parádní testování.

Děkuji koníkovi za super příležitost 😊

28. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Markéta, mám 34 l. Bydlíme v domečku na vesnici s manželem a dvěma dětmi. Dcera bude mít 9 a jde do třetí třídy, syn 3. Manžel dojíždí každý den 180km do práce. Moc ráda bych se zúčastnila testování této pračky. Naše je původní že starého domku a už bohužel dosluhuje. Peru každý druhý den, co jsme se přestěhovali na vesnici, děti tráví více času venku a podle toho to to oblečení vypadá 😃Manžel pracuje ve velmi prašném a špinavém prostředí, tudíž pracovní věci podle toho taky vypadají. Navíc od září nastupuji do práce, takže toho času moc nebude, takže zkrácení prací doby by mi taky přišlo vhod. A značku Samsung mám už mnohostraně vyzkoušenou a skvěle se osvědčila 🙂Takže teď už si přát jen kousek toho štěstí a vyhrát 😉 Všem přeji hodně štěstí 😉

28. srp 2018

Milá pračko, miluji tě z celého svého srdce a to od prvního okamžiku, kdy jsem Tě spatřila (i když jen na obrázku). Slibuji, že ti zachovám lásku, úctu a věrnost, že tě nikdy neopustím, a že s tebou ponesu všechno dobré i zlé, dokud nás smrt nerozdělí.
Budu tě hýčkat nejen já (Jitka, 41 let), ale i další tři členové domácnosti - velký muž (41 let), malý muž (7 let) a malá žena (2 roky) jo a vlastně ještě čtyřletý pejsek - jorkšírský teriér Willy. Budeme tě denně krmit těmi nejvybranějšími ingrediencemi, jen co se do tebe vejde.. budeš ochutnávat nejrůznější aromata světa.. od počůraných malých kalhotek až po zablácené velké kalhoty. Navrch to ale okořeníme těmi nejvybranějšími pracími prášky a gely.
Dostaneš u nás čestné místo, kde ještě před tebou žádná jiná pračka nestála, stěhujeme se totiž do nového domečku na vsi a tebe bych si s sebou moc přála vzít - na tebe můj muž totiž žárlit určitě nebude a já zase nebudu žárlit, když i on tě bude škádlit a hrát s tebou hru - špinavé tam, čisté ven.
A jako bonus pro tebe mám překvapení, čeká u nás na tebe už nějaká ta technika z tvé rodiny Samsung. Tak přijď už k nám, všichni se na tebe mooooc těšíme 😍😘

28. srp 2018

Ač jsem si jako každá maminka zde moc přála vyhrát tuhle pračku pro naší rodinu ve které s mužem vychováváme čtyři děti a praní je hned po vaření nejdůležitější domácí prací souhlasím s @anezka22 a pračku bych přála mamince @miladkat - takových lidí kdyby bylo na světě víc a chovali se jako ona 😍 pro ty malé drobečky které taky potřebují lásku a ona by tak na ně měla více času 😊

28. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Lucie a bydlím s přítelem a synem v rodinném domě. Pračku bych si moc přála, mám hodně starou pračku akolikrát ani nevypere to co má, jo a hodně často vytíká, takže mám o práci navíc! 🙂 Ale důvodem proč testovat právě tuto pračku je, že bych nám aspon trochu usnadnila práci, já i syn (3 roky) trpíme na alergii a astma,proto také často peru, někdy se stává( to dost často) že i několikrát denně . Jelikož bydlíme ve starším domečku, postupně vše rekonstrujeme k obrazu svýmu, hlavně náš Honzík, to je velký stavitel, takže u nás praní jede každý den. 🙂

28. srp 2018

Krásné odpoledne, jmenuji se Helena, mám manžela, rok a půl starého synka, štěňátko německého ovčáka k tomu bydlíme v domku s velkou zahradou. Peru každý den!! Manžel mě zásobuje svým špinavým oblečením z práce nebo když pracuje kolem domku, synek je věcné špinavý od jídla, když mu rostou zuby tak pěkně slinta, když ho "vypustím" ven tak ho poskace pejsek nebo se v zahradě pustí do čerstvé zaliteho záhonku atd. atd. Ja pracuji na zahradě často a to se neobejde bez skvrn, nebo když vařím to bez zaspineni neumím 😀😀 takže by jsme vážně potřebovali kvalitní praní 🙂😀

28. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Jeden hlavní důvod proč chci tuto pračku otestovat je ten ze popisujete SEN a ne pračku. Setrit zivotni prostredi obrovske plus? Rychlejsi prani no nejvetsi vyhra. Mam 8mesicni holcicku a zaciname papat prikrmy a co nevyperu hned se nedopere uz nikdy. Denne na me ceka hromada bodycek a aby toho nebylo malo vecer mi pritel vozi sve obleceni z cest ktere potřebuje kolikrát hned vyprat aby ho druhy den mohl mit. A dalsi zatez pro me? Jsou psy kteri maji potrebu na me venku furt skakat a ja mam pak tapicky všude. Povim vam zivot s nema neni lehky ale verim ze s touto prackou by byl. Uz 3x nam umrela pracka behem tri let takže by bylo fajn mit nejakou co to všechno zvladne. Je to vyzva jak pro vas tak pro me. A jelikož se o svuj zivot rada delim s okolním svetem protoze tatinek udel maminky nechape a nekde si musim postezovat myslim ze by bylo fajn podelit se i o tuto pračku. Tak snad se mi konecne postesti a neco mi ten zivot zlehci👌🙏

28. srp 2018

Bylo by to strašný štěstí, mít možnost mít takovou pračku. Bylo by perfektní i kdybych si ji jen mela vyzkoušet, protože až při provozu zjistíte co vám u jakého produktu chybí a my novou pračku NUTNĚ potřebujeme! Samsung preferujeme, takže super značka a možnost chytrého praní, pak už můžu jen dodat, že zrovna jsem vytřídila mega hromadu podzimního a zimního prádla, které je potřeba připravit na sezónu.
Každopádně děkujeme i za možnost se alespoň zúčastnit takové super soutěže.

28. srp 2018

Když vidím to ohromné množství komentářů tak ani nevím jestli to zkoušet 🙂 ale uvidíme snad sedne štěstí i na 🐮 Takže něco o mě: jsem maminka jednoho kloučka, kterému není žádná kaluž (bláto, písek, rozjetý slimák, další si doplňte) cizí takže pračka u nás jede velice často. Jsem ulítlá na nové vychytávky, ráda sleduji novinky a tiše doufám, že nám spadne na dvůr třeba nějaká trendy koupelna. Na začátku léta jsme měli u syna docela velké problémy s ekzémem takže jsme začali žít více "eko" oblečení z kvalitnějších materiálů, šetrnější prací gel, změna stravy... takže bych v tom chtěla pokračovat i tím, že bychom měli kvalitnější přístroje s menším odběrem elektřiny. No a jak to tak bývá maminka je sklerotická a syn je zloděj takže kouzelná dvířka v pračce na zapomenuté kousky oblečení bychom využili docela hodně 😉

28. srp 2018

Jedno dítě, druhé dítě,
k tomu manžel všeuměl,
kdo by pračku automatku
více než já dostat měl!!

Zachovat chci zdraví svoje
i čistotu rodiny,
bez pračky se brzy zblázním,
teď to víte už i vy!

28. srp 2018

Cekame nase prvni miminko a tak verim, ze budu prat hodne casto. Uz prani vybavicky bylo cca 10 pracek a bohuzel ne vse se mi podarilo vyprat jak jsem chtela, pracku mame uz starsi a nova by se hodila;) manzel je alegik a mame pejska, takze nova pracka by splnovala vse co od pracky ocekavame. Na modreho konika chodim kazdy den a rada se podelim se zkusenostmi s novou prackou;)

28. srp 2018

Dobrý den. Možná si to neuvědomujeme,ale praní je spojené s našimi emocemi. Při praní zažijeme mnoho úsměvných chvil, překvapení, ale i zlosti. Praní je zkrátka každodenní součástí našeho života, a proto bych chtěla díky pračce Samsung QuickDrive zažít z praní radost 😊 A vzhledem k tomu, že každým dnem čekáme přírůstek do rodiny, dvěma velkými hafany a tatínkem, ocením úspornost (hlavně časovou) a efektivitu, kterou tato chytrá pračka nabízí nejenom ve vztahu k našemu prádlu, úspoře vody a energií 😉

28. srp 2018

Konečně něco od Samsung! Chtěla bych tuto pračku testovat hned z několika důvodů. Už x měsíců doma vedeme “válku”, jestli je lepší jablko nebo Samsung. Ja si stojím za samsungem a tohle je jedna z příležitostí, kdy to můžu mému technikou nepolíbenému chlapovi dokázat. Dalším důvodem je to, že vzhledem k jeho povolání mám pocit, že se stávám otrokem a košile a trička pod košile peru denně. A v neposlední řadě bych to ráda otestovala proto, že se příští týden stěhujeme do domečku a mám tak možnost zjistit, jak jdou dohromady tepláky od hlíny a plná skříň čistého prádla. S moji ukecanosti a potřebou se vším novým chlubit na instagramu bych mohla předávat dal zkušenosti a výhody/nevýhody, což je jedna z věcí, která mě na mateřské fakt baví. A ještě bych se třeba mohla vytahovat před sousedkama, což je přece na vesnici běžná součást každodenního života, že? 🙂 Děkuji 🙂

28. srp 2018

Když jsem si přečetla, co všechno tato pračka umí, vím, že je přesně pro naši rodinu😀 naši stařičkou automatku prosím před každým praním, aby ještě vydržela. Zda prádlo bude vyždímané je sázka do loterie, vždy s hrůzou očekávám, jestli po otevření dvířek budu vytahovat úplně mokré prádlo. Samostatný program ždímání nám nefunguje vůbec. Máme dvě dcery, starší má zrovna období, kdy musí vše dělat sama, tedy i jíst, takže převlékáme po každém jídle. Mladší dcera často blinká, tu převlékáme i desetkrát za den, s tím souvisím i já, protože to většinou schytám
taky. Manžel je nadšený sportovec což je další hromada oblečení zvláště v tomto horkém počasí. U nás tedy pračka jede každý den, takže prosím prosím jednu k nám😀

28. srp 2018

Dobrý den, také bychom rádi zkusili naše štěstí a uchazime se o místo testerů této skvělé mašinky.

Snažíme se žít s minimem odpadu a s našim 4 měsíčním prckem látkujeme, takže pračka u nás jede denně s plenkami. Já i malý trpíte hodně na ekzém , takže si musím dávat pozor v čem a jak Peru prádlo. U sebe navíc musím dbát na čistotu kvůli alergii na roztoče a prach.

Tato pračka vypadá skvěle, podle parametrů, má opravdu mnohem menší spotřebu vody a energie než naše stávající pračka. 🙂 Navíc oba s mužem hodně sportujeme a vrší se nám doma i spousty sportovních oblečků a dresů(s neskutečným množstvím členů od trávy, bahna atd.)

Moc se mi také líbí možnost spárovat pračku s telefonem, což by nám usnadnilo plánování praní.

Budeme moc rádi pokud zvážíte možnost vybrat nás do testování. Na oplátku vám velmi rádi napíšeme upřímnou recenzi a doplním ji kvalitními fotkami 🙂 protože se živin jako fotografka.

S pozdravem
Klára, Martin a Eliáš

28. srp 2018

Dobrý večer, pračka by se nám opravdu hodila , zvlášt poté , co nám firma při rekonstrukci koupelny odvedla velmi špatnou práci , nejen, že jí nechaly rozbouranou, ale také poškodili novou pračku .... A do toho mám doma dvě malá čunátka, tedy vlastně tři, manžel často stojí před skříní, že nemá co na sebe a kdy už tedy budu prát ? :D Dcera se synem , jsou neustále od bláta, barev, jídla zpusobené jeho konzumací a nebo když se snaží pomáhat s přípravou. Snažíme se jim nechat v jejich tvořivosti volnou ruku, ale právě oblečení to odnese nejčastěji .... 🙂 A nakonec i já , jelikož se aktivně věnuji sportu, je třeba mít oblečení čisté a připravené. A možnost spárovat telefon s pračkou je už opravdu užasný bonus, který by ocenil především manžel. ten podobné vychytávky uplně miluje a myslím, že by to bylo poprvé v životě, co by si sám dal vyprat a ještě se to stalo jeho oblíbenou činností 🙂.

28. srp 2018

Ahoj... jsem Dominika a jsem závislá na praní... 😄 doma dvě děti, manžel a pes. Navíc z práce nosím neustále ručníky po koupání psů - tzn. Alergy care využívám nejvíce. Pračka jede stále, nedávno přestal fungovat display, takže kdy dopere opravdu pouze tuším. Což činí z mého kdysi nejmilovanějšího a nejmodernějšího spotřebiče v domácnosti spotřebič, jenž je třeba akutně vyměnit, než se rozhodne odejít na pračkovou věčnost (“kurvítko” = neidentifikovatelná součástka je zlo). Navíc hypotéka na krku, nové bydlení v dohledu a tuhle pračku si do nové koupelny dovedu rozhodně představit... u nás je pračka domácím mazlíčkem a bude o ni skvěle postaráno 😉

28. srp 2018

Jsem maminka 2 dětí a manželka muže, který střídá, ne košile, ale montérky i dvakrát denně😊. Ráda bych si ověřila, že pračka vypere nejen zamazane a ušmudlané montérky od manžela, který je denně nosí z prace domů, ale i špinavé šaty od dcery. Navíc u syna používám lálátkovépleny takže pračka u nás jede několikrát za den. Dětem Peru v ekologických prostředcích, nebo si vyrabim i vlastní gel na praní.Navic pračku máme umístěnou ve sklepě v prádelně takže i nějaká ta aplikace na mobilu by se hodila, manzel nevěří, ze neco takoveho existuje 😁Neustále běhám zapínat pračku po schodech dolů do sklepa. Takže pračka Samsung Quick Drive vs. montérky od šmíru, látkové pleny, zamazane trička od kečupu... Kdo z koho😂?

28. srp 2018

Dobrý den,
jmenuji se Helena. Ráda bych naší rodinu přihlásila do testování. Máme 3 děti, takže přádla je jen na kostele. A stačí jedno zalívání na zahradě a malá je kompletně od bahna. Takže už i ta pračka nestačí to prát, některé věci už vyprat nejde. Tak by mně zajímalo zda tato pračka by to zvládla. Za další mám doma informatika, který pere a já mám potom na starosti vyprané prádlo složit a dát do skříní. Co si moc oblíbil je tiskárnu, kterou ovládá přes mobil. To je uplně štastnej, takže toto testování by bylo přímo pro něj a ještě v práci by se chlubil, jak ted ovládá pračku 🙂. Každopádně už i fotografie dětí tiskneme na tiskárně, nebot se prý nevyplatí jít si je vyvolávat. A nadšeně každou fotku tiskne z mobilu. Manžel moc mobil nedá z ruky, ten s ním chodí i na záchod 🙂). A jinak pereme tedy i přes noc a ráno se věší. Je to šílené.
To je asi vše možná ještě doplním, že naš syn a holky hned jak se narodili, měli založený svůj email 🙂), aby se jim časem za 20 let až bude potřeba dal založit podle příjmení 🙂)
Takže toto testování by bylo na manželovi a věřím, že recenzi na pračku by napsal dost hezky se svými znalostmi z IT 🙂

28. srp 2018

Žiji se svým synem sama u mých rodičů, kteří mi velice pomáhají a byla bych šťastná, kdybych mohla mé mamince takto vypomoct a získat k nám domů takovou pračku

28. srp 2018

Dobry vecer,
jmenuji se Jana a mam dva syny,jednomu jsou 4 roky a druhemu 11 mesicu jsou to moje zlaticka❤ a muj manzel samozrejme take❤ Opravdu u nas je porad co prat😀Jenom dnes jsem vyprala pet pracek😂A to neni vse vyprane,behem tydne pradlo co se nasbiralo😊Navsteva si kolikrat dela uz ze me srandu,ze kolik toho vyperu😂,ale je to domaci cinnost,ktera mi nevadi a delam ji rada.Urcite bych uvitala a rada otestovala vasi pracku👍Uz bychom potrebovali starou vymenit😀

28. srp 2018

Úklidová maniačka Eva? Tak to rozhodně nejsem a proto se v naší prádelně hromadí kopy prádla. Tak že by mě nová pračka Samsung dokázala nadchnout a stalo se to, že moje rodina bude mít vždy k dispozici čisté prádlo ve skříni a ne prádlo stojící frontu před pračkou? Hmm, tak o tom bych se chtěla přesvědčit! ;) ;) Jsme tříčlenná rodina, ale s naší tříletou "princeznou", věčně pokydanou, věčně někde vyválenou, není o praní sebemenší nouze a tatínek taky velmi často přiloží ruku s prádlem do prádelního koše. Ještěže maminka ví, co všechno to obnáší a tak dává na čistotu svého oblečení bedlivý pozor.
A čím nejvíc mě pračka Samsung oslovila? Komplikací pro moje prací chvilky je oblast kde bydlíme. Doma není moc prostoru a tak celý rok kromě zimy suším prádlo nejraději venku vedle domu, ale náš domeček stojí bohužel u silnice vedoucí k lomu, po které se celý den prohánějí prášící náklaďáky s pískem, sutí atd. Takže pokud chci prádlo i bezprostředně po vyprání zachovat čisté, nezbývá, než čekat do odpoledních hodin, až jim skončí směna. Ale to už víc jak jednu várku nestihnu, abych měla prádlo do večera suché. A tak se prádlo před pračkou kupí a kupí a kupí.. Snížená doba praní až o 50 % mi pomůže vyprat toho většinu přes týden a o víkendu tak zbyde více času na hraní a dovádění, jupíí! Od září totiž ještě k tomu nastupuji do práce s nepravidelnou pracovní dobou, ale teď by to znamenalo jen pár tahů a kliknutí na telefonu a po příchodů domů mám vypráno. Ještě nedávno pro mě nepředstavitelné. Mohla bych pokračovat dál s vodou s vysokou tvrdostí a věčně připláclou rukou na hlavě "Néé, vždyť jsem tam zapomněla dát bundu z věšáku, tričko z pokoje, ponožky zapadené za křeslem... Mám pocit, že je to pračka na míru, přímo pro naši rodinu 🙂

28. srp 2018

Ahoj, jsem máma dvouletého prcka a měsíčního miminka. Ano, pračka je nyní se dvěma klukama mou dobrou přítelkyní. Jak podotkla jedna příbuzná, mám tu rodičovskou vlastně teď v pohodě, když nemusím prát prádlo v ruce.
Jenže my dnešní ženy, chceme víc 🙂 Chceme všechny ty technické vychytávky, které nám ušetří čas, finance a udělají skvělou službu. Jsem vděčná za cokoliv, co mi ušetří čas, abych se mohla věnovat nejen dětem (těm především), ale abych si našetřila čas na věci, co mám ráda. Na sport, kamarádky, kulturu. Ok, a taky bych ušetřila čas na méně příjemné věci, třeba na plnění závazků mého částečného pracovního úvazku. Pokud tohle zvládne pračka, skvělé.
Mám bezvadného muže, který má drobnou „alergii“ na moderní komunikační technologie, zejména na neustálé koukání do mobilů. Podle něj to zabíjí normální mezilidskou komunikaci, na kterou jsme my skoro čtyřicátníci byli odjakživa zvyklí. Už teď se musím smát, když si představím, že bych mu domů dotáhla pračku, která se dá ovládat mobilem. Ha, muži můj, ale my tě s pračkou a mobilem dostanem, až se zas budeš shánět po vypraném oblečení na běhání, o kterém jsi mi neřekl, že potřebuješ vyprat na dnešní odpoledne, nedej bože, žes ho zapoměl dát do pračky! Všechno zařídím! Anebo vlastně bych to teď mohl zvládnout sám, třeba až si v práci vzpomeneš, že nemáš vypráno 🙂
Krom jisté averze na mobily ze strany mé drahé polovičky jsme ale veskrze moderní domácnost. Moderní ve smyslu návratu k přírodě. Třídíme odpad, kupujeme věci i potraviny šetrné k přírodě a přírodním zdrojům, v neposlední řadě se také snažíme šetřit energiemi a zdroji. To se týká i výběru spotřebičů, proto mě tenhle prací zázrak zaujal a ráda bych se přesvědčila (a následně třeba pak i své okolí), že skutečně funguje. Pokud bude pračka navíc dobře vypadat v mojí kuchyňské lince a málo hlučet, tak jí snad i pojmenuju nějakým pěkným staročeským jménem, protože s tímhle přístrojem nebude možné nenavázat osobní vztah založený na důvěře 🙂
Jo, moc bych si přála, abych Marušku mohla testovat právě já. Mohla bych jí pak vychvalovat spolumatkám na hřišti, kolegům i kolegyním v práci, svalovcům ve fitku, holkám na fitboxu, anonymním duším na sociálních sítích (pšššt, neříkejte to mužovi), dredařům na kurzech kreslení i tchýni na rodinných oslavách. A že bych to dělala ráda!

28. srp 2018

Tolik skvelych funkci v jedne pracce??? To neni mozne! Neverim, ze vse, co je psano funguje. Ale rada se o tom presvedcim 😉 Dve deti, co nechodi do klasicke skolky, ale tam, kde jsou porad venku, muz s jasne danym dresscodem v praci, "miminko" milujici valeni se kdekoliv a v cemkoliv (hitem letosniho leta jsou ohniste a sezeni a zahrabavani se v nich a snahy o stoj na hlave ci kotoul kdekoliv, idealne v piskovisti nebo drive zminovanem ohnisti), to by mohlo byt pro tuhle, udajnou vseumelkyni, opravdovou vyzvou. A ja, i cela ma rodina, bychom ji s ni pomohli. A to me vede k napadu, ze ve spojeni telefon a pracka, by si treba muz tuto cinnost oblibil a pral. Jeeee, to by bylo neco. Pak bychom mohli vyvratit to davne tvrzeni, ze stareho psa novym kouskum nenaucis 😀 a to je vyzva na druhou!

28. srp 2018

Přála bych si novou a opravdu skvělou a hlavně tichou a spolehlivou pračku, peru denně , hlavně kvůli mému psímu miminku- 2 měsíční fenka amerického koršpaněla. Zůstala jsem sama, rodiče mi bohužel moc brzy odešli, odešli i mí dva dospělí synové...tak je moje Betty milovaný a věrný společník, důvěrník, který mi naslouchá...jediná každodenní radost. Snad si to štěstí, někdy sedne i na mě : ) Zdraví Vás Iveta a Bettynka.

28. srp 2018

Ráda bych testovala novou pračku, mám osmiměsíčního věčně ušmudlaného chlapečka, na kterého peru každý den, ale jelikož pračka kterou jsem zdědila nemá krátký program, raději jeho oblečky přeperu v ruce. Manžel dělá v zemědělství a málokdy se naší pračce povede vyprat jeho prádlo úplně do čista. A vlastně jsem nikdy vlastní pračku, která by plnila mé požadavky a byla tichá tak, že nebudí miminko, nikdy neměla. ☺ třeba se štěstí usměje zrovna na mě ☺

29. srp 2018

No tak tohle je naprostá testovací špička,takže bych zkusila štěstí i já,protože je mi to jak dělané na míru. Peru a peru,jsem jak prádelna...
Zákazník č.1 - dcera Nella 18měsíců,denně 3-4 trička,začíná totiž období "samaaaaa",takže jídlo všude,je to malý ušmudlánek,navíc se teď přes léto snažíme zbavit plínek a nutno přiznat,že nám to ještě moc nejde,takže nějaká malá nehoda je každý den.
Zákazník č.2 - manžel, rozhodl se,že opět začne hrát fotbal (to už mluví za vše), všechno propocené,od trávy a občas bláta,chuťovka :D
Zákazník č.3 - pes Didi,je to malý pražký krysařík a i ty jeho tři kila musím na podzim zase oblíkat a samozřejmě oblečky prát.
Zákazník č. 4 a 5- kůň Saura a Niom a jejich garderóba...ano i koním se musí prát :D
Navíc když přijdeme s dcerou ze stáje,věci jsou také zralé na praní 🙂
Vše bych vám důkladně zdokumentovala a byla bych velmi zvědavá,jestli by pračka zatočila i s našimi rozmanitými skvrnami. Moc děkuji 🙂

29. srp 2018

U nás se pere hodně, asi tak jako u každýho, kdo má miminko... převlíkat ho totiž čtyřikrát denně není problém. V životě jsem neméla novou pračku, vždy jen zdědenou, takže si ten rozdíl představuji asi tak, že já mám pořád trabanta a můžu dostat mercedes. Věřte, že bych fakt ten rozdíl poznala 🙂

29. srp 2018

Moc bych si přála otestovat tuto pračku. Zajímalo by mě, zda jiná pračka dokáže vyprat prádlo lépe, za kratší čas, protože většinou čekám právě na pračku než dopere. Nesčetněkrát se mi už stalo, že procházím domem, pračka právě zapnutá, a já našla kousek oblečení, co by pračku také rád navštívil, ale nezbylo mu nic jiného, než si počkat na další kolo. Peru dětem, příteli i sobě. Dcery docela často vyhazují oblečení z komody, do toho tam přítel nechá špinavé oblečení a může se prát znovu. Občas peru i 5 praček za den. Máme pračku asi na 5 kg a cestuje nám po koupelně. Hrozně se mi na těchto pračkách líbí ten design, velká dvířka, možnost přidat prádlo za chodu a to množství skvělých funkcí, programů a nastavení. Myslím si, že by ani nemusela být moc hlučná, to by bylo perfektní, teď musím do koupelny zavírat dveře, a i přesto ji slyšíme. Chci prát jako královna, to je jasné. 😍 Byla bych moc ráda, kdybychom mohli testovat, chystáme se kupovat jinou, ale tato zatím "slouží" no a prasátko zatím moc vykrmené není. 🤗 Jinak je nás doma 6. Nejmladší Verunka 13m (jak říká starší dcera "Veju"), starší Sabinka 2 a půl roku, přítel, já a dvě naše borderky Eny a Miki (ty jsou venku). Pračku bychom vyzkoušeli důkladně, poctivě a s fotkami. No tak držíme pěsti. 🙂 Hodně štěstí všem. 🍀

29. srp 2018

Tuhle pračku bych chtěla vyzkoušet. Určitě by mi ušetřila spoustu času. Můj syn má 7 Měsíců a musím převlíkat 2x-3x minimálně... Do toho přítel, když je vedro, tam nahází 5 triček denně. Ono by se mi i hodilo, že můžu během praní kdykoliv přidat další věc, protože kolikrát se stane, že to 'nesu' do pračky, ale zapomenu na to.

29. srp 2018

Tuhle pračku bych si moc přála vyzkoušet, máme doma postarší, ale manžel je toho ražení, že dokud to funguje není potřeba kupovat novou. Snažíme se, aby děti vyrůstali spíše v přírodě než u tabletů, ale nese to s sebou také věčně se kupící špinavé prádlo. Zajímalo by mě jestli by si poradila s těma nejodolnějšíma skvrnama. Strašně se mi líbí možnost addwash, ježiš to je sen, vždycky ale fakt vždycky najdu po zapnutí něco co jsem tam chtěla taky dát a to projdu celý být několikrát ( to by mi ušetřilo tolika plácnutí do hlavy!) stejně tak možnost ovládání přes mobil a nastavit si kdy dopere atd bych ráda vyzkoušela, nemám ráda když je prádlo dlouho v pračce po vyprání. Díky mobilnímu ovládání by se do praní velmi rád zapojil i manžel, jak je něco přes mobil tak je nadšenej...už to vidím v živých barvách, manžel si instaluje apku a pouští se do praní a já si v klidu po letech vypiji teplou kávu :D To je sen.

29. srp 2018

Šikovná pračka? Sem s ní! 😊 Jsem mladá maminka, co má dvě děti, syn za chvíli 2 roky a dcerka 3 měsíce. Takže je jistě pochopitelné, že peru denně aspoň jednu pračku. Kluk miluje pískoviště a pracování s tatínkem venku a o převlékání miminka nemusím mluvit 😁 žijeme na vesnici, takže prádlo se tu převlékáme někdy všichni i víckrát za den. Manžel je právník, takže propocené košile se mi v prádelně také kupí. Dále je vášnivý sportovec, takže jedna várka týdně je i sportovní a funkční prádlo. Já zas miluji spaní v čerstvě vypraném povlečení. Jsem alergická na roztoče a prach, takže je to i nutnost, u dětí se to (ťuk ťuk) zatím neukázalo. A jako bonus máme dva jezevčíky, kterým peru pelíšky, polštáře a deky. Moc bych chtěla pračku,co pere rychle a dobře, protože by mi to usnadnilo předepírání v ruce. P.s. škoda že ještě nikdo nevynalezl pračku, co sama prádlo i usuší, vyžehlí a uklidí 😁

29. srp 2018

Pro sebe pračku nechci, ale moc bych pračku přála mamince @modelis

29. srp 2018

ahoj vichni-)Tuto pracku bych velice rada otestovala. Mam dve dcerky ktere jsou neustale spinave. peru a susim v susicce kazdy den. Moje pracka to nejak nestiha a jak dam jakykoliv odstranovac skvrn nebo cokoli,stejne vetsinou to vytahnu stejne spinave-(a to mne teda vubec nebavi.. -))

29. srp 2018

Štěpánek a Amálka,
mají rádi zvířátka.
A jak si tak s nimi hrají,
záhy se jim podobají,
a tak moje děťátka,
často jsou jak čuňátka.
Co zachrání mne jedině?
Nová pračka v naší rodině!

A tak se těším vážně velice,
že na pračce bude adresa-
Malenovice!!

29. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Draha, v červnu se nám narodilo třetí dítko, žijeme v rodinném domku i s rodiči, je nás tedy dohromady 7, peru každý den a někdy i vícekrát, protože ze zahrádky jsme jako prasátka. Možnost zkusit tuto pračku by byl sen 👌 manžel si zrovna koupil nový Samsung, tak by ho třeba začalo bavit i praní a já bych měla více času na drobečky 💖 děkuji za možnost zkusit štěstí! Krásný den všem 🤗

29. srp 2018

Moc bych si přála testovat pračku Samsung Quick Drive. Pro manzela a mou dcerku chci mit vse dokonale vyprane uz proto ze manzel je stavar a k tomu ma problemy z kuzi a dostat spinu ze stavby z jeho obleceni je opravdu dost obtizne aby mu to nedelalo problemy a pak tu spinu musim dostat z pracky aby mala nemala problemy a pak muzu dcerce vyprat jeji poblinkane obelceni a pleny. Takze ve finale peru i nekolkrat dene aby bylo vse tip top protoze moje pracka to uz nejak nezvlada. Hezky den 😉

29. srp 2018

Mam rok novou pracku electrolzx a hrozne me stve - praci cyklzs neskutecne dlouhy, v zime problem vyprat i dve varky, kdyz chci pouzit i susicku. Dela dirky do tricek, uzdime knofliky. Pritom nepouzivam nesetrne prani. Predtim jsem mela v najmu whirpool, byla strasne hlucna, ale toto nedelala. Na zpocenejsi trika navic nestaci. Tajne doufam, ze se rozbije po zaruce. Testovani bych uvitala, abych tuhle priseru poslala pryc z domz 🙂

29. srp 2018

Já bych měla testovat tuhle úžasnou mašinku! Dvě pračky prádla denně od plenek po krajkové prádlo. Syn atopik stále venku = bláto, písek, tráva a jiné těžko identifikovatelné skvrny, miminko čůrající, kakající, blinkací a brzy papající metodou BLW, praní prádla flekatého od všeho možného jídla zaručeno. Díky používání ekologického prášku je naše prádlo pro pračku velká zkouška, kterou ta naše aktuální ne vždy zvládne na první (druhý, třetí..) pokus, úsporný program nebo kratší čas. Postaví se Samsung Quick Drive této výzvě?

29. srp 2018

Vyzkoušet pračku Samsung Quick Drive by byl sen.
Mám doma 2 leté čuňátko, na cestě další miminko s kterým budu opět využívat látkové plenky, a manžela Kamioňáka který miluje pracovat na autě ve světlém oblečení. Věřím že naše domácnost by pračku náležitě otestovala. A děkuji Konikovi za možnost zúčastnit se. Hezký den všem.

29. srp 2018

Vzhledem k tomu, že máme doma dcerku, která před nedávnem začala s příkrmy, se nám doma kupí prádlo neustále. Navíc tatínek, kromě toho, že je aktivní sportovec, tak je také vášnivý rybář, a to v každém počasí, takže jeho oblečení dostává pořádně zabrat. Z těchto důvodů bych ráda vyzkoušela tuto skvělou pračku, která mě zaujala nejen svým nadčasovým designem, ale i mnoha funkcemi, které konkurenční pračky nenabízejí. Velkou předností je zejména možnost přidání prádla během započatého programu praní, protože téměř pokaždé se mi stává, že objevím další prádlo pozdě a musím ho vyprat až v další várce. Snad se na nás usměje štěstí 🙂

29. srp 2018

Se 3 detmi (2 ve skolkovem veku a 1 vecne se potici pubertak) a manzelem, ktery nenosi triko dele jak 1 den a dcerce se stale stavaji "nehody" a ja take nechodim do prace cely tyden v jednom obleceni, peru tak 4 pracky tydne a bezny praci cyklus trva az 2,5 hodiny. Vetsinou vyuzivam moznosti cyklus zkratit, ale to nejde u kazdeho obleceni, zvlast obleceni malych deti s ruznymi skvrnami od jidla ci barev vyzaduje dlouhy cyklus s pripravkem na odstraneni skvrn... Takze pri 8hod. pracovni dobe peru opravdu skoro cely tyden... Mit moznost vyzkouset pracku, ktera kvalitne vypere za mnohem kratsi dobu a jeste k tomu je usporna, to je velky sen asi kazde domacnosti... a zvlaste tech vetsich, jako je ta nase... A na kvalitu produktu Samsung nedam dopustit, takze dalsi clen domacnosti se jmenem Samsung bude rozhodne vitan... 😉

29. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Katka a je mi 22 let. Mám doma krásného syna Šimonka,je mu 15 měsíců 😊
Pračku bych chtěla testovat hlavně kvůli tomu že máme doma už vážně starou pračku 🤦🏼‍♀️ Bohužel finance na novou nejsou. Peru skoro každý den, a jsem z toho už nešťastná!

29. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, jmenuji se Kateřina, je mi 21let a doma mám 2 malé děti - 6 měsíční dcera, která neustále blinka, takže pořád prevlikam a skoro 3 lety syn, který je od malička prasátko. Přítel je to samé, denně se prevlika několikrát. No a já vlastně taky, často jsem poblita a nebo umazana od deti 🙈 a ještě máme malého psa, takže všude psi chlupy :( jsem nešťastná, protože peru opravdu skoro každý den, když je potřeba tak i víc praček (ručníky, povlečení, atd). A ještě ke všemu program který používám má přes 2h, takže by se hodila úspora času i energie. Navíc syn má atopický ekzém. Moc bych ocenila možnost přidat prádlo i když už je pračka zapnutá. Často najdu někde oblečení, které bych ještě potřebovala hodit do pračky, ale musím počkat na další várku.

29. srp 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování pračky od Samsung. Ráda používám i další elektroniku tohoto výrobce. Ocenila bych ji především teď, když mám 4 měsíčního prcka, který se na zadickach nudí. Pořád kope a jsme pořád oba pozvraceni. Poznává svět a tak se u nás prakticky pračka nezastaví. Bohužel mi poradili pořídit si ouzkou pračku od jiného výrobce s funkcí fuzzy logic a 6 smyslem. Přijde mi, že pračka tyto funkce vůbec neumí použít. Proto peru opravdu zbytečně za stejný čas, jak plnou, tak poloprazdnou pračku. Jsem s ní velmi nespokojena. Navíc se do ní nevejde vyprat ani jedna peřina. Ráda bych otestovala tuto, abych se více mohla věnovat prckovi.

29. srp 2018

Rukama mi projde oblečení z dětského bazárku. Vše peru a to tak že hodně a často. Jsem schopná vyprat až 7 praček denně. Tato pračka by mi ušetřila mnoho času. Dala bych jí zabrat a nešetřila bych jí. Ať víte,kolik toho zvládne🙂

29. srp 2018

A vypadava z té pračky prádlo vyzehlene a složené? 😀
Pokud tahle pračka umí ušetřit čas a práci lépe než ostatní, tak sem s ní...
Jsem pracovně velmi vytizena a ve volném čase se chci maximálně venovat rodine a ne pračce. Což často způsobuje hromady špinavého prádla dosahujicich bezmála výšky stropu...A ne nejsme liliputáni 😀

29. srp 2018

Zdravím. Jmenuji se Irena a jsem maminka dvou krásných dětí. Dcerce je 10.let a synkovi 2,5.roku.
Jsou to zlatíčka, ač mají určité zdravotní problémy. Dcera má autismus a při svém handicapu, nesnese na oblečení sebemenší flíček. Syn zase trpí na atopický ekzém.
Manžel vzhledem k zaměstnání, nosí denně čistou košili. No, občas se mi o košílích i zdá 😀 Takže peru opravdu denně.
Mám ráda, když máme všichni čisté a voňavé oblečení. No nejen oblečení 🙂 Miluji když otevřu dveře od bytu a cítím tu příjemnou, svěží vůni, ze všech věcí v bytě. Ať už se jedná o povlečení, záclony, závěsy, deky.....
Velice ráda, bych tuto pračku vyzkoušela, hlavné kvůli ekzému, který trápí synka. Protože jeho oblečení musí být opravdu velmi dobře vyprané. Manželovo košile samozřejmě taky, aby nám nedělal ostudu 😀

29. srp 2018

Hrozně dlouho jsem na Koníkovi nebyla, přijdu, rozhlédnu se a wau? Super příležitost, jak se zapojit zpátky.
Jsem čerstvě provdaná, kdy doma mám kromě manžela, syna i kočku, takže u nás praní je na každodenním pořádku. Nechtějte vidět, jak to dopadá, když nestíhám, což díky své pracovní vytíženosti se občas stane. Myslím, že nová, moderní pračka by nám vše ulehčila a třeba i donutila manžela to prádlo sem tam pověsit 😀 A hlavně bych měla čas i já sama si odpočinout. A co nejvíc bych ocenila na této pračce? Ten pocit, že když najdu zatoulanou ponožku, svetřík, nebo tričko, nemusím vytvářet nové kupičky a rovnou ho přidám do prádla. Super, to chci!

29. srp 2018

Ahoooj! 🙋‍♀️ Moc vás zdravíme s rodinkou. Já jsem Denisa a mám 2 děti 😊vlastně 3 pokud počítáme manžela🙈😁 a pak máme taky pejska a 9 slepicekpak 3 prasátka a 6 býků 😁🐕🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐖🐖🐖🐂🐂🐂🐂🐂🐂To už je dost zvířat safra🙈🙊🙉

Ale pojďme se radši bavit o našem praní. Vzhledem k tomu, že jsem alergik, tak je pro mě čistota jako taková moc důležitá. Navíc jsem ještě bohužel poznamenaná atopickým ekzémem a bohužel i moje dcera. 😥 Takže se snažím přát co nejčastěji, v šetrných pracích prostředcích a bez avivaze, ta nám domů nesmí vůbec! 🙄 Místo toho používám kapku es. Olejicku.
Ale pak je tu druhý extrém! Manžel pracuje v kravině a tak nám nosí domu i hodně... Hodně... Hodně... Špinavé oblečení a co si budeme povídat, tak během kydání se nepracuje s,, fialkami"🌸🐵 takže manžel většinou odkládá už před vchodem opravdu voňavé prádlo... Jeho oblečení peří úplně zvlášť v prášku na dlouhý program a a hodně stupňů. A většinou zjistím, že na mě čekala ještě jedna ponožka v holínce a to by mě teda braly mory😵 a taky rekonstruujeme dům, tedy spíš manžel 😊 a to je nějakého potu, slz a občas i krve 😏😐takže prádla dost a dosti ☺️

Navíc máme denní a noční proud takže hlídání a časování praní podle toho kdy je nízký proud, aby nás elektřina za rok nevyšla na majlant🙄😁 navíc teď když maj zdražovat že?😲

Takže bychom rádi u nás uvítali pračku a nechali ji opravdu zátěžově ochutnat život naší pračky😁😁😁 pokud si na to teda troufate? 😁😎🤔 Kdyztak nam dejte zavcas vědět, ať nemusím naší pračku a nechám si prani pro tohoto pracanta?!

29. srp 2018

pěkný den přeji. Jsme mladá aktivní rodinka se dvěmi dětmi. Máme pejska, jehož chlupy se z oblečení těžce dostávají. Mladší dcerka je docela prasátko a prát po jejím příkrmovém tsunami stoji za to. Vetsinou je vše hned na odpis. To ani nemluvím o latkových plenkách.. Naše pračka nám totiž už odchází do věčných lovišť.. starší syn je zase děsnej cíťa a jakákoliv kapička na oblečení znamená, že se chce převléci do čistého... takže se stále topíme v hromadách špinavého prádla, které prostě nestíhám prát, pokud chceme aktivně fungovat. Potřebuji přesně takovouto pračku, díky které zvladnu zharmonizovat fungování i úbytek špinavého prádla 😊 manžel je "kravaťák", takže dopoledne je za slusňáka, po práci s dětma a pejskem za prasátko a večer další dávka oblečení. Všude jen to nezkrotné prádlo. Navic ta funkce addwash byla přímo zrozena pro naši rodinu 😁 vždy se mi cestou do pračky minimálně 1 věc zatoulá a pak mám už smůlu 😅 věřím, že tato pračka by byla důležitým a opečovávaným členem naší domacnosti 😁

29. srp 2018

Naše současná pračka je tak trošku otesánek a pojídá oblečení, to znamená, že minimálně jednou týdně se ucpe a já mam vytopenou koupelnu 🙂 navíc mam doma tříletého špinavečka a další takový se nám narodí v říjnu, taťka po praci taky zrovna nepatří mezi nejčistší...trošku ulehčení by se mi hodilo, ale to asi každému, že? 😎

29. srp 2018

@anezka22 To je táák krásné.😍, děkuji .

29. srp 2018

Krásný den. Jdu to zkusit, proč ne. Osobně jsem vždycky milovala praní a hlavně žehlení, je to moc fajn cítit voňavé prádlo a mít vše čisté a nejen prádlo, ale i potahy na matrace a deky, polštáře a některé plyšové hračky.
Pamatuju si, že jsme na pračku neměli, maminka prala ve vaně, ždímala v rukách a bylo to těžké. Pamatuju si i na prádelnu po babičce dole ve sklepě, kde byl takový kotel na prádlo a valcha.
Moje maminka měla dlouho Tatramatku, sólo žďímačku a když se pokazily, tak dlouho zase nic. Až si před 10 ti lety koupila první automatku, to já už byla z domu 6 let a měla asi dva roky svoji. Neumíme si to už bez ní představit a když se mamince pokazila a řekla mi, že na novou nemá, koupila jsem jí novou automatickou pračku. A pak se pokazila moje a já v panice, že budu prát v ruce koupila dle testu Dtest tu, co vyhrála a nejsem moc spokojená a ty funkce u té, co se má testovat, ty mě dostaly.

A tak ráda píšu a zkouším, že bych vám popsala naprosto všechno, myslím, že by se ten článek na koníka ani nevešel. Tak uvidíte, jestli mě vyberete, ale důvody proč jo mám:
1) docela mám hrůzu z toho být bez pračky
2) vážím si této technologie a opravdu se starám i o ten přístroj, aby dobře fungoval - čistím buden, pračku, nenechávám zasmrádnout apod.
3) miluju čistotu, miluju pořádek a peru opravdu často, navíc cokoliv jde prát a do pračky se vejde, tak tam narvu, i plátěné boty a funguje to🙂
4) napsala bych vše, co to dělá, jak to funguje a to opravdu dopodrobna
5)jo a mimochodem firmu Samsung miluju, jen od nich mám mobilní telefony

tak uvidíte, koho vyberete. Páááá

29. srp 2018

@miladkat všechna ta miminka a děti by daly víc, kdyby mohly. Takhle by vám to třeba trochu ulehčilo, držím palce ✊🍀💗

29. srp 2018

Mam doma dvě malé děti, pracujícího manžela a psa, který vždy, když se vyvali v kaluzine, tak musí po nás skočit a zaspinit nás. 🤦‍♀️ Navíc jsme koupili dům a Nová chytrá pračka se velice hodí, zejo. 😁 takže zkusím štěstí 🍀

29. srp 2018

Dobrý den, pračku bych určitě ocenila, zatím máme doma 3leteho syna a pračka se u nás nezastaví, do školky má každý den čisté oblečení 🙂 a za tři týdny k nám přibyde ještě holčička a tak bych takového pomocníka velmi ocenila. Pro miminko musí být oblečení perfektně vyprané a ulehčit si denně alespoň nějakou práci, bych byla velmi vděčná za chytrou pračku, kterou spustim klidně během nákupu 🙂

29. srp 2018

Tak asi si pod sebou trochu nariznu vetev, ale priznam se, ze nam pracka nedosluhuje a ze dokonce nyni Samsung mam, byt cca pet let stary typ, presto bych hrozne rada testovala, protože tohle je presne typ aktivity, do ktere se rada zapojim, jak jde o prani. Ja jsem takovy uprimny typ, abyste rozumeli, nepujdu treba reagovat do souteze o parfem, kdyz zadnou vuni s miminkem pouzivat nechci. Hrozne rada peru, je to takova moje domaci alchymie, peclive vsechno roztridit, dodrzet barvy, materialy a pak jsou to nekolikery samostatne praci cykly neceho, co by jiny clovek vypral dohromady. Bohuzel se mi nedari dost dobre vyprat prikrmy, syn 7m hrozne rad prska presnidavky, dneska jsem cela boruvkova: mym spodnim pradlem pocinaje a lehatkem s kobereckem konce. Funkci s prodlouzenym cyklem s aktivni penou bych tedy rada prubla na to, co mi aktualni pracka nevypere, protoze mam hodne veci z biobavlny, bambusu a nebelene, snazim se prat i setrne. Moje prani je v rodine vyhlasene, obcas peru i brachovy naseho tatinka, ktery se mnou prani jako student konzultuje a na vonave neda dopustit i tchynka v LDNce, kdyz ji na dalku neco vyperu a poslu. Rovnez peru svym rodicum v duchode vsechny nestandardni veci. Proste jak je to treba zimni bunda nebo polstar, radeji to sveri mne, protoze vedi, ze mne to potesi a ve vysledku budou mit krasne vonavou cistou vec. Pro mne vonave pradlo znamena hodne, clovek se uplne jinak citi a chova v dokonale cistem obleceni. Ja mam hodne citlivy nos, takze urcite peru casteji nez jini. Na sveho synka pouzivam nositko a jsem schopna citit treba i svoji upocenou ruku, kdyz jsem mu pohladila zadicka. Momentalne nam odeslo auto, takze ten necisty pocit z vlaku je taky neco pro mne, takovy ten kovovy oder, no urcite vite, co myslim. Peru hodne veci z domacnosti, mimo obleceni, treba dneska plastove tvary do vkladacky, nez to sudlat v ruce, sup s tim na kratky program....inu libila by se mi zkouska s ponechanim, opravdu libila, ANO!

29. srp 2018

Před dvěma lety jsme se nastěhovali do bytu po mamzelovo babičce. Její stará pračka, ve které stejně moc neprala, nám zůstala. Po měsíci nastěhování, se nám narodila dcerka a po čase prádlo přibývalo a nyní je toho dvakrát více, protože se nám narodila druhá dcerka. 🙂 Takže si myslím, že by se namzeptat nová, výkonnější a o hodně lepší a prostornejsi pračka hodila. 🙂

29. srp 2018

Přeji pěkný večer 🤭🤭 mam doma dvouměsíční miminko ktere jak sami víte porad kadi, blinka a dost cura jeho oblečení nestiham kolikrát ani prat, pritel je alergik a obac mi prani dela problem pracka je uz spatna a špatně pere triko si meni i 3x za den.. Ja potrebuji mit vyparne pořádně čisté věci.. Takze ja se rada zapojim do testování 🙂

29. srp 2018

Pračka u nás jede pomalu nonstop...syn přes 2 roky se učí na nočník,takže neustale oblečeni počurane, venku si nejraději hraje
s hlínou a vodou...takze mu vznikne bláto a domů si z venku vodim černouška☺️ a v tuto chvíli se rozhodne pohladit "mimi" ( mladší sestru) a i mě...takže jsme od bláta absolutně všichni ☺️ u dcery začínáme s prikrmama takže mrkev má opravdu na všem 😋 a možnost kdykoliv do pračky něco přidat je úžasná...zrovna dnes jsem s prádlem prala i figurku na hraní, tak jsem musela pračku stopnout 😁

29. srp 2018

Tak já bych si ji přála testovat 🙂 A proč já? No... nevim, konkurence je ru veliká... Mám doma všechno od samsungu, od telefonu, přes televizi až po (teď už starší model) pračky. Takže jsem už celkem dost - 15let - větný zákazník 🙂 S testováním (bohužel ještě jsem nikdy neměla štěstí a možnost na MK) mám zkušenosti a vím co se po mě chce a plním všechna přání 🙂 A nestydím se mluvit ani do videa 🙂 - navíc si ze sebe samé umím udělat srandu (-ruku na srdce, to ne každý umí takhle veřejně) 🙂 Jsem snad na všech sociálních sítích aktivní a sledovaná už kvůli svým ročním dvojčátkům (lidi to prostě přitahuje, tak jako mě dřív než jsem je měla) 🙂 a to je vlastně další důvod proč bych ji chtěla zkusit! Doma 3deti.. uf! To jsou opravdu velké haldy prádla. Dvojčata mají rok a převléjám je i čtyřikrát denně. K tomu taťka je zedník a to jsou opravdové skvrny a převlékání několikrát za den. Věřím že by náš test stál za to. Také bych ho zveřejnila všude možně i na svých maminkovských skupinách. A byla by to velká příležitost. Věci umím svým kamarádům a známích doporučit. No a taky vám nebudu lhát, ale ta stará každým dnem doslouží a tak chci sama nějaké omrknout 🙂

29. srp 2018

Ahoj, jsem maminkou 3 dětí a pračka u nás pracuje denně několik hodin. Děti jsou alergici a velcí rebelové. Denně se 2-3x převlékají. Já s manželem taky prádlem nešetříme - mj denně čisté pyžamo je samozřejmostí. Když jsem četla článek o testování nové a úžasné pračky Samsung, říkala jsem si, že ani není možné, že někdo přesně ví, jaké funkce mi u mojí pračky chybí 😀 Asi jako všichni bych testovala moc ráda a byla bych nejšťastnější pradlena pod sluncem 🌻

29. srp 2018

Ahoj! Jsem 28letá maminka dvou krásných dětiček! Dcerka Verunka 3 roky a syn Ondřej 2měsíce. Naše domácnost je teď trošku vzhůru nohama, ale o co dbám přednostně, aby obě děti měli v šuplíku vždy čiste,voňave a vydensifikované prádlo ( jelikož jsem maniak do hygieny a dcera je alergik ) proto peru obden a vždy dvě pračky a hrozně mě těší když prádlo na mě zazvoní a já šupajdudu věšet, né že bych byla radosti bez sebe, ale bezmezně miluju vůni vypraného prádla která provoní celý byt.
Otázkou proč zrovna já bych měla otestovat je
jasná. Protože potřebujeme konečně pračku, ktera nám zjednoduši život a my budeme mít víc času na jiné aktivity než stat u pračky čekat kdyz zapípáme nebo si klepat do čela co se zapomnělo vyprat ala “No tak tu druhou ponožku vyperu v dalším prádle! “
Velice oceňuji funkci dvířek na dodatečné přidáni prádla a taky radu jaky cyklus praní zvolit. Zní to jako neuvěřitelné, ale tohle prostě musím zažit a uvěřit, že žit jednoduše se dá díky této pračce 🙂

29. srp 2018

Ahoj všem pradlenkám. Pánům se omlouvám, mužskou variantu neznám, pokud vůbec existuje 🤔 děti mám, to jo a prádla je z nich hodně. Chlapa taky mám, zásobuje mě propocenými triky z posilky a často se mnou hraje hru, co si najdeš to si vyper. Je mi 32 a s dětmi už jsem doma pátým rokem, rozuměj pátým! Rozhodla jsem se poslední rok při rodičovské podnikat. Otevřu si obchod, jsem prostě akční a nebaví mě nuda. Teď piluji důkladný chod domácnosti, aby pak vše šlapalo tak jak má, takticky a prakticky. A proč by měla vyhrát moje rodina? Třeba kvůli včerejšku 🙈 šli jsme s mužem vyřizovat úřady. Poradce, pošta, pojišťovna, katastr... no hukot, mraky papírů a podpisů. Caparty jsme nechali u nás s babičkou-tchýni. Moje unavená hlava se večer vrátila domu a tchyně spustila, že tu zvonil soused. Prvně za celou naší existenci v bytě. Něco mu tam prosakuje. Hmmm, zřejmě pračka. Minulý týden mi to vyklopila na podlahu. Včera shodou okolností se taky zrovna pralo. Jooo, hodila by se mi, kamarádka. No nic, jdu řešit co se tedy stalo. Praní zdar! ✌🏻

30. srp 2018

Ahoj, mám doma tři děti, 5let, 3roky a rok a tři čtvrtě, takže naše pračka se opravdu nezastaví 😁 Když už je přes léto méně prádla, stane se prostředním ditku nehoda nebi dostaneme úžasný dáreček v podobě střevní chripky a pračka si, chuderka, stejně neodpocine.
Po naší dvoutýdenní dovolené jsem naplnila sedm praček, sama jsem tomu nemohla uvěřit, ale holt manžel a dva kluci pračku dostatečně zaměstnávají 😁
Ja bych ocenila především kratší čas praní při zachování pracího vysledku a samozřejmě co nejnižší náklady na spotřebu.
Teď nastává podzim, a to budeme pračku opravdu poctivě plnit 😀

30. srp 2018

Zázrak, když na jeden den nezapnu pračku. Jsme s manželem oba alergici a máme doma stafordku, která líná po celý rok. Holky 9 a 6 let jsou malá prasátka, denně tak dvoje trika kalhoty. A do toho všeho malému 4 měsíce budeme za měsíc dávat příkrmy a to bude teprve nepořádku. Pračku máme starou 10 let a hodila by se nová, obvzlášť když si manžel vozí monterky z nové práce domů. Na víkend když je nejvíc prádla.

30. srp 2018

Ahoj, máme 2 děti. Starší plíny na noc ( někdy suchá, někdy mokrá 🙂 ) a roční syn. Látkuji, takže peru obden plíny a oblečení také tak obden. Plíny se perou tak kolem 3 hodin, takže kdyby byly vyprané dříve, vůbec by mi to nevadilo 🙂 Určitě by byly s novou pračkou, i lépe vyprané, než s tou naší starou. V březnu se nám narodí třetí miminko, takže se bude prát častěji.

30. srp 2018

Ahoj,jsem máma dvou velkých zlobidel jejíchž ukolem jena každý den ušpinit snad všechno prádlo,které mají v dosahu.Pračka je u nás ve velkém pracovním nasazení.Když k tomu manžel přidá svoje montérky mám občas pocit,že nedělám nic jiného než že peru. Děti se snažím vést k úctě k přírodě a šetření jejích zdrojů a ktomu patří i šetrné praní.Doma máme zvěřinec,takže zbavit se kočičích,psích či kraličích chlupů není jednoduché.Starší dcera je navíc alergik,astmatik a atopik.Zbavit její oblečení prachu a pylu je pro mě velmi důležité.Stejně tak je pro mě důležité vyprat bláto,trávu,barvičky,fixy,plastelínu,lepidlo a další libůstkyklibůstky,které ti dva a jejich zvířecí parta zvládne napáchat během několika minut.Pokud nás vyberete,pračka projde důkladným testováním a zatěžová zkouška bude opravdu důkladná.O špinavé prádlo u nás opravdu není nouze😁

30. srp 2018

ahoj Koníku a Samsungu 🙂 jestli hledáte nejlepší testéry této krásky, tady jsme.
Firma Samsung je u nás doma hodně zastoupená, přes televizi, ledničku, až pro dosluhující pračku.
Předkládám čtyři nejlepší testery ever:

První jsem já - miluju vůni čistého prádla, když si můžu jen tak přičichnout k ručníkům a voní, když spím ve voňavém povlečení a voní, hodně často peru oblečení jen proto, že už není tak "svěží a voňavé". Dále miluju šití a všechny látky si před šitím "srážím", takže rychlý eco program je super volba a mojí další - obří vášní- je vaření a pečení a to dostávají trika, utěrky a zástěry pořádně zabrat, obzvlášť třeba rajčatové skvrny jdou velmi špatně dolu.

Dalšími testery jsou naši dva klucí - Sedmileták, který je asi stejně posedlý čistým oblečením, jako maminka - nesnese na sobě jedinou skrvrnku, takže je schopný se převlékat i několikrát denně. A téměř tříleté torpedo, které se dokáže ušpinit i ze vzduchu, takže každý den plním prádelní koš opravdu slušně. Navíc jsou oba prcci hoodně citlivý na použité prací prostředky, takže je musím vybírat s citem a myslet na jejich jemnou a citlivou kůži.

A v neposlední řadě můj drahý muž, náš taťka, který nosí nejen špinavé prádlo z práce a zahrady, ale momentálně u nás probíhá další fáze rekonstrukce domečku (a ještě dlooouho bude), takže denně mi dává "superzaházené" oblečení, at už od štuku, lepidla, omítky, zaprášené, zabarvené, takže funkce Bubble Soak by u nás měla velké, velkéé využití.

Prádla se u nás najde opravdu mnoho - peru ob den, někdy denně a naše stará, strařičká důchodkyně Samsungačka už našim nárokům nestačí, když zapomenu na nějaký kus prádla, musím čekat cca. 20 minut, než se uvolní dětská pojistka, což je "opruz", vypadá to, že brzo odejde to křemíkového nebe, rachtá, cvaká, a ke všemu je to hubeňourka - je pouze na 4-5 kg prádla, což pro naší smečku vůůbec nestačí a rádi bychom přivítali její o mnoho větší, nadupanější a novou ségru rychlo Drivku 🙂.

Děkuji za pozornost, hodně sil při čtení všech řádků a držím všem (hlavně sobě) pěsti.

krásný den a praní zdar,
Kristýna

30. srp 2018

Řeknu to naprosto upřímně. Praní prádla je jedna z nejhorších činností v domácnosti, hned po žehlení, takže "dospělácké" oblečení pere manžel. Na mě zbývá jen praní pro našeho osmiměsíčního syna, který díky tomu, že je v látkových plenkách, zaplní denně minimálně jednu pračku. Aby toho nebylo málo, bydlíme v domečku ještě s mými rodiči a mamčiny prací soboty jsou už prostě tradice. A v ostatní dny? To mamka alespoň věší naše prádlo, protože my na něho vždycky zapomeneme a bylo by v pračce asi až do večera. Ale kdyby mě pračka dokázala upozornit, že je prádlo už vyprané, tak by se mi to už stávat nemuselo a mamce by se taky ulevilo.
S manželem jsme oba astmatici, já navíc atopik a tak se snažím dělat maximum pro to, aby to po nám mrňous nepodědil.
Zatím jsme taková nemoderní rodina, ve které není jediný chytrý telefon, ale kvůli praní bych si snad jeden pořídila 😉

30. srp 2018

Dobry den, já bych si ji moc přála testovat, protože mám čtyři syny (zastoupeno od mimina po puberťáka v dospělosti 😀 ), muže , zahradu, za domem les a to jsou ideální podmínky pro dělání špinavého prádla. To, že musím prát každý den anebo když vynechám, tak 2x za den, asi psát nemusím. Pokud se sníží doba čekání na vyprané prádlo, bylo by to super, protože někdy je těžké vědět, co s klukama bude za dvě hodiny 😂 Potom se mi líbí, že si umí lépe poradit s vodním kamenem, jelikož naše voda je hooooodně tvrdá. To, že šetří přírodu mě těší, stejně jako funkce přidání prádla po zapnutí, protože mě se stává každou chvíli, že zapomenu něco dát. A víc už mě teď nenapadá, musím jít hrát pexeso 😂 Přeji všem krásný den Katka

30. srp 2018

Dobrý den.Se značkou Samsung, máme velmi dobré zkušenosti.Máme doma už dosluhující pračku, protože je v podstatě neustále v provozu.Máme jednu malou pětiletou dceru a dvě kočky,takže praní je na denním programu.Určitě bychom využili i chytrý systém, co pračka nabízí, protože jsme oba velmi pracovně vytížení.Byli bychom rádi, kdybychom mohli tuto skvělou pračku mít alespon tedy na testování.Bohužel bude cena asi nad naše možnosti,ale rádi využijem i této možnosti.Filip 🙂

30. srp 2018

Proč bych chtěla zrovna já testovat tuto příčku? No, mám doma dvě děti, z toho jednoho atopika, takže bych za tuto možnost byla neskutečné vděčná. Navíc máme pejska, takže kdybych mohla vyprat tak, aby jeho chlupy nezůstávaly na oblečení i po vypráví. To by byla teprve bomba.
A tím největším důvodem je fakt, ze naše 8 let stará Boschka už dosluhuje a minuly měsíc opravář při výměně součástky řekl, ze se máme rozhlizet po pracce nové, tak už vybiram😉
Denně peru i 4x a to je nějaká spotřeba energie a vody o vlivu na životní prostředí nebudu ani zmiňovat. Takže ušetřeni je na miste☺️
Každopádně, pokud nebudu vybrána, počkám na recenze a třeba budu mít ve výběru nové pomocnice jasno.

30. srp 2018

Ahoj, jmenuji se Dana. Jsem maminkou tří dětí. Nejstarší syn má 12 let. Prostřední bude mít 10 let. Oba jsou aktivními fotbalisty. Takže kromě toho, že jsou to čuňátka doma, věčně mám doma velkou tašku dresů od celého družstva. Vyprat trávu z oděvů,fakt super zábava.
Nejmladší dcera bude mít dva roky. Aktuálně odplenkovávám. No a jak to tak bývá,peru každý den nonstop. Díky bohu za to,v jaké době žiju, protože prát na valše,by mě zabilo.
Nesmím zapomenout na manžela, vášnivého motorkáře a kamioňáka,také amatérského mechanika. Ušpinit denně tři trička a pár monterek, vůbec žádný problém.
Také s námi bydlí babička. Snaží se být samostatná, větší prádlo však musí zvládnout naše pračka a divím se,že ještě funguje. Zasloužila by si odejít do zaslouženého důchodu.
Pak jsem tu já. Momentálně jsem na rodičovské dovolené. Mám pocit že jsem věčně od přikrmů, mléka a další pro mě kolikrát neznámých skvrn. No nezasloužila bych si novou kamarádku?😉

30. srp 2018

To je nápad z čistého nebe.... Teď když mi ta moje divoška dosluhuje. Peru denně, peru pořád. Jsem maminka 3 špindírků, kteří jsou furt venku, lítají po polích a skáčí do kaluží. A do toho fotím miminka. Miminka se fotí nahá, tak pokaždém takovém focení mám obrovskou hromadu počůraného a pokakaného prádla.
Ještě nějakou chvíli budu maminka na plný úvazek (nejmladší ditko doma) a podnikatelka najednou. A tak možná víte, že každá minuta drahá.
Byl by to pro mě úžasný dárek a velká čest.
Přeji šťastnou ruku při výběru

30. srp 2018

Dobry den, jsem mama dvou deti. A jako(snad) kazde dite, i ty me jsou tak trochu cunatka. Teda hlavne mladsi dcerka. Takze se u nas pere opravdu kazdy den, at uz obleceni, pliny, ručníky nebo periny. Nekdy i 2-3x denne. Kdyz neperu, je to spis svatek. Pripadna vyhra by mi udelala radost hned z nekolika duvodu: 1. Brzy nas ceka vyber nove pračky, takze by mi odpadlo zdlouhave vysedavani u internetu a vybirani nove pracky (vsak to zname vsechny, kazda minuta je draha) 2. Kdo rad nevyhrava ceny v soutezi, ze jo? Ja tedy jo a tohle je opravdu paradni cena. 3. Pokud by pracka splnila ma ocekavani stejne telefon od znacky Samsung, byla bych max.spokojena a pela odu, vsudy kudy bych chodila.
Tak treba se usmeje stesti. 🙂

30. srp 2018

Bilé prádlo, tmavé prádlo, barevné prádlo, dětské prádlo, pracovní oblečení, povlečení, prádlo od oleja, od jídla, od trávy i pleny od 💩. Prostě prádlo všeho druhu nabízí naše domácnost. Pračka se točí denně a to ve všech nabízených programech. Jemné praní, eco praní i pranína nejvyšších teplotách, kterými zbavuji pleny žlutých fleků. Právě pleny, jelikož používáme látkové, jsou nejčastějším obyvateli naši pračky. Nově taky dětské oblečeni se stopami rajčat, ostružin a jiných lesních plodů a kalhoty se zelenými koleny. Dáváme ji, té naši pračce, pořádně zabrat. A že už jsme jich vystřídali několik... pokaždé jinou značku, ale s pračkou od Samsungu ještě zkušenost my a ani naše prádlo nemáme. Proto jsem ani chvilku neváhala a vyzkoušení právě této pračky je pro mě velkým lákadlem. Navíc, na mateřské už moje mozkové závity badatelně povolují a možnost přidat prádlo po začátku praní by byl pro mě splněný sen. Kolikrát mé oblíbné tričko, nebo jedna ponožka z páru musí čekat několik dní, než se dostane znovu na řadu praní daného druhu prádla.😕Manžel pak už občas nosí i dvě roznílné ponožky, a podobně. 🤣 Budu si proto, hlavně kvůli němu, ať se nemusí pak v šatně stydět, že nemá dvě stejný, moc držet palce 😂😉

30. srp 2018

Bylo by my ctí testovat tak šikovnou pračku,která by mě na 100% zbavila kopy prádla která je věčně v koupelně (i mimo) 😂 ... po mých 3 dětech . 9 let 5 let a 8 měsíců 🙂 ... a samozřejmě i po mém příteli který zapomíná kam dává trička takže následuje zase jiné 😁 ... a hlavně bych ušetřila práci mojí mamince která si občas vezme jednu az dvě varky domů aby my pomohla 😞 se zbavit věčného špinavého prádla..
Pokud budu mít štěstí budu testovat i přes noc 😁😬 ... měj te se krásně 👍

30. srp 2018

Jsem uplne normalni zena od 2deti(6lete a7mesicni).Mame 11letou pracku.Manzel jezdi denne do prace na kole,takze to mame troje trenyrky,troje ponozky,kosile z prace a tricko z domu,event kalhoty ci kratasy,dres(nebot se poti jako to cunatko)kazdy denne.U nas pracka nezastavi,synator casto hazi sve natravene papanicko po okoli,nejcasteji mezi sve dve nejlepsi kamaradky,ktere nosim neustale u sebe a vyzivuju je jimi. Dcerka rada pomaha na zahrade,kde momentalne s tatinkem srovnavaji teren,tudiz hlina je vsude.
Peru denne,vetsinou nekolikrat denne,navic pracka obcas zacina blbnout,nekdy pri prani latkovych plenek ucpe separacka filtr a uz je voda vsude nebo vetsi vec(treba procuranou perinu) nevyzdime.
Nova Samsung pracka by mi jiste ulehcila praci.
Vim,ze by byla silena nahoda vyhrat,ale treba se stesti unavi,nikdy jsem jeste nic nevyhrala a nekdy to prece vyjit musi,tak uvidime,rada bych byla mile prekvapena.Dekuji za precteni meho vyplodu.

30. srp 2018

Dobrý den, i já bych se ráda zapojila do testování 🙂 Produkty od Samsungu u nás frčí nejvíc - televize, mobily, lednička s chladničkou - no popravdě můj chlap má největší radost když mi fotky z telefonu ukazuje na telce, cítí se jako ryba ve vodě, když může nějakou vychytávkou ohromit. Co se týče praní, tak to je nedílná součást našeho běžného týdne - kromě obyčejných programů na denní praní hodně využívám program na vlnu - náš 2,5 letý Domča má hodně kousků oblečení z merina a to je na praní hodně citlivé. Já od pračky očekávám flexibilitu / tak jako to mám s myčkou /- ještě je třeba přihodit za 5 minut to a ještě se najde něco zapadlého za košem na prádlo.

30. srp 2018

Ráda bych testovala poradnou pracku, protoze nase stara uz to nejak nedává, máme doma 9 měsíční stesti, co vse zacina ochutnavat a nejlepe prvni do rucicky, pak rozmazat vsude kde to jde, vlasky, usi, celo, tričko, teplacky a pak do pusinky, naucil se lezt, takze vytira vsude podlahy a z venci je to zase sama trava. Takze denne tak 4 tricka a 3 katata je uplne bezne, do toho pritel, co ma pracovní veci, veci po fotbale, po futsale a kdyz pracuje na baraku, no a ja? Ja jsem na to podobně, jako syn, protoze vetsinou kdyz papa maly, tak maminku prece musi zrovna obejmout, pohladit, nebo chytit 😀 v baraku bydlime s panimamou a, jejim pritelem, takze mame celkem vytizenou pracku a sepisujeme si, pomalu harmonogram, aby jsme se uvedli do cistehotoho vsichni 🙂

30. srp 2018

Dobrý večer,
zřejmě odpovím stejně jako spousta uživatelek přede mnou, ale to, že je u nás pračka využívána téměř denně, je realitou. Máme totiž dva kluky, kteří se dokáží ušpinit někdy i několikrát denně a malou princeznu, která je taková naše šmudla a kolikrát ještě horší než oba kluci dohromady 🙂
Nezastírám, že tahle ta super pračka by se nám moc hodila, zároveň bych se ale chtěla aktivně zapojit do testování a tady na Koníkovi začít trošku víc “žít” 🙂

30. srp 2018
Komentář byl odstraněný

Tak proč bych měla být vybrána? Určitě nejsem výjimka a spousta maminek by si ji zasloužila otestovat. Moje pračka pomalu dosluhuje, dvířka už moc nedrží a musím je zvednout, aby se zavřela, už jsem se dívala po jiné a naštěstí jsem si všimla této soutěže. Přítel rád opravuje auta, je to jeho koníček, má pořád špinavé oblečení od oleje a tak, do toho malá začala skoro ve třech letech objevovat svět a tak ji převlékám kolikrát i 3x denně. Prádla máme až až. Každý den peru a když mám konečně vypráno, je to pro mě svátek. Ale bohužel ten svátek dlouho nevydrží, malá se třeba pomočí v noci a opět se pere. A jelikož máme doma dva pejsky a kocourka, já jsem astmatik, přítel má atopický ekzém a malá ho má nejspíš taky, tak k tomu všemu používám i sušičku, umíte si představit tu spotřebu jako blázen. Ještě přidám, že jsem hrozný sklerotik a téměř pokaždé, když zapnu pračku, najdu mezi prádlem zrovna tu barvu, kterou peru. Tahle pračka by se mi hrozně hodila, že to tam jen přihodím a nic neřeším 🙂 Takže koníku, vyber, prosím, mě a udělej mi obrovskou radost a pomož mé pračce se dostat po těch letech do důchodu, ať už holka nemusí pořád jen makat a konečně si užívat zaslouženého klidu ♥️

30. srp 2018

Mam tri deti - dcera 7 let, syn 4 roky, druhy syn 5 mesicu. Anezka ac by mela byt princezna kazdy den vypada jako kdyz kopala tunely. Vitek neni o moc lepsi a Vasik je "poblijon vsech poblijonu", ma silny reflux, takze ho prevlekam jak modela. Pet prevleku denne neni problem. Svoje tricka ani nepocitam. Spotreba latkovych plen ohromna. Manzel nosi do prace kosile a kalhoty, nejradeji strida sve oblibene. Pracka u nas jede minimalne jednou denne, spise 2-3x.

30. srp 2018

Srdečně zdravím a ráda bych se zapojila do testování.
Pračka zní tak trochu jako sen a můj zachránce v jednom 🙂 Mám doma dvě malé děti - syna 3,5 roku, který je velký dobrodruh,což se projevuje i na množství zašpiněného prádla 😀 5měsícní dceři zase dávám doma látkové plenky a co nevidět začneme s příkrmy- to bude pohroma (leda že by...). A nejen děti samozřejmě špiní prádlo, to mi dají za pravdu především všechny manželky uměleckých kovářů 😉 Doma se mi kupí hory prádla,na které ale bohužel naše"babička" pračka už moc nestačí. Z finančních důvodů zatím novou nepořizujeme, takže by mě opravdu moc potěšila. Zájem mám i o životní prostředí, ale praní na málo stupňů zanechává stopy na oblečení. Takže Eco-bubble zní opravdu pokrokově. Co však oceňuji nejvíce, pro zapomnětlivé matky jako jsem já, možnost přidání věcí během praní. Znáte to - sotva ve spěchu napěchujete pračku a zapnete ji, zjistíte, že se ještě někde válí jedna zatoulaná ponožka 🙂 Tak proč si to mateřství trochu neusnadnit 😉 Pračky - teda matky sobě! 🙂

30. srp 2018

Dobrý den,
i já bych se velmi ráda zapojila do testování této KRÁSKY. Jmenuji se Petra, je mi 30 let, doma mám jednu školkou povinnou čtyřleťačku, jednu zblízka svět zkoumající dvouleťačku a na cestě třetí holčičku, která se narodí na přelomu října a listopadu.
Praní je u nás velmi častá aktivita, do které se, naštěstí, s radostí, zapojuje celá rodina s výjimkou manžela. Avšak věřím a nebo spíše je mi jasné, že pokud bychom měli pračku s ovládáním přes chytrý telefon, pral by u nás už jen manžel. 👌
Přemýšlím, kdo má nejvíce prádla a zřejmě budou členové rodiny vyrovnaní. Manžel je policista, takže pereme často košile, polokošile, trička, kombinézy, kalhoty s puky a podobně. U starší dcery Viktorky, která v pondělí nastupuje do školky, je mi jasné, že oblečení k praní se nám opět začne kupit. U dvouleté Emilky, která má za životní příklad pohádkovou postavu prasátko Pepinu, která miluje skákání v blátivých kalužích, si ty hory prádla asi také dokážete představit. Nejvíce praní nás ale už čeká s Natálkou, která se ještě schovává v bříšku u maminky. Její komoda již překypuje oblečením po sestrách - jen je vyprat. 👌
Doma máme pračku značky Samsung, kterou jsme kupovali v roce 2008, kdy jsme s manželem byli ještě sami, a je nám tak trochu ani ne s 5ti kilovým plněním malá. Trochu zlobí, ale musím říci, že po 10ti letech je stále kamarádka. Značku opravdu upřímně chválím.

31. srp 2018

Dobrý den,
je nás doma opravdu hodně, proto i v koupelně se hromadí kupa prádla. Když jsem chodila na VŠ, nějak jsem si toho nevšímala - byla jsem přes týden pryč. V domácnosti nyní bydlí já se svými rodiči, sestrou, bratrem (chodí na VŠ, ale dojíždí, takže jsou pořád doma) a přítelem. V květnu k nám ještě přibylo miminko 🙂 Když pak na víkend přijede sestřin přítel a přítelkyně bratra, je nás opravdu plný barák. Když pak vyrazíme třeba na tenis, není o 3 plné pračky nouze. Ráda bych proto vyzkoušela tuto pračku, abychom mohli ještě víc času trávit společně. Také bych určitě ocenila funkci přidání prádla, jelikož se mi pravidelně stává, že dám prát oblečky malé, pak ji jdu přebalit a ona si počůrá bodyčko, ponožky a nateče to i k tepláčků, které jsou na přebalovací podložce položené opodál 🙂 Zákon schválnosti 🙂 To jsou tedy mé hlavní důvody, proč bych pračku ráda vyzkoušela.

31. srp 2018

Dobrý den, také bych se ráda zúčastnila testování této super pračky, můj postoj k praní prádla je asi takový aneb i na plném koši lze najít krásné věci😀:
Prádlo?! Nikdy nekončící hromada špinavého nebo čistého prádla. Nevděčná práce, jejíž konec není vidět. Někdy mám pocit, že peru prádlo nejenom po nás, ale i po lidech, kteří u nás bydlí, schovávají se a já je nikdy nepotkala.Pokaždé, když vejdu do koupelny a vidím přetékající koš na prádlo propadám skoro zoufalství. Mám pocit, že prádlo je prostě v přesile. Jenže pak jsem tom přetékajícím koši plném prádla našla něco zajímavého.... Našla jsem tam naše plavky, když jsme navštívili místní městské lázně. Plavky plné chlóru a také plné smíchu.Pamatuji si ty rozzářené oči mé dcerky, když viděla bazény se skluzavkou.Dále jsem našla šatečky mé dcery špinavé od kečupu a zmrzliny. To, když jsme si společně zašly na dobré jídlo do restaurace cestou domů z úžasného výletu do ZOO.Našla jsem několik ponožek, samozřejmě většinu tzv. lichožroutových. Ale v některých z nich jsme navštívili hernu, kde manžel s dcerkou skákal na trampolíně. Nebo jsme v nich byli na dětském hřišti, takže na nich byly ještě stopy od písku.Také jsem našla v kapse kalhot kámen. Ten mi podala moje skoro čtyřletá dcera pár dní zpátky venku, že je to dáreček pro mě. Neměla jsem srdce ho vyhodit, tak jsem jí řekla, ať mi ho pohlídá a ona si ho dala do kalhot. A každá z těchto věcí, každý kousek oblečení najednou měl jiný význam. Svůj důvod, proč skončil v našem koši na prádlo.

31. srp 2018

Ahoj jmenuji se Petra, doma mám 2 krásné děti a manžela. Manžel pracuje ve firmě, kde se vyrábějí nádrže do aut na pozici specialisty přes vyfukovaní. Domů mi denně nosí trička špinavé od olejů a mazu a kde čeho ještě 😀 vzhledem k věku našich dětí, nestíhám prát a věšet prádlo. Žehlení to jsem už dávno vzdala 🙄 dvou měsíční syn nám do toho neustále ublinkava mlíčko, takže se mi kupi ještě i pleny a čtyř letá dcera je od rána do večera venku a nejradši má ňahňání se v blatíčku z písku a u babičky malování si na obličej barvama co ani nejdou vyprat. Takže můj denní rituál je večer přebrat a vyprat všechno to prádlo. Naši pračku už pokrývá řez a už není co bývalá dřív. Nová lepší pračka stojí dost peněz. Říkám si pořád, že radši dopřejeme dětem, když ta stará pračka ještě pere. Tohle by byla bomba příležitost mít něco nového, něco co každé mamce usnadní alespoň trochu ten život plný starostlivosti a péče o rodinu 🙂😍 A já bych třeba měla zase čas žehlit ty hromady 😀Tak praní zdar 😎

31. srp 2018

Jsem maminka 3 malých dětí a jsem perfekcionistka. Miluju čistotou vonící prádlo! Na dětech, na sobě i na mém muži. To asi mluví za vše. A tak peru, suším, peru, suším... pořád dokola. Pračka je nedílnou součástí mého každodenního života a kdybych mohla, navrhla bych vynálezce pračky (a sušičky) na "nobelovku" 😉 Nedávno ale moje pračka začala stávkovat, nehlásí prázdné zásobníky, jednou se dočista zasekla a odmítla se nechat otevřít... zkrátka nastal čas na změnu. Uvažuji určitě o jiné značce (nyní mám Siemens) a to, co jsem četla o Samsung Quick Drive, mě doslova nadchlo! Efektivní rychlé praní, aktivní pěna, žádné skvrny (a že jich máme!), přidávání prádla během praní, méně vodního kamene, desetiletá záruka, to všechno jsou jasné argumenty pro. Můj plán: tuze ráda pračku otestuji, podělím se spravedlivě o všechny své dojmy a následně v případě spokojenosti konvertuji k Samsung i s dalšími spotřebiči 🙂

31. srp 2018

Ahojky,predstavim nasi rodinku😊Jsme doma zatim ctyri,v listopadu pribude jeste patej do party 😊Dvoulety syn,vecne spinava kolena,tricka,od toho jak porad nekde lozi,lita a zkouma ....Dcera te je sedm a jelikoz je to paradnice,neustale se svlika a prevlika.....Manzel ten zase co tyden nosi z prace sluzebni obleceni,kosile,ponozky(hromadu ponozek),softshelove bundy a kalhoty co ted nove dostal😊No a ja....Jako kazda zenska mam plno obleceni,takze si jiste umite predstavit jak casto u nas pere pracka....Denne da se rict,protoze krom obleceni mam rada ciste rucniky,lozni pradlo a tak...
Pracka me velice upoutala uz jen pro to ,ze umi prat o 50%procent rychleji,da se ovladat pres mobilni telefon,coz me teda nadchlo strasne,ale priznam se ze uplne nejvic me oslovilo to,ze se behem prani da pridat pradlo....U me by bylo vyuzito na milion procent protoze(a ted doufam ze to nikdy nebude cist manzel),pokazdy zapomenu na nejakou ponozku,nebo kus obleceni a mam vztek sama na sebe 🙄
Jelikoz je nas doma dost a a bude jeste vic,moc radi bychom otestovali za celoz rodinu tuto pracku,myslim ze by jsme testovani vzali “z gruntu” 😊

31. srp 2018

Ahoooj..tak jsem tu..komunikativni, moderni, co by chtela jednou zazit radost z prani pradla..😂😂 Trosku si myslim ze to nejde, nebo me vyvedete z omylu? 😉 Uz asi mesic premyslim nad tim, ze by to asi chtelo novou..
Jsme rodina prasatek🐷 Uprimne priznavam, ze to ma syn po me..kdyz jsme odjizdeli na 10 dni na dovolenou balila jsem mu 20ks tricek..a vite co? Bylo to tak tak😁
Pritel dela se srouby, na lisovne a nosi mi totalne cerne monterky..moje pracka to neda..
Ale nejviiic, nejviic me nadchla funkce AddWash..to jste jako vymysleli pro me? Protoze to je muj vecnej boj..podle me kazdou druhou varku vynecham nejaky kus ktery si dam na stranu a pak se mlatim do hlavy😉 takze jako dekujuu, to je naprosto bozi funkce..
Podle me je tahle pracka pro real nedokonale matky a to ja teda sakra jsem.🤣 Takze mit tenhle poklad co bude na spoustu veci myslet za me, budu ho vychvalovat do nebes..
No a ted mi reknete..jsem to ja ze jo?😉😉

31. srp 2018

Doposud jsem prala jako kráva, tak bych ráda vyzkoušela, jaké to je prát jako královna🙂😉🙂😎

31. srp 2018

Po pravdě Vám ani trochu nezávidím výběr té “nej” pro testování.. 🤔😊
U nás doma je to teď trochu jako po výbuchu. Pustili jsme se do rekonstrukce koupelny a všude, opravdu všude máme prach. Pomalu finišujeme, ale je to děs.
Do toho všeho jsem v baráčku s čtyřměsíčním satanášem Jonášem, který zrovna ochutnává své první lžičky zeleniny (A ano, obarví to totálně všechno !😂).
Manžel musí v práci vypadat k světu a si když není kravaťák, zabrat to dá taky. Ale ne tolik, jako jeho ponožky. Nechává je totiž VŠUDE. Každý začátek praní je jako hra na hledání velikonočních vajec 😂🤔😅.. aby toho nebylo málo, máme pejska Yogiho. Je to chlupáč jako hrom, takže v kombinaci s malým miminem je to docela výzva.
Budu nadšená, když nám dáte příležitost pračku vyzkoušet a pocítit tak dotek luxusu, který nabízí. A taky snad konečně jednou vyperu všechny špinavý ponožky najednou..🤔😁

31. srp 2018

Kdo by nechtěl vyzkoušet takovou super pračku, že ano? 😁 Já nad ní slintam pokaždé, co jsem v elektru 😂 o tom, že toho pračka umí hodně a je i moc hezká, tohio tady bylo napsáno spoustu. Ale jeden z divodu, proč bych ji chtěla vyzkoušet i já, bude pro někoho asi úsměvný, ale já nikdy neměla pračku s bočním plněním, moje děti jsou ochuzeny o možnost sledovat točící se prádlo 😂😂😂 peru ráda, ráda prádlo vesim na šňůru na balkoně, byť mám doma sušičku. Ale ještě víc ráda prádlo zehlim.uspokojuji mě ty krásné komínky vyzehleneho prádla 😂 nedelate i do zehlicek? 😂😂😂 Jinak pokud by pračka dokázala vyprat prádlo mého muže, pracujícího na betonarce, tak si ji snad i koupím 😂 na testování bych tím. Pádem měla snad všechny druhy skvrn, od sekretů tělesných, přes sekrety jídelní, oleje, bahno, cement, pánský pot a dobře zalezele ponožky, které už málem samy chodí, po fleky od make-upu.

31. srp 2018

Krásný den, hlavně tomu kdo bude číst všechny ty komentáře 😀 .
Pračku bych ráda i pro sebe, ale píšu ohledně mé švagrové, které by se to hodilo víc jak mě. Navíc jsem jí ani neřekla , že bych něco takovýho udělala, takže kdybych to vyhrála já , tak by to bylo pro mojí švagrovou, která je také na modrým koníku, a bylo by to pro ni překvapení. Nastěhovali se do nového bytu a stěhovali pračku, hned první den vytopili sousedy, protože jim pračka tekla. Teď už asi funguje jak má, ale ráda bych ji pro ni, určitě by i ráda napsala recenzi. Má doma tři děti Eli 5let, Dája 4roky a Kája 1rok do toho přítel, který dělá svářeče, takže si dokážete představit jak to u nich musí vypadat s oblečením 😀 takže tak. To je vše.

31. srp 2018

No, co říci... Jako většina zde, i já jsem maminka. Doma mam triletou dcerku a čtyřměsíčního syna a také přítele, který se živi jako malir. Dcerka od pondeli nastupuje do skolky, na syna ppouzivam latkove pleny a pritel a pritel potrebuje ciste obleceni do prace kazdy den. Navic zijeme na vesnici a okolo domu je prace take dost.pracka se tedy u nas nezadtavi, takze prilezitosti k testovani vsech funkci se najde mnoho.miluji vuni cerstve vypraneho pradla a moc rada bych pracku otestovala, rozhodne je na cem 🙂

31. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Alena. Moje rodina má celkem 5 členů. Manžel je živnostník, pracuje na střechách, jeho oblečení, které si denně mění, bývá směsí kdejaké špíny (prach, cement, barvy,...). Jeho hobby je jednak rybaření (což není moc čistý koníček) a dále fotografování. Fotí především svatby a koncerty, tudíž využívá i oblečení společenské. Někdy jde fotit do přírody, potom je jeho prádlo srovnatelné s dětským 😀. Máme tři syny, starší dva chodí do školky, každý den dostávají vše čisté. Nejmladšímu je nyní 18 měsíců, toho převlékám několikrát denně. Všichni kluci tráví čas nejraději venku: na zahradě, na trávě, písku, v loužích. Jejich oblečení nese skvrny od trávy, bahna, jídla, krve,... Pračka je tudíž velkým pomocníkem a mě z domácích prací nejvíce baví starost o prádlo. Denně peru minimálně dvě dávky prádla. Pračku mám cca rok, koupili jsme ji na doporučení opraváře praček a spokojená s ní nejsem. Chybí mi na ní variabilita, nepustí mně si "poštelovat" programy, ubrat teplotu, otáčky. Vaše pračka, kterou budete testovat mně jen svým popisem nadchla. Přeji šťastnou ruku ve výběru adeptek na testování. Hezký den. AN

31. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Liba a chtěla bych se zapojit do testování pračky. Mám jednoho 7 měsíčního pupíka, jedno 3-leté akční třeštidlo , jednoho labradora domácího a jednoho manžela kutila. To všechno znamená, že opravdu peru dá se říct denně. Zatím jsem všechno prádlo, až na malé vyjímky vyprala bez větších obtíží. Aby se řeklo, tak největším pomocníkem je žlučové mýdlo. Ale nedávno mě zarazily výsledky testování vody. Respektive to, že obsahují kousky gelů a jiné částečky. Proto jsem zavrhla můj oblíbený Ariel v kapslích a rozhodně se nebráním novým přístupům, inovacích a trendům v praní. Důležitá je však pro mě a mé děti otázka ekologie, tzn. budoucnosti. 😉

31. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Vendula je mi 26 let a každým dnem se nám má narodit miminko, takže budeme prát více než teď a to i proto, že budeme chtít používat látkové plenky 🙂 přítel pracuje v lese s pilou a po práci je okolo baráčku také práce víc než dost.. tak pereme docela často. Proto by jsme velice rádi novou pračku vyzkoušeli 🙂

31. srp 2018

Dobrý den, jmenuji se Eva, jsem moderní žena, co bydlí na vesnici, které se neustále koupí hromady prádla na praní a už jsme přemýšleli o nové pračce, tu co máme je už starší a hlavně malá, takže je absolutně nemožné se té kupy prádla zbavit. Máme batole, které i několikrát denně musím převléci, co si budeme povídat, není to instagramové čisté mimi. Přítel, který vystřídá spousty oblečení jak do práce tak asi na tři druhy sportu... Baví mně zkoušet nové funkce a hodilo by se i nějaká ta funkce navíc, než jen start a stop😀 jsme dost zapálení do Samsungu vzhledem ke spokojenosti značky... Budu ráda pokud si váš produkt budu moci vyzkoušet.😊👍

31. srp 2018

Jsem věrný zákazník Samsung telefonů, ráda bych otestovala i jiný produkt této kvalitní značky. Jsme oba s manželem velmi aktivní sportovci a máme roční dceru, druhá se narodí na přelomu listopadu/prosince.. Tak si dokážete představit ty hromady prádla🙂)
Navíc se konečně stěhujeme do našeho vysněného domečku takže by se pračka velmi hodila. Ráda bych konečně vyzkoušela nejakou moderní a inteligentní, ne tu po tetě, co jsme měli doteď 🙂)

31. srp 2018

Nová pračka by se nám určitě hodila, jelikož ta naše je už skoro 12 let stará a začíná stávkovat. Takže budeme muset shánět novou. Jelikož máme šestiměsíčního chlapečka a k tomu další dvě děti jede u nás pračka skoro denně.

31. srp 2018

Dobrý den,

jsem matka, manželka a paní domu a zahrady a praní je nedílná a každodenní součást mého života. Abych toho neměla málo, dodělávám si na mateřské vysokou školu a asi si dokážete představit, že při tom všem je i deset minut ušetřeného času hotový poklad. Při čem všem? Při téměř ročním miminku, pracujícím manželovi, který jako obchodník a technik firmy, která vyrábí průmyslové pily, nosí domů jak propocené košile z jednání, tak montérky od pilin, nafty a olejů, při čtyřiceti kytkách rajčat na zahradě a ještě několika dalších věcech navíc. Od Samsungu používáme posledních pět nebo šest let telefony, poslední tři roky v kombinaci s televizí, jejíž screen mirroring našel, poměrně překvapivě, uplatnění nejen při rodinných setkáních, kdy se na ní promítají fotky, ale i v těch řídkých případech, kdy se dostaneme k nějakému filmu nebo jen sedíme u videjí na sociálních sítích. Pračku pochopitelně máme taky a jelikož jsme už při koupi věděli, že bude prakticky neustále v provozu, nevybrali jsme špatně a funguje, nemá ale žádné "chytré" funkce a i když je spolehlivá, některé inzerované přednosti pračky Samsung Quick Drive bychom velice rádi vyzkoušeli - už jen úspora času by byla skvělá, snažíme se ale o co nejmenší ekologický dopad naší rodiny na životní prostředí a samozřejmě používáme i šetrné prací prostředky, pokud by nám v tom pomohla i pračka, bylo by to úplně skvělé, natož kdyby se jí podařilo zakomponovat do digitální domácnosti k našim ostatním Samsunovým spotřebičům (i když koukat se v televizi, jak se pere prádlo už by asi bylo poněkud bizarní). V každém případě bych se ráda k testování přihlásila a vyzkoušela, co nového umí nejmodernější high-tech pračka a jak se to promítne v každodenním životě.

31. srp 2018

Zdravím, jmenuji se Bára a ráda bych se zapojila do testování pračky Samsung QuickDrive, protože zrovna rekonstruujeme byt a pračku budeme zrovna pořizovat novou a protože máme malé miminko a látkujeme, tedy kromě běžného praní ještě obden peru plenky. Také víme, že miminko není poslední, dětí bude v budoucnu více, pračka se tedy u nás nezastaví, proto potřebujeme opravdu kvalitní a spolehlivý spotřebič.

31. srp 2018

Uaaaaaaa, to by bylo neco testovat takovouhle krasku 🙂 ..!! To by byl sen, u tech nasich cunatek 🙂 .. Pracka se u nas nezastavi, pere se kazdy den, bydlime v rodinnem domecku, takze by urcite mela zaber dennodenne nekolikrat za den 🙂 .. Bydli s nami dedecek, babicka, teta, synovec a nase rodinka - pritel, 4leta dcerka a ja 2v1, takze by testovala vsechny mozne generace 🙂 .. Navic mame doma plno zviratek, takze testovani ruznych skvrn, necistot a tak dal, by urcite nebyla nouze 😉 .. A jeste kousek navic - mame doma malou alchymistku, vsechno zkouma, kresli, vyleva, micha, skvrny vseho druhu 🙂 .. Tak stastnou ruku a tomu, kdo vyhraje, mooooc gratulujeme 😉 ..

31. srp 2018

Vidím, že konkurence je tu veliká, tudíž nic moc šance, ale proč něco jen tak nenapsat, že... 😀
Takže já a tester? Proč?
Moderní jsem, stylová taky (každý má nějaký styl);
staré osoby jako já (38) by se už měly šetřit 😂;
pračku ovládat umím (valchu jsem kdysi zkusila a není to vono), bohužel ta naše dvanáctiletá pračka už mele z posledního a hlavně mele málo (slovy čtyři) kg.
Psaní mi snad taky jde a toho času, kolik teď mám (teda když zrovna neperu)...
Doma 2 kluci (někdy je podezírám, že mají někde džob jako kominíci, hrobníci, či zootechnici), a aby toho nebylo málo, třetí špindíra je na cestě😀
Akorát ta hlava rodiny s několika špinavými košilemi denně by mohla být kamenem úrazu, jelikož je to tričkový typ, ale se zašpiněním několika kousků nemá problém 😀
Proto bych nepohrdla možností vyzkoušet pračku s úplně jinými parametry, než na jaké jsem zvyklá a trošku si tím usnadnit život😉👍

31. srp 2018

Dobrý den,
napíšu Vám něco o mé rodině a jak si život bez pračky neumím představit.Jmenuji se Denisa,je mi 34let a jsem na mateřské dovolené s 9měsíčním synem.Ten už baští příkrmy ovocné i zeleninové,takže všichni a nejen maminky ví co je to za práci dostat tyto skvrny z oblečení.Sem tam se stane,že i plena tento "nápor" nevydrží,takže další prádlo je na světě.Další členové naší úžasné rodinky jsou synové 10(snížená funkce moč.měchýře,takže se někdy i pomočí)a 12let(astmatik,alergik)A jak už napovídá věk,nejsou to žádné malé děti umazané od jídla,ale velcí chlapi.Oba sportují,takže o propocená trička,dresy a šortky není nouze.A samozřejmě se rádi pěkně a moderně oblékají,takže se převlékají i víckrát za den a koš s prádlem se plní a plní.No a v neposlední řadě k nám patří náš táta.Ten pracuje v automobilovém průmyslu a i když nosí domů špinavé oblečení od oleje nebo poleptané od různých kyselin je to stále čistotný muž,který se převléká i víckrát denně.A semtam ho nemine ani služební cesta,takže i košile se objeví v té kupě špinavého prádla.Ta se na mne "směje" skoro každý den,takže takový pomocník v podobě pračky Samsung by mi opravdu pomohl.Nehledě na to,že prádlo třídím na kopky-na praní s předepírkou,běžné praní 60',jemné prádlo,prádlo na 40',program sports...takže toho mám opravdu někdy fakt "plné brýle" Ale i přes hory prádla používám ECOprogram,abych šetřila jak životní prostředí,tak svou peněženku.
Doufám,že Vás můj komentář zaujme a budu jedna z těch šťastných žen co otestuje pračku Samsung QuickDrive.
S pozdravem a přáním šťastného výběru Denisa Rašková

1. zář 2018

Dobrý den 😊
Stručně a jasně 😀
Jsem maminka dvou chlapečků, tudíž s manželem jsou na mě tři chlapi a já bych doma moc ráda přivítala takovouhle krásnou parťáčku, která mi aspoň to každodenní praní usnadní 😉
Děkuji moc, hezký prací den Hanka 😊

1. zář 2018

omezila jsem přísun plastů v naší rodině, ale myslet ekologicky při praní dobrý nápad, tak toto my ještě doma chybí

1. zář 2018

Jmenuji se Míša a jsem člověk, který se snaží žít život naplno. Dceři je 10 měsíců, přesto se snažím pracovat, nyní se společně se sestrou pokoušíme rozjet vlastní sérii originálních dětských hraček. Každá volná chvíle je pro mě odměnou a vše, co mi ulehčí běžný denní kolotoč, vítám s otevřenou náručí. Můj běžný den je někdy bojem o přežití. Často to u nás doma vypadá tak, že žehlím, u toho vařím, peru a odbíhám dcerce podávat hračky. K tomu ještě samozřejmě vyřizuji pracovní záležitosti. Pravidelně dělám několik věcí najednou. Moje dítě mě naučilo, že člověk dokáže cokoli. I když má jen dvě ruce 🙂. Miluji Life hacking. A můj partner také. Z představy, že bychom měli chytrou pračku, kterou může on sám ovládat přes mobil, jsem nadšená. Třeba bych se občas dočkala i pomoci s prádlem! Co bych ale já sama ocenila asi nejvíc, je možnost kdykoli přidat prádlo k pracímu cyklu. Jsem hlava děravá, a tak se pravidelně stává, že zapnu pračku a následně se chytám za hlavu, co vše jsem tam ještě zapomněla přidat. Ještě asi jednu věc bych vám o sobě měla prozradit. Věci, které si pořídím, miluju a dělám si k nim až osobní vztah. Naše nynější pračka už dosluhuje. Přesto se nedokážu odhodlat ji vyměnit. Jmenuje se totiž Madla a váže se k ní hezký příběh. Před osmi lety jsem se přistěhovala do Prahy. Sama. Do města, kde jsem nikoho neznala. Do garsonky v pátém patře bez výtahu, zato s neuvěřitelným výhledem na Prahu. Z první výplaty jsem si koupila pračku. Pyšně jsem s ušetřenými tisícovkami nakráčela do elektra a koupila si pračku. Chápete – holky v mém věku kupovaly kabelky, já si koupila pračku! Ani ne za dva dny mi pračku přivezli. Dva obrovští chlapi ji táhli do pátého patra, nadávali, už ve třetím jsem měla pocit, že po mě tu pračku hodí. Trvalo skoro hodinu, než se pračka dostala tam, kam měla. Když odešli, pustila jsem ji, sedla si na zem a fascinovaně pozorovala, jak se otáčí buben. Madla – tak jsem ji v té euforii pojmenovala, se mnou zažila již mnohé. Hlavně také tři stěhování, které se na ní dost podepsaly. Nyní je s dcerou v zápřahu, jako ještě nikdy. Je to už dáma, zasloužila by si odpočinek. Tak třeba nám tohle testování umožní začít psát další životní prací příběh…

1. zář 2018

I já se přidávám do řady těch žen, co by rády vyhrály na testování pračku Samsung. Peru a peru často - někdy až moc často (i 3x denně a někdy i celý den), jelikož je denně ušmudlaného prádla mrak. A to mám pouze dvě děti a jednoho manžela. S mojí nynější pračkou nejsem vůbec spokojená, nevypere dobře, na prádle zůstavájí fleky a šmouhy, takže nová pračka to by byla pro mě záchrana. Díky tomu, že jsem zkušená pradlena, bych nového pracího pomocníka uvítala doma s otevřenou náručí a zkusila bych co zvládne (jelikož moje nynější pračka si se skvrnami od jídla, trávy, hlíny neví moc rady), určitě bych nové pračce dala dostatečně do těla. A jelikož manžel je velmi spokojený s výrobky této značky, tak by se určitě i on se svým telefonem Samsung přišel do koupelny na nového pomocníka kouknout, nebo by ji jen míjel při cestě do vany....

1. zář 2018

Každá kdo má dítě a muže, co jsou stejní ve špinění prádla potřebuje rychlou a dokonalou pračku.
Já je mám a dokonalou pračku ne :/.
Získat ji zní jako pohádka (příběh pračky a Jaruš- žila byla jedna 30letá žena co se stala manželkou a mámou, co si počít se vším tím prádlem nevěděla.. jednoho dne se na ni usmálo štěstí a pračku novou dostala.... ).
Vůni vypraného prádla miluji a přihazovat během praní ponožky a poschovávané oblečení je PECKA.

Ps: se Samsungem proti jabkům budu držet basu vždy 🙂

1. zář 2018

Ahoj koníku, zkusím štěstí protože co si budeme povídat ( co si budu nalhávat) jednoduše nestíhám. Právě jsme v procesu odplenkovani a prostě když to ujede 🙂 známé to všechny, převlékání je i několikrát denně. Někdy pereme i peřiny. Prádla je víc než dost a zvlášť teď když chodím znovu do práce a moje zaslouzila pračka si myslí že 2h program znamena 3 a více hodin, tak se prádlo, ručníky, povlečení atd kupí a kupí. Byla bych ráda kdyby mi tahle super pračka ulehčila a doprala mi požitek z voňavého prádla.
Moje buldocice Karolína by to taky ocenila 😀je alergička a peru i její ,, ložní prádlo"
P.S. můj muž miluje aplikace a moderní vychytávky, třeba by si přání zamiloval😀
Mějte se krásně a šťastné vyherkyni přeju super praní.

1. zář 2018

Ahoj, jmenuju se Martina a nasi stavajici, vlastne uz dosluhujici pomocnici Manu, mame asi 10 let. Prozili jsme s ni to hezke, ale taky v posledni dobe to zle, nebot postupem casu ztraci na sile a cisteni filtru po kazdem prani je skoro kazdodenni realita. Kor ted, kdyz se nase rodina rozrostla o dalsiho clena, bude kazdeho pomocnika potreba.
Nedavno jsme po nove pracce pokukovali, dokonce po zn.Samsung. Zalibila se mi funkce eco bubble.. snazim se v posledni dobe o co nejvetsi zminimalizovani domaciho odpadu a postupne se mi to snad podari vic... 🙂

1. zář 2018

Praní je u nás na denním pořádku minimálně 1x, většinou spíše 2x. Nedejbůh, když převlékám všechny naše postele. 😂 Není se čemu divit, je nás doma 5. Já, manžel, a naše tři děti. Ke všemu 3 kluci, kteří jsou venku dnes a denně za každého počasí spolu s naším psím chlupáčem. Velcí dva jsou schopní se převlékat alespoň jednou za den (mají 8 let a 6 let). Náš nejmladší expert má pro změnu 2 roky a jsme ve fázi odplenování, takže prakticky denně peru jeho postel, protože si prostě s tím svým nočníkem hrát bude, ať už je v něm cokoli... 🤦‍♀️Manžel je ,, profesionální '' košiláč, ale co si budeme povídat, novou pračku bych ocenila hlavně já. Ta naše je už téměř 10 let stará babička, která má své roky vážně vydřené. Nová pračka by mi určitě usnadnila třeba to, že bych jí nemusela přemlouvat, aby ždímala... 🤦‍♀️😂 Takže VOLTE MĚ!!! 😂😂😂

1. zář 2018

Tak mně by se nová šikovná pračka moc hodila - dítě tady má učitě každá z nás a to se ví, že s dětma se pračka protáčí velice často. Já navíc používám látkové plenky a trávím většinu času venku s dcerou i psem - zkoukáme přírodu, o kterou rádi pečujem, s níž i na určité úrovni komunikujem. Domů chodíme zabahnění všichni do jednoho, nejlépe nacpat nás do pračky všechny naráz. Moje stará pračka navíc pomalu dosluhuje, je neskutečně přetěžována a rozhodně by si zasloužila klidný důchod. Brali bychom tedy do party spotřebičů někoho čerstvého, nejlíp s eko-zaměřením.
(a taky bychom měli více času na naše venkovní průzkumy, jelikož než my se dostaneme domů, prádlo mám často už zatuchlé - musím totiž zapínat pračku při odchodu)

1. zář 2018

Mám doma 2 letého satánka, který je fakt živel. Převlékání 5x denně je u nás uplně normální. K tom mám doma chlapa, který lítá po stavbách, takže neustále peru hodně špinavá trička a monterky. Do toho máme doma velkého chlupatého psa, a vyprat chlupy z oblečení je s naší pračkou oříšek. Peru denně, nesnášim oblečení nahromaděné v koši,u koše, vedle koše...
O recenze se mohu podělit i na své FB i IG stránce, kde píšu postřehy z různého testování .

1. zář 2018

Co ještě napsat....take máme skolkoveho kluka,který má rád kaluže,pískoviště a kdejakou klouzačkou.Zaroven občas zapomene zvedat pořádně nohy a plácne s sebou a zašpinit se dokáže snad i ve spaní.Takze se u nás taky pořád pere.Partner sice pracuje z domu,takže praní pro něj je snadné,ale já se setkávám s klienty a snažím se vypadat trochu profesionalne,takže si sama vyprodukují dost prádla,které je třeba prát na různé programy.K tomu všemu máme doma šest koček,znichz jsou 3 chovné a tak se jejich láskyplné projevy musí prát a čistit stále dokolad a pro koťátka je vždy nachystáno vše perfektně vyprané a vyčištěné.Vsechno tohle musí unas pračka zvládnout a nová Samsung by mi stím moc moc moc pomohla. Určitě by se o ní rádi dozvěděli i jiní chovatelé koček,kteří často také maji své rodiny,děti a zaměstnani a nový pomocník do domácnosti by jim vše usnadnil.

1. zář 2018

Ahoj, jsem maminka a ,,macecha" čtyř holčiček a praní prádla je na denním pořádku. Nejmladší dcerka Zuzanka (4,5m) nosí látkové plínečky a právě ji zařazujeme do jídelníčku zeleninové příkrmy. O skvrny různého druhu tedy není nouze.Dcera Gaia (9) je zase vášnivá malířka, která je věčně jak se patří ušpiněná od barev. Já zase ráda tvořím ze sochařské hlíny a panečku, to by jste nevěřili jak se dokážu zadělat. Nejstarší Barunka(10) zase trpí na ekzemy takže prádlo musí být dokonale čisté i při non toxic praní. To mi dává zabrat. A Terezka(6)? Ta se dokáže při hraní si venku zmazat jako čuník, tak že prádlo sotva vyperu. Myslím že by nám pračka Samsung pomohla s ušetřením času při každodenním praní, který bych mohla věnovat holkám. O ušetřené energii ani nemluvím. 🙂

1. zář 2018

Wau, teda po přečtení článku jsem si ani nemyslela, že by člověk mohl být tak nadšený z "obyčejné" pračky 😁.

Miluju efektivnost a systém, takže mít pračku, která se dá nastavit podle aktuálních potřeb takto na dálku díky aplikaci, to je paráda! Zároveň mě velmi zaujala její úspornost. Snažíme se šetřit přírodu a tato pračka vypadá jako krok správným směrem, pokud se nechceme vrátit k valše jako naši předci. 😉 Úplně nejvíc mě ale zaujala funkce add wash, jelikož se mi pravidelně stává, že zapnu pračku, otočím se a za zády se mi směje jedna z ponožek, jak mě pěkně převezla 😉.

Jinak jsme mladá (rozrůstající se) rodina se psem. Máme dvouletého akčního chlapečka, tudíž špinavé prádlo přibývá denně, zároveň jsme s manželem alergici takže dost řešíme v čem a jak pereme. V zimě k nám navíc přibude miminko, takže brzy začnou přípravy a tím pádem praní plen a oblečků a pračka by tak u nás byla otestována opravdu důkladně 😊.

A závěr je nutno podotknout, že značce Samsung zůstáváme věrni i na dovolené v Bulharsku no a hlavní pracant by byl prostě nadšený za novou technickou vymoženost u nás doma. 😉

1. zář 2018

Milý koníku, jsme mladá rodina s dětmi která si právě plní sen a pořídila si konečně vlastním bydlení <3 momentálně se nacházíme v poslední fázi rekonstrukce, kterou si děláme s manželem svépomocí a na fotce posílám fotku kuchyně, kterou jednou bude "zdobit" pračka snů... Přesně taková o kterou se tímto hlásím k testování. Byla by to velká odměna za tu nelehkou práci co jsme na bytě s manželem odvedli...nicméně i naše babičky prali ručně takže jak se říká: když nemůžeš přidej víc 🙂 a co nebude hned přijde časem. To největší štěstí už přeci máme, sebe a naše zdravé děti <3

1. zář 2018

Zdravím tým Modrého koníka. Můj muž tvrdí, že praní prádla není žádná práce. A že pere pračka. Po přečtení vašeho článku a popisu všech funkcí pračky Samsung Quick Drive, bych mu mohla dát možná i za pravdu! Od doby co jsem na mateřské dovolené se pokouším dostat na dno našeho koše na prádlo, bohužel se dostávám pouze na dno svých sil. Fotka vznikla, když jsem kamarádce psala smsku se slovy: ,,Jsem dobrá, pro dnešek mám hotovo!" Moto značky zní: Neperte se s časem. Proto bych nejvíce ocenila funkci rychlého praní. Jako matka funkci AddWash. Jako alergik na roztoče velkou kapacitu prádla, protože musím průběžně prát peřiny a čistírna v dnešní době není levná záležitost. A hlavně jako moderní žena funkci Q-rator. Už se vidím, jak zaparkuji kočárek v kavárně, dám si konečně nožky nahoru a pomocí aplikace budu prát. Když se zdržím na pískovišti odložím praní. Jsem maniačka na úklid. A není lepší pocit, když se vyvalím na gauč s pocitem, že mám vše hotové. Krásný den, praní hej

1. zář 2018
Komentář byl odstraněný

Zdravím, taková pračka je můj sen. Nikdy jsme doma žádnou lepší pračku neměly. Vždy jen z druhé ruky, nebo tu nejlevnější, vždyť ta přece taky vypere. 😑
Peru denně, týdně cca 10-12 plných praček. Tříletá princezna, kterou převlékám minimálně 3x za den, chlap pracující rukama a domácí zvěřinec v podobě "maličkého" štěněte, psa a několikero koček. Neustále vše zapatlané od jídla, barviček, písku, hlíny, vazelín, barev, slin a radši ani nechci vědět čeho všeho. Jsme mladá, celkem akční rodinka, bydlíme na vesnici v baráčku, většinu volného času věnujeme dcerce. Neustále se snažíme něco vylepšovat, jak doma, tak na zahradě, ale financí není nejvíc a jde to vše pomalu. Navíc to vypadá, že pračka pomalu hodlá odejít do věčných lovišť. 😣
Tak že za tento skvost bych byla opravdu neskutečně vděčná a věřím, že by u nás byla důsledně otestovaná.
Všem přeji pěkný den. 😊

1. zář 2018

Přála bych si někdy prát bez nervů a vzteku,
Už nepředpírat ručně u vany a v kleku! (a breku)! 😉
Vypnu někdy vůbec pračku? Ptám se stále dokola,
Když mi chlapi přijedou urousaný od kola! 🙈
Zrovna jedna doprala, už nemáme kde sušit,
Nejradši bych celosvětově praní chtěla zrušit!
Co se ovšem týče praní,
peru snad pro sto lidí, mám zdání.
Musím psychicky se na jaro připravit,
Kdy nás má víc ještě být.
Pod mým srdcem totiz i druhé srdce bije,
Je to ta nejkrásnější melodie!
Konec této melancholie i když jsem z toho naměkko,
Doba, kdy kontakt s pračkou mine můj den, je v nedohlednu daleko!
Brokolice, mrkvička,
Je jako magnet na trička!
K čemu bryndák vůbec je?
Když krom něj vše od jidla je?
Partner a jeho oblečení?
Do práce nic nepodcení.
Mají totiž s šéfem dohodu,
že musí chodit v dress codu. 😄
O to víc musím na čistotu dbát,
A stale jen prát, prát a prát!
Modlím se k pračce ať odstraní každou skvrnu
Co vytáhnu z ní vždycky trnu!
A naše kočky, chlupatice? 😼
Občas říkám si, že nikdy více!
Chlupy na všem kromě kočky drží,
Prala jsem včera, dnes a zas budu brzy!
Jsme mladá moderní rodinka,
Kde pere jenom maminka 😉
Novou pračku bychom si moc přáli,
Kéž bychom ji my vyhráli 😇😍

2. zář 2018

Tak asi takhle .... Jsme (více méně) normální obyčejná klasická česká famílie 🙂 Taťka, mamka, 3,5 letý syn Ondra a 6 měsíční dcerka Bára.
Taťkovým pracovním "mundůrem" jsou košile. Spousta košil. Musí být čisté, navoňané, vyžehlené a vždy připravené jít do akce. Taťka žije v kouzelném světě, kde se jeho použité košile samy vyperou, vyžehlí, hupsnou si na ramínko a pak ve skříni poslušně čekají na svého majitele. Taťka totiž nekamarádí s naší pračkou. Jednou si do ní dal (asi v záchvatu nějaké přehnané aktivity) vyprat oblíbený kousek ... sako to bylo, a aby docílil nejlepšího výsledku, nastavil teplotu na 90!!! Co na tom, že na štítku bylo uvedeno, že se tento materiál vůbec nedává do pračky. Chlap je chlap, ten návody a štítky nečte, chlap si poradí i bez nich. Asi si každá žena umí představit, co z pračky vytáhl. Řekneme, že oblíbené sako již dále nebylo ani oblíbeným, ani sakem 😂 Jenže tehdy mezi taťkou a pračkou vzniklo nepřátelství trvající už navždy. Taťka nedokáže pračce odpustit vraždu jeho oblíbeného módního kousku a pračka na něj občas provokativně mrkne nebo zapípá. Ale kdo tohle všechno odnese nejvíc??? Kdo pere košile, kdo pere trika zapocená při nohejbale a badmintonu, kdo pere montérky od jemného dřevěného prachu (jó, já vám to ještě neřekla … jeden z taťkových koníčků je práce se dřevem … À propos zkoušeli jste někdy vyprat piliny z ponožek!?!?!) …. no kdo má tohle všechno na starost??? Ano, správně, je to mamka ….
Ovšem kde se ze sebevědomé, soběstačné a nezávislé dámičky stala ženská, co obírá manželovi piliny z ponožek, to fakt nechápu. Někde se stala asi nějaká fatální chyba. S tím by se přece mělo něco dělat!!! A tak si říkám, jestli by třeba nebyla řešením právě tahle super prémiová mašinka. Třeba by se s ní skamarádil i taťka, třeba by si padli do oka a stali by se z nich nerozluční přátelé. Nová mašinka by hýčkala jeho košile i propocená trika a on by jí na oplátku láskyplně lil aviváž do příslušného kastlíčku. Už to vidím. Láska jako z telenovely.
Mamka by ze začátku pravda možná trochu žárlila, ale pračka by jí ukázala, že má dost velký buben pro všechny. Pomohla by mamce vyprat oblečení syna Ondráška, který je klasickým příkladem toho, že špinavé dítě = spokojené dítě, i hadříky dcerky Barušky, která právě začíná s příkrmy a mrkev miluje … vždyť se s ní tááák krásně patlá po všem kolem. Mamka by tak mohla obdivovat umělecká díla Barušky, to, že Ondrášek se dokáže upatlat snad i na sterilním operačním sále, mohla by si více užívat a míň makat, mohla by ušetřený čas a síly věnovat něčemu prudce užitečnému (třeba si oholit nohy, vytrhat obočí, hodit nohy na stůl a odpoledne si v klidu vypít ranní kávu nebo tak něco), prostě by mamka podlehla kouzlu moderních technologií a byla jim neskonale vděčná za to, že z pradleny se alespoň částečně opět stává tou nezávislou dámičkou jakou bývala 💃

2. zář 2018

Proč bych měla pračku Samsung testovat já? No, to že u nás běží pračka v podstatě každý den (mám doma velmi ,,čistotné,, dítě, a manžel dodává denně zahnojené montérky od oleje a dalších super ingrediencí), tak to asi psát není třeba, denně pere v podstatě každá maminka...😊 Já na to půjdu jinak... Já hlavně nabízím svou aktivitu na sociálních sítích (především IG a FB) a to nejenom na svém soukromém profilu, ale i na firemním, kde šiji doplňky pro děti a tím pádem pračku musím využívat také...😉 Používám placenou propagaci, takže recenze, hodnocení, ukázky práce s pračkou, výsledky praní, ..., by se dostali mezi spousty uživatelů a nejenom mezi mé sledující... Takovou ,,práci,, v podobě testování pračky Samsung, bych brala velmi zodpovědně, využila bych i můj nový smart phone, který dělá fakt luxusní fotky a videa, a mohla bych zdokumentovat i práci s aplikací... Vím, že by pračka Samsung u nás rozhodně nezahálela, stejně jako já na sociálních sítích, a naplno bych otestovala veškeré funkce pro co nejvíce přínosnou recenzi s mnoha fotkami i spoustou videí...😊
Jinak, já jsem Hanka, 30let (teda doufám, že 30, na věk si moc nehraju), mám syna, 2roky a kousíček, a taky mám chlapa, který je o dost starší než já, ale duší je mnohem mladší, takže se to vyvážilo...😊 Díky za možnost ucházet se o testování...🤗

2. zář 2018

Pracku bych rada ziskala mam doma 11letou slecnu ktera se i 3 denne prevlika vetsinou sou obleceni sami chlup se kterym si moje pracka neporadi. Nyni cekame miminko achci kupovat novou pracku aby mimco bylo v cistem. Kolikeat kdyz vyperu tak obleceni smrdi jako nevyprane a za dalsi pritel se do prace prevlika kazdy den. Sotva vyperu 1 pracku hned je kos opet plny. Nase pracka pere 3h a az bude prcek tak nebudu delat nic jineho nez prat protoze nasi to trva. Nikdy v zivote sem nic nevyhrala. Byla sem 8let samozivitelka tak vim ze nic neni zadarmo. Ja delam operatora vyroby takze cele dny v praci za malo penez

2. zář 2018

Zdravím 🙂
Moc rádi bychom pračku otestovali a myslím, že u nás by byla otestovaná poctivě. Mám doma dva malé zázraky, kteří stejně zázračně dokáží naplnit během chvilky koš na praní a to nezmiňuji toho nejvetšího, našeho tatínka 😀
Navic máme doma chlupatého kámoše. Pračka u nás jede furt a to doufám, že naše obyčejná dosluhující pračka ještě nějakou dobu vydrží.
Samsung miluju a důvěřuji mu. Máme televizi, mobil a ledničku od Samsungu a hlavně co se týče ledničky, tak ta je top. Máme ji 12 let bez jediné poruchy a je stále úžasná a jak nová a to si s námi prosla již dvě stěhování, které zvládla na výbornou. Proto věřím, že i tahle pračka musí být úžasná, ušetřila by mi spoustu času, energie a bylo by mi ctí přivítat dalšího Samsung člena do rodinky a vyzkoušet a předat zkušenosti s ni dál 🙂

2. zář 2018

Pěkný den. Pračku s tolika funkcemi? A na co si určitě většina pokládá. Tohle nepochopí jedině chlap a nebo žena bez dětí! Od té doby, co máme malého, mám pocit, že v technické místnosti trávím většinu dne, škoda toho pěkného léta 🙂 Každý den se mi kopí hora prádla. Já vždy přispěji několika kousky, protože jsem buď doslintaná od malého, poctněna několik kousky "dobře stráveného" mléka a nebo prostě se sama zašpiním při vaření. Ono vaření s 6kg kojencem v náručí je docela podceňovaný kousek! Kdo nezná nepochopí. Manžel samozřejmě taky přidá další kopu, kousky z práce od všeho možného, což se od technika i očekává. No a pak ten nejmenší samozřejmě slintá, blinká a občas se mu stane i menší nehoda, která končí až někde u krku. To vše ale musím třídit dle barev a prací teploty, jenže ten flek nevyperu při nízké teplotě, není čas dávat program s předepírkou na 4 hodiny, ejhle co ta košile na zítřek dělá tady, když pračka pere a samozřejmě už si vodu natáhla. Nevadí však kolikrát peru i přes noc. Docela už si na ten zvuk nad ránem i zvykáme :D V dnešní době je člověk otrokem praní, přece ani nemůžu ven, až to za dvě hodiny dopere, tak to musím hned vytáhnout, jinak to nikdy nevyžehlím a bude to smrdět a maraton může znovu začít. Myslím si, že každá maminka ocení tento produkt, aby mohla více času trávit s rodinou a né zaměstnávat mozek tím, jak vlastně dnes nakombinovat prádlo a programy co nejefektivněji. Já bych také byla rozhodně velice ráda, kdybych mohla takový luxus vyzkoušet a zjistit, zda se dá "utéct" tady z toho zamotaného kruhu praní. Takže čistou ruku při výběru a praní zdar! 🙂

2. zář 2018

Jsme zatím 3 členná rodina,partner,já a 2-letá parádnice.V listopadu čekáme další přírůstek,kdy budu opět používat látkové pleny,takže vyžaduji efektivní praní a co nejšetrnější k materiálům a životnímu prostředí. Navíc partner pracuje v gastronomii a malá slečna přišla na kouzlo parádění,kdy se mi začala snad 20x denně převlíkat,samozřejmě se dokáže řádně u mazat a miluje zmrzlinu. Jen fleky po zmrzlině moc nepouští a tak bych ráda vyzkoušela něco nového a zaručeného.
Produkty Samsung naprosto zbožňuji a používám co nejšetrnější prácí gely k životnímu prostředí.
Rychlost a efektivita je věc co od spotřebičů očekávám, trávíme většinu dne venku a proto bych nerada trávila noci praním, tímto by mi váš produkt mnoho starostí ušetřil. A v neposlední řadě se budeme v brzské době stěhovat, tak by se mi hodila nová věc do domácnosti 🙂

2. zář 2018
Komentář byl odstraněný

Ahoj, jmenuji se Lada. Je mi 27 let a spolu s přítelem máme dvě děti. Tomika 5 let a Emmičku 4 měsíce... Jako každá máma od dětí Peru denně, Tomík jako správný kluk chodí ze školky vždy celý zašpiněný.. tepláky mikina a to samé když pomáhá na zahradě. No a Emmička si často ublinkne 🙂.. Ráda bych pračku testovala, zaujal mě program pro alergiky . Přítel je alergik, má alergie na zvířata, roztoče a pyl. Syn má alergie také ale ten jen na pyl a roztoče.. ale i to stačí. Byla bych moc ráda kdyby stě mě vybrali a prala bych od rána do večera abych mohla napsat zkušenosti a recenze 🙂 ... Snad se na nás jednou usměje štěstí 😊( i když to už se usmálo před 5 lety a před 4 měsíci. 🧒👧😊) Lada s Tomíkem a Emmickou 🙂

2. zář 2018

Ahoj, jsem maminkou 15 měsíčního divocha Kryštofa, který začal objevovat svět prvními krůčky, lezením, hňácáním se v hlíně a tak dále, a manželkou muže, který chodí z čisté práce v kanceláři do špinavé práce kolem našeho nového baráčku, ve kterém bydlíme od února letošního roku, a jmenuji se Linda. Vybavení v našem domě je nové a moderní, ale některé spotřebiče, které nám sloužili v předchozím bydlení jsme si vzali sebou, aby dosloužili, když jsme s nimi byli doposud spokojeni. Jedním z nich je právě naše stará pračka značky Indesit, která je jako jediný starší spotřebič viditelná návštěvám, protože další staré spotřebiče jsou schované za dvířkama, jako například mikrovlnná trouba či v komoře jako vysavač. Určitě by se nám do koupelny hodila moderní pračka Samsung, která by dala koupelně ještě větší šmrnc. Quick Drive je věc, kterou si říkám častokrát, že by byla fajn, ale netušila jsem, že již existuje a má také pojmenování. Neboť jako naschvál, když dám prát prádlo, tak se mi můj malý divoch v něčem vyválí nebo se mu stane nehoda a říkám si, že se to mohlo stát o pár minutek dříve, abych to rovnou vyprala. Ve čtvrtek se Kryštůfkovi stala nehoda s mým mobilním telefonem, kde mi rozbil displej, a já měla ihned o dárek ke svému svátku postaráno a na cestě mám nový mobilní telefon, tak proč nezkusit nový mobil napárovat s novou pračkou? Naši starou pračku Kryštůfek bravurně ovládá, směju se, že když bych byla pryč a manžel by byl sám s našim malým doma, takže bez problémů vypere, protože Kryštůfek opravdu ví, která tlačítka a v jakém pořadí zmáčknout, zavírá nádobu na prací prášek snaží se také zavírat pračku, poté sleduje, jak se prádlo pere a po vyprání mi ho pomáhá vytahovat z bubnu. Nejraději by po vyprání prádla ihned pral prádlo další. Jsem ráda, že mi vyrůstá k ruce malý pomocník, doufám, že mu to ještě dlouho vydrží a třeba se spolu budeme učit ovládat nového pomocníka do naší domácnosti. Uvidíme, bylo by to super! Ale věřím, že takových nadšenců je tu povícero, tak ať vyhraje ten, kdo si to opravdu zaslouží a nebude mu nový přírůstek doma ležet ladem! Já jsem na Koníkovi zatím nic netestovala, ale hojně testuji na jiných portálech, sice kosmetiku a podobné maličkosti, ale i maličkosti mi dělají radost. A říkám si, že pokud nebudu mít štěstí ve hře, tak ho mám alespoň v té lásce, však co je víc… 👍❤

2. zář 2018

Ahoj, jmenuji se Radka. V naší rodině jsem ta, která zašpiní nejméně prádla. Protože uklízet a vařit se dá v jednom tričku a teplácích 😀. Naštěstí se to už brzy změní, a i já budu za dámu. Od října totiž nastupuji do práce. Hurá!
Mám jednoho syna a jednoho manžela. Syn je průměrně ušmudlaný a zašpiněný tříleťák. Někdy převlékáme 3x za den, někdy jednou. Zítra půjde poprvé do školky a já jen vzdáleně tuším, co to bude znamenat pro jeho šatník.
Největší hromadu špinavého prádla sbírám překvapivě od manžela. Chodí denně běhat a tak mi do koše přibude tričko a 2! páry ponožek (fakt nosí do běžeckých bot dvoje ponožky). A pak taky kreslí tužkou nádherné obrazy. A jakkoliv divně to může znít, kresba tužkou dela strašný binec. Ten jemný šedivý prášek je úplně všude. A tak v jednom kuse peru nejen oblečení, ale i potahy na gauč, polštářky, deky...
A v neposlední řadě k našemu rodinnému nepořádku přispívá i kočka Mrně, na kterou mám posledních pár let alergii.
Pračku samozřejmě mám 😉, ale ani zdaleka není tak vymazlená, jako Samsung, který se bude testovat.
Pokud nás vyberete, slibuji, že budu prát, psát, fotit a sdílet ☺.

2. zář 2018

Ahoj koníku . Jsem mladá maminka dvou dětí 👩‍👧‍👦- jednoho předškoláka a dvouleté čiperné holčičky.

Prádla máme požehnaně, někdy to trvá i dva až tři dny, než ty hromady zdolám. A to se pračka nezastaví. Začne v 7 ráno 🕖 a když má štěstí, skončí v 10 večer. Někdy pereme i v noci...🌛

A cože tak vehementně pereme? Obě děti jsou velmi akční a milují barvy, různé tvoření, pomáhají s vařením a v neposlední řadě - chodíme ven za ☔ každého počasí! ☃️
V době, kdy ještě byly děti maličké, přála jsem i denně či ob den látkové plenky. 👶🏻

Tatínek pracuje jako kuchař,👨‍🍳 takže minimálně 2x týdně se perou jeho mastné a odolně špinavé zástěry, trika, rondony a kalhoty.

V aktuální době, kdy hodně větráme a před naším domem rostou nejrůznější kvetoucí stromy a květiny, peru každých 7-10 dní i všechno ložní prádlo - tatínek je astmatik a alergický na většinu podnětů (výjimkou jsou psi).

Abychom to složení prádla měli dostatečně rozmanité, beru si i prádlo od maminky, která žije sama a pracuje ve firmě zabývající se výrobou motorů. Na málokterém tričku tak neulpí nějaký ten olej, šmír či jine nečistoty.

Jsem přesvědčena, že u nás tato pračka dostane maximální možnou zkoušku, ať už se jedná o kvantitu prádla, kvalitu skvrn, či rozmanitosti materiálů a s nimi i potřebné péče.

Já zároveň ocením velice chytrého pomocníka v péči o prádlo 🤳🏻 (tím spíš, když je v plánu ještě další drobeček v látkových plenkách) .

Méně času s pračkou = více času s dětmi. 💗

O každou svoji zkušenost se ráda podělím nejen zde na MK, ale pokud bude pořadatel akce souhlasit, tak i na několika dalších sociálních sítích.

Pac a pusu, Majda.

2. zář 2018

Ahoj, testování by bylo super, protože často peru a moje současná pračka náhle při ždímání šílený hluk, pak se zablesklo- pojistky jsem znovu nahodila, ale pračka už ani neblikla. Jsem z toho docela zoufalá.
Momentálně peru pro 4-5 lidí, jsou v tom dětské věci, špinavé pracovní /montérky atd./, různé "fajnové" kousky, fleky na obleční z hraní, malování, zahrádkaření, kutění.....
Dcera by se momentálně převlékala co to jde, řešíme kožní potíže a tak vůbec.
Dle Vašeho představení pračky, by to byla ideální pomocnice - kamarádka, která má pochopení pro zapomnětlivé, ráda poradí a pomůže a zároveň je i ekologická a ekonomická - zkrátka ideál.
Pokud budu vybrána, budu všude šířít zkušenosti s pračkou.
Přeji příjemné dny!

2. zář 2018

Jmenuji se Lucka, je mi 33 let a doma mám 2 děti a manžela 🙂 Starší syn má 18 měsíců a jelikož venku běhá jak divý, občas sebou plácne na zem, tak je pořád jako čuník 😁 Navíc se snaží a učí jíst sám, takže ho někdy převlékání i několikrát denně. Mladší holčička má 5 měsíců a začly jsme s příkrmy, takže to má taky všude 🙂 Někdy se stane i nějaká ta "nehoda", takže několikadenní převlékání je samozřejmostí. Manžel pracuje na stavbách, takže je věčně zaprášený a špinavý. Nová pračka by se určitě hodila, protože mám kolikrát pocit, že jedna pračka je doma málo 😂 Peru víceméně každý den, tak proč nevyzkoušet něco nového, úsporného a kvalitního - to značka Samsung u mě určitě je. Navíc dvířka, kterýma se dá přidat prádlo během praní bych uvítala, protože se mi často stává, že pračku zapnu a zjistím, co jsem tam zapomněla dát. Pokud by se mi poštěstilo a měla bych tu možnost tuto pračku otestovat, tak bych byla hoooodně ráda 😉

2. zář 2018
apacheee
AMBASADORKA

Ahoj, jmenuji se Veronika a spolu se mnou u nás doma bydlí 2 malí kluci, 1 manžel a 1 fena rhodézského ridgebacka (velikosti menšího poníka). Hned dopředu se přiznám, že nejsem úplně typ Stepfordské paničky, která by se vyžívala v uklízení a domácích pracích. Spíše naopak - všechny tyhle záležitosti považuju za nutné zlo🙂 Jedinou výjimkou je praní a věšení prádla - snad jediná domácí práce, která mě fakt baví. Moje první (a vlastně dosud jediná) pračka je skvělá, ale začíná nám trochu stárnout. Byl to první spotřebič, který jsme si (dnes už) s manželem pořídili do našeho společného domova a jeho výběru jsme věnovali náležitou péči a snad i díky tomu jsme s ní opravdu spokojení tolik let. Od té doby jsme se ale trochu rozrostli o dva syny a současná pračka bude muset přenechat místo své nástupkyni. Po pračce koukáme už nějakou dobu a musím říct, že značka Samsung je pro nás jasnou volbou. Hned jak jsem uviděla tuhle možnost testování, říkala jsem si, že je to snad znamení🙂

Jsme hodně aktivní rodina a dá se říct,že téměř veškerý volný čas trávíme cestováním, sportem a pobytem venku. Nejen z toho důvodu se u nás pračka téměř nezastaví. Před dvěma lety byl můj muž v práci navíc povýšen do vysoké funkce, při které musí nosit uniformu. V práci má dost honičku, takže za týden vystřídá třeba i několik košil. Prozradím vám malé tajemství - ten kdo navrhoval uniformy pro vězeňskou službu by si sám zasloužil jít do chládku. Blbější materiál jsem snad ještě u žádného oblečení nezažila. Při jakémkoliv praní se košile neskutečně pomačkají, proto mě velice oslovilo, že testovaná pračka Samsung pere (přičemž údajně nesnižuje kvalitu praní) jen velmi krátkou dobu, což by mohlo s tímto nešvarem pomoci. Za to bych byla vážně hodně vděčná.

Při koupi pračky jsou pro nás nejdůležitějšími body:
- energetičnost pračky
- dostatečné množství kg prádla
- perfektní výkonnost
- hezký a moderní vzhled
- jednoduché čištění

Pokud bychom měli to štěstí a mohli pračku otestovat, můžeme nabídnout spousty fotek a hlavně pořádné zatížení a otestování na maximum. Doma asi nejvíce bojujeme s psími chlupy (krátké a rezavé), které se našeho prádla stále drží a ne a ne odpadnout. Opravdu by mě zajímalo, zda by si s nimi pračka poradila. Oblečení kupujeme spíše drahé a kvalitní, takže potřebujeme zároveň i šetrnou pračku, která neničí oblečení. Dokonce jsem už zapojila i manžela (který mimochodem pere také) a pečlivě jsme spolu prostudovali informace o testovaných pračkách a oba jsme se shodli, že pračka Samsung by mohla být pro naší rodinu skvělá volba.

Do koupelny máme poměrně úzký vstup, takže jsem se bála, zda bychom pračku domů případně dostali. Nelenila jsem, vše poměřila a s úlevou můžu říct, že se vejde🙂 Další znamení🙂

Kromě působení na Modrém koníku mám široký okruh sledovatelů i na Instagramu a na svém blogu, kde píšu o všem, co se točí kolem našich životů. A takováhle krásná pračka by si samozřejmě zasloužila sdílení i tam.

V poslední době také zvažujeme pořízení sušičky - z důvodu ušetření prostoru u nás připadá v úvahu pouze postavení sušičky na pračku. Jelikož ale naše pračka má plnění shora, nejde to. Takže pokud byste vybrali na testování nás, zaručili byste mi i sušičku🙂

Přeji hodně trpělivosti při pročítání ohromného množství přihlášených a doufám, že i když jsem skoro na úplném konci, budu mít i tak šanci🙂

A na závěr jeden malý tematický vtípek🙂

2. zář 2018

Ahoj, jmenuji se Markéta je mi 29 let, i já velmi často přispívám do koše se špinavým prádlem. Hlavně když vařím jídlo, a povede se mi jím umazat a nebo když mě venku umažou děti. Nyní jsem na rodičovské dovolené s naším nejmladším 15 měsíčním synem. Který je hrozné prasátko, když na sebe doma něco nevylije nebo se neumaže od jídla. Tak nejradši venku vběhne do louže, nebo jakékoliv vody a nebo si je schopný hrát v tom největším bahně. Mladší dceři je 5 let, chodí do školky, a je úplně stejné prasátko jako syn možná ještě vetší. Nejstarší dceři bude 8 let a jde zítra do 2. třídy, ta je velmi zodpovědná i na své oblečení a dává si pozor. Ale i ona když si venku hraje tak se zvládne krásně umazat. Ale nejvíc špinavé prádlo má tatínek, každý den má propocené a umazané tričko z práce, a minimálně jednou za týden, k tomu ještě přibudou úplně zamazané montérky.
Prostě doma mám o prádlo postaráno, přijde mi že nedělám nic jiného než peru, žehlím, uklízím prádlo a to pořád dokolečka. Uvítala bych dvířka AddWash, protože vetšinou najdu ještě někde schovanou ponožku a nebo kalhotky, a už je do pračky nemůžu dát. A programy s úsporou času praní a nebo na lepší vyprání skvrn by u nás byly na denním pořádku. Určitě by byl nový pomocník v domácnosti plně využit. 🙂

2. zář 2018

Pěknou neděli přeji, ráda bych byla jednou z testerech, jelikož má nynější pračka Beko s pet programem nám už nestíhá. Máme ji už nějaký ten pátek a teď když už pomalu začínám chodit do práce a malá do školky, tak se nám prádlo nějak rozmnožilo a já nestíhám prát. Navíc pokaždé když zapnu pračku, tak poté najdu další kousky, které jsem mohla vyprat, ale pračka mě po určité chvilce už nepustí přidat to prádlo (potvora jedna :D a navíc mi i jí ponožky :D ). Nejvíce mi ale už vadí, že si program nemohu volit podle sebe (teplota, čas, cyklus). Většina cyklů má daný čas a teplotu a dokonce váhu prádla, kterou když nedodržím pračka prostě nevypere (ne vždy potřebuju vyprat 5-6kg prádla, někdy potřebuji vyprat míň). Mám doma malou průzkumnici, kuchařku, malířku, fotbalistu, atletku, zahradnici, umělkyni a jedlíka, takže se převlíkání nevyhneme i 3x denně. Taky by bylo fajn, kdyby odpadly otázky typu " Jaký program mám dát?" od partnera, který si pere své pracovní oblečení, jelikož by pračka navrhla program sama ;) . Pokud se na mě poprvé usměje štěstí, tak budu velmi ráda a o své dojmy se podělím. Hezký večer Janča ;)

2. zář 2018

Když jsem si přečetla článek o tak chytré pračce, jednodušše ze mě vypadlo jen: WAU, TO MUSÍ BÝT BOMBA! A tak bych byla štěstím bez sebe, kdybych tu bombu mohla vyzkoušet.
Jsem maminka 2 dětí, kdy starší dcera denně ušpiní minimálně jedno tričko (v lepších dnech). A syn, který mi u jídla chvilku neposedí a je to boj, kdo z koho, taky není potom zrovna nejčistší. Takže koš s prádlem je u nás neustále plný a praní beru jako jeden velký nekončící maraton.
K tomu manžel pracuje každé odpoledne kolem barálu, kdy jeho pracovní oblečení dává kolikrát naší pračce zabrat, až si někdy říkám, zda by nebylo lepší ho hned vyhodit a koupit nový😀
A tak, ať se jedná o skvrny od jídla nebo pracovní skvrny, zajímalo by mě, jak by si s nima taková úžasná pračka poradila.
A protože mám telefon neustále při ruce, aplikace by určitě nezůstala opomenuta a pořádně bych prověřila i tu.
S touto pračkou by prostě moje praní nebylo (skoro) každodenní nutností, ale stalo by se RADOSTÍ. A to chceme každá!😉

2. zář 2018

Zdravím,

tak tohle je sen každé maminky, která potřebuje ušetřit čas a chce prát co nejefektivněji... a k takovým maminkám patřím i já! Pračka se u nás nezastaví, syna (13 měsíců) převlékám i 4 krát denně, protože chce jíst sám a tak se to neobejde bez nehod na oblečení. Navíc používáme látkové pleny, takže denně množství prádla přibývá a přibývá... Nyní jsem v 8.měsíci těhotenství a tak přípravy na miminko vrcholí a tak se pračka nezastaví už vůbec.... Prosím Prosím, já chci prát rychle, efektivně a na úrovni 🙂 😀

2. zář 2018

Dobrý večer,
úžasné testování 🙂
Praní je mým velkým koníčkem, opravdu. Jsme početná rodina, tak o prádlo nemám nouzi. Peru každý den a stále mě to baví. Máme tři úžasné děti. Dva kluky 15 let, 12 let a dvouletou holčičku. Oba kluci hodně sportují, hrají fotbal a hokej. Třikrát týdně mají trénink a každý víkend zápasy. Do toho jsou ve věku, kdy se chtějí líbit a vypadat dobře. Převlékají se několikrát denně. Dcerka je princezna od malička. Ráda se převléká a předvádí před zrcadlem. Ráda sama papá a objevuje svět. Hodně chodíme do přírody a na dětská hřiště. Všude vleze, vše proleze a večer podle toho vypadá 🙂.
Můj muž se v práci převléká a večer si rád chodí zaběhat, tedy opět se převléká. Prádla máme doma víc než dost. Někdy až příliš, ale zatím mě nadšení z praní neopouští, naštěstí 🙂
Samsung je naše oblíbená značka, pračka bude určitě úžasná. Všem bych přála možnost testování, hlavně nadšeným pradlenkám. Co může být lepší než spojit příjemné s užitečným a prát jako královna 🙂
Několika testování jsem se již účastnila, ale toto by pro mě bylo nejvic 😉

2. zář 2018

Zrovna ted bych ji uvitala, protoze uz potreti moje draha pracka (se susickou) malem prizabila opravare. Jsem prakticky od pulky prazdnin bez pracky, coz je horor.

4. zář 2018

Ahojte, maminky,

výběr dvou testeriek proběhl a pořádně se to protáhlo, proto se hlásíme až teď. Ale dvě testerky už známe. 🙂

Lidé ze Samsungu by se chtěli velmi pěkně poděkovat za váš obrovský zájem o testování, velmi si ho váží. Děkují za vaše pozitivní komentáře na produkty značky.

Maminky, my také děkujeme za váš zájem a jsme rádi, když se takto nadšeně zapojujete. Máme vás rádi a všem posíláme 3 srdíčka.

Pěkný den,

konik_testuje

@m.e.l, @kristinandbaby, @perla28, @elinkal, @zmrz_lina, @luidisek, @tb88, @kissmartys, @modelis, @pipetulaa, @szabickovi, @marketa612, @kolani21, @tereza2016h, @sebestka, @denny27, @andinka97, @anette30, @sitemaka, @misanekk, @poladka, @saji, @sabinovotna, @ivakalinova, @martina61288, @terez_ak, @newmom17, @maxinkaa, @samcuska, @cvachna, @ivanyg, @lmartinkova85, @hedusskaa, @nikolka2017, @barunka1985, @radkon, @zvrsky, @rozarka2213, @nijij, @leilunka, @aajda, @thecaroline, @lereb, @angeltyna, @petuliee, @rioko, @bekinka, @renata_davi, @lamalemur, @vhozmanova, @ajinka89, @denisahradecka, @marketaaaaa, @michaste, @katuuulka, @kackarub, @kazzyy, @ter89, @aklora, @janickaavitecek, @irinka, @zzuzinda, @myspule1, @markytka_1, @zuzkaa1, @zrofka, @alushkaa, @seety, @simkru, @petrasik, @krtikkrtovaty, @kukynka3, @hllucie, @petra123321, @leniluki, @krteczech, @androsa, @kafecko, @morinka7, @monciq28, @hhranolka, @sluneccnicee, @cmelik, @slulunicko, @dvorkada, @myska_jaja, @andrejkakubik, @dais...chemi2015, @lenulavymlatilova, @twoangels, @simm2, @lucianapolis, @vrrr1, @vikisek2012, @maqggienka, @petrusew, @andelkaprdelka, @jednamaminka, @mivaka, @fidodido, @ivdisek, @pavca1965, @pajinka85, @schybolova, @tratatundra, @melissa25, @akinorev.nika, @judyl, @eveeve1, @hannn, @nicatka, @ilonne, @rudolflenka, @88petule, @mmarketkaa, @kitinka10, @ppetisska, @allynka, @makynaeliska, @leniczka23, @jitty36, @michalelka, @hannellka, @certisko1989, @sowelo26, @almara2, @bibule1, @veeendy, @evasjm, @rozarkass, @madhausmenka, @zuzanarhiannon, @minikin89, @liduskabalanova, @laola, @denulka84, @hanousek, @irenoslava, @weede, @annyk, @klejny, @vbela, @strudlajs, @thereskaa, @nozik, @izzylka, @nalep, @sunmilie, @mummy88, @lucik_1990, @hochmic, @emily_queldorei, @mosh, @uglyduckling, @tadeasek2016, @girl.misel, @ferginka, @peggushka22, @zusssik, @ladav, @7lindus7, @radkamorrisova, @strawberr, @alicerita, @lusisek31, @apacheee, @makynamatouskova, @jani03, @gabkekoczi, @dannki, @hannicka32, @binki

5. zář 2018

@konik_testuje ja vitezky neznam tak kdo, kdo? 😁

5. zář 2018

Ciweeeee, kam budu chodit prát? 😂 @pipetulaa

5. zář 2018

@zmrz_lina tam kam já. K potoku, holka! K potoku! 😂

5. zář 2018

@pipetulaa 😂 k potoku 😂😂 jsem si smíchy málem cvrnkla 😂😂😂

5. zář 2018

A kdo se stal tím testerem? 😀

5. zář 2018

Tak to je život ale. Zvědavá jsem jak opice a ani srdíčka nemám 😂😂🤷🏽‍♀️

6. zář 2018

Také jsem srdíčka nedostala, teprve teď se dozvídám, že bylo vybráno ☹

6. zář 2018

@konik_testuje srdíčka jsem nedostala, že jste už losovali jsem se nedozvěděla dokonce jste mě ani necitovali ve vaší odpovědi, dozvíme se vítěze a nebo to bude tajemství?

7. zář 2018

@jessikajessika ja myslim,ze nam to nereknou😉vybranym testerkam vzdy posilaji pouze ip a za nejaky cas to budeme vedet🙂

7. zář 2018

@janickaavitecek vidíš a já to beru tak že říct by to měli, zajímalo by mě co dotyčná napsala za důvod proč potřebuje testovat , jestli je to maminka které ta pračka pomůže 😉

7. zář 2018

Myslím, ze jedna z maminek má doma tři chlapecky, takže ji urco užije ve velkém 😊
Ja vím, ze jsme si to všechny praly, ale přece si to ženský přejme ♥️

7. zář 2018

@jessikajessika dozvis se to az bude davat recenzi..ale chapu..taky si myslim ze by to.mohlu rict peotoze tajemstvi to stejne dlouho nebude..

7. zář 2018

@leniczka23 ale tak na tom přeci není nic tak tajemného a zázračného aby to nemohli napsat 😉 navíc jsem zvědavá 😎

7. zář 2018

@jessikajessika naproste souhlas..

7. zář 2018

@leniczka23
@jessikajessika Taky nerozumim tomu, proc je to takove tajemstvi, zverejnit viteze. Jedna vyherkyne se sama pochlubila, druha je stale tajemna. Myslim, ze viteze by mel vyhlasovatel zverejnit sam, jeste kdyz se jedna o testovani. Takhle to na me nepusobi zrovna ciste.

11. zář 2018

@jitka213 souhlasím je to divný a mimochodem pořád nemám srdíčka, i tohle nepůsobí zrovna seriozně

11. zář 2018

Holky zna nekdo jmena testerek? Zajimali by me recenze

21. zář 2018

@red_cabbage neznám a ani žádný odkaz na recenze jsem neviděla

21. zář 2018

Jak vypadá testování Samsung praček? Zrovna tyto recenze mě zajímají 🙂

10. říj 2018

Začni psát komentář...

Odešli