Kvůli problémům s dopravcem sice později, ale přece 😊
    Tak začínáme #test_superfolin 🤰🏻🌷 jelikož mi ne všechny vitamíny tak úplně sednou a kvůli podezření na Crohna jsem jich zkusila už řadu a po týdnu musela přestat brát, chtěla jsem zkusit Superfolin, o kterém jsem četla, že bolení žaludku a jiné “problémy” těhulím nedělá a tak kdyby sedl, bylo by to super brát něco, co cloveku nedělá zle a malá dostává to, co má a i něco navíc. A navíc i jiné maminky s citlivým trávením a nesnášenlivostí těchto vitamínů by věděly, že třeba zrovna tyhle by jim mohli vyhovovat 🥰

    sarkatusi
    8. led 2020    Čtené 549x

    TESTOVÁNÍ CHYTRÉ MIMINKO SUPERFOLIN 2

    Jako jedna z mnoha jsem byla vybrána k testování doplňku stravy pro těhotné a kojící. Když jsem příspěvek viděla, ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla být vybrána. O to větší bylo překvapení, když přišla zpráva a v ní, že jsem byla vybrána. Když výzva přišla, byla jsem v 9. měsíci těhotenství, a tak jsem si říkala, že to bude perfektní čas na vyzkoušení něčeho nového 🙂 

    A teď něco k výrobku:

    Svým složením odpovídá nejmodernějším poznatkům o správném vývoji Vašeho miminka. Vysokým obsahem folátů (který je v souladu s dnešními názory na výživu těhotných) překonává současné standardy běžné na českém trhu. Obsahem Quatrefolic® – folátu čtvrté generace (první produkt v Evropě s touto nejmodernější formulací) je tento produkt vynikající i pro slabé metabolizéry klasické kyseliny listové. Vysoký obsah DHA Vám pomáhá nahradit možný deficit mořských ryb ve Vaší stravě – odpovídá třem rybím pokrmům týdně.

    Kyselina listová je důležitá pro normální růst zárodečných tkání během těhotenství. Bohatou pestrou stravou lze získat denně zhruba 200 µg kyseliny listové, přičemž doporučená denní dávka pro dospělé je 400 µg, pro těhotné 600-1000 µg. U slabších (heterozygotních) metabolizérů klasické kyseliny listové (asi 50% populace) je snížena efektivita enzymu MTHFR asi na 75%, u slabých (homozygotních) metabolizérů klasické kyseliny listové (asi 10% populace) je snížena efektivita enzymu MTHFR asi na 25%.

    Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.

    Když balíček dorazil, překvapilo mě v jaké "salátovém" vydání. To samozřejmě nebude mít žádný vliv na testování 🙂 Další zděšení proběhlo, když jsem viděla velikost tablet i kapslí. Mám problém spolknout i obyčejný paralen, ale tady jsem měla problém jen s první, ale to byl spíš problém v hlavě. Od druhého dne klouzaly do krku téměř samy. Jelikož testování probíhalo 14 dní, tak bohužel nemohu posoudit dlouhodobější účinky. Sama za sebe bych ocenila zlepšení kvality vlasů. Ale to bohužel v tak krátkém čase nelze zpozorovat. Po testování jsem porodila svého druhého syna a mám v plánu tabletami pokračovat. 

    Za mě mohu produkt doporučit.    

    Chtěla bych zároveň moc poděkovat #konik_testuje za tuto příležitost. 

    #test_superfolin  #recenze #zkusenosti_superfolin3

    popelucha
    6. led 2020    Čtené 454x

    SuperFolin test ;)

    Ahoj, 

    ráda se zúčastňuji výzev na testování a tentokrát to byla výzva přímo pro mne - v hektickém předvánočním čase jsem měla možnost vyzkoušet doplněk stravy pro těhotné a kojící ženy české výroby - SuperFolin 2 (SF 2). Test trval 14 dní. 

                                          Balení přišlo v malinko "salátovém" vydání

    Jsem v polovině svého druhého těhotenství a tento přípravek byl vhodný přímo pro mne, protože SF 2 je vhodný jako doplněk stravy pro ženy ve II. a III. trimestru gravidity a při kojení. Samozřejmě co žena, to názor - někdo zastává nebrat, jiný ano a celou dobu, někdo nárazově. Již v prvním těhotenství jsem brala konkurenční doplněk cca do 7. měsíce. Jsem zastáncem "všeho s mírou", ale až do této doby jsem trpěla celodenními nevolnostmi, pestré stravě také moc nedala, když mi bylo zle, tak je pro mne dobrým kompromisem, aby mně i miminku nic nechybělo. Musím podotknout, že mé vlasy i nehty jsou stále v dobré kondici.

    Co SuperFolin 2 obsahuje?

    Jako většina obdobných preparátů obsahuje vitamíny skupiny B - stěžejní je hlavně kyselina listová a to ve formě folátu - tzn. štěpená kyselina listová. I já sama si vybírám kromě tohoto testování přípravky s folátem, protože jako cca polovina populace mám problém neštěpenou "listovku" ve svém organismu zpracovat. Jen okrajově zmíním důležitost "listovky" - to je na MK článků dostatek ;) Důležitý je denní příjem cca 400 - 800 mikrogramů, aby se snížilo riziko vzniku VVV (vrozených vývojových vad) neurální trubice našeho plůdku.

    Dále SF 2 obsahuje vitamín C a D3 či jód, u které se malinko pozastavím. Již jsem to řešila u sebe na blogu - některý lékař zakáže, jiný doporučí nám, co máme autoimunitní hypofunkci štítné žlázy - brát/nebrat přípravky s jódem. Já jsem ten případ, kdy mi má lékařka stejně jako u syna kladla na srdce, ať užívám preparát s jódem až do zavedení příkrmů. Takže se toho držím stejně jako u syna.

    Co je jiné oproti SF 1, tak "dvojka", co jsem měla na testování, obsahuje kapsle s upraveným rybím olejem kvůli obsahu DHA (kyselina dokosahexaenová) pro správný vývoj zraku a mozku miminka a vitamín E.

    Co se mi líbilo/nelíbilo?

    Co jsem ocenila:

    • "listovka" ve formě folátu
    • český výrobce Biomedica, spol. s r. o. 
    • balení 30 + 30 nebo 60 + 60

    Nelíbilo se mi:

    • poměrně velké tablety - podobné antibiotikům, ale na druhou stranu je lze půlit
    • na mne větší množství přídavných látek, aby vznikla pilulka - talek, oxid křemičitý, titaničitý, stearan hořečnatý apod.
    • stejně jako u jiných preparátů vysoká pořizovací cena - pro mě jako běžnou ženu to není na užívání po celou dobu těhotenství i kojení, nedoplatila bych se ;) 

    Závěrem bych sama za sebe řekla, že mi SuperFolin 2 seděl - neměla jsem trávicí potíže, relativně se mi dobře polykal, cítila jsem menší únavu. Jsem  proto ráda, že jsem tento český přípravek měla možnost vyzkoušet ;) 

    #test_superfolin, #recenze #zkusenosti_superfolin3

    jitulkabobulka
    5. led 2020    Čtené 493x

    Superfolin 2: Testování

    Jsi těhotná? Kojíš? Tak je to článek právě pro tebe.

    Co Je Superfolin 2 ?

    Jedná se o doplněk stravy, který je určen pro maminky ve 2. trimestru a pro kojící ženy. Obsahuje unikátní kombinací kyseliny dokosahexaenové (DHA), kyseliny listové, Quatrefolic, vitaminů a jódu .

    Kyselina listová

    Jedná se ovitamín ze skupiny B komplexu, který je rozpustný ve vodě. Je důležitý pro rozvoj nervových buněk jak v období těhotenstcí, tak během prvních let života. Samozřejmě se podílí i na správném vývoji zárodečných buněk.

    DHA

    Je skupina nenasycenýchmastných kyselin, který se podílí na správném vývoji Mozku, srdce a očí.

    Jak ho užívat?

    Užívejte 1× denně vždy společně 1 tabletu a 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

    Co obsahuje?

    Kapsle – DHA (kyselina dokosahexaenová) 250 mg, EPA (kyselina eikosapantaenová) 55 mg

    Tableta – Quatrefolic 600 µg (300 % RHP*), kyselinu listovou 400 μg (200 % RHP*), vitamin B12 3,5 μg (140 % RHP*), vitamin B2 1,6 mg (114 % RHP*), vitamin C 110 mg (138% RHP*), vitamin B6 1,9 mg (136 % RHP*), biotin 60 µg (120 % RHP*), kyselinu pantothenovou 6 mg (100% RHP*), jód 100 µg (67 % RHP*), vitamin E 13 mg ( 108 % RHP*), niacin 15 mg (94 % RHP*), vitamin D3 20 µg (400 % RHP*) *RHP - referenční hodnota příjmu

    Čím je jiný?

    Kyselina listová se v organismu musí nejprve přeměnit na svou aktivní formu, tzv. foláty. Řada lidí (až 50 % populace), však trpí sníženou aktivitou klíčového enzymu, který je za tuto přeměnu zodpovědný a jejich organismus si nedokáže přeměnit dostatečné množství kyseliny listové na aktivní folát. Proto obsahuje přípravek  Superfolin 2 folát nejnovější 4. generace, který se již nemusí v organismu dále přeměňovat, ale je okamžitě k dispozici.

    Cana?

    635 - 1349 Kč

    Samotné testování.

    Od léta 2011 jsem buď těhotná nebo kojím. Od dubna 2015 kojím nepřetržitě již druhého syna. Na těle to jde již pěkně znát. Bolesti kolen a zad jsou na denním pořádku.

    Od loňského ledna mě bolí spodní žebra. Po 14denní kůře Superfolinu 2 jsou bolesti pryč. Vliv na syna objektivně bohužel nezměřím, ale je jediný, který zvládl naší Vánoční nemoc bez ATB.

    Tablety se dobře polykají.

    Závěrem můžu říct, že si určitě pořídím další krabičku vitamímů Superfolin 2.

    #3zkusenosti_superfolin3

    ajina17
    5. led 2020    Čtené 555x

    TESTOVÁNÍ VITAMÍNŮ SUPERFOLIN 2 CHYTRÉ MIMINKO

    Jsi těhotná nebo svoje miminko kojíš?

    Tvoje odpověď je ano? Skvělá zpráva! Tyto vitamíny jsou právě pro tebe 🙂  Jsou důležité pro spravný vývoj miminka. Obsahují ty nejdůležitější vitamíny.

    Jako je napřiklad:

    • vitamín D3
    • železo
    • kyselina listová
    • vitamín C
    • vápník

    Na úvod bych se Vám ráda představila. Jmenuji se Andrea a je mi 26 let. Mám 6 let starého syna Matyáše a momentálně čekám holčičku, která by se měla narodit koncem Února.

    Když jsem tu narazila na testování vitamínů Superfolin 2, řekla jsem si proč to nezkusit. Vůbec mě nenapadlo, že bych byla vybrána. Když jsem viděla příchozí zprávu, měla jsem opravdu radost. Odeslala jsem svoje údaje a netrpělivě čekala na svou zásilku.

    Zásilka dorazila opravdu rychle. A já mohla zahájit 14 denní testování. Vrhla jsem se do toho po hlavě a začala ihned. Na co taky čekat 🙂. 

     Vitamíny mě velice překvapily. Ptáte se čím? Jednoznačně svým složením a jak dobře kloužou do bříška. Denně se užívá jedna tableta a jedna kapsle. Téměř ihned po zahájení užívání šla únava stranou a já měla více energie na svého syna Matyáše. Další plus bylo, že mi po nich nebylo zle jako v případě jiných vitamínů. Superfolin je výborný doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů.

    A závěr?

    Vitamíny Superfolin 2 mohu jen a jen doporučit. Já v nich budu pokračovat i nadále. A na úplný závěr bych chtěla Modrému Koníku poděkovat, že jsem měla šanci vitamíny testovat a vyzkoušet. @konik_testuje

    #zkusenosti_superfolin3

    beruska125
    5. led 2020    Čtené 75x

    Zkouším Chytré miminko SUPERFOLIN 2

    Byla jsem vybrána k vyzkoušení doplňku stravy Chytré miminko SUPERFOLIN 2. Momentálně kojím svou 11měsíční dcerku.

    Těhotenství mě už žádné (alespoň předpokládám) nečeká, ale kojit asi ještě chvíli budu. Mám třetí dítě a předchozí jsem kojila dlouho, přes dva roky každého. Přeci jen tak dlouhé roky kojení tělo vyčerpají a doplněk stravy může být dobrým pomocníkem.

    Něco k výrobku: „Doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů (včetně Quatrefolic® – folátučtvrté generace, ideálního pro geneticky slabší metabolizérykyseliny listové) a vysokým obsahem DHA…Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.“ Od jiných výrobků pro těhotné/ kojící na trhu se tedy liší zejména jinou formou kyseliny listové, která by měla být v těle lépe zpracovatelná.

    Na zkoušení jsem zatím měla asi 14 dní. Nemohu tedy posoudit dlouhodobé účinky na tělo. Já bych nejvíce ocenila zlepšení kvality vlasů a pleti. Ale v tom po tam krátké době nepozoruji žádné změny (což je zcela logické). Denně se má užívat jedna kapsle a jedna tableta. Tablety i kapsle jsou docela velké, ale opravdu dobře a snadno se polykají, netlačí v žaludku a nepůsobily mi žádné trávicí potíže.

    Celkově mohu produkt doporučit. Dobře a bez potíží se užívá. Z hlediska dlouhodobých dopadů na tělo nemůžu zatím posoudit.🙂👍

    #test_superfolin #recenze #zkusenosti_superfolin3

    kissmartys
    4. led 2020    Čtené 698x

    Superfolin 2 - jsi těhotná nebo kojíš? Vitamíny jistě oceníš

    Ač bylo období testování poněkud chaotické skrze Vánoce, konec roku, ale především skrze nemoci, které se nám ani přes vánoční svátky nevyhnuly, podařilo se. A tak vám přináším závěrečnou recenzi. 😉 

    Co je Superfolin? 

    Superfolin je doplněk stravy pro těhotné a kojící maminky s vysokým obsahem folátů včetně folátu čtvrté generace (Quatrefolic), který je ideální pro geneticky slabší metabolizéry kyseliny listové a vysokým obsahem DHA, který pomáhá nahradit možný deficit mořských ryb ve stravě. 

    Kyselina listová 

    Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamín skupiny B, které si tělo nedokáže ukládat do zásob. Kyselina listová se podílí na vzniku celé řady aminokyselin, v kostní dřeni na krvetvorbě, snižuje riziko tvorby karcinomu tlustého střeva, zánětlivé Crohnovy choroby. Co je však důležité pro budoucí maminky, kyselina listová má vliv na vývoj plodu, zejména těsně před otěhotněním a v prvním trimestru. 

    Pestrou stravou lze denně získat přibližně 200 mikrogramů kyseliny listové, přičemž doporučená denní dávka pro dospělého je 400 mikrogramů a u těhotných dokonce 600-1000 mikrogramů. K doplnění doporučené denní dávky se proto doporučuje užívání vitamínů obsahujících kyselinu listovou před těhotenstvím, v průběhu těhotenství, ale i v období kojení. 

    DHA

    Příjem kyseliny dekosahexaenové, neboli DHA, přispívá k normálnímu vývoji mozku miminka v těle matky a kojencům vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku dosáhneme denním příjmem 200mg k doporučené denní dávce 250mg DHA a EPA. 

    Superfolin 2

    Jedno balení vitamínů Superfolin 2 obsahuje 30 tablet a 30 tobolek a váží 53g. Při doporučeném užívání 1 tabletky a 1 kapsle denně tak balení vydrží na měsíc. 

    Jedna tableta obsahuje 400 mikrogramů kyseliny listové, 600 mikrogramů Quatrefolicu, dále vitamín B12, vitamín B2, vitamín C, vitamín B6, vitamín E, vitamín D3, kyselinu pantothenovou, biotin, niacin a jód. 

    Obsah jódu uvítají především ženy léčící se se štítnou žlázou, neboť jód napomáhá ke správné funkci štítné žlázy, jejíž správná funkce je klíčová pro zdravý růst a vývoj dítěte. 

    Jedna kapsle obsahuje 250mg DHA a 55mg EPA. 

    Tabletky i kapsle jsou velmi dobře polykatelné, nemají žádnou příchuť a snadno se zapijí. Což jsem já osobně velmi ocenila, protože mívám problémy s tím, že velké tablety mi jdou hůře polykar/zapíjet. A s těmito tabletami a kapslemi jsem neměla vůbec žádný problém. 

    Můj vztah k vitamínům pro těhotné a kojící maminky 

    Mám za sebou 3 těhotenství a ve všech 3 jsem měla problém se silnými celodenními nevolnostmi, které mi bránily v pestré stravě. Navíc, trochu paradoxně, platilo, že čím zdravěji jsem se snažila stravovat, tím více jsem zvracela. Proto existenci vitamínů pro těhotné a kojící maminky vítám, neboť díky nim jsem mohla doplňovat do těla vitamíny, tolik potřebné nejen pro mě, ale především pro mé děti. 

    Současně obě moje holky trpěly na novorozencké koliky. Mladší, téměř 5měsíční dcera, na koliky trpí stále. Když vám potom miminko pláče, tlačí a kroutí se jak ho bolí bříško, a vy se mu všemožně snažíte pomoci, jde jídlo do ústraní a většinou se jen nějak odbydete a na pestrou stravu moc nemyslíte. Jenže tělo ty vitamíny potřebuje a o to víc, když kojíte a musíte tak v mateřském mléce ty potřebné vitamíny předávat i miminku. Díky vitamínům Superfolin 2 tak tělu pomáhám doplnit chybějící vitamíny a nemusím se bát, že miminko v mateřském mléce dostává málo potřebných vitamínů. 

    Výše jsem zmínila obsah jódu v tabletách Superfolin 2 a důležitost jódu pro funkci štítné žlázy. I já se právě se sníženou funkcí štítné žlázy léčím. Lékařka mi proto již v těhotenství doporučila užívat navíc jodid. Když jsem se však zmínila, že užívám vitamíny pro těhotné a kojící maminky, které jód obsahují, řekla že to tedy takto stačí. A já uvítala, že mám o tabletku méně, protože i bez toho jsem těch léků v těhotenství, abychom došli až do šťastného konce, mela víc než dost. 

    Tímto děkuji za možnost tyto skvělé vitamíny Superfolin 2 pro vás otestovat a věřím, že vám moje recenze pomůže při rozhodování se zdali a jaké vitamíny brát. Ať už před těhotenstvím, v těhotenství nebo pak v období kojení. 🙂 

    #test_superfolin #recenze #zkusenosti_superfolin3

    ajina17
    Zpráva byla změněna    31. pro 2019    

    Poslední den v roce je třeba pořádně oslavit 🎊🎉 a já si k nealko Bohemce dám Superfolin..krásný nový rok 2020
    #test_superfolin

    kissmartys
    Zpráva byla změněna    29. pro 2019    

    Dnes máme poslední den testování a bude zbývat už jen závěrečná recenze. Tak jsem se rozhodla, že vám na závěr představím mou už téměř 5 měsíční plně kojenou holčičku Anežku.

    Na závěr testování to konečně vypadá, že od nás ty moribundusy odchází. Tak jen to nezakřiknout.

    #test_superfolin

    Tak jsem se na to testování těšila, až si ho vlastně vůbec neužívám. Krom toho, že mě skolil jakýsi moribundus, Anežka se rýmy stále nemůže zbavit a ke všemu měla horečku, takže v podstatě nonstop v nosítku, večer též neodlozitelna, já už padala na hubu, nakonec zabral čípek a alespoň trochu jsme spali, uff. Už abychom se z tech nemocí vyhrabaly. 🙏

    Ale k vitamínům. Znáte ten pocit, když máte nějaké léky nebo vitamíny a ta tableta je tak velká, že máte problém ji polknout? Mě se to stává často. A to je obrovské plus, které vidím na vitamínech Superfolin, protože u nich se mi to za celý týden a půl nestalo ani jednou a vzhledem k velikosti tabletě či kapsle ani nevidím důvod. 😉

    #test_superfolin

    Od dubna 2015 kojím v tahu. Tyhle Vánoce byly extra náročné. Všechny tři děti padly s horečkama. Tak jsem si vzpruhu ve formě #test_superfolin fakt zasloužila.

    jitulkabobulka
    Zpráva byla změněna    26. pro 2019    

    Všichni u nás lehli s nemocí. Držím se jen já. Ťuk, ťuk. A náš kojeneček Jonášek má nejmírnější průběh. Že by to bylo díky #test_superfolin?

    Krásný druhý svátek přeji ♥️ já společně s naší malinkou v bříšku pokračujeme v testování a již brzy se můžete těšit na recenzi 😊
    #test_superfolin

    Ahoj, omlouvám se za několika denní pauzu, vím, že jsem vám slíbila, že vám napíšu něco o složení vitamínů Superfolin, ale skolil mě před vánoci nějaký moribundus, k tomu obě děti s rýmou, no prostě jsem byla nepoužitelná.

    V jedné tabletě je obsažena kyselina listová (400), quatrefolic (folát čtvrté generace 600) a dále vitamín B12, vitamín B2, vitamín C, vitamín B6, biotin, kyselina pantothenová, jód, vitamín E, Niacin a vitamín D3.

    Kyselina listová je důležitá pro normální růst zárodečných tkání během těhotenství. Bohatou pestrou stravou lze získat denně zhruba 200 µg kyseliny listové, přičemž doporučená denní dávka pro dospělé je 400 µg, pro těhotné 600-1000 µg. Proto je vhodné v těhotenství, ale i při kojení užívat doplňky stravy s obsahem kyseliny listové.

    Navíc, mnoho lidí trpí nedostatečnou funkcí štítné žlázy, včetně mě. V těhotenství mi bylo doporučeno užívat kromě Euthyroxu i jodid. Je super, že existují takovéto doplňky stravy pro těhotné a kojící ženy, které už pro nás "štítnařky" tolik potřebný jód obsahují.

    V jedné kapsli je pak obsaženo DHA (kyselina dokosahexaenová) a EPA, potřebný ke správnému vývoji mozku.

    Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.

    A já se jdu zase léčit. Přeji všem klidný a pohodový zbytek vánočních svátků.

    #test_superfolin

    jitulkabobulka
    Zpráva byla změněna    23. pro 2019    

    Starší bráškové nemocní, tak tomu našemu kojenečku přilepším #test_superfolin

    Pro naší malou princeznu do bříška ♥️ všechny nejdůležitější vitamíny ve dvou tabletách
    #test_superfolin

    Pro Ninku na prilepsenou 👶❤️ jako denni rutina. Ted krome folatu, ale pto nas obe nejdulezitejsi prijem jodu, a to az do zavedeni prikrmu. Nejen my, co mame onemocneni stitne zlazy, je denni prijem jodu klicovy...takze krome pestre stravy Superfolinu, zdar ;)

    #test_superfolin

    Ahoj maminky,
    pro ty, kteří mě neznají se představím. Jmenuji se Martina, jsem z Prahy, je mi čerstvých 29 let a jsem maminkou 3 dětí - Marušky (3,5 roku), Anežky (4 měsíce) a Vašíka, který nám ale loni v dubnu odešel do nebíčka ve 35. Týdnu těhotenství. Jakožto kojící maminka jsem byla vybrána, abych pro vás otestovala vitamíny Superfolin 2 s vitamínem D3 z produktové řady Chytré miminko, určené pro těhotné maminky ve 2. a 3. Trimestru a kojící ženy.

    Jedna krabička obsahuje 30 tablet a 30 kapslí, takže při doporučeném užívání 1 tablety a 1 kapsle za den, vydrží měsíc. Přípravek není náhradou pestré stravy. Přípravek je důležitým doplňkem vyvážené a pestré stravy, který pomáhá zajistit optimální výživu miminka v době těhotenství a kojení.

    Už příště vám napíšu něco o složení těchto vitamínů. 😉

    #test_superfolin

    #test_superfolin
    Dnes jsem vyzvedla zásilku a můžeme testovat 😊

    jitulkabobulka
    Zpráva byla změněna    17. pro 2019    

    Balíček je tu a zacinam #test_superfolin . Nakopnuti v adventní čase.

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    5. pro 2019    

    Konzumace ryb během těhotenství je důležitá kvůli obsahu omega-3-mastných kyselin, které se k plodu dostávají skrz placentu. Příjem těchto látek je důležitý pro správnou funkci imunitního systému a kladně působí na srdce, cévy a pohybové ústrojí dítěte.

    Jaká kyselina v přípravku Superfolin vám pomáhá nahradit možný deficit mořských ryb?

    a) Kyselina dokosahexaenová (DHA)
    b) Kyselina listová
    c) Kyselina křemičitá

    Správná odpověď si vyslouží 5 ❤️. Nápovědu najdete na https://i.modrykonik.cz/superfolin

    Zapojte se ještě do testování! https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-se-superfolin-doplnkem-s-qhqrr6/

    #test_superfolin

    konik_testuje
    2. pro 2019    Čtené 3590x

    Vaše zkušenosti se Superfolin doplňkem stravy pro těhotné i kojící maminky

    Období snažení už máte za sebou a teď už vám v bříšku roste nový život. Možná už je vaše miminko na světě a vy ho kojíte. V obou případech je však důležité zajistit děťátku správný vývoj. Jednou z možností je užívat vhodné doplňky stravy v těhotenství i během kojení. Tentokrát proto budeme testovat přípravek Superfolin!

    To, jak se žena stravuje v těhotenství i během kojení, má vliv samozřejmě také na miminko. Pokud tedy mamince chybí důležité vitamíny a minerály, strádat bude i její děťátko. Řešením je úprava jídelníčku, tak aby mělo tělo dostatek kyseliny listové, vitamínů A až D a další minerály jako hořčík a vápník. Vhodné je ale také užívat doplněk stravy, který všechny potřebné látky obsahuje v dostatečném množství. Jde o přípravek Superfolin, který je určen těhotným a kojícím maminkám.

    Co testujeme

    Superfolin je doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů (včetně Quatrefolic® – folátu čtvrté generace, ideálního pro geneticky slabší metabolizéry kyseliny listové) a vysokým obsahem DHA.

    Svým složením odpovídá nejmodernějším poznatkům o správném vývoji vašeho miminka, včetně aktualizovaných Doporučených postupů českých gynekologických odborných společností ke kyselině listové, přijatých v květnu 2013. 

    • Vysokým obsahem folátů, který je v souladu s dnešními názory na výživu těhotných, překonává současné standardy běžné na českém trhu. Obsahem Quatrefolic® – folátu čtvrté generace (první produkt v Evropě s touto nejmodernější formulací) je tento produkt vynikající i pro slabé metabolizéry klasické kyseliny listové. 
    • Vysoký obsah DHA Vám pomáhá nahradit možný deficit mořských ryb ve vaší stravě a odpovídá třem rybím pokrmům týdně. Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.
    • Kyselina listová je důležitá pro normální růst zárodečných tkání během těhotenství. Bohatou pestrou stravou lze získat denně zhruba 200 µg kyseliny listové, přičemž doporučená denní dávka pro dospělé je 400 µg, pro těhotné 600-1000 µg. U slabších (heterozygotních) metabolizérů klasické kyseliny listové (asi 50 % populace) je snížena efektivita enzymu MTHFR asi na 75 %, u slabých (homozygotních) metabolizérů klasické kyseliny listové (asi 10 % populace) je snížena efektivita enzymu MTHFR asi na 25 %.

    * referenční hodnota příjmu, ** není stanovena

    Více informací o Superfolin

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek, které jsou těhotné nebo své miminko kojí a záleží jim na správném vývoji děťátka. Pokud budete vybrány do tohoto testování, pošleme vám přípravek Superfolin a vaším úkolem bude testování zaznamenat na fotkách i formou recenze. Určitě tedy bude výhodou, že rády fotíte a umíte hezky psát.

    Jak se zapojit

    Jestli máte zájem Superfolin vyzkoušet, stačí se zapojit do testování napsáním komentáře pod tento článek:

    • Jste těhotná nebo kojíte?

    Čas máte do neděle 08.12.2019. Poté vybereme 10 z vás, které oslovíme interní poštou.

    Každý již někdy slyšel o těhotenských chutích. Najdou se i takové budoucí maminky, u kterých se objeví chuť na velmi zvláštní věci jako jsou omítka, hlína či křída. Podělte se s námi, na co nejdivnějšího jste měly/máte v těhotenství chuť vy 😀

    Každá odpověď získá 3 srdíčka ❤️ Za týden vyhlásíme testování, které bude určené tentokrát pro všechny těhotné a kojící maminky.

    #test_superfolin