Adopce dítěte: Jak najít milující rodinu?
Dobrý den je mi 21 a čekám 3 dítě bouzel je neplánovaný a přemýšlím nad adopci 3 dítě bych nezvládla tak mu chci najít domu aby bylo šťastný a rodinu co by ho milovala jako vlastní dítě
Opravdu se přimlouvám navštívit OSPOD a tím se spojit s náhradními rodiči, kteří prošli kurzem a jsou schválení jako žadatele. Dítě si zažije "ztrátu", a byť by se dalo říct,že téměř okamžitě si ho vezme náhradní rodina a nebude si nic pamatovat,tak těm dětem to náhradní rodiče říct musí a ti schválení jsou na to proškoleni, co vše může časem nastat a vědí, co vydrží...
Můžeme si napsat do SZ,dekuji
V 21 čekáš třetí dítě? A antikoncepce ti něco říká? Nebo tvému nocležníkovi? 🤔
@palja dobrý den stále hledáte rodinu pro miminko prosím napište mi SMS na číslo 723 970 112 dekuji
@langova13 napište mi sem mailik ,dekuji
@langova13 dobrý den můžete mi prosím napsat měla bych o miminko zájem děkuji 723 970 113
@vendulahorvathova Miminko se neshání na netu a ještě takhle blbě. Takové inzeráty si dejte na nábytek nebo sportovní vybavení, ne na živou bytost.
@michaela666 nebylo to psané vám je to tak zvaná prima adopce kdy matka nechce aby její dítě šlo do ústavu ale hned do rodiny nevím co je na tom špatného když to nepatřilo vám

@langova13
https://www.modrykonik.cz/forum/adopce-a-nahradni-rodina/hledam-miminko-k-prime-adopci-pomozte-prosim/