Zdravím...jste tu některé?
ahoj. Jsme z okolí brna a telefonátu jsme se dočkali letos v lednu. Teď 3.9. proběhl soud a malý je nezrušitelně náš. je to úžasný a všem moc držíme pěstičky, aby jste se brzo dočkali. 🙂
@jesterka36 jee gratuluji, jak dlouho jste cekali?
Čekali jsme přibližne dva apůl roku. Z toho je přibližně rok všech procedůr a pohovorů.
Ahoj, ahoj funguje tato skupina ještě?? 🙂
Zdravím, v červenci jsme dostali 2 měsíční holčičku, ráda bych se seznámila s dalšími maminkami, které mají adopčátko🙂
@emada : Tak to gratuluji 😉 My stále ještě čekáme ☹
My žádali v kraji Vysočina, ale bydlíme v Brně, takže máme holčičku z JIhlavy.
@emada: Júúú a jak dlouho jste čekaly??? Pokud by ses chtěla o zážitky s adopcí podělit, tak máme tuto uzavřenou skupinu 🙂
čekali jsme přesně 2,5 roku🙂, do skupiny se nemohu přihlásit, píše mi, že neexistuje.
@emada: Existuje, ale je soukromá, tak se Ti to možná nezobrazuje, napíšu správkyni ať Tě přidá 😉
Ok, díky moc🙂
@emada: Už jsi tam 😉
ahojky holky,mohla bych se také přidat a zjistit nějaké informace?nevím,jak to mám udělat?byla bych moc vděčná,právě jsme na začátku,jdeme teprve v prosinci na psychologické testy...děkuji🙂
@radka78: Ahojky, napiš @bettynka84 a ona Tě přidá 😉
Ahojky,máme už druhé dítko,jedna už je adoptovaná a u druhé čekáme na soud o nezrušitelné osvojení,když to vezmu zpětně,tak to vše proběhlo v pořádku a i přístup soc. a psychol. byl skvělí,nemám žádné negativní zkušenosti 😀 🙂
Ahoj holky, oživuji diskusi, jste tu některá s osvojeným dítkem z Brna??
@pjja: Ahoj, já 😉
@maji79 : Jo, jo starý zákon byl ještě fajn 😉
Ano,my taky 🙂 😉 a bylo to moc skvělá spolupráce s úřady 🙂
holky přišla jste některá do kontaktu se soc. pracovnicí paní Lederovou? 🙂
Ahoj holky, máme měsíc adoptovaného chlapečka,tedy v preadopční péči a ráda bych navázala s nějakou adoptivní maminkou kontakt.. díky za zpětnou vazbu..
Ahoj, mám otázku. S manželem uvažujeme o adopci , jsme z Brno - venkov. Zatím jsme ve fázi zjisštování co a jak bude probáhat, jaká jsou úskalí , co nás může potkat s adoptovaným dítětem - na co se připravit a tak.
Nechce si někdo psát po sz ?
Dobrý večer, mohla bych taky poprosit o přidání do skupiny adopce? Jsem z Brna- venkov a máme holčičku v předadopční péči. Děkuji
Ahoj holky,jak zacit ,kam zajit kdyz chceme zazadat o prcka ? Vlastni deti mit nemuzu respektive nemuzu donosit 😢 uz s tim bojuju ctyri roky a jedine reseni je adopce..s pritelem deti milujeme a strasne si prejeme ditko..vim,ze to bude na strasny dlouhy cekani a vseho,ale muzete mi poradit jak zacit ? dekuju moc.. kacka
Ahoj 🙂
Nejsem přímo z Brna a mám pěstouňátka ... zkus se poptat na http://www.adopce.com/diskuze/ 😉