Zdravím...jste tu některé?
ahoj. Jsme z okolí brna a telefonátu jsme se dočkali letos v lednu. Teď 3.9. proběhl soud a malý je nezrušitelně náš. je to úžasný a všem moc držíme pěstičky, aby jste se brzo dočkali. 🙂
@jesterka36 jee gratuluji, jak dlouho jste cekali?
Čekali jsme přibližne dva apůl roku. Z toho je přibližně rok všech procedůr a pohovorů.
Ahoj, ahoj funguje tato skupina ještě?? 🙂
Zdravím, v červenci jsme dostali 2 měsíční holčičku, ráda bych se seznámila s dalšími maminkami, které mají adopčátko🙂
@emada : Tak to gratuluji 😉 My stále ještě čekáme ☹
My žádali v kraji Vysočina, ale bydlíme v Brně, takže máme holčičku z JIhlavy.
@emada: Júúú a jak dlouho jste čekaly??? Pokud by ses chtěla o zážitky s adopcí podělit, tak máme tuto uzavřenou skupinu 🙂
čekali jsme přesně 2,5 roku🙂, do skupiny se nemohu přihlásit, píše mi, že neexistuje.
@emada: Existuje, ale je soukromá, tak se Ti to možná nezobrazuje, napíšu správkyni ať Tě přidá 😉
Ok, díky moc🙂
@emada: Už jsi tam 😉
ahojky holky,mohla bych se také přidat a zjistit nějaké informace?nevím,jak to mám udělat?byla bych moc vděčná,právě jsme na začátku,jdeme teprve v prosinci na psychologické testy...děkuji🙂
@radka78: Ahojky, napiš @bettynka84 a ona Tě přidá 😉
Ahojky,máme už druhé dítko,jedna už je adoptovaná a u druhé čekáme na soud o nezrušitelné osvojení,když to vezmu zpětně,tak to vše proběhlo v pořádku a i přístup soc. a psychol. byl skvělí,nemám žádné negativní zkušenosti 😀 🙂
Ahoj holky, oživuji diskusi, jste tu některá s osvojeným dítkem z Brna??
@pjja: Ahoj, já 😉
@maji79 : Jo, jo starý zákon byl ještě fajn 😉
Ano,my taky 🙂 😉 a bylo to moc skvělá spolupráce s úřady 🙂
holky přišla jste některá do kontaktu se soc. pracovnicí paní Lederovou? 🙂
Ahoj holky, máme měsíc adoptovaného chlapečka,tedy v preadopční péči a ráda bych navázala s nějakou adoptivní maminkou kontakt.. díky za zpětnou vazbu..
Ahoj, mám otázku. S manželem uvažujeme o adopci , jsme z Brno - venkov. Zatím jsme ve fázi zjisštování co a jak bude probáhat, jaká jsou úskalí , co nás může potkat s adoptovaným dítětem - na co se připravit a tak.
Nechce si někdo psát po sz ?
Dobrý večer, mohla bych taky poprosit o přidání do skupiny adopce? Jsem z Brna- venkov a máme holčičku v předadopční péči. Děkuji
Ahoj holky,jak zacit ,kam zajit kdyz chceme zazadat o prcka ? Vlastni deti mit nemuzu respektive nemuzu donosit 😢 uz s tim bojuju ctyri roky a jedine reseni je adopce..s pritelem deti milujeme a strasne si prejeme ditko..vim,ze to bude na strasny dlouhy cekani a vseho,ale muzete mi poradit jak zacit ? dekuju moc.. kacka
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj 🙂
Nejsem přímo z Brna a mám pěstouňátka ... zkus se poptat na http://www.adopce.com/diskuze/ 😉