icon

PŘÍMÁ ADOPCE - hledám maminku...

luciearebeka
5. únor 2021

Dobrý den, ahoj všem,
jestli je tu nějaká maminka, která si z nejrůznějších důvodů nechce miminko nechat, prosím napiště mi. Jsem slušná, zajištěná, pracující 34letá žena s Prahy, se stálou prací i partnerem. Věnuji si sportu, turistice a svým dvěma kočkám. Ze zdravotních důvodů nemohu mít vlastní dítě, jsem žadatelka o adopci přes OSPOD, ale čekací lhůty jsou naprosto šílené...
Pokud je tu žena, která má zájem o přímou adopci - napište mi prosím zprávu. Změníte mi život a já vašemu dítěti dát to největší štěstí a lásku, jakou budu jen moct... Děkuji.

luciearebeka
autor
•
5. únor 2021

Můžete také napsat email na mojevysnenedite@gmail.com Děkuju..

pavlinachlupacova
•
24. dub 2021

Dobrý den, několik let se snažíme s přítelem o miminko, ale bohužel šance jsou mizivé. Proto jsme se rozhodli k přímé adopci. Rádi bychom tedy touto cestou poskytli nějakému děťátku láskyplný domov ♥ Pokud se zde najde nějaká maminka, která by se rozhodla jít touto cestou, napište mi prosím na email: pavlinachlupacova@gmail.com

bramborka1
•
10. kvě 2021

Dobrý den, také hledáme maminku, která si nemůže své miminko nechat a uvažuje o přímé adopci. Bohužel vlastní miminko si k nám cestu hledá jen velmi obtížně... Jsme státem schválení žadatelé o adopci. Náš kontakt je bezdetnost@seznam.cz

wrtulka
•
10. čer 2021

Snažím se zmapovat proces přímé adopce, rizika atd. Proto prosím pokud jsou zde rodiče, kteří takto přijali dítko, nebo děti budu velmi vděčná za vyplnění dotazníku: https://www.survio.com/survey/d/W6R4D4J9G3E6Q4A4T

janinkadaliborek
•
8. zář 2021

Dobrý den našla by se tady paní nebo slečna která by měla zájem nám vynosila miminko? Prosím pište do zpráv

bramborka1
•
16. pro 2021

Dobrý den, hledáme maminku, která si nemůže nechat své miminko a ráda by ho dala do přímé adopce. Již to vypadalo, že jsme takovou maminku našli, ale nakonec přestala komunikovat a jsme opět na začátku. Moc bychom si miminko přáli, máme za sebou i oficiální přípravu a schválení, že jsme vhodní žadatelé o adopci. Víme také, jak přímá adopce probíhá, máme připraveny všechny dokumenty. Nyní nám chybí jen to děťátko. A tak milá maminko, pokud Tě tento příspěvek zaujal, napiš mi zprávu a řekneme si o sobě více.. Všem přeji co nejklidnější dobu adventní!

bramborka1
•
16. pro 2021
janinkadaliborek
•
4. led 2022

Dobrý den.
Jsme manželský pár už 12 let . Všechno máme ,ale jen to jediné co si moc přejeme to nemáme a to je miminko. Ze zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se s manželem rozhodli si miminko adoptovat přes přímou adopci. Už jsme to zkoušeli ale vždycky jsme narazili na lhářky a hlavní prioritou byly peníze spoustu peněz.
Jestli by se tady našla maminka která ví že si miminko nemůže a nebo nechce nechat a rozhodla se mu dát šanci žít plnohodnotný život , vychováváne v milující rodině . Tak se nám prosím ozvěte. Po miminku moc toužíme. Prosím jen vážně.

ejmi22
•
21. srp 2024

❤🍀. Stále hledáme maminku ,která zvažuje přímou adopci , ozvi se nám ,oba zajištění ,máme krásný baráček ,jen to maličký štěstí nám moc chybí 🌷

Monca15@seznam.cz