1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@be_ruska A transfer zase az dalsi cyklus? Mne schvalili ty lazne. Ale musim tam jet sama bez syna. Ale vypada to, ze ne ted v zari do tech lazni nevezmou, az v rijnu. Takze by se to ivf posunulo az na listopad/prosinec. Coz je hruza. Ale logictejsi a lepsi proste je udelat to po tom lazenskem ucinku. Ted jsem po ovulaci, tak uvidime a pristi mesic treba zase zkusime to iui. No do konce roku musim dat do prace vedet, jestli se vratim...
@linusha Ve Frantovkach jsem byla. Je to tam super. Ted pojedu do Klimkovic nebo do Karvine. Je to k nam bliz a mam tam blizko i moje rodice - musim vyresit hlidani syna, takze pomuzou. Do FL bych jela znovu hned, ale je to pro me dalka a manzel se synem by prijeli tak max jednou a to bych uz nedala. Uzij si to tam 😉
Ahoj Vsem, Mam pro vas vsechny zajimavou zkusenost. Nyni jsem po druhem pokusu ivf. Z 29.8 vcera mi nabirali krev na Hcg. Tudiz trinacty den. Odpoledne jsem delala test 10doktor max a mamavit. Na obou slabe pozitivni duch. Dnes jsem ho rano opakovala totez ale trochu silnejsi duch. A svete div se krev je negativni. Opakovala jsem odpoledne opet duch. Po sdeleni sestre ze test je slabe pozitivni jdu jeste na jednu krev v Patek ale zrovna dnes mi dochazeli leky a kdybych je vysadila tak by to ihned odeslo. Mam tedy zvyseny pitny rezim ale holky dnes jsem 14,den. A duchove ale postupne sili.

@terite budes druhe ivf podstupovat zase na Obilnaku? Na kolik te to tam tedka vyslo?