1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@verry @evikj33 @saraha2 @dadenka111
Holky, tak jak jste dneska dopadly??? jsem taky strašně zvědavá!!! 😀
@marmina ja som hned pisala ako som dosla s konzultacie 😝 nie je to tak uzasne ako pisat, ze som tehu, ale mozem este raz dat info. 😀 dostala som kratky PROTOKOL s GnRH ANTAGONISTOM.
Gonal F 112,5IU 2-4DC, Gonal F 150IU 5-...DC -> kontrola a podla toho dalej spolu Gonal F+Cetrotide 0,25+Luveris 75IU... Potom Pregnyl, Augmentin (den pred a v den OPU) a po Utrogestan. OPU priblizne 18.6. mozno az neskor. podla toho kedy pride mrcha.
Cetrotide - sluzi na zabranenie predcasneho uvolnenia vajicok
Luveris - na dozretie vajicok
vall83-no ted se musíme objednat na genetické vyšetření které trvá asi 8 týdnu pak máme jít na vyšetření na imunologii a pak se mužem pustit do dalšího pokusu ale dneska když mi řekl že jsme negativní tak říkal že nám vlastně na druhou stranu řekl dobré zprávy že v krvi žádný problém nenašel tak nevím co tím myslel.Každopádně jsem si poplakala a už se budu připravovat na další pokus a to by bylo aby nebyli dvojčátka 😀
Ahoj holky všem mooooc děkuju za podporu.Tak máme 20vajuch,dostala jsem Dostinex at se nerozjede OHSS,mám hodně pít a pokud to bude v poho mužem vložit 2,jinak pokud by byl mírnější pruběh doporučují 1.Jak jsme natom budu vědět zítra po 13.h.Festovně mne pícha břicho. 😝 Jdu dočítat
@rox bylo to do stehna do svalu, sestřička ukázala jak na to a nebolelo to, ta větší jehla vzbuzuje respekt, ale nakonec pohodička, musíš vpíchnout, maličko natáhnout, aby tam nebyla krev a jestli ne, tak vpustit, je to stejné jako do břicha 😉
@saraha2 já taky nevím, proč to tentokrát muselo jít do svalu, když při IUI vždy stačilo do břicha...A co ty výsledky? Jsme napnuté jak kšandy!!! 😀
@unkarka to mě mrzí...nám se první IVF také nepovedlo, u mě ale nedošlo ani k ET...přeju hodně sil a hurá do druhého kola 😉
@evikj33 super úrodička, moc moc moc gratuluju!!!!
@marmina to je dobře..já tohle měla před stimulkou a dr říkala, že to asi byla opožděná ovu, ale nebyla..leda bych měla dvě za měsíc 😀 A MS pak došla úplně normálně...
holky moc Vám všem děkuji za podporu.už jsem na genetiku objednana na utery tak se to zase začíná hýbat 😉 Vall83 no jo to máš pravdu ale už s tím nic nenaděláme,je pravda že peněz to stojí hromadu 😲

ale vidite holky telo si ale tie belkoviny u mna same vyptalo, opat ma telo nesklamalo, 5 dni som papala hovadzie masko a mooc mi chutilo, mala som nanho velku chut tak mi manzilek navaril....