1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@kiwisek ☹ no to je dost malo na IUI. ale ako sa hovori trpezlivot ruze prinasa 😵
Jo a když jsme v tom měření se - já mám 170cm 😉
@dadenka111 ahojky, pokud se nám vyléčí má alergie na spermie...tak bych taky naší dr. v tom srpnu navrhla jestli by nešlo ještě zkusit jedno IUičko...než bychom šli na to případné IVFko...
blahopřeju holkám co jsou těhule, a nám co se snažíme držím palečky 🙂
@kive76 ja som tyzden po 3.IUI podala ziadost na IVF a este som nevedela vysledok. to bolo v marci. brala som clostilbegyd a ze sa moze 3mesiace a pauza. som sa spytala ci mozem aj 4x brat a ist na IUI este pred IVF. takze povolili. na potvoru som vobec alebo slabo nastimulovala a IUI mi zrusili. to bolo znamenie, ze uz len na IVFko musim cakat. treba vyskusat co sa da. skuste IUI u vas je to dokonca zadarmo. my sme platili 55€.
akurat dnes mi zavolali z centra, ze oficialne prisla schvalena ziadost. presne 8tyzdnov! esteze som si protokol vybavila skor 🙂
@kive76
@dadenka111 díky, proto jsem se chtela s vama poradit, nez zacnu plasit v centre, ze bych chtela IUI
teraz tak trochu mimo temu, baby - pozerate na "Zazraky zivota"? 😉
@dadenka111 v tom Motole mi dr. říkala, že to schválení trvá tak 4 týdny...a že ta žádost platí na 3 měsíce, takže kdyby náhodou to nevyšlo v tom třeba červnu to IVF, tak pak máš možnost jít červenec, srpen..nám bude žádat jakoby od července...
@mia75 No ja bych do 3 asi nesla, bych mela strach, ja mam hruzu i ze dvou mimin, ale protoze tomu moc neverim, tak pujdu do 2E. Teda doufam, ze budu mit aspon dve poradny vajicka 😖 A taky mi rikal dr ze je sance ze se obe uchyti 20%. Muj byvaly manzel ma ted dvojvajecny dvojcata a taky bezi septanda, ze to maji z IVF (jeho blba zenusko totiz vsude vykrikovala, ze je neplodnej a ani dite ji neumi udelat), ale neptam se ho, on je v tomto smeru dost zdrzenlivej 😀 I kdyz, ty deti mu ani nejsou podobny, tak cert vi jak byla oplodnena jelikoz nase deti jsou jeho verna kopie 😀
JInak ja mam 172 cm, to jsi fakt prcek, hihi.
Holky ja taky nepatřím k obrum mám 165cm,zato z váhou už bych konkurovat mohla i chlapum 😠 Tak ještě hodku a budu moudřejší,co ty naše děti 😕
@mia75 Moc gratuluji mio a tichounce trosicku zavidim 😉
@ivex Me to utrogestan taky protahl asi o 3 dny od vysazeni. A brala jsem 1-0-1, hold kazda jsme individualita.
@dadenka111 Me pri IUI rikal dr ze staci aby bylo 0,5 milionu sampionu a ze my jsme na tom dobre, mame jich 8 (na to ze mel mit 3 dny abstinenci a ja ho den predtim 2x znasilnila tak dobre skore....ovsem nulovy vysledek)
@dadenka111 Proc ti IUI zrusili? Ze jsi nemela zadny vajicko?
@marmina No tak to me taky nastvali. Ja na tv nekoukam pac furt sedim v praci,ale poustela jsem si to pres net....a ted chteji vice penez nez verejnopravni tv. Taksi rikam, ze to necham bejt, pak si to na jeden mesic zaplatim, vsechno zkouknu a zase na pul roku zrusim. Fakt to prehnali. Asi potrebujou prachy.
ahojcek babenky a tie zazraky zivota sa daju pustit na netu? ja bych rada na to kukla...tak dajte presny nazov alebo link ak sa niektorej podari, moc dakujem....
Holky...ja mam od gyndosky vitaminy...su v tabletkych lebo jod som mala zakazany tak ten jod som odtial vyhadzovla, sice stoja 54 eur, ale boli sme spokojny....
no a teraz v Caru mi silu moci vnukaju femibion, ten prvy sme odmietli, este pred otehotnenim, teraz dr. trval na tom ze tie lieky od gyndosky mam vysadit a uzivat femibion pre tehotne zeny do 12 tt...no tak sme ten zazrak kupili...lebo nam tvrdil, ze v tych mojich je urcite malo vitaminov ktore potrebujem....a cudujme sa ....porovnali sme to a vo femibion je vsetkeho ohodne menej....a je tam jod....a je to vsetko v jednej tabletke, takze aj s jodom....dr. povedal ze v tehotenstve jod musim...to viem...preto papam rybicky a uz nedodrzuju presne tu dietu...tak mi to doporucila endoklinologicka, ze v tehotenstve mi staci 100 mg jodu na den, a to ze je aj v potrave....a v tejto tabletke je 150 mg jodu a samozrejme plus to co mam v strave....som z toho dost zmetene...
viem ze im ide iba o to ze maju z touto firmou zmluvu tak to ponukaju...neviem co mam uzivat...
ale na druhej strane si hovorim, ze pri malej som ziadne vitaminy nejedla a je tu.....takze kludne by som aj ten femibion papala, ale zasa sa bojim toho jodu....
je to blba situacia...a zasa ist kvoli tomu endoklinologicke to nez sa tam dostaneme...ach jo...

@kiwisek to iuičko pokud má přítel špatný spermie tak to nedoporučujou, no mě naštvaly v gennetu měli jsme druhý iuičko a já " mám roztažený nohy " při výkonu mi dr. říká....s největší pravděpodobností těhotná nebudete přítel má špatné spermie...málo, a špatně pohyblivé...takže je to zbytečné dělat...a udělala to...