1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla Tak to aby jsme vubec nelitaly 😀 😀 Pac nevime dne a hodiny kdy se nam postesti. Ale ted trosku z jineho soudku - vsude se mluvi o tlaku v kabine,ale preci tlak je normalni, jinak by nam bylo spatne, omlivaly bychom a ja nevim co vsechno. Jo kdyz vypadnou kyslikove masky, tak to uz je s tlakem spatny, souhlasim. ale jinak? To jen tak moje blondata uvaha...... 😉
@pawlla nejdrive jsem uz o IVF nechtela ani slyset, ale uz se mi pomalu rozlezelo, a pujdu na dalsi.....a tentokrat to bude platit otec 😝 😝 (doufam) 😝 😝
@saraha2 Fakt?, No vidis? A cim to je? Dostala jinou hormonalni lecbu? A pak mela vajicek vice? Mozna jsem fakt mela bejt jinak stimulovana......sakrys kdyby to slo podvest pojistovnu, jako ze bych nahlasila rodne cislo "mlade" kamaradky, ktera deti nechce a je ji 38....ze bych jako sla k dr na jeji pojistovnu 😀 😀 😀
Kocky, kde drzite lieky v tomto teple, my mame v byte aj 33 stupnov 😖 Injekcie mam v chladnicke, ale ten utrogestan, tiez je na nom ze uchovavat pri teplote do 25, ja som ho len teraz supla do chladnicky !
Este jedna otazocka. Beriem antikoncepciu do soboty, potom mam zacat stimulkovat. Dnes som zacala spinit 😒
Moze sa mi spustit mrcha aj skor?
@rox ja jsem taky chtela letet ale vsude i na netu je to psane ze do 3 tiho mesice ne a zvlast po ivf bych si to netroufla pro nas je ten tlak mozna v poho ale kdo vi co udela s tak pidi mimiskem v deloze. A kdyz mi to rekl i dr v CAR tak bych to adeji vydrzela do porodu samzrejme se nemusi nic stat ale zase zbytecne riskovat pokid to neni uplne nezbytne do toho bych nesla vsak u nas v CR je taky krasne a spousta mist na dovcu a clovek nemusi riskovat letani. Jinak ja jsem o dalsim IVF po tom potratu taky nechtela ani slyset nooo a ted do toho jdem znova 😀 taky to bohuzel platime cele sami
@rox tak pokud to jd takhle tak to je jasny, me tsky gynekolog furt rikal ze neovuluju a vzdy na Utz ano a testy tsky tak fakt nevimm kam na to chodil..
@kiwisek tak to js tsky neskutecny.. nam zase svagr co chlasta, kouri a tlustej je jak prase a ceka druhy dite rekl ze se mame smirit s tim zd budem bezdetni a zacit uzivat zivota a neresit to..
Ja sem chtela taky jet na dovcu po ivf kdyby nevyslo jako utecha ale jak se to furt posunuje je cervenec a my jeste ani nezacli.
@dadenka111
@pixie18 tak vam holky moc drzim palce aby to dopadlo a byla ta krev pozitivni a vy byli tehu.
@pawlla Vzdyt jses mladoucka, tak proc to vse platite?? Ja se nepru ze mam pravdu, ja jen ze jsem slysela ohledne toho letani az od 6 mesice, to bych se bala taky.
@malinka_02 to je pekny prase ten tvuj svagr a ja uz zacinam byt alergicka na slova "nemysli na to", vypust to z hlavy a podobne. ja vim ze lidi to mysli dobre, ale me je z toho spatne. a aby mi nekdo rekl at se smirim s tim ze budu bezdetna tak mu asi jednu vrazim. nebo radeji dve.
@malinka_02 no my jsme meli vschny mozne procedury vysetreni testy a stejne nic nenasli a to jsm vse platili tak vse s vysetrenimy, UTZ, konzultacemi, leky, AH, PK, ICSI, mrezeni ostatnich mimi a ET to bylo neco kolem 120 tisic uz nevim presne
@rox ja uz taky nesnasim takove reci to mo vzdy nastve..... No pojstovna nam neschvalila zadost jsem prej mlada a nema zadnou diagnozu tak vse platime sami 😒 moje sestrenka potratila po letu v letadle no tak jsem se o to hodne zajimala co a jak no a vsude pisou ze do 3 mesice ne a nektere aerolinky te uz pi tom 6 mesici tehu na palubu ani nevezmou t se kdyz tak musi prdem zjistit .... Taky jsem chtela jet na dovcu jak jsem cekla malou ale bala jsem se
@rox z potratu je mi zle jak jsem byla na revizi tak tam semnou na pokoji byla jdna co sla na potrat a co mela za reci na me jak jsem byla mimo tak js ji normalne z toho pokoj vyhodila 😀 a zaplatila si svuj vlastni janak bych ji vyhodila z okna kravu. No jo platili jsme to s manzelem sami a nepovdlo se tak jdem znovu do IVF a doufam ze tentokrat to uz vyjde
@radina také mám Utroš v ledničce 😉
@pawlla a nebudete podávat teď novou žádost? Myslím, že po potratu a jedné léčbě IVF už by nemohli z pojišťovny nic namítat...a také by Ti mohl gynekolog napsat diagnozu? Já mám sekundární sterilita (číslo nevím...). Za zkoušku a ušetření 1OOlitrů by to stálo, ne? 😉
Ahoj děvčata, tak mám za sebou ET a mám v sobě dvě bublinky, bylo to krásně vidět jak je do mě šouply, tak už se jen modlím ať se tam uchytí a krásně zabydlí.

@kiwisek no prvni 3 mesice je leteni pro tehotenstvi hodne rizikove tohle mi rikal dr v CAR