1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@marmina mám vizitku: immunia.org tel.: 224 829 466, jen myslím, že budeš potřebovat to doporučení, já tam volala, objednala se a pak jsem volala ještě jednou, jestli můžu přijít s partnerem a hned se ptali na doporučení, že bez něj by nás nevzali... Určitě toho využijte, je to důležité vyšetření a je škoda ho nevyužít 😉
Ahojte, sorry, ze sa vam tu miesam, ale tiez som pozerala tu stranku a da sa tam ist aj bez doporucenia, tu je to uvedene: http://www.immunia.org/obsah/pro-pacienty
No to neviem, asi hlavne my zahranicni by sme si to museli platit.
holky chtěla bych se zeptat..večer mám píchnout pregnyl..mám ho v ledničce..takže mě zajímá,jestli se musí nějakou dobu před píchnutím vytáhnout,nebo jak to je????poradíte prosím?
@rory_g ahoj, tak jsme objednaní na imuno 🙂 na odběr půjdem v út 10.4. a pro výsledky 15.5. Jen jsem se nějak zapomněla zeptat, kdy probíhají ty odběry (asi ráno viď?) a jestli musím být nalačno, manželovi budou brát taky krev nebo jen spermijky? to je otázek...když já se vždycky na půlku věcí zapomenu zeptat 😀
@saraha2 taky jsem měla Pregnyl přímo z ledničky 😉
@marmina ahojky, téda, to je rychlost, super!! Jestli můžete, buďte tam nějak před osmou a nalačno, po osmé tam přišlo tolik lidí, že se nedalo hnout, mají to tam dost malé...Tobě vezmou jen krev, 5 ampulek, tak se pořádně napij 😉 a mm 2 ampulky krve a sperma (ať se připraví na podmínky nic moc, prý je to jen wc...samotné a zamykací, ale nwní to klasická kabinka jako v CARu 😅 ) a ještě budete vyplňovat dotazníky, klasika o prodělaných chorobách, operacích, rodinná anamnéza 😉 Jo a odběry mají od sedmi do devíti, takže čím dřív, tím líp...a taky se tam hrozně špatně parkuje, jestli pojedete autem.

@chmurkaxy Jejda, to je mi líííííto ☹ Tak hlavičku vzhůru, odpočinek a pak už to vyjde,určitě!
@rory_g Ty už jsi mi nějaká podezřelá 😀 😀 😀 Nejen že jsme časově v závěsu za sebou🙂, ale mně tehdy našli na imunologii asi to samé, protože mi taky šoupli Pentomer 😉 jenže to bylo loni a je fakt, že pak jsem veškeré pokusy vzdala. Ale mám ty prášky ještě doma, tak že bych si je teď ještě naordinovala? Jak je máš brát? Já už si to nepamatuju...