icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

saraha2
29. črc 2012

@rory_g je to pididušíček..takže uvidíme..ale raději zavolám do caru,nebo si agolutin píchnu sama 😀 mám ho doma..a fetig

martina_81
29. črc 2012

@saraha2 náhodou mě pobavily ty zavařovačky (sem si představila,jak do toho čůráš 😀 ) a netušící manžel u tv. 🙂 Mám radost jak blázen, i zavedení utroše jsem prozatím odsunula na později, abych počkala na výsledek. 😉

martina_81
29. črc 2012

@rory_g já už psala minule Sáře, že mi teď mobil nekomunikuje s pc, takže mi to nejde a taky mám strach sem něco předčasně dávat. 😒 Až podle výsledků zítra.

rory_g
autor
29. črc 2012

@saraha2 určitě to půjde, kolik jsi DPO? Možná by to na to špinění chtělo Ascorutin, já bych asi do CARu hned zítra skákla, i na krev 😉

rory_g
autor
29. črc 2012

@martina_81 neboj...tím se nedá nic zakřiknout, bude to dobré, uvidíš 🙂

pawlla
29. črc 2012

@saraha2 ahojky duuuuuch je super tak prece mam velkou radost 🙂 no urcite zavolej do caru at ti reknou co a jak jo a agolutin je dobra vec pichni a fertig

pawlla
29. črc 2012

@chmurkaxy no tak to je krasne gratuluji a super ze je to prirozene 🙂 no bohuzel u nas na prirozene tehu ani moc sance neni
@fionna no dnes je mi divne celej den lezim a pripadam si strasne blbe koukam na postyklu co tu mam a je mi do breku

danny38
29. črc 2012

@saraha2 No kočko, držím moooc pěsti 😉 Do caru si určitě zítra raději zavolej 🙂

malinka_02
29. črc 2012

@saraha2 no tak to je super!!! Já taky nikdy ani ducha neviděla.. ☹ a špinění nevadí a tmavý už vůbec ne! 😉 NA co je agulotin? To nemám..
@martina_81 hlavně že tam čárka je! To bude dobrý, musíš tomu věřit!
Mám z vás radost holky!
Mě právě prsa byly citlivý a naopka přestali.. ☹ A je mi furt divný porč u nás v caru je utrogestan jen2-0-2 ale mají to tak všichni no..

danny38
29. črc 2012

@martina_81 Neboj, na zítra držím mooooc pěsti, ať ti řeknou jen pozitivní zprávy 😉

rory_g
autor
29. črc 2012

@malinka_02 já mám Utroš 1-0-1, dávám si ale 1-0-2

saraha2
29. črc 2012

@rory_g dnes jsem devátý den po ET..manžel to nafotil a koukal na to a říkal,že to není žádný duch,že to je pěkně vidět 😀 ale na fotu to není tak pěkně vidět..volám do caru,ale jak na potvoru to nikdo nezvedá ☹ budu to zkoušet dál..manžel má zákaz dát si pivo,at můžeme případně jet...na krev mám jít ve středu..12tý den..

saraha2
29. črc 2012

tak co na to říkáte děvčata???? 😉

rory_g
autor
29. črc 2012

@saraha2 je krásně vidět, manžel má pravdu!!! Ještě jednou gratuluju, jupíííí 😀 😵

danny38
29. črc 2012

@saraha2 No tak to je parádníííí, je krásně vidět 😵

pawlla
29. črc 2012

@saraha2 to vazne neni duch ale pekna carka jsi tehotna mam obrovskou radost potichucku blahopreji

martina_81
29. črc 2012

@saraha2 je to krásný a na to,že to máš focený,je ta čárka krásně vidět, to mě by na mobilu foťák nebral. 😖 Už Ti je líp? 😀 😀

saraha2
29. črc 2012

@danny38
@pawlla děkuju moc!!ted aby to vydrželo..jak se dovolám do caru,tak budu informovat.. 😉

martina_81
29. črc 2012

@danny38 snad jo, díky. 😉

saraha2
29. črc 2012

@martina_81 až se dovolám do caru,tak mě bude teprve líp..a zas nemám test na zítra 😀 to je hrůza se mnou....

pawlla
29. črc 2012

@saraha2 vydrzi musi jo volej tam a oni ti reknou a pak dej info 🙂

danny38
29. črc 2012

@saraha2 Budu moooc zvědavá co ti řeknou 🙂

@martina_81 Myslíme na tebe, musí to dobře dopadnout 😉
Musíme tady s @rory_g hodně moc prskat naše bacily, mohlo by to zabrat opravdu na všechny 😀

martina_81
29. črc 2012

@danny38 díky za podporu. 🙂 🙂

saraha2
29. črc 2012

@pawlla jak velkou jehlu jsi měla na agolutin??já mám doma jen 12mm..mluvila jsem s doktorkou a prý by měl utrogestan stačit,ale prý jestli budu klidnější,at přijedu,že mě to píchnou..ale když to mám doma,tak to můžem píchnout tady..akorát nevím,jestli ta jehla bude stačit

ivapo
29. črc 2012

@saraha2 jooo to je ono... To vyjde.. Je to tam!!! 😉

rory_g
autor
29. črc 2012

@danny38 a jak Ti vlastně je, konečně těch 12 týdnů za Tebou 😵

danny38
29. črc 2012

@rory_g Až na tu únavu se cítím celkem dobře, občas si ani jako těhule nepřipadám 😀 Akorát jsem zjistila, že jsem docela vybíravá v jídlech, to co jsem zbožňovala už tolik nevyhledávám 😀 S váhou se zatím taky držím, nějaký výrazný nárůst není, ale ono to přijde 😀

ivapo
29. črc 2012

@danny38 ahoooooj? Jak se máš!?my ted povezeme Malou na tábor na týden! Co deti máš je z domu nebo v plne sestavě? Kdy zajdeme na kávu? Mám ted ranni tak odpo sem volna! Jo a mám úraz.. Na jezu sem se smykla ...mám na stehně jelito jak pomeranč tak zitra k doktorce .. Jsem úrazové čerstvě pojištěna ... Sice mi stim nic neudělá ale musim mít od dr . Dukaz...a jak se zakulacuješ? Já uz mam5 Kg nahoře! 😒

ivapo
29. črc 2012

@danny38 rory mne predbehla 😉

pawlla
29. črc 2012

@saraha2 no ja mam na agolutimn jehlicky 40 mm to jsou ty s tim sedym vrskem ono se to ma picha do svlu hluboko at to zabere tak nevim jestli by to ta 12 mm stacila ale v lekarne normalne koupis vetsi jehlicku nebo zajed do car co mas blize no