1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Holky co předchází ET a KET, ET se dělá pár dnů po odběru vajíček a pokud jsou mrazáčci děla se KET. Na KET se opět nějak připravuje sliznice a dělá se to jen určitý den cyklu?
@engele ano ET je po stimulaci a OPU a ket po rozmrazeni. To zalezi nekde v CARu davaji leky na sliznici a nekde treba u nas nic podle utz se pocka a pak se vlozi po ovulaci.
Holky, poraďte.. Teď jsem 28 den po prvnim dnu menstruace a už týden mě bolí bříško a prsa.. Vždy mě to bolí jen den, ve výjmečných případech dva dny před mrchou.. Ale teď se to nějak drží.. A cykly mám chaotycké... Nevíte, co by to mohlo být? Nemohlo se to tam nějak "porouchat" těma různýma hormonama? 😕
@jahodarka jé, tak to je hezký.. Tak to nás čeká už chození do práce:o) No právě jak píše
@malinka_02 , myslim, že to může být těma hormonama, tak se nechci moc radovat.. A hlavně nevim, jestli by se to přirozeně povedlo... I když vim, že i s endometriozou holky otěhotněly...
Dobré ránko holky, jak se dnes máme?
Já měla včera bloklý krk, dneska je to už lepší, ale stejně se pořádně nemůžu otočit 😎 . No každý den nějaké překvapení.
@jahodarka zkus opravdu vydrzet aspon ty dva dny, ja vim.ze to je tezky, ja to taky vzdycky nevydrzela a akorat pak stres a to je taky spatne..
@lucynka46 no tak 40 km bych denně teda nedala, to radši teda koukej přijít rychle do jinýho stavu! 😀
@malinka_02 já mám vždycky předsevzetí, že to vydržím... 😅 chichi
ahoj,rada by som sa pridala do vasej temy 🙂 .mam endometriozu a teraz ma caka moje 1.ivf.druhy den stimulujem gonalom.vsetko super az na to,ze dnes som ochorela ☹ .dr.mi predpisala bioparox.myslite,ze by to nejako mohlo ovplyvnit stimulaciu??
Holky zdravím, já jsem tam rozčílená, že to ani neni možný 😠 Dneska mi tu udělala kontrolu ředitelka a jak jsem ve skluzu tak si mně vychutnala, svině jedna. Řekla jsem jí, že se snažím zůstávat v práci déle co to jde, ale že teď jsme museli na rychlo schánět nový pronájem a ona mi s výsměchem řekla, no když vás odevšad vyhazují 😠 Ve mně by se krve nedořezal, já jsem na nervy ze stěhování, měla bych být v klidu a tehle zrůda, které neví co je soucit nebo alespoň slušnost mně totálně sejmula. Navíc zřejmě budu další měsíc bez prémií a to se můžu jít rovnou zahrabat. Takže na mateřskou půjdu ne 6, ale 8 týdnů před TP a nechám si od doktora počítat termín 4.2. 2013, takže to bude vycházet někdy na 11.12. 2012 a na zaučení sem má jít od listopadu přímo ona, takže jí nezaučím na nic. Kašlu na ní, o nic víc už stejně přijít nemůžu. To mám za to všechno, co jsem kdy pro ně udělala. Ještě teď to udejchávám. Těhotenství není nemoc, ale z její strany bych uvítala trochu taktu a ne že mně seřve a ještě se mi vysměje 😠 😠 😠
@danny38 no to je co za riaditelka??? 😠 moja neber si to tak, ja si myslim, ze ked je k tebe taka hnusna, ma sama so sebou problemy, preto na teba tak vyskakuje 😠 😉 kasli na nu, podla mna je chudinka 😉
a zub uz neboliiiiiiiiiiiiiii🙂 vcera som mm chcela dat polku kinedrilu do cajiku, aby nebol z toho zuba nervozny, ale nakoniec som jeden zjedla ja a spala som ako medved 🙂

@melisska Já být manžou radši bych zítra zašla at to zkontrolují,popř.zrentgenují,mohlo se mu udělat něco pod tou plombou.Popřípadě mu zkontroluje ránu a vyčistí.Se zubem není sranda 😒