1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@zelvik super ze dopadlo vse dobre!
@malinka_02 jj az ted a měla jsem 14.22 což je zrale na inzulín,ale dneska mě zkošela na glukometru a mela jsem 5.4 tak ja nevim a ještě mi dneska anesteziolog rekl ze to vypada ze jak beru dlouhodobě Prednisol tak ze to muze byt i tim
takže ja nevim no uvidime zitra na co prijdou
@malinka_02 No jo, zase jedna meta za náma a spooousta dalších před náma.
@unkarka To je pech s tou cukrovkou. Ale jinak gratuluju k úrodě vajíček, ať jsou v kondici, dobře se oplodní a jsou z nich pak připravení sněhuláci. Nebo budou mrazit jen vajíčka - nějak jsem to z tvé zprávy nepochopila, tak promiň, že se blbě ptám.
@malinka_02 Ale jo, raduju, to víš že jo 🙂 Ten screening byl fakt zážitek a uvědomuju si teprve teď, že tam ten mrňoulínek je. A možná i o to větší mám o něj strach... Ale jsme šťastní. Hlavně manžel je úžasný, i díky němu si to užívám! A tobě moc a moc přeju, ať už tyhle věci tady za chvíli píšeš taky!!!
@zelvik dekuju..
Ahoj holky, jdu jen kouknout narychlo, jak se máte všechny.
@malinka_02 tak co kočko, už víc něco co bude dál???U nás zatím nic ☹
Holky jaky tehu vitaminky zobete? Diky
@evikj33 pořád nedostala rozum...jsem 67.den bez menzes...dr. mi dělala ultrazvuk a řekla, že dle folikulů - jen jeden maličkej, asi hned tak menstruaci nedostanu ☹ , že mám baštit prášky, klimonorm po dobu 21. dní od 1. prosince, , pak pauza a pak bych měla dostat menzes, 27. ráno mám jít na ultrazvuk, a pokud to dostanu, tak 2.den mám píchat injekce na stimulaci na 2. IVf,/případně 2. IVF v lednu / a pokud ne...tak se bude řešit, v čem je problém... ☹
@kive76 Tomu se říká zákon schválnosti,měla jsi s tím problém i dřív? Já to právě tak měla i 90dnu bez a pokud bych nešla na injekci tak možná i půl rpku. 😠 Proto jsem si řekla před 2IVF o ten Nhoretisteron a poněm jsem to do 4dnu dostala.Držím pěsti at se mrcha umoudří 😉 a když tak stávkovala doufám že to tentokrát klapne a nedojde alespon rok.
@evikj33 ne, vždycky jsem menzes měla tak po 26-28 dni..vyvolávačka menzes mi nepomohla, tu jsem měla před 22 dni...a nic..tak uvidíme, snad to pomůže...dělali mi krev ohledně vaječníků..odběr krve na stanovení AMH kdykoli v průběhu cyklu.. výsledek bude za měsíc...tak uvidíme, co mi řeknou...
@trefulka taky sem píchala Gonal a cetrotide a včera sem měla OPU 12 vajíček odebraných, tak uvidíme na bojovníčky 🙂
@pentagras my byli na imunologii a cekame na vysledky. Tenhle mesic nic..dalsi vychazi do svatku takze zase nic.Pokud to pujde rada bych se aspon objednala aby mi rekli ty vysledky.A v lednu spis koncem kdyztak dalsi ket a kdyz to nevyjde tak bych chtela hned 2.ivf.Co ty?
Jinak moje nejlepsi kamaradka, posledni clovek co deti nemel ktera otehotnela tyden po svatbe aniz by se snazili a uz je ve 20 tt ceka jeste holcicku..tak to me vzalo uplne..dnes se to dovedela..
@malinka_02 nevzdávat a bojovat!! Tfuj Tfuj!!
Taaak z 12 odebraných vajíček se jich oplodnilo 10 🙂
@ivapo dekuju..

@unkarka a to ti na cukrovku prisli az ted? To je husty..mrzi me to ale lepsi prijit na to ted..